PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Με έχουν βάλει στόχο!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 03:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Με έχουν βάλει στόχο!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το προηγούμενο Σ/Κ, διανυκτέρευσα σε άλλο σπίτι, και το πρωί βγαίνοντας να πάω στο αμάξι, διαπιστώνω και τις 4 ασημένιες βαλβίδες της Peugeot από τα λάστιχα, να έχουν κάνει φτερά! ΟΚ! Δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα, μέχρι και στα Σουπερ Μάρκετ τις βρίσκεις αλλά σπάστικα και τα πήρα άγρια με την πράξη κάποιου ή κάποιων! Κατάφερα να τις κρατήσω για 3 μήνες μετά από την τοποθέτηση νέων ζαντών!

Σήμερα πάλι, μετά από καφέ, σε άλλη περιοχη άσχετη με το παραπάνω γεγονός, γυρνώντας στο αμάξι διαπιστώνω τον πίσω γιαλοκαθαριστήρα να μου λείπει!!!! Shocked Μα καλά είναι σοβαροί οι τύποι;;! Το γιαλοκαθαριστήρα μου κλέψανε; Και από όσο ξέρω μπαίνει μόνο σε Peugeot, δεν ξέρω και για Citroen! Έχω μείνει άναυδος! Ωστόσο, ξέρει κανείς τιμή γι'αυτόν;!!

Άσε που έπλυνα το αμάξι (5-6 μήνες μετά) προχθές και χάρηκα και εγώ λιγάκι!

Ακόμα και μια ματιά που έριξα στις ζάντες, εκεί που μπαίνουν τα μπουλόνια, εξωτερικά και στις τέσσερις ζάντες, έχουν φύγει μικρές φλούδες από το ασημίζον επιμετάλλωμενο χρώμα και σίγουρα αυτό δεν έχει προέλθει από χτυπήματα στο πεζοδρόμιο! Να υποθέσω πιθανή απόπειρα κλοπής των;

Δεν ξέρω τι να πω! Sad Θα πάω να βάλω κανά ειδικό σύστημα παρακολούθησης με μικροκάμερες στο αμάξι για να μπορώ να παρακολουθώ τι παίζει όταν αυτό είναι μακρυά μου! ΑΜΑΝ!! Mad Mad

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 10:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού φίλε μου ζούμε σε ζούγκλα, τι να πεις....... Sad

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 20:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καθαριστηρας μπαινει και σε αλλα μοντελα citroen -peugeot
Ψαξε στον τιμοκαταλογο ανταλλακτικων ή στο αλλαγη μακτρων οπου εχω γραψει λεπτομερειες.Κανει γυρω στις 2500 δρχ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 10:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Ψαξε στον τιμοκαταλογο ανταλλακτικων ή στο αλλαγη μακτρων οπου εχω γραψει λεπτομερειες.Κανει γυρω στις 2500 δρχ

Ευτυχώς είναι φθηνός!! 7,20 Ευρώ!

Να δω την επόμενη εβδομάδα τι θα μου πάρουν πάλι!!! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 11:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Alexandros έγραψε:

Ευτυχώς είναι φθηνός!! 7,20 Ευρώ!

Να δω την επόμενη εβδομάδα τι θα μου πάρουν πάλι!!! Evil

Ασε υπαρχουν και χειροτερα Evil Arrow Evil Arrow Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 12:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Άσε που μετά από χθεσινή μου επίσκεψη στο μαγαζί που πήρα τις ζάντες και διατηρώ πια φιλικές σχέσεις μαζί τους, και μετά από έλεγχο και στις 4 ζάντες, διαπίστωσαν ότι έγινε απόπειρα κλοπής τους και εκτώς των άλλων τα μπουλόνια και στις 4 ήταν λάσκα!!!! Ποιός ξέρει για πόσο καιρό και πόσο ακόμα δεν θα το έπαιρνα είδηση;;; Και αν το ζόριζα το αμάξι πολυ και αν το πήγαινα ταξίδι;;; Sad Sad

Σκεφτείτε μονάχα να έπιανα, αυτούς που προσπαθούσαν να τις αφαιρέσουν (γιατί σίγουρα θα ήταν παραπάνω από ένας) την στιγμή που θα το έκαναν Evil Evil Bluegrab 2gunfire 2gunfire Rambo

