Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
jim206 (jimis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 21:47:53 Θέμα δημοσίευσης: Νερο.. |
|
|
Καλησπερα αδερφια..εχω ενα 206cc κ εχω το εξης προβλημα..καθε φορα που βρεχει πολυ,το πατωμα απο τη μερια του οδηγου,απο τα πεταλια μεχρι το καθισμα περιπου γεμιζει νερα...το πηγα σε 2 μηχανικους κ δεν βρηκαν τιποτα....ακουω γνωμες μηπως κ βρω καποια λυση γιατι ειναι κριμα...??????ευχαριστω προκαταβολικα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christos207 (Χρηστος) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt (2007)
Ένταξη: 01 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 22 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 22:23:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νερο.. |
|
|
jim206 έγραψε: | Καλησπερα αδερφια..εχω ενα 206cc κ εχω το εξης προβλημα..καθε φορα που βρεχει πολυ,το πατωμα απο τη μερια του οδηγου,απο τα πεταλια μεχρι το καθισμα περιπου γεμιζει νερα...το πηγα σε 2 μηχανικους κ δεν βρηκαν τιποτα....ακουω γνωμες μηπως κ βρω καποια λυση γιατι ειναι κριμα...??????ευχαριστω προκαταβολικα.. |
Δεν ξερω σιγουρα για το πεζο σου αλλα σε αλλο αυτοκινητο που ειχα κ εγω το ιδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κ το προβλημα ηταν απο τους αεραγωγους
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jim206 (jimis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 02:59:05 Θέμα δημοσίευσης: javascript:emoticon(':cry:') |
|
|
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GeoMel Νέος χρήστης

Peugeot 207GT
Ένταξη: 18 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 73 Τόπος: θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 03:22:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ανοιξε το καπο κ ελεγξε κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες αν ειναι πουθενα βουλωμενο με φυλλα κ αλλα σκουπιδακια.. Λογικα εχει βουλωσει ο σωληνας που διωχνει το νερο κ ετσι δεν μπορει να φυγει απο εκει με αποτελεσμα να μπαινει μεσα στην καμπυνα.. Το ιδιο ειχα παθει κ εγω με ενα 106. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
venzinas (Μανθος) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 242
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 11:24:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και ολα ηταν στην θεση τους σωστα μεχρι που σαλταρα και λεω σημερα που βρεχει το βγαζω εξω φοραω αδιαβροχο και αρχιζω το λισημο.....για καλη μου τηχη το προτο που εβγαλα ηταν η πλαστικη κολονα στον συνοδιγο οπου διαπιστοσα οτι ετρεχε νερο...τη γινοταν καπου στην κολα του παρμπριζ υπιρχε πορος και εμεπενε απο εκει με λιγη παμπριζοκολα περιμετρικο της εξωτερικης τσιμουχας λυθικε το προβλημα 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 09:12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια που μιλάτε για 206cc και νερα.. να σας πω και εγώ το απιστευτο ? απο που παίρνει νερά?
απο την κεραία!! φαίνειται απο καπου απο την καιραία παιρνει νερό , το θέμα ειναι οτι η κεραία βγάζει ακριβός πάνω απο το φώς της καμπίνας. οπότε οταν βρέχει το φώς γεμίζει νερο!! μεχρι να βραχυκυκλώσω ειναι.. Εβγαλα ολο το φως εβαλα σιλικόνη στηυν βάση της κεραίας αλλα παλι στάζει.. γμτ...
Οσο για το προβλημα σου φίλε μου.. η κολώνα που ειπαν τα παιδία ειναι καλή ιδέα να τσεκάρεις. το μόνο σίγουρο ειναι οτι το νερό μπαινει απο κάπου ψηλά! και τρέχει στο πάτωμα. αρα αρχισε να τσεκάρεις πιθάνα σημεια ψηλά στην καμπίνα..
venzinas, η κολώνα πως βγαίνει? (σε 206cc) . Θέλω να τις βγάλω (τα πλαστικά εννοείται) για να τα πλείνω γιατι ειναι μπεζ και μεσα στην μπίχλα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
venzinas (Μανθος) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 242
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 16:18:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε 206 δεν ξερω φιλε μου
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
insanous (Kyriakos) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 xs (1998)
Ένταξη: 02 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 16:26:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με το 106.Τσεκαρε τις υδρορροες που στελνουν το νερο απο το παμπριζ στο κατω μερος του αυτοκινητου σου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|