Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nido (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)
Ένταξη: 10 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 662
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 21:10:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έτσι, για να χαίρονται μερικοί....
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=12092
Διαγωνισμός GTI 2010: And the winner is
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς 2010 μετά και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι 4Τροχοί στην πίστα Kartodromo. Νικητής, ύστερα από την ψηφοφορία των αναγνωστών σε Αθήνα και Θεσ/ικη, ανεδείχθη το Peugeot 207 RC!
Η δεύτερη και τελική φάση του καθιερωμένου πλέον διαγωνισμού «GTi της Χρονιάς», που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά φέτος το περιοδικό «4Τροχοί», ολοκληρώθηκε σήμερα στη γνωστή στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πίστα Kartodromo, που βρίσκεται στην περιοχή των Αφιδνών. Μετά και την πραγματοποίηση μιας αντίστοιχα επιτυχημένης εκδήλωσης την περασμένη μόλις εβδομάδα στην πίστα Drive Park στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης, που ήταν αφιερωμένη στους φίλους του περιοδικού από τη Β. Ελλάδα, το… σκηνικό μεταφέρθηκε στην Αττική, με μεγάλο μάλιστα αριθμό αναγνωστών να δίνουν το παρόν στην πίστα το ηλιόλουστο αυτό κυριακάτικο πρωινό. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα 10 υποψήφια GTi μοντέλα, ενώ, ύστερα από κλήρωση, 100 από αυτούς έζησαν τη μοναδική εμπειρία να συνοδηγήσουν σε αυτά, και μάλιστα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίπλα στους γνωστούς Έλληνες οδηγούς αγώνων, Λάμπρο Αθανασούλα, Λευτέρη Μανιαδάκη, Λευτέρη Σωτήρχο, Στέφανο Καμιτσάκη και Νίκο Ζάχο, αλλά και με μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.
Curse Of The Traveller |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manaros (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)
Ένταξη: 02 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 539 Τόπος: Χαιδαρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 21:11:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με χορηγο την LION Ελλας η μου φαινεται;;;;;;;
ΤΥΧΑΙΟ;;;
207 project Mini |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
silo (bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 504
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 23:42:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nido έγραψε: | Έτσι, για να χαίρονται μερικοί....
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του GTi της χρονιάς 2010 μετά και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι 4Τροχοί στην πίστα Kartodromo. Νικητής, ύστερα από την ψηφοφορία των αναγνωστών σε Αθήνα και Θεσ/ικη, ανεδείχθη το Peugeot 207 RC!
Η δεύτερη και τελική φάση του καθιερωμένου πλέον διαγωνισμού «GTi της Χρονιάς», που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά φέτος το περιοδικό «4Τροχοί», ολοκληρώθηκε σήμερα στη γνωστή στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πίστα Kartodromo, που βρίσκεται στην περιοχή των Αφιδνών. Μετά και την πραγματοποίηση μιας αντίστοιχα επιτυχημένης εκδήλωσης την περασμένη μόλις εβδομάδα στην πίστα Drive Park στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης, που ήταν αφιερωμένη στους φίλους του περιοδικού από τη Β. Ελλάδα, το… σκηνικό μεταφέρθηκε στην Αττική, με μεγάλο μάλιστα αριθμό αναγνωστών να δίνουν το παρόν στην πίστα το ηλιόλουστο αυτό κυριακάτικο πρωινό. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα 10 υποψήφια GTi μοντέλα, ενώ, ύστερα από κλήρωση, 100 από αυτούς έζησαν τη μοναδική εμπειρία να συνοδηγήσουν σε αυτά, και μάλιστα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίπλα στους γνωστούς Έλληνες οδηγούς αγώνων, Λάμπρο Αθανασούλα, Λευτέρη Μανιαδάκη, Λευτέρη Σωτήρχο, Στέφανο Καμιτσάκη και Νίκο Ζάχο, αλλά και με μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.
|
GTi της χρονιας 2004 υπενθυμιζω οτι ειχε βγει απο τους 4τροχους το 206 RC
ωραιο καλοστημενο και με δυναμη ειναι το 207 RC,πιστευω πως αξιζει...
http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443
οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manos82 (Manos) Μέλος

207 Gt By E-tuners
Ένταξη: 17 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Ερυθραια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 23:51:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τετοιες διαφορες δεν τις περιμενα παντως...( για ποσοστα λεω)
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για κάθε μοντέλο έχουν ως εξής:
1. Peugeot 207 RC 18,8%
2. Honda Civic Type-R Championship 16,1%
3. Clio Renault Sport 15,0%
4. Abarth Punto EVO 10,4%
5. Mini Cooper S & VW Polo GTi 9,8%
7. Citroen DS3 1.6T & Seat Ibiza Cupra 5,7%
9. Alfa Romeo MiTo QV 5,4%
10. Skoda Fabia RS 3,0%
Motion & Emotion
PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vama51 (Basilis) Μέλος

Peugeot 207 RC Overload
Ένταξη: 25 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 123 Τόπος: Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 00:21:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και αν σκεφτούμε ότι ήταν απέναντι σε θεωρητικά καλύτερα αυτοκίνητα,τα οδηγούσαν αγωνιστικοί οδηγοί και τα πήγαιναν και γρήγορα.Όχι και άσχημα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Octane (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)
Ένταξη: 27 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 2486
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 00:24:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
silo έγραψε: | nido έγραψε: | Έτσι, για να χαίρονται μερικοί....
|
GTi της χρονιας 2004 υπενθυμιζω οτι ειχε βγει απο τους 4τροχους το 206 RC
ωραιο καλοστημενο και με δυναμη ειναι το 207 RC,πιστευω πως αξιζει... |
Τυχαιο?
Δε νομιζω...
"GTI" παντως απο τα αυτοκινητα του διαγωνισμου , μονο το RS , το Championship κ το cooper s θα μπορουσαν να θεωρηθουν κ ακομα κ αυτα στο...περιπου.
Δηλαδη ο καθε κακομοιρης ψηφιζει κ "να το αποτελεσμα"?!? Καλη φαση...
etuned
MEMsound έγραψε: | αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
silo (bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 504
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 01:00:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ολα αυτα στην ιδια κατηγορια ειναι οποτε ολα GTi θεωρουνται.ιδια χαρακτηριστικα εχουν πανω κατω και δε νομιζω οι 4τροχοι να καναν καποιο λαθος...40χρονια εχει παρουσιασει της παναγιας τα ματια.το θεμα μας ειναι οτι τα λεφτα του τα αξιζει το 207...
http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443
οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 09:28:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Octane έγραψε: | Δηλαδη ο καθε κακομοιρης ψηφιζει κ "να το αποτελεσμα"?!? Καλη φαση... |
+1
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 10:34:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
silo έγραψε: | ολα αυτα στην ιδια κατηγορια ειναι οποτε ολα GTi θεωρουνται.ιδια χαρακτηριστικα εχουν πανω κατω και δε νομιζω οι 4τροχοι να καναν καποιο λαθος...40χρονια εχει παρουσιασει της παναγιας τα ματια.το θεμα μας ειναι οτι τα λεφτα του τα αξιζει το 207... |
Το ξερω φιλε μου οτι ειναι στην ιδια κατηγορια... .
Μονο που καποια απο αυτα , ειναι περισσοτερο "GT" , παρα "GTI" (κ το 207 ειναι ενα απ'αυτα).
Ξερω ποιο ειναι το θεμα μας , εγω εκανα σχολιο στο παραπανω ποστ... .
Κ ναι , το 207 RC τα αξιζει τα λεφτα του , αλλα παντα το ολο θεμα σχετιζεται με την τσεπη κ τις αναγκες του καθενος.
