Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:30:46 Θέμα δημοσίευσης: Need For Speed... the games... |
|
|
Η ΕΑGames εβγαλε ενα νεο τιτλο NFS με την ονομασια ΝFS Most Wanted!!!
Η βασικες διαφορες απο το Underground ειναι οτι εχει και supercars πλεον, αλλα και...ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!!
Wake up to the smell of burnt asphalt as the thrill of illicit street racing permeates the air. From the makers of the hit Need for Speed™ Underground series, Need for Speed™ Most Wanted challenges players to become the most notorious and elusive street racer.
Combining illicit street racing and tuner customization with the intensity of strategic police pursuit that surpasses any Hollywood-style chase scene, Need for Speed Most Wanted will be on every gamer's 'must-have' list this holiday season. Out-race rivals, evade cops and exploit hundreds of miles of open road as gamers make their way up the Blacklist.
To become the most wanted racer, players must build up their street cred and Rap Sheet with gripping, white knuckle, head-to-head races with the top drivers on the streets, as well as pull daring, evasive moves to out-run and out-fox the cops that patrol the open road. Players can manage their heat or utilize a number of strategic tactics to keep the cops off their tails as they leave their rivals behind to suck their exhaust fumes.
Need for Speed Most Wanted also features a variety of the hottest cars that range from tuners to super cars. You can customize your ride to race against any class of vehicles. The streets will be your playground this Fall.
Key Features
Open Road, Open World: Rule the streets as the most notorious street racer in various regions that include edgy industrial and urban environments. In the game, the environment can be a friend for a foe. Players will master short-cuts as well as use the traffic and destructible environments to their advantage.
All-New Gameplay: Need for Speed Most Wanted features new and exciting gameplay that incorporates strategic cop pursuit and skill-based evasion techniques with illicit street racing.
Visual Customization: Whether gamers are trying to lose the cops or they just want to pimp their ride, Need for Speed Most Wanted offers extensive visual customizations.
Blacklist: As players enter the world of illicit street racing, they must go up against the best street racers on the scene to earn respect and rise to the top of the Blacklist.
Rap Sheet: Players will build up their Rap Sheet with record breaking times, street challenges and out-foxing an escalation of police vehicles, tactics and technology.
Performance Tuning: Can't compete against a sports car? Head to the safehouse and tune up your ride to race against any class of vehicles.
Next-Gen Graphical Features: Need for Speed Most Wanted for the next generation console delivers the next level of graphical excellence in video games. Utilizing graphical techniques including normal mapping and real-time lighting, the graphical experience is incomparable to any racing game on the market.
Race Online* Need For Speed Most Wanted features online play for Xbox 360, Xbox, the PlayStation®2 computer entertainment system and the PC.
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:44:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καιρος ηταν νομιζω...στην Ελλαδα ποτε... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:51:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην Ελλαδα δεν γνωριζω ποτε θα ερθει επισημα!!! Στο διαδρομο της σχολης μου (ΤΕΙ Αθηνας) κυκλοφορει για Playstation και Χbox παντως!!! Οπου ναναι ερχεται και για PC... Μεχρι να βρουν το crack ειναι!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:53:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με το καλο... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 01:55:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελπιζω να εχουν βελτωσει καπως και τα γραφικα του σε σχεση παντα με το προηγουμενο...
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tiesto (Vassilis) Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo
Ένταξη: 02 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 758 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 08:39:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να το δουμε και αυτο...
εγω θελω να δω ποτε θα φτασει στα pc ενα παιχνιδι αντιστοιχο των gran turismo...
"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002
www.tiesto.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 09:37:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tiesto έγραψε: | εγω θελω να δω ποτε θα φτασει στα pc ενα παιχνιδι αντιστοιχο των gran turismo... |
Έλα ντε...?????!!!! Πές τα!!!Γιατί όταν εγώ μιλάω για GT μου λένε για Collin κτλ.....
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 11:17:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με το που βγει το παιχνίδι στο αμέρικα θα το έχω... (τα torrents να ναι καλά ). Απ ότι διαβάζω σε καμιά βδομάδα εύκολα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 01:52:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
περιμενω πμ απο οποιον το πρωτο παρει...SnakeMJK - netblaster... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 09:17:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:47:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε. |
Μόνο σε xbox και ps2 το βρίσκω στα torrents...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 00:05:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κυκλοφορει 16 Νοεμβριου. Μου εδωσε ενας φιλος μου το ντεμο, αλλα δεν με ενθουσιασε. Ουτε γραφικα, ουτε χειρισμος...Ειδωμεν..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 00:50:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | brz20 έγραψε: | Σιγουρα θα υπαρχει καποιο torrent στο net.Παιδια σημερα κιολας θα βαλω το Azureus να το κατεβαζει.Σε δυο μερουλες αν το βρω θα το εχουμε. |
Μόνο σε xbox και ps2 το βρίσκω στα torrents... |
Ούτε εγώ! Υπάρχει μόνο xbox και ps2 όπως σωστά είπες!!!
Αν το βρεις στείλε pm. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 10:10:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελπίζω να είναι πιο ρεαλιστικό οδηγικά από το NFS Underground που ήταν πραγματικά χάλια! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dor (dora) Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp
Ένταξη: 04 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 58 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 21:27:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα το έχω αύριο 4 cd και ναι είναι για pc. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 21:31:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dor έγραψε: | Θα το έχω αύριο 4 cd και ναι είναι για pc. |
ε? τι? που? πως? πότε!
Φτου δεν είσαι Αθήνα...
Που θα πάει θα το βρούμε και μεις..
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 23:24:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω το κατεβαζω.Σε 2 μερες θα το εχω.Ζω για εκεινη την μερα.Ξερει κανενας τι απαιτησεις θα εχει απο γραφικα και τα σχετικα?
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 00:24:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
The minimum system requirements necessary to play Need For Speed: Most Wanted Black Edition are as follows.
Windows 2000 or XP
1.4GHz Pentium IV or comparable processor
256MB RAM
A video card with at least 32MB of video memory with DirectX 9.0c (or higher) compatible drivers, supporting one of the chipsets listed below.
At least 3GB of available hard disk space
DirectX 9.0c (or higher) installed
A DirectX compliant sound card
8X CD-ROM Drive
Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 11:23:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το είχα αφήσει Τετάρτη βράδυ στην σχολή να κατεβαίνει (όταν έφυγα είχε πιάσει καλή ταχύτητα).. Υποθέτω Δευτέρα που θα κατέβω να το έχω! Στα torrents αναφέρεται ως 4cds + 1 bonus dvd, αλλά οι φήμες λένε ότι είναι μόνο 1 dvd και το έχουν γράψει έτσι για να μην το βρει η EA 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 13:09:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|