PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νερο..

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jim206 (jimis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 21:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Νερο.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα αδερφια..εχω ενα 206cc κ εχω το εξης προβλημα..καθε φορα που βρεχει πολυ,το πατωμα απο τη μερια του οδηγου,απο τα πεταλια μεχρι το καθισμα περιπου γεμιζει νερα...το πηγα σε 2 μηχανικους κ δεν βρηκαν τιποτα....ακουω γνωμες μηπως κ βρω καποια λυση γιατι ειναι κριμα...??????ευχαριστω προκαταβολικα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christos207 (Χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt (2007)

Ένταξη: 01 Νοέ 2007
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 22:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νερο.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jim206 έγραψε:
Καλησπερα αδερφια..εχω ενα 206cc κ εχω το εξης προβλημα..καθε φορα που βρεχει πολυ,το πατωμα απο τη μερια του οδηγου,απο τα πεταλια μεχρι το καθισμα περιπου γεμιζει νερα...το πηγα σε 2 μηχανικους κ δεν βρηκαν τιποτα....ακουω γνωμες μηπως κ βρω καποια λυση γιατι ειναι κριμα...??????ευχαριστω προκαταβολικα..

Δεν ξερω σιγουρα για το πεζο σου αλλα σε αλλο αυτοκινητο που ειχα κ εγω το ιδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κ το προβλημα ηταν απο τους αεραγωγους

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
jim206 (jimis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 02:59:05    Θέμα δημοσίευσης: javascript:emoticon(':cry:') Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 03:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιξε το καπο κ ελεγξε κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες αν ειναι πουθενα βουλωμενο με φυλλα κ αλλα σκουπιδακια.. Λογικα εχει βουλωσει ο σωληνας που διωχνει το νερο κ ετσι δεν μπορει να φυγει απο εκει με αποτελεσμα να μπαινει μεσα στην καμπυνα.. Το ιδιο ειχα παθει κ εγω με ενα 106.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 10:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ισχύει για το 206 τπτ από τα παραπάνω, γιατί έχει ένα τεράστιο φρεάτιο στα αριστερά με μια τεράστια τρύπα για να αποχετεύει + είναι από την μεριά του συνοδηγού !!!
photo
Αυτό που πρέπει να τσεκάρεις είναι την πλεξούδα που βγαίνει από την ασφαλειοθήκη πίσω από την μπαταρία . . . ίσος έχει φύγει η τσιμούχα !

Κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά, έχει μια τσιμούχα που περνάνε τα καλώδια και για τον συναγερμό
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 11:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και ολα ηταν στην θεση τους σωστα μεχρι που σαλταρα και λεω σημερα που βρεχει το βγαζω εξω φοραω αδιαβροχο και αρχιζω το λισημο.....για καλη μου τηχη το προτο που εβγαλα ηταν η πλαστικη κολονα στον συνοδιγο οπου διαπιστοσα οτι ετρεχε νερο...τη γινοταν καπου στην κολα του παρμπριζ υπιρχε πορος και εμεπενε απο εκει με λιγη παμπριζοκολα περιμετρικο της εξωτερικης τσιμουχας λυθικε το προβλημα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 09:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια που μιλάτε για 206cc και νερα.. να σας πω και εγώ το απιστευτο ? απο που παίρνει νερά?

απο την κεραία!! φαίνειται απο καπου απο την καιραία παιρνει νερό , το θέμα ειναι οτι η κεραία βγάζει ακριβός πάνω απο το φώς της καμπίνας. οπότε οταν βρέχει το φώς γεμίζει νερο!! μεχρι να βραχυκυκλώσω ειναι.. Εβγαλα ολο το φως εβαλα σιλικόνη στηυν βάση της κεραίας αλλα παλι στάζει.. γμτ...

Οσο για το προβλημα σου φίλε μου.. η κολώνα που ειπαν τα παιδία ειναι καλή ιδέα να τσεκάρεις. το μόνο σίγουρο ειναι οτι το νερό μπαινει απο κάπου ψηλά! και τρέχει στο πάτωμα. αρα αρχισε να τσεκάρεις πιθάνα σημεια ψηλά στην καμπίνα..

venzinas, η κολώνα πως βγαίνει? (σε 206cc) . Θέλω να τις βγάλω (τα πλαστικά εννοείται) για να τα πλείνω γιατι ειναι μπεζ και μεσα στην μπίχλα..
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 16:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε 206 δεν ξερω φιλε μου

Επιστροφή στην κορυφή
insanous (Kyriakos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 xs (1998)

Ένταξη: 02 Σεπ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 16:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με το 106.Τσεκαρε τις υδρορροες που στελνουν το νερο απο το παμπριζ στο κατω μερος του αυτοκινητου σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης