PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαγωνισμός GTI 2010: And the winner is
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 20:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to 207 rc ψηφιστηκε ως "gti της χρονιάς"... Shocked
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=12092

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 21:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι, για να χαίρονται μερικοί.... Laughing

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς 2010 μετά και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι 4Τροχοί στην πίστα Kartodromo. Νικητής, ύστερα από την ψηφοφορία των αναγνωστών σε Αθήνα και Θεσ/ικη, ανεδείχθη το Peugeot 207 RC!

Η δεύτερη και τελική φάση του καθιερωμένου πλέον διαγωνισμού «GTi της Χρονιάς», που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά φέτος το περιοδικό «4Τροχοί», ολοκληρώθηκε σήμερα στη γνωστή στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πίστα Kartodromo, που βρίσκεται στην περιοχή των Αφιδνών. Μετά και την πραγματοποίηση μιας αντίστοιχα επιτυχημένης εκδήλωσης την περασμένη μόλις εβδομάδα στην πίστα Drive Park στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης, που ήταν αφιερωμένη στους φίλους του περιοδικού από τη Β. Ελλάδα, το… σκηνικό μεταφέρθηκε στην Αττική, με μεγάλο μάλιστα αριθμό αναγνωστών να δίνουν το παρόν στην πίστα το ηλιόλουστο αυτό κυριακάτικο πρωινό. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα 10 υποψήφια GTi μοντέλα, ενώ, ύστερα από κλήρωση, 100 από αυτούς έζησαν τη μοναδική εμπειρία να συνοδηγήσουν σε αυτά, και μάλιστα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίπλα στους γνωστούς Έλληνες οδηγούς αγώνων, Λάμπρο Αθανασούλα, Λευτέρη Μανιαδάκη, Λευτέρη Σωτήρχο, Στέφανο Καμιτσάκη και Νίκο Ζάχο, αλλά και με μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 21:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με χορηγο την LION Ελλας η μου φαινεται;;;;;;;

ΤΥΧΑΙΟ;;;

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 23:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nido έγραψε:

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς 2010 μετά και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι 4Τροχοί στην πίστα Kartodromo. Νικητής, ύστερα από την ψηφοφορία των αναγνωστών σε Αθήνα και Θεσ/ικη, ανεδείχθη το Peugeot 207 RC!

Η δεύτερη και τελική φάση του καθιερωμένου πλέον διαγωνισμού «GTi της Χρονιάς», που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά φέτος το περιοδικό «4Τροχοί», ολοκληρώθηκε σήμερα στη γνωστή στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πίστα Kartodromo, που βρίσκεται στην περιοχή των Αφιδνών. Μετά και την πραγματοποίηση μιας αντίστοιχα επιτυχημένης εκδήλωσης την περασμένη μόλις εβδομάδα στην πίστα Drive Park στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης, που ήταν αφιερωμένη στους φίλους του περιοδικού από τη Β. Ελλάδα, το… σκηνικό μεταφέρθηκε στην Αττική, με μεγάλο μάλιστα αριθμό αναγνωστών να δίνουν το παρόν στην πίστα το ηλιόλουστο αυτό κυριακάτικο πρωινό. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα 10 υποψήφια GTi μοντέλα, ενώ, ύστερα από κλήρωση, 100 από αυτούς έζησαν τη μοναδική εμπειρία να συνοδηγήσουν σε αυτά, και μάλιστα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίπλα στους γνωστούς Έλληνες οδηγούς αγώνων, Λάμπρο Αθανασούλα, Λευτέρη Μανιαδάκη, Λευτέρη Σωτήρχο, Στέφανο Καμιτσάκη και Νίκο Ζάχο, αλλά και με μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.

GTi της χρονιας 2004 υπενθυμιζω οτι ειχε βγει απο τους 4τροχους το 206 RC

ωραιο καλοστημενο και με δυναμη ειναι το 207 RC,πιστευω πως αξιζει...

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος...
Επιστροφή στην κορυφή
manos82 (Manos)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207 Gt By E-tuners

Ένταξη: 17 Ιούλ 2009
Τόπος: Ερυθραια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 23:51:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τετοιες διαφορες δεν τις περιμενα παντως...( για ποσοστα λεω)

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για κάθε μοντέλο έχουν ως εξής:
1. Peugeot 207 RC 18,8%
2. Honda Civic Type-R Championship 16,1%
3. Clio Renault Sport 15,0%
4. Abarth Punto EVO 10,4%
5. Mini Cooper S & VW Polo GTi 9,8%
7. Citroen DS3 1.6T & Seat Ibiza Cupra 5,7%
9. Alfa Romeo MiTo QV 5,4%
10. Skoda Fabia RS 3,0%

Motion & Emotion
PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 00:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αν σκεφτούμε ότι ήταν απέναντι σε θεωρητικά καλύτερα αυτοκίνητα,τα οδηγούσαν αγωνιστικοί οδηγοί και τα πήγαιναν και γρήγορα.Όχι και άσχημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 00:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silo έγραψε:
nido έγραψε:

GTi της χρονιας 2004 υπενθυμιζω οτι ειχε βγει απο τους 4τροχους το 206 RC

ωραιο καλοστημενο και με δυναμη ειναι το 207 RC,πιστευω πως αξιζει...

Τυχαιο?
Δε νομιζω... Laughing

"GTI" παντως απο τα αυτοκινητα του διαγωνισμου , μονο το RS , το Championship κ το cooper s θα μπορουσαν να θεωρηθουν κ ακομα κ αυτα στο...περιπου.

Δηλαδη ο καθε κακομοιρης ψηφιζει κ "να το αποτελεσμα"?!? Καλη φαση...

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 01:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα αυτα στην ιδια κατηγορια ειναι οποτε ολα GTi θεωρουνται.ιδια χαρακτηριστικα εχουν πανω κατω και δε νομιζω οι 4τροχοι να καναν καποιο λαθος...40χρονια εχει παρουσιασει της παναγιας τα ματια.το θεμα μας ειναι οτι τα λεφτα του τα αξιζει το 207...

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 09:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Δηλαδη ο καθε κακομοιρης ψηφιζει κ "να το αποτελεσμα"?!? Καλη φαση...

+1

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 10:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silo έγραψε:
ολα αυτα στην ιδια κατηγορια ειναι οποτε ολα GTi θεωρουνται.ιδια χαρακτηριστικα εχουν πανω κατω και δε νομιζω οι 4τροχοι να καναν καποιο λαθος...40χρονια εχει παρουσιασει της παναγιας τα ματια.το θεμα μας ειναι οτι τα λεφτα του τα αξιζει το 207...

Το ξερω φιλε μου οτι ειναι στην ιδια κατηγορια... .
Μονο που καποια απο αυτα , ειναι περισσοτερο "GT" , παρα "GTI" (κ το 207 ειναι ενα απ'αυτα).
Ξερω ποιο ειναι το θεμα μας , εγω εκανα σχολιο στο παραπανω ποστ... .
Κ ναι , το 207 RC τα αξιζει τα λεφτα του , αλλα παντα το ολο θεμα σχετιζεται με την τσεπη κ τις αναγκες του καθενος.

Υ.Γ.Οχι,οι 4 τροχοι δεν κανουν ποτε λαθος... Rolling eyes

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 19:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:

ΤΥΧΑΙΟ;;;

Και με χορηγό και με κλήρωση ένα 207 1.4 ...

Περίεργο θα φαινόταν αν δεν έβγαζαν το RC... Lol
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 19:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
silo έγραψε:

Μονο που καποια απο αυτα , ειναι περισσοτερο "GT" , παρα "GTI" (κ το 207 ειναι ενα απ'αυτα).
Κ ναι , το 207 RC τα αξιζει τα λεφτα του , αλλα παντα το ολο θεμα σχετιζεται με την τσεπη κ τις αναγκες του καθενος.

Δηλαδή ποιο από υπόλοιπα αυτοκίνητα του συγκριτικού (πλην ίσως του τάπερ) είναι περισσότερο gti από το 207rc?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κλιο
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:08:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μινι???
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού, ο οποίος και κέρδισε ως έπαθλο ύστερα από κλήρωση στο σύνολο των δελτίων συμμετοχής ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 207 1.4 Sport, προσφορά της Lion Hellas"

σας λεει κατι αυτο?
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Octane έγραψε:
silo έγραψε:

Δηλαδή ποιο από υπόλοιπα αυτοκίνητα του συγκριτικού (πλην ίσως του τάπερ) είναι περισσότερο gti από το 207rc?

Τα ανεφερα παραπανω Rolling eyes κ σου απαντησε κ ο volvos Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
"Μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού, ο οποίος και κέρδισε ως έπαθλο ύστερα από κλήρωση στο σύνολο των δελτίων συμμετοχής ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 207 1.4 Sport, προσφορά της Lion Hellas"

σας λεει κατι αυτο?

Τι να μας πει δηλαδη?!? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

40 χρονια περιοδικο ειναι , δε νομιζω να εκανε (ο κοσμος που ψηφισε) καποιο λαθος Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλα να περασει ο νικητης με το 1.4 Sport. γα**ει κ δερνει.
(Βασει ονομασιας παντως ειναι...παραλιγο gti Razz , αρα...θα ειναι σβελτο Laughing )

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 01:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μενα απο τα παραπανω μονο το κλιο θα μπορουσε να θεωρηθει gti

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 08:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

σας λεει κατι αυτο?

χαχαχαχαχα!

όχι ρε απλά χάρηκε η lion για το αποτέλεσμα και είπε να δώσει ενα 207...Αν κέρδιζε π.χ η ρενό θα έδινε ένα κλιό και πάει λέγοντας!

χαχαχαχ!

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 10:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:

ΤΥΧΑΙΟ;;;

Δεν νομιζω Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης