PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

θαμπωμα τζαμιων σε 207 gt

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 30 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 22:45:39    Θέμα δημοσίευσης: θαμπωμα τζαμιων σε 207 gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω και ενα μηνα που εχω το 207 gt θαμπωνουν τα τζαμια μετα απο 10 λεπτα.Αυτο γινεται και με ανοιχτους τους αεραγωγους και με λιγο ανοιχτο παραθυρο.μπορει κανεις να με βοηθησει?επεισης με τη λειτουργια auto μπαινει παντα και το a/c?Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 13:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δν βλεπω κατι περιεργο.. Απλα θαμπωνουν τα τζαμια..!(οπως σε ολα τα αμαξια.) Πατα το κουμπι για να ξεθαμπωσουν κ εισαι μια χαρα.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ψυκτικό σου είναι οκ από άποψη στάθμης;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την ανακύκλωση αέρα; Αν ναι, απενεργοποίησέ την, διαφορετικά θαμπώνουν τα τζάμια.
Για αυτόματη λειτουργία του κλιματισμού χωρίς αιρκοντίσιον, πατάς "AUTO" και μετά "A/C".
Για γρήγορο ξεθάμπωμα πατάς το κουμπάκι που είναι παρόμοιο με αυτό που ενεργοποιεί την αντίσταση για το ξεθάμπωμα του πίσω τζαμιού.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 15:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αληθεια ειναι οτι το κανει πιο εντονα απο αλλα αυτοκινητα κ δεν ειναι δουλεια να πας το κουμπακι συνεχεια κ να δουλευει το a/c
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 16:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελεος ρε παιδια.....
Ανοιγετε κατι τοπικ λεσ και οδηγατε πρωτη φορα στην ζωη σας....
Τζαμι εινα θαμπωνει....ημιχλιαρο αερα ανακυκλωση off και τον αεραγωγο στην θεση που δειχνει το τζαμι.... Laughing

Tωρα οσον αφορα το ανα το κανει πιο πολυ απο αλλα αυτο εινα σχετικο και λογικο γιατι απλα οταν εχεις ενα τζαμι 10 τετραγωνικα λογικο ειναι να θαμπωνει λιγο περισσοτερο....και να θελει λιγο μεγαλλητερο κοπο να καθαρησει....απλα το μονο που μπορω να πω ειναι καλο καθαρησμα στα τζαμια να μην εχουν θαμπαδες γιατι παιζει και απο αυτο να γινετα χαλια οταν πιανει υγρασια... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 17:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ελεος ρε παιδια.....
Ανοιγετε κατι τοπικ λεσ και οδηγατε πρωτη φορα στην ζωη σας....
Τζαμι εινα θαμπωνει....ημιχλιαρο αερα ανακυκλωση off και τον αεραγωγο στην θεση που δειχνει το τζαμι.... Laughing

Tωρα οσον αφορα το ανα το κανει πιο πολυ απο αλλα αυτο εινα σχετικο και λογικο γιατι απλα οταν εχεις ενα τζαμι 10 τετραγωνικα λογικο ειναι να θαμπωνει λιγο περισσοτερο....και να θελει λιγο μεγαλλητερο κοπο να καθαρησει....απλα το μονο που μπορω να πω ειναι καλο καθαρησμα στα τζαμια να μην εχουν θαμπαδες γιατι παιζει και απο αυτο να γινετα χαλια οταν πιανει υγρασια... Wink

οχι εκει πιστευω κανεις δεν μπορει να πει τπτ στο οτι ξεθαμπωνει μπαμ μπαμ αν πατησεις το κουμπακι ...
το θεμα ειναι οτι ειναι παπαρια να πηγαινεις με a/c χειμωνα καλοκαιρι στο αμαξι... Laughing γι αυτο πρεπει να φερνεις τις θερμοκρασιες οκ πριν θαμπωσει Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
baden (baden)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207gt

Ένταξη: 30 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 18:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την ανακύκλωση αέρα; Αν ναι, απενεργοποίησέ την, διαφορετικά θαμπώνουν τα τζάμια.
Για αυτόματη λειτουργία του κλιματισμού χωρίς αιρκοντίσιον, πατάς "AUTO" και μετά "A/C".
Για γρήγορο ξεθάμπωμα πατάς το κουμπάκι που είναι παρόμοιο με αυτό π
ου ενεργοποιεί την αντίσταση για το ξεθάμπωμα του πίσω τζαμιού.

η ανακυκλωση απενεργοποιημενη και τα παραθυρα λιγο ανοιχτα .Δεν το εχω ξαναδει αυτο. Ευχαριστω για τισ συμβουλες
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 18:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν θαμπώνουν τα τζάμια κατά την διάρκεια βροχής , μιας και συνήθως τότε θαμπώνουν ποιο πολύ , απλά πατάς το κουμπί αυτόματου ξεθαμπώματος για το εμπρός τζάμι.
Γενικός κοίτα εάν είναι η ανακύκλωση ανοιχτή για να παίρνει εξωτερικό αέρα η καμπίνα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 21:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάνε ένα πολύ καλό καθάρισμα στα τζάμια!!!!!!!!!!!
το τζάμι έχει πολλούς πόρους με αποτέλεσμα να μαζεύει γρήγορα βρωμιά κ αυτή η βρωμιά δεν φαίνεται!
τα βρώμικα τζάμια θαμπώνουν πολύ πιο εύκολα!
πάρε κάνα επώνυμο προϊόν για τα τζάμια κ θα δεις τι βρωμιά θα βγει !!!!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης