PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Need For Speed... the games...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Need For Speed... the games... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΕΑGames εβγαλε ενα νεο τιτλο NFS με την ονομασια ΝFS Most Wanted!!!

Η βασικες διαφορες απο το Underground ειναι οτι εχει και supercars πλεον, αλλα και...ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!! Twisted evil Twisted evil

Wake up to the smell of burnt asphalt as the thrill of illicit street racing permeates the air. From the makers of the hit Need for Speed™ Underground series, Need for Speed™ Most Wanted challenges players to become the most notorious and elusive street racer.

Combining illicit street racing and tuner customization with the intensity of strategic police pursuit that surpasses any Hollywood-style chase scene, Need for Speed Most Wanted will be on every gamer's 'must-have' list this holiday season. Out-race rivals, evade cops and exploit hundreds of miles of open road as gamers make their way up the Blacklist.

To become the most wanted racer, players must build up their street cred and Rap Sheet with gripping, white knuckle, head-to-head races with the top drivers on the streets, as well as pull daring, evasive moves to out-run and out-fox the cops that patrol the open road. Players can manage their heat or utilize a number of strategic tactics to keep the cops off their tails as they leave their rivals behind to suck their exhaust fumes.

Need for Speed Most Wanted also features a variety of the hottest cars that range from tuners to super cars. You can customize your ride to race against any class of vehicles. The streets will be your playground this Fall.

Key Features
Open Road, Open World: Rule the streets as the most notorious street racer in various regions that include edgy industrial and urban environments. In the game, the environment can be a friend for a foe. Players will master short-cuts as well as use the traffic and destructible environments to their advantage.

All-New Gameplay: Need for Speed Most Wanted features new and exciting gameplay that incorporates strategic cop pursuit and skill-based evasion techniques with illicit street racing.

Visual Customization: Whether gamers are trying to lose the cops or they just want to pimp their ride, Need for Speed Most Wanted offers extensive visual customizations.

Blacklist: As players enter the world of illicit street racing, they must go up against the best street racers on the scene to earn respect and rise to the top of the Blacklist.

Rap Sheet: Players will build up their Rap Sheet with record breaking times, street challenges and out-foxing an escalation of police vehicles, tactics and technology.

Performance Tuning: Can't compete against a sports car? Head to the safehouse and tune up your ride to race against any class of vehicles.

Next-Gen Graphical Features: Need for Speed Most Wanted for the next generation console delivers the next level of graphical excellence in video games. Utilizing graphical techniques including normal mapping and real-time lighting, the graphical experience is incomparable to any racing game on the market.

Race Online* Need For Speed Most Wanted features online play for Xbox 360, Xbox, the PlayStation®2 computer entertainment system and the PC.

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καιρος ηταν νομιζω...στην Ελλαδα ποτε... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Ελλαδα δεν γνωριζω ποτε θα ερθει επισημα!!! Στο διαδρομο της σχολης μου (ΤΕΙ Αθηνας) κυκλοφορει για Playstation και Χbox παντως!!! Οπου ναναι ερχεται και για PC... Μεχρι να βρουν το crack ειναι!!! Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:53:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με το καλο... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 01:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπιζω να εχουν βελτωσει καπως και τα γραφικα του σε σχεση παντα με το προηγουμενο...

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 08:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να το δουμε και αυτο...

εγω θελω να δω ποτε θα φτασει στα pc ενα παιχνιδι αντιστοιχο των gran turismo...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 09:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
εγω θελω να δω ποτε θα φτασει στα pc ενα παιχνιδι αντιστοιχο των gran turismo...

Έλα ντε...?????!!!! Πές τα!!!Γιατί όταν εγώ μιλάω για GT μου λένε για Collin κτλ.....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 11:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το που βγει το παιχνίδι στο αμέρικα θα το έχω... (τα torrents να ναι καλά Razz ). Απ ότι διαβάζω σε καμιά βδομάδα εύκολα!

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 01:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμενω πμ απο οποιον το πρωτο παρει...SnakeMJK - netblaster... Idea

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 09:17:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε.

Μόνο σε xbox και ps2 το βρίσκω στα torrents...

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 00:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυκλοφορει 16 Νοεμβριου. Μου εδωσε ενας φιλος μου το ντεμο, αλλα δεν με ενθουσιασε. Ουτε γραφικα, ουτε χειρισμος...Ειδωμεν..

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 00:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
brz20 έγραψε:

Μόνο σε xbox και ps2 το βρίσκω στα torrents...

Ούτε εγώ! Υπάρχει μόνο xbox και ps2 όπως σωστά είπες!!! Wink
Αν το βρεις στείλε pm. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 10:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να είναι πιο ρεαλιστικό οδηγικά από το NFS Underground που ήταν πραγματικά χάλια! Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 21:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το έχω αύριο 4 cd και ναι είναι για pc.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 21:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dor έγραψε:
Θα το έχω αύριο 4 cd και ναι είναι για pc.

ε? τι? που? πως? πότε!

Φτου δεν είσαι Αθήνα...

Που θα πάει θα το βρούμε και μεις..

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 23:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το κατεβαζω.Σε 2 μερες θα το εχω.Ζω για εκεινη την μερα.Ξερει κανενας τι απαιτησεις θα εχει απο γραφικα και τα σχετικα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 00:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

The minimum system requirements necessary to play Need For Speed: Most Wanted Black Edition are as follows.

Windows 2000 or XP
1.4GHz Pentium IV or comparable processor
256MB RAM
A video card with at least 32MB of video memory with DirectX 9.0c (or higher) compatible drivers, supporting one of the chipsets listed below.
At least 3GB of available hard disk space
DirectX 9.0c (or higher) installed
A DirectX compliant sound card
8X CD-ROM Drive
Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 11:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είχα αφήσει Τετάρτη βράδυ στην σχολή να κατεβαίνει (όταν έφυγα είχε πιάσει καλή ταχύτητα).. Υποθέτω Δευτέρα που θα κατέβω να το έχω! Στα torrents αναφέρεται ως 4cds + 1 bonus dvd, αλλά οι φήμες λένε ότι είναι μόνο 1 dvd και το έχουν γράψει έτσι για να μην το βρει η EA Razz

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 13:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατεβηκε!!κατεβηκε!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 1 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης