Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 29 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 03:28:13 Θέμα δημοσίευσης: Με έχουν βάλει στόχο!!! |
|
|
Το προηγούμενο Σ/Κ, διανυκτέρευσα σε άλλο σπίτι, και το πρωί βγαίνοντας να πάω στο αμάξι, διαπιστώνω και τις 4 ασημένιες βαλβίδες της Peugeot από τα λάστιχα, να έχουν κάνει φτερά! ΟΚ! Δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα, μέχρι και στα Σουπερ Μάρκετ τις βρίσκεις αλλά σπάστικα και τα πήρα άγρια με την πράξη κάποιου ή κάποιων! Κατάφερα να τις κρατήσω για 3 μήνες μετά από την τοποθέτηση νέων ζαντών!
Σήμερα πάλι, μετά από καφέ, σε άλλη περιοχη άσχετη με το παραπάνω γεγονός, γυρνώντας στο αμάξι διαπιστώνω τον πίσω γιαλοκαθαριστήρα να μου λείπει!!!! Μα καλά είναι σοβαροί οι τύποι;;! Το γιαλοκαθαριστήρα μου κλέψανε; Και από όσο ξέρω μπαίνει μόνο σε Peugeot, δεν ξέρω και για Citroen! Έχω μείνει άναυδος! Ωστόσο, ξέρει κανείς τιμή γι'αυτόν;!!
Άσε που έπλυνα το αμάξι (5-6 μήνες μετά) προχθές και χάρηκα και εγώ λιγάκι!
Ακόμα και μια ματιά που έριξα στις ζάντες, εκεί που μπαίνουν τα μπουλόνια, εξωτερικά και στις τέσσερις ζάντες, έχουν φύγει μικρές φλούδες από το ασημίζον επιμετάλλωμενο χρώμα και σίγουρα αυτό δεν έχει προέλθει από χτυπήματα στο πεζοδρόμιο! Να υποθέσω πιθανή απόπειρα κλοπής των;
Δεν ξέρω τι να πω! Θα πάω να βάλω κανά ειδικό σύστημα παρακολούθησης με μικροκάμερες στο αμάξι για να μπορώ να παρακολουθώ τι παίζει όταν αυτό είναι μακρυά μου! ΑΜΑΝ!! 
206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 10:23:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφού φίλε μου ζούμε σε ζούγκλα, τι να πεις....... 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 20:36:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο καθαριστηρας μπαινει και σε αλλα μοντελα citroen -peugeot
Ψαξε στον τιμοκαταλογο ανταλλακτικων ή στο αλλαγη μακτρων οπου εχω γραψει λεπτομερειες.Κανει γυρω στις 2500 δρχ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 10:07:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexandros έγραψε: | Ο καθαριστηρας μπαινει και σε αλλα μοντελα citroen -peugeot
Ψαξε στον τιμοκαταλογο ανταλλακτικων ή στο αλλαγη μακτρων οπου εχω γραψει λεπτομερειες.Κανει γυρω στις 2500 δρχ |
Ευτυχώς είναι φθηνός!! 7,20 Ευρώ!
Να δω την επόμενη εβδομάδα τι θα μου πάρουν πάλι!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 11:17:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
StAkIS έγραψε: | Alexandros έγραψε: | Ο καθαριστηρας μπαινει και σε αλλα μοντελα citroen -peugeot
Ψαξε στον τιμοκαταλογο ανταλλακτικων ή στο αλλαγη μακτρων οπου εχω γραψει λεπτομερειες.Κανει γυρω στις 2500 δρχ |
Ευτυχώς είναι φθηνός!! 7,20 Ευρώ!
Να δω την επόμενη εβδομάδα τι θα μου πάρουν πάλι!!!  |
Ασε υπαρχουν και χειροτερα 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 12:41:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...Άσε που μετά από χθεσινή μου επίσκεψη στο μαγαζί που πήρα τις ζάντες και διατηρώ πια φιλικές σχέσεις μαζί τους, και μετά από έλεγχο και στις 4 ζάντες, διαπίστωσαν ότι έγινε απόπειρα κλοπής τους και εκτώς των άλλων τα μπουλόνια και στις 4 ήταν λάσκα!!!! Ποιός ξέρει για πόσο καιρό και πόσο ακόμα δεν θα το έπαιρνα είδηση;;; Και αν το ζόριζα το αμάξι πολυ και αν το πήγαινα ταξίδι;;;
Σκεφτείτε μονάχα να έπιανα, αυτούς που προσπαθούσαν να τις αφαιρέσουν (γιατί σίγουρα θα ήταν παραπάνω από ένας) την στιγμή που θα το έκαναν
Πάντως οι 3 θέλουν φτιάξιμο με αμμοβολή γιατί το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα ξεφλουδήσουν περισσότερο!!! 3 μηνών ζάντες ΣΚ**Α
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 16:40:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λυπάμαι Stakis αλλά δεν μας είπες όμως το πιό σημαντικό.
