Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
baden (baden) Μόλις έγραψα

207gt
Ένταξη: 30 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 25
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2008, 22:45:39 Θέμα δημοσίευσης: θαμπωμα τζαμιων σε 207 gt |
|
|
εδω και ενα μηνα που εχω το 207 gt θαμπωνουν τα τζαμια μετα απο 10 λεπτα.Αυτο γινεται και με ανοιχτους τους αεραγωγους και με λιγο ανοιχτο παραθυρο.μπορει κανεις να με βοηθησει?επεισης με τη λειτουργια auto μπαινει παντα και το a/c?Ευχαριστω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GeoMel Νέος χρήστης

Peugeot 207GT
Ένταξη: 18 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 73 Τόπος: θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 13:04:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δν βλεπω κατι περιεργο.. Απλα θαμπωνουν τα τζαμια..!(οπως σε ολα τα αμαξια.) Πατα το κουμπι για να ξεθαμπωσουν κ εισαι μια χαρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:25:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ψυκτικό σου είναι οκ από άποψη στάθμης;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
climbonice (Θέμης) Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp
Ένταξη: 23 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 127 Τόπος: Νέα Σμύρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:42:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την ανακύκλωση αέρα; Αν ναι, απενεργοποίησέ την, διαφορετικά θαμπώνουν τα τζάμια.
Για αυτόματη λειτουργία του κλιματισμού χωρίς αιρκοντίσιον, πατάς "AUTO" και μετά "A/C".
Για γρήγορο ξεθάμπωμα πατάς το κουμπάκι που είναι παρόμοιο με αυτό που ενεργοποιεί την αντίσταση για το ξεθάμπωμα του πίσω τζαμιού. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 15:05:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η αληθεια ειναι οτι το κανει πιο εντονα απο αλλα αυτοκινητα κ δεν ειναι δουλεια να πας το κουμπακι συνεχεια κ να δουλευει το a/c |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 16:40:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελεος ρε παιδια.....
Ανοιγετε κατι τοπικ λεσ και οδηγατε πρωτη φορα στην ζωη σας....
Τζαμι εινα θαμπωνει....ημιχλιαρο αερα ανακυκλωση off και τον αεραγωγο στην θεση που δειχνει το τζαμι....
Tωρα οσον αφορα το ανα το κανει πιο πολυ απο αλλα αυτο εινα σχετικο και λογικο γιατι απλα οταν εχεις ενα τζαμι 10 τετραγωνικα λογικο ειναι να θαμπωνει λιγο περισσοτερο....και να θελει λιγο μεγαλλητερο κοπο να καθαρησει....απλα το μονο που μπορω να πω ειναι καλο καθαρησμα στα τζαμια να μην εχουν θαμπαδες γιατι παιζει και απο αυτο να γινετα χαλια οταν πιανει υγρασια...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 17:04:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Ελεος ρε παιδια.....
Ανοιγετε κατι τοπικ λεσ και οδηγατε πρωτη φορα στην ζωη σας....
Τζαμι εινα θαμπωνει....ημιχλιαρο αερα ανακυκλωση off και τον αεραγωγο στην θεση που δειχνει το τζαμι....
Tωρα οσον αφορα το ανα το κανει πιο πολυ απο αλλα αυτο εινα σχετικο και λογικο γιατι απλα οταν εχεις ενα τζαμι 10 τετραγωνικα λογικο ειναι να θαμπωνει λιγο περισσοτερο....και να θελει λιγο μεγαλλητερο κοπο να καθαρησει....απλα το μονο που μπορω να πω ειναι καλο καθαρησμα στα τζαμια να μην εχουν θαμπαδες γιατι παιζει και απο αυτο να γινετα χαλια οταν πιανει υγρασια...  |
οχι εκει πιστευω κανεις δεν μπορει να πει τπτ στο οτι ξεθαμπωνει μπαμ μπαμ αν πατησεις το κουμπακι ...
το θεμα ειναι οτι ειναι παπαρια να πηγαινεις με a/c χειμωνα καλοκαιρι στο αμαξι... γι αυτο πρεπει να φερνεις τις θερμοκρασιες οκ πριν θαμπωσει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
baden (baden) Μόλις έγραψα

207gt
Ένταξη: 30 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 25
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 18:28:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
climbonice έγραψε: | Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την ανακύκλωση αέρα; Αν ναι, απενεργοποίησέ την, διαφορετικά θαμπώνουν τα τζάμια.
Για αυτόματη λειτουργία του κλιματισμού χωρίς αιρκοντίσιον, πατάς "AUTO" και μετά "A/C".
Για γρήγορο ξεθάμπωμα πατάς το κουμπάκι που είναι παρόμοιο με αυτό π
ου ενεργοποιεί την αντίσταση για το ξεθάμπωμα του πίσω τζαμιού. |
η ανακυκλωση απενεργοποιημενη και τα παραθυρα λιγο ανοιχτα .Δεν το εχω ξαναδει αυτο. Ευχαριστω για τισ συμβουλες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 18:35:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εάν θαμπώνουν τα τζάμια κατά την διάρκεια βροχής , μιας και συνήθως τότε θαμπώνουν ποιο πολύ , απλά πατάς το κουμπί αυτόματου ξεθαμπώματος για το εμπρός τζάμι.
Γενικός κοίτα εάν είναι η ανακύκλωση ανοιχτή για να παίρνει εξωτερικό αέρα η καμπίνα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 21:30:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κάνε ένα πολύ καλό καθάρισμα στα τζάμια!!!!!!!!!!!
το τζάμι έχει πολλούς πόρους με αποτέλεσμα να μαζεύει γρήγορα βρωμιά κ αυτή η βρωμιά δεν φαίνεται!
τα βρώμικα τζάμια θαμπώνουν πολύ πιο εύκολα!
πάρε κάνα επώνυμο προϊόν για τα τζάμια κ θα δεις τι βρωμιά θα βγει !!!!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|