Υ.Γ.Οχι,οι 4 τροχοι δεν κανουν ποτε λαθος... 
etuned
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 19:01:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manaros έγραψε: | με χορηγο την LION Ελλας η μου φαινεται;;;;;;;
ΤΥΧΑΙΟ;;; |
Και με χορηγό και με κλήρωση ένα 207 1.4 ...
Περίεργο θα φαινόταν αν δεν έβγαζαν το RC...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 19:43:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Octane έγραψε: | silo έγραψε: | ολα αυτα στην ιδια κατηγορια ειναι οποτε ολα GTi θεωρουνται.ιδια χαρακτηριστικα εχουν πανω κατω και δε νομιζω οι 4τροχοι να καναν καποιο λαθος...40χρονια εχει παρουσιασει της παναγιας τα ματια.το θεμα μας ειναι οτι τα λεφτα του τα αξιζει το 207... |
Μονο που καποια απο αυτα , ειναι περισσοτερο "GT" , παρα "GTI" (κ το 207 ειναι ενα απ'αυτα).
Κ ναι , το 207 RC τα αξιζει τα λεφτα του , αλλα παντα το ολο θεμα σχετιζεται με την τσεπη κ τις αναγκες του καθενος.
Υ.Γ.Οχι,οι 4 τροχοι δεν κανουν ποτε λαθος...  |
Δηλαδή ποιο από υπόλοιπα αυτοκίνητα του συγκριτικού (πλην ίσως του τάπερ) είναι περισσότερο gti από το 207rc? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:06:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κλιο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:08:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μινι??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:10:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"Μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού, ο οποίος και κέρδισε ως έπαθλο ύστερα από κλήρωση στο σύνολο των δελτίων συμμετοχής ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 207 1.4 Sport, προσφορά της Lion Hellas"
σας λεει κατι αυτο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:15:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Driver ///M έγραψε: | Octane έγραψε: | silo έγραψε: | ολα αυτα στην ιδια κατηγορια ειναι οποτε ολα GTi θεωρουνται.ιδια χαρακτηριστικα εχουν πανω κατω και δε νομιζω οι 4τροχοι να καναν καποιο λαθος...40χρονια εχει παρουσιασει της παναγιας τα ματια.το θεμα μας ειναι οτι τα λεφτα του τα αξιζει το 207... |
Υ.Γ.Οχι,οι 4 τροχοι δεν κανουν ποτε λαθος...  |
Δηλαδή ποιο από υπόλοιπα αυτοκίνητα του συγκριτικού (πλην ίσως του τάπερ) είναι περισσότερο gti από το 207rc? |
Τα ανεφερα παραπανω κ σου απαντησε κ ο volvos 
etuned
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 20:19:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | "Μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού, ο οποίος και κέρδισε ως έπαθλο ύστερα από κλήρωση στο σύνολο των δελτίων συμμετοχής ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 207 1.4 Sport, προσφορά της Lion Hellas"
σας λεει κατι αυτο? |
Τι να μας πει δηλαδη?!?
40 χρονια περιοδικο ειναι , δε νομιζω να εκανε (ο κοσμος που ψηφισε) καποιο λαθος
Καλα να περασει ο νικητης με το 1.4 Sport. γα**ει κ δερνει.
(Βασει ονομασιας παντως ειναι...παραλιγο gti , αρα...θα ειναι σβελτο )
etuned
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 01:44:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για μενα απο τα παραπανω μονο το κλιο θα μπορουσε να θεωρηθει gti
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 08:28:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | "Μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού, ο οποίος και κέρδισε ως έπαθλο ύστερα από κλήρωση στο σύνολο των δελτίων συμμετοχής ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 207 1.4 Sport, προσφορά της Lion Hellas"
σας λεει κατι αυτο? |
χαχαχαχαχα!
όχι ρε απλά χάρηκε η lion για το αποτέλεσμα και είπε να δώσει ενα 207...Αν κέρδιζε π.χ η ρενό θα έδινε ένα κλιό και πάει λέγοντας!
χαχαχαχ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 10:01:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|