ΠΟΥ έγιναν όλα αυτά να έχουμε κι εμείς το ΝΟΥ μας 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 20:45:58 Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έχουν βάλει στόχο!!! |
|
|
StAkIS έγραψε: | Το προηγούμενο Σ/Κ, διανυκτέρευσα σε άλλο σπίτι, και το πρωί βγαίνοντας να πάω στο αμάξι, διαπιστώνω και τις 4 ασημένιες βαλβίδες της Peugeot από τα λάστιχα, να έχουν κάνει φτερά! ΟΚ! Δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα, μέχρι και στα Σουπερ Μάρκετ τις βρίσκεις αλλά σπάστικα και τα πήρα άγρια με την πράξη κάποιου ή κάποιων! Κατάφερα να τις κρατήσω για 3 μήνες μετά από την τοποθέτηση νέων ζαντών!
Σήμερα πάλι, μετά από καφέ, σε άλλη περιοχη άσχετη με το παραπάνω γεγονός, γυρνώντας στο αμάξι διαπιστώνω τον πίσω γιαλοκαθαριστήρα να μου λείπει!!!! Μα καλά είναι σοβαροί οι τύποι;;! Το γιαλοκαθαριστήρα μου κλέψανε; Και από όσο ξέρω μπαίνει μόνο σε Peugeot, δεν ξέρω και για Citroen! Έχω μείνει άναυδος! Ωστόσο, ξέρει κανείς τιμή γι'αυτόν;!!
Άσε που έπλυνα το αμάξι (5-6 μήνες μετά) προχθές και χάρηκα και εγώ λιγάκι!
Ακόμα και μια ματιά που έριξα στις ζάντες, εκεί που μπαίνουν τα μπουλόνια, εξωτερικά και στις τέσσερις ζάντες, έχουν φύγει μικρές φλούδες από το ασημίζον επιμετάλλωμενο χρώμα και σίγουρα αυτό δεν έχει προέλθει από χτυπήματα στο πεζοδρόμιο! Να υποθέσω πιθανή απόπειρα κλοπής των;
Δεν ξέρω τι να πω! Θα πάω να βάλω κανά ειδικό σύστημα παρακολούθησης με μικροκάμερες στο αμάξι για να μπορώ να παρακολουθώ τι παίζει όταν αυτό είναι μακρυά μου! ΑΜΑΝ!!  |
3 μηνες ;;; εισαι σοβαρος ;;;
εμενα μου κρατησαν 6 μερες και μετα εκαναν φτερα!
προσπαθησα να τους σπασω τα νευρα αφου αγορασα συνολικα καμια 10ρια τετραδες και τις ανανεωνα καθε φορα που τις εκλεβαν, τελικα βαρεθηκα αφου καταλαβα πως δεν ειναι ο ιδιος κλεφτης αλλα οποιος εβρισκε βουταγε!ειναι ξεφτιλες αυτοι που καθονται και κλεβουν ταπες για βαλβιδες!
οσο για το ξεφλουδισμα στη θεση των μπουλωνιων , το εχω παρατηρησει κι εγω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 22:12:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | Λυπάμαι Stakis αλλά δεν μας είπες όμως το πιό σημαντικό.
ΠΟΥ έγιναν όλα αυτά να έχουμε κι εμείς το ΝΟΥ μας  |
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επειδή το αμάξι πρέπει να ήταν "ελεύθερο" και από τις 2 πλευρές - εννοόντας να μην ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε πεζοδρόμιο, το συμβάν έγινε στην περιοχή του Κολωνού, κοντά στα Σεπόλια!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 11:59:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
StAkIS έγραψε: |
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επειδή το αμάξι πρέπει να ήταν "ελεύθερο" και από τις 2 πλευρές - εννοόντας να μην ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε πεζοδρόμιο, το συμβάν έγινε στην περιοχή του Κολωνού, κοντά στα Σεπόλια! |
Τουλάχιστον δεν έγινε στην περιοχή που κινούμαστε εμείς (Αργυρούπολη...).
Προσοχή πάντως χρειάζεται και στην κεραία.Υπάρχουν ήδη κάποια κρούσματα... 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alemao (Αριστείδης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 599 Τόπος: Γλυκα Νερα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 12:17:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η δικιά μου κεραία εκλάπη την πρώτη εβδομάδα μετά την αγορά του αυτοκινήτου 
Top Fuel Racing Club ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 22:50:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | StAkIS έγραψε: |
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επειδή το αμάξι πρέπει να ήταν "ελεύθερο" και από τις 2 πλευρές - εννοόντας να μην ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε πεζοδρόμιο, το συμβάν έγινε στην περιοχή του Κολωνού, κοντά στα Σεπόλια! |
Τουλάχιστον δεν έγινε στην περιοχή που κινούμαστε εμείς (Αργυρούπολη...).
Προσοχή πάντως χρειάζεται και στην κεραία.Υπάρχουν ήδη κάποια κρούσματα...  |
Γι'αυτό και εγώ δεν έβαλα ποτέ "κοφτή" κεραια, γιατί ήξερα σίγουρα ότι θα τη κλέψουν! Θα μου πεις για τα άλλα δεν ήξερες;;
Ευτυχώς σπίτι, το βάζω σε πιλοτή το αμάξι, αλλά "ο νόμος του Μέρφυ" ενισχύει τις πιθανότητες μικροκλοπών σε άλλες περιοχές! Παρόλα αυτά, στην Αργυρούπολη έχω ακούσει για μερικές περιπτώσεις απόπειρας κλοπών αυτοκινήτων!! ...μακρυά από μας!!