Πάντως οι 3 θέλουν φτιάξιμο με αμμοβολή γιατί το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα ξεφλουδήσουν περισσότερο!!! 3 μηνών ζάντες Sad ΣΚ**Α

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 16:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λυπάμαι Stakis αλλά δεν μας είπες όμως το πιό σημαντικό.
ΠΟΥ έγιναν όλα αυτά να έχουμε κι εμείς το ΝΟΥ μας Question Question Question

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 20:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έχουν βάλει στόχο!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Το προηγούμενο Σ/Κ, διανυκτέρευσα σε άλλο σπίτι, και το πρωί βγαίνοντας να πάω στο αμάξι, διαπιστώνω και τις 4 ασημένιες βαλβίδες της Peugeot από τα λάστιχα, να έχουν κάνει φτερά! ΟΚ! Δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα, μέχρι και στα Σουπερ Μάρκετ τις βρίσκεις αλλά σπάστικα και τα πήρα άγρια με την πράξη κάποιου ή κάποιων! Κατάφερα να τις κρατήσω για 3 μήνες μετά από την τοποθέτηση νέων ζαντών!

Σήμερα πάλι, μετά από καφέ, σε άλλη περιοχη άσχετη με το παραπάνω γεγονός, γυρνώντας στο αμάξι διαπιστώνω τον πίσω γιαλοκαθαριστήρα να μου λείπει!!!! Shocked Μα καλά είναι σοβαροί οι τύποι;;! Το γιαλοκαθαριστήρα μου κλέψανε; Και από όσο ξέρω μπαίνει μόνο σε Peugeot, δεν ξέρω και για Citroen! Έχω μείνει άναυδος! Ωστόσο, ξέρει κανείς τιμή γι'αυτόν;!!

Άσε που έπλυνα το αμάξι (5-6 μήνες μετά) προχθές και χάρηκα και εγώ λιγάκι!

Ακόμα και μια ματιά που έριξα στις ζάντες, εκεί που μπαίνουν τα μπουλόνια, εξωτερικά και στις τέσσερις ζάντες, έχουν φύγει μικρές φλούδες από το ασημίζον επιμετάλλωμενο χρώμα και σίγουρα αυτό δεν έχει προέλθει από χτυπήματα στο πεζοδρόμιο! Να υποθέσω πιθανή απόπειρα κλοπής των;

Δεν ξέρω τι να πω! Sad Θα πάω να βάλω κανά ειδικό σύστημα παρακολούθησης με μικροκάμερες στο αμάξι για να μπορώ να παρακολουθώ τι παίζει όταν αυτό είναι μακρυά μου! ΑΜΑΝ!! Mad Mad

3 μηνες ;;;
εισαι σοβαρος ;;; Shocked Shocked
εμενα μου κρατησαν 6 μερες και μετα εκαναν φτερα!
προσπαθησα να τους σπασω τα νευρα αφου αγορασα συνολικα καμια 10ρια τετραδες και τις ανανεωνα καθε φορα που τις εκλεβαν, τελικα βαρεθηκα αφου καταλαβα πως δεν ειναι ο ιδιος κλεφτης αλλα οποιος εβρισκε βουταγε!ειναι ξεφτιλες αυτοι που καθονται και κλεβουν ταπες για βαλβιδες!
οσο για το ξεφλουδισμα στη θεση των μπουλωνιων , το εχω παρατηρησει κι εγω.

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 22:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Λυπάμαι Stakis αλλά δεν μας είπες όμως το πιό σημαντικό.
ΠΟΥ έγιναν όλα αυτά να έχουμε κι εμείς το ΝΟΥ μας Question Question Question

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επειδή το αμάξι πρέπει να ήταν "ελεύθερο" και από τις 2 πλευρές - εννοόντας να μην ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε πεζοδρόμιο, το συμβάν έγινε στην περιοχή του Κολωνού, κοντά στα Σεπόλια!

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 11:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επειδή το αμάξι πρέπει να ήταν "ελεύθερο" και από τις 2 πλευρές - εννοόντας να μην ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε πεζοδρόμιο, το συμβάν έγινε στην περιοχή του Κολωνού, κοντά στα Σεπόλια!

Τουλάχιστον δεν έγινε στην περιοχή που κινούμαστε εμείς (Αργυρούπολη...).
Προσοχή πάντως χρειάζεται και στην κεραία.Υπάρχουν ήδη κάποια κρούσματα... Rolling eyes

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 12:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δικιά μου κεραία εκλάπη την πρώτη εβδομάδα μετά την αγορά του αυτοκινήτου Shocked

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 22:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
StAkIS έγραψε:

Τουλάχιστον δεν έγινε στην περιοχή που κινούμαστε εμείς (Αργυρούπολη...).
Προσοχή πάντως χρειάζεται και στην κεραία.Υπάρχουν ήδη κάποια κρούσματα... Rolling eyes

Γι'αυτό και εγώ δεν έβαλα ποτέ "κοφτή" κεραια, γιατί ήξερα σίγουρα ότι θα τη κλέψουν! Θα μου πεις για τα άλλα δεν ήξερες;; Rolling eyes

Ευτυχώς σπίτι, το βάζω σε πιλοτή το αμάξι, αλλά "ο νόμος του Μέρφυ" ενισχύει τις πιθανότητες μικροκλοπών σε άλλες περιοχές! Παρόλα αυτά, στην Αργυρούπολη έχω ακούσει για μερικές περιπτώσεις απόπειρας κλοπών αυτοκινήτων!! Sad Sad ...μακρυά από μας!!

Αν πάντως ποτέ έπαιρνε το μάτι μου κάτι, έστω και σε άλλο αυτοκίνητο...θα έπεφτε πολυ ξύλο!! Evil 2gunfire 2gunfire Cussing out

Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 00:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Sad Εγώ πάντως μόλις το έφερα Χαλκίδα μου "έφαγαν" τη κεραία Sad Sad
Γι' αυτό και έβαλα απο 106 Cool Cool και τώρα μπορώ να Sleeping ήσυχος(νομίζω) Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Absolut_D (Alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4cc

Ένταξη: 12 Μάρ 2003
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 00:56:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έχουν βάλει στόχο!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:

To "ξεφλουδισμα" στο σημειο αυτο που εμφανιζουν οι περισσοτερες ζαντες αλουμινιου προερχεται απο τα αεροκλειδα που χρησιμοποιουν ολα τα συνεργεια βουλκανιζατερ κ.τ.λ....αλλα θα μου πειτε τωρα σιγα μην καθησουν σε ενα συνεργειο να δωσουν σημασια... Rolling eyes

It is better to be alone in your own solitude than to feel alone in a group....

[img][/img]
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 15:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε ακουσει για μπουλονια ασφαλειας για προστασια απο την κλοπη ζαντων?Υπαρχει κανεις που να εχει χρησιμοποιησει να μας πει περισσοτερα?
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
Εχετε ακουσει για μπουλονια ασφαλειας για προστασια απο την κλοπη ζαντων?Υπαρχει κανεις που να εχει χρησιμοποιησει να μας πει περισσοτερα?

Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! Γι'αυτό και δεν ήταν επιτυχής η απόπειρα κλοπής που έγινε! Τα μπουλόνια ασφαλείας έχουν συγκεκριμένο σχήμα, αντικαθιστούν ένα "απλό" σε κάθε ζάντα και για να τα αφαιρέσεις χρειάζεσαι ειδικό "κλειδί" που σου δίνει ο κατασκευαστής τους!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 00:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας!

Me too Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από όσο ξέρω δεν είανι ιδιαίτερα ακριβά!γύρω στο 15ευρο!
Μάλλον θα βάλλο αλλό θέλω να βρω σε χρώμα όμοιο με τα υπόλοιπα!Σαν νικελ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 16:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
max έγραψε:

Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! Γι'αυτό και δεν ήταν επιτυχής η απόπειρα κλοπής που έγινε! Τα μπουλόνια ασφαλείας έχουν συγκεκριμένο σχήμα, αντικαθιστούν ένα "απλό" σε κάθε ζάντα και για να τα αφαιρέσεις χρειάζεσαι ειδικό "κλειδί" που σου δίνει ο κατασκευαστής τους!

Μπορεις να μας ενημερωσεις για κοστος και που τα εβαλες?Λογικα καθε μαγαζι με ζαντες πρεπει να εχει
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 18:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
StAkIS έγραψε:
max έγραψε:

Μπορεις να μας ενημερωσεις για κοστος και που τα εβαλες?Λογικα καθε μαγαζι με ζαντες πρεπει να εχει

Δεν είναι πολύ ακριβά, γύρω στα 20 ευρώ και μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε μαγαζί πουλάει ζαντολάστιχα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης