Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dinos86 (Ντίνος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 03:18:42 Θέμα δημοσίευσης: Θαμπώνουν τα φανάρια |
|
|
Εχω φαει μεγαλο μανίκι! Μόλις αγόρασα κατι (γ@τα) φανάρια για το αμάξι μου κ όσο ωραια ειναι τόσο γεμίζουν ατμούς απο μεσα! Τα βγάζω κ εγω κ τα γεμίζω παντου σιλικόνι! Ρε εχω κανει φοβερή δουλειά. Μεχρι κ ειδική σακουλα τα σκεπασα για να μην περναει τπτ. Αλλα σημερα χωρίς να βρεξει (με μεγάλη υγρασία) μου εκανε μικρους ατμούς απο μεσα απο το πλαστικό τζαμάκι τους. Τι σκ**α, απο που μπηκε? Πως μπορω βρε παιδιά να το αποτρέψω αυτό! Ετσι αμα το αφήσω παει θα μου γίνει για πεταμα το φανάρι! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 04:25:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν το εχεις "σφραγγίσει" καλά δεν μπήκε νέο νερό/υγρασσία μέσα
απλά το είχες στεγνώσει 100% πριν.
για να το στεγνώσεις 100% ανοιξε το από πίσω και αστο στον ηλιο για κάμποση ώρα ή χρησιμοποίησε ενα μπιστολάκι μαλλιών.
αυτά. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 13:43:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | αν το εχεις "σφραγγίσει" καλά δεν μπήκε νέο νερό/υγρασσία μέσα
απλά το είχες στεγνώσει 100% πριν.
για να το στεγνώσεις 100% ανοιξε το από πίσω και αστο στον ηλιο για κάμποση ώρα ή χρησιμοποίησε ενα μπιστολάκι μαλλιών.
αυτά.  |
Το εκανα αυτό με το πιστολάκι εως ότου να ξεχνωτίσει πλήρως το τζαμι! Τι να πω.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 13:46:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθμό.
Μετά από πολλές μονώσεις, στην τελευταία και καλύτερη μόνωση το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε τελείως..θολώνει 1 φορά στους 4 μήνες ελάχιστα.
Η σιλικόνη από θερμοπίστολο δεν είναι και τόσο καλή λύση, γιατί από τη ζέστη του μοτέρ και ειδικά το καλοκαιράκι θα "ξεκολλήσει" αφήνοντας μικρά κενά ικανά να σου ξανασπάσουν τα νεύρα το χειμώνα.
Στο λέω γιατί το φτιάχνεις τώρα και του χρόνου τέτοια εποχή θα ξανατρέχεις.
Όπως είπε ο Μανθοζουζουνέλος, καλό στέγνωμα (2-3 μέρες να έχει ήλιο έξω καλά είναι) και μετά ή βάλε φλατζόκολλα (τέτοια είχα βάλει και μειώθηκε αρκετά, βλέπεις ο μαλ***ς εγώ το είχα μονώσει μόνο από πάνω μιας και τον έκοβα φέτες πως μόνο από κει μπαίνει) ή παρμπριζόκολλα (έσχατη λύση). Αυτά αφού πρώτα βγάλεις ό,τι έιχες βάλει πιο πριν.
Εμένα τελικά μου έβαλε μια δική του σιλικόνη αρκετά "περίεργη" (λευκή στην αρχή που μετά γινόταν διάφανη και η οποία έγινε τσιμέντο).
Τώρα έχει αρχίσει και δείχνει τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης..και αν αρχίζει και παίρνει πάλι υγρασία πάμε για full φλατζόκολλα μαύρη. Ένα χρόνο βέβαια τώρα έχω βρει την υγειά μου..
Συνοψίζοντας..καλό στέγνωμα, φλατζόκολλα στην αρχή και κανένα κεράκι στην εκκλησία!
Αν και εγώ θα τα πήγαινα εκεί που τα πήρα και θα ζητούσα αντικατάσταση.
Αυτό έκανα και τότε και αν και είχε περάσει ένας χρόνος και κάτι ψιλά μου είπε να μου τα αλλάξει ο ίδιος σαν μαγαζί μιας και η εγγύηση είχε λήξει. Όταν είδα το νέο φανάρι που ναι μεν ήταν διπλό angel, αλλά δεν είχε τόσο σχέση με το δικό μου (περνάει ο καιρός, αλλάζουν και τα σχέδια) του είπα άσ'το, θα φτιάξουμε το παλιό και "τον έχωσα" να το φτιάξουμε.
Αν τελικά σου τα αντικαταστήσουν, πριν τα βάλετε μονώστε τα. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 22:05:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ευχαριστώ παρα πολυ για το ενδιαφερον σου! Που λες ειχα βαλει κ εγω στην αρχή την θερμική σιλικόνη, μετα εβαλα την κλασική σιλικόνι κ τίποτα το κακό συνεχιζόταν. Ωσπου εβαλα αυτην την λευκή που γίνεται διαφανη (περιπου) στην πορεία κ καπως μειώθηκε το κακό. Αλλα κ παλι εχει μεσα σαν να εχει σταξει σε ενα πολυ μικρο σημειο απο πανω, που απο πανω δεν παιζει ουτε 1/1000000000 να εχει μπει κατι γιατι το εχω μονωσει τελεια. Αρα καπως μπαινει υγρασία κ το δημιουργεί αυτό το φαινόμενο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 01:28:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το εχεις στεγνώσει καλά???
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 01:42:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι με πιστολάκι! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 01:51:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τσεκαρε τα λαστιχακια σε όλες τις φισες
κιυριως στις ψειρες και στα φλας
εκεί είναι το πιο πιθανό (ιδιως τα φλας) μιας και το λάστιχο ειναι οριζόντια τοποθετημένο και εκεί ππανε ευκολα νερά κατα το πλύσιμο ή βροχή.
δοκιαμαστικά πάρε ενα φαναρι στα χερια σου και ρυχτου νερό από παντου μέχρι να διαπιστώσεις από που "μπάζει" 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 12:00:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συνήθως το φανάρι αν πάρει υγρασία είναι από το κάτω μέρος!
Εμένα αυτή η λευκή-διάφανη δεν έχει αποδειχθεί και τόσο σταθερή τελικά, αφού κατά την τοποθέτηση του φαναριού ξηλώθηκε ένα μικρό κομματάκι και είναι και από εκεί που μπάζει πλέον και γενικότερα έχει χαλαρώσει αρκετά (ενώ στην αρχή ήταν τσιμέντο).
Εγώ θα δοκίμαζα με φλατζόκολλα (γίνεται μετά σαν τσίχλα). Είχα περάσει μια μικρή στρώση στο πάνω μέρος του φαναριού, η οποία όταν δοκίμασα να τη βγάλω (βλέπεις δεν είχα μονώσει και το κάτω μέρος) για να βάλω τη λευκή-διάφανη, δεν έβγαινε με τίποτα. Τα σημάδια της είναι αρκετά εμφανή ακόμα και τώρα.
Επίσης μόνωσα και την τάπα του φλας γιατί εκεί μετά από ένα πλύσιμο που άνοιξα να δω τι γίνεται με το νερό, είδα πως κατακρατούσε πάνω του μια μικρή λιμνούλα νερό!!!
Ένα ακόμη σημείο που κατακρατείται το νερό είναι ακριβώς κάτω από το φανάρι.
Δοκίμασε να μονώσεις αυτά τα 2 με φλατζόκολλα (η τάπα όταν χρειαστεί θα ανοίξει για πλάκα, μην το φοβάσαι) και μας λες. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|