Αν πάντως ποτέ έπαιρνε το μάτι μου κάτι, έστω και σε άλλο αυτοκίνητο...θα έπεφτε πολυ ξύλο!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
1.1 i love you (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 233 Τόπος: Πόρτο-Ράφτη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 00:30:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως μόλις το έφερα Χαλκίδα μου "έφαγαν" τη κεραία
Γι' αυτό και έβαλα απο 106 και τώρα μπορώ να ήσυχος(νομίζω)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Absolut_D (Alex) Μόλις έγραψα

206 1.4cc
Ένταξη: 12 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 8 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 00:56:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έχουν βάλει στόχο!!! |
|
|
StAkIS έγραψε: |
Ακόμα και μια ματιά που έριξα στις ζάντες, εκεί που μπαίνουν τα μπουλόνια, εξωτερικά και στις τέσσερις ζάντες, έχουν φύγει μικρές φλούδες από το ασημίζον επιμετάλλωμενο χρώμα και σίγουρα αυτό δεν έχει προέλθει από χτυπήματα στο πεζοδρόμιο! Να υποθέσω πιθανή απόπειρα κλοπής των; |
To "ξεφλουδισμα" στο σημειο αυτο που εμφανιζουν οι περισσοτερες ζαντες αλουμινιου προερχεται απο τα αεροκλειδα που χρησιμοποιουν ολα τα συνεργεια βουλκανιζατερ κ.τ.λ....αλλα θα μου πειτε τωρα σιγα μην καθησουν σε ενα συνεργειο να δωσουν σημασια... 
It is better to be alone in your own solitude than to feel alone in a group....
[img][/img] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 15:34:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχετε ακουσει για μπουλονια ασφαλειας για προστασια απο την κλοπη ζαντων?Υπαρχει κανεις που να εχει χρησιμοποιησει να μας πει περισσοτερα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:15:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
max έγραψε: | Εχετε ακουσει για μπουλονια ασφαλειας για προστασια απο την κλοπη ζαντων?Υπαρχει κανεις που να εχει χρησιμοποιησει να μας πει περισσοτερα? |
Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! Γι'αυτό και δεν ήταν επιτυχής η απόπειρα κλοπής που έγινε! Τα μπουλόνια ασφαλείας έχουν συγκεκριμένο σχήμα, αντικαθιστούν ένα "απλό" σε κάθε ζάντα και για να τα αφαιρέσεις χρειάζεσαι ειδικό "κλειδί" που σου δίνει ο κατασκευαστής τους!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 00:03:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
StAkIS έγραψε: | Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! |
Me too 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:19:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από όσο ξέρω δεν είανι ιδιαίτερα ακριβά!γύρω στο 15ευρο!
Μάλλον θα βάλλο αλλό θέλω να βρω σε χρώμα όμοιο με τα υπόλοιπα!Σαν νικελ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 16:13:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
StAkIS έγραψε: | max έγραψε: | Εχετε ακουσει για μπουλονια ασφαλειας για προστασια απο την κλοπη ζαντων?Υπαρχει κανεις που να εχει χρησιμοποιησει να μας πει περισσοτερα? |
Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! Γι'αυτό και δεν ήταν επιτυχής η απόπειρα κλοπής που έγινε! Τα μπουλόνια ασφαλείας έχουν συγκεκριμένο σχήμα, αντικαθιστούν ένα "απλό" σε κάθε ζάντα και για να τα αφαιρέσεις χρειάζεσαι ειδικό "κλειδί" που σου δίνει ο κατασκευαστής τους! |
Μπορεις να μας ενημερωσεις για κοστος και που τα εβαλες?Λογικα καθε μαγαζι με ζαντες πρεπει να εχει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 18:25:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
max έγραψε: | StAkIS έγραψε: | max έγραψε: | Εχετε ακουσει για μπουλονια ασφαλειας για προστασια απο την κλοπη ζαντων?Υπαρχει κανεις που να εχει χρησιμοποιησει να μας πει περισσοτερα? |
Ναι! Εγώ έχω μπουλόνια ασφαλείας! Γι'αυτό και δεν ήταν επιτυχής η απόπειρα κλοπής που έγινε! Τα μπουλόνια ασφαλείας έχουν συγκεκριμένο σχήμα, αντικαθιστούν ένα "απλό" σε κάθε ζάντα και για να τα αφαιρέσεις χρειάζεσαι ειδικό "κλειδί" που σου δίνει ο κατασκευαστής τους! |
Μπορεις να μας ενημερωσεις για κοστος και που τα εβαλες?Λογικα καθε μαγαζι με ζαντες πρεπει να εχει |
Δεν είναι πολύ ακριβά, γύρω στα 20 ευρώ και μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε μαγαζί πουλάει ζαντολάστιχα!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|