PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θαμπώνουν τα φανάρια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Dinos86 (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 03:18:42    Θέμα δημοσίευσης: Θαμπώνουν τα φανάρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω φαει μεγαλο μανίκι! Μόλις αγόρασα κατι (γ@τα) φανάρια για το αμάξι μου κ όσο ωραια ειναι τόσο γεμίζουν ατμούς απο μεσα! Τα βγάζω κ εγω κ τα γεμίζω παντου σιλικόνι! Ρε εχω κανει φοβερή δουλειά. Μεχρι κ ειδική σακουλα τα σκεπασα για να μην περναει τπτ. Αλλα σημερα χωρίς να βρεξει (με μεγάλη υγρασία) μου εκανε μικρους ατμούς απο μεσα απο το πλαστικό τζαμάκι τους. Τι σκ**α, απο που μπηκε? Πως μπορω βρε παιδιά να το αποτρέψω αυτό! Ετσι αμα το αφήσω παει θα μου γίνει για πεταμα το φανάρι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 04:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το εχεις "σφραγγίσει" καλά δεν μπήκε νέο νερό/υγρασσία μέσα

απλά το είχες στεγνώσει 100% πριν.

για να το στεγνώσεις 100% ανοιξε το από πίσω και αστο στον ηλιο για κάμποση ώρα ή χρησιμοποίησε ενα μπιστολάκι μαλλιών.

αυτά. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Dinos86 (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 13:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
αν το εχεις "σφραγγίσει" καλά δεν μπήκε νέο νερό/υγρασσία μέσα

απλά το είχες στεγνώσει 100% πριν.

για να το στεγνώσεις 100% ανοιξε το από πίσω και αστο στον ηλιο για κάμποση ώρα ή χρησιμοποίησε ενα μπιστολάκι μαλλιών.

αυτά. Wink

Το εκανα αυτό με το πιστολάκι εως ότου να ξεχνωτίσει πλήρως το τζαμι! Τι να πω....
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 13:46:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθμό. Sad
Μετά από πολλές μονώσεις, στην τελευταία και καλύτερη μόνωση το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε τελείως..θολώνει 1 φορά στους 4 μήνες ελάχιστα. Smile
Η σιλικόνη από θερμοπίστολο δεν είναι και τόσο καλή λύση, γιατί από τη ζέστη του μοτέρ και ειδικά το καλοκαιράκι θα "ξεκολλήσει" αφήνοντας μικρά κενά ικανά να σου ξανασπάσουν τα νεύρα το χειμώνα.
Στο λέω γιατί το φτιάχνεις τώρα και του χρόνου τέτοια εποχή θα ξανατρέχεις. Wink
Όπως είπε ο Μανθοζουζουνέλος, καλό στέγνωμα (2-3 μέρες να έχει ήλιο έξω καλά είναι) και μετά ή βάλε φλατζόκολλα (τέτοια είχα βάλει και μειώθηκε αρκετά, βλέπεις ο μαλ***ς εγώ το είχα μονώσει μόνο από πάνω μιας και τον έκοβα φέτες πως μόνο από κει μπαίνει) ή παρμπριζόκολλα (έσχατη λύση). Αυτά αφού πρώτα βγάλεις ό,τι έιχες βάλει πιο πριν.
Εμένα τελικά μου έβαλε μια δική του σιλικόνη αρκετά "περίεργη" (λευκή στην αρχή που μετά γινόταν διάφανη και η οποία έγινε τσιμέντο). Laughing Laughing Laughing
Τώρα έχει αρχίσει και δείχνει τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης..και αν αρχίζει και παίρνει πάλι υγρασία πάμε για full φλατζόκολλα μαύρη. Ένα χρόνο βέβαια τώρα έχω βρει την υγειά μου.. Wink

Συνοψίζοντας..καλό στέγνωμα, φλατζόκολλα στην αρχή και κανένα κεράκι στην εκκλησία! Wink

Αν και εγώ θα τα πήγαινα εκεί που τα πήρα και θα ζητούσα αντικατάσταση.
Αυτό έκανα και τότε και αν και είχε περάσει ένας χρόνος και κάτι ψιλά μου είπε να μου τα αλλάξει ο ίδιος σαν μαγαζί μιας και η εγγύηση είχε λήξει. Όταν είδα το νέο φανάρι που ναι μεν ήταν διπλό angel, αλλά δεν είχε τόσο σχέση με το δικό μου (περνάει ο καιρός, αλλάζουν και τα σχέδια) του είπα άσ'το, θα φτιάξουμε το παλιό και "τον έχωσα" να το φτιάξουμε.

Αν τελικά σου τα αντικαταστήσουν, πριν τα βάλετε μονώστε τα. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Dinos86 (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 22:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για το ενδιαφερον σου! Που λες ειχα βαλει κ εγω στην αρχή την θερμική σιλικόνη, μετα εβαλα την κλασική σιλικόνι κ τίποτα το κακό συνεχιζόταν. Ωσπου εβαλα αυτην την λευκή που γίνεται διαφανη (περιπου) στην πορεία κ καπως μειώθηκε το κακό. Αλλα κ παλι εχει μεσα σαν να εχει σταξει σε ενα πολυ μικρο σημειο απο πανω, που απο πανω δεν παιζει ουτε 1/1000000000 να εχει μπει κατι γιατι το εχω μονωσει τελεια. Αρα καπως μπαινει υγρασία κ το δημιουργεί αυτό το φαινόμενο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 01:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχεις στεγνώσει καλά???

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Dinos86 (Ντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 01:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι με πιστολάκι!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 01:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσεκαρε τα λαστιχακια σε όλες τις φισες
κιυριως στις ψειρες και στα φλας Wink
εκεί είναι το πιο πιθανό (ιδιως τα φλας) μιας και το λάστιχο ειναι οριζόντια τοποθετημένο και εκεί ππανε ευκολα νερά κατα το πλύσιμο ή βροχή.

δοκιαμαστικά πάρε ενα φαναρι στα χερια σου και ρυχτου νερό από παντου μέχρι να διαπιστώσεις από που "μπάζει" Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 12:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως το φανάρι αν πάρει υγρασία είναι από το κάτω μέρος!
Εμένα αυτή η λευκή-διάφανη δεν έχει αποδειχθεί και τόσο σταθερή τελικά, αφού κατά την τοποθέτηση του φαναριού ξηλώθηκε ένα μικρό κομματάκι και είναι και από εκεί που μπάζει πλέον και γενικότερα έχει χαλαρώσει αρκετά (ενώ στην αρχή ήταν τσιμέντο).
Εγώ θα δοκίμαζα με φλατζόκολλα (γίνεται μετά σαν τσίχλα). Είχα περάσει μια μικρή στρώση στο πάνω μέρος του φαναριού, η οποία όταν δοκίμασα να τη βγάλω (βλέπεις δεν είχα μονώσει και το κάτω μέρος) για να βάλω τη λευκή-διάφανη, δεν έβγαινε με τίποτα. Τα σημάδια της είναι αρκετά εμφανή ακόμα και τώρα.

Επίσης μόνωσα και την τάπα του φλας γιατί εκεί μετά από ένα πλύσιμο που άνοιξα να δω τι γίνεται με το νερό, είδα πως κατακρατούσε πάνω του μια μικρή λιμνούλα νερό!!! Confused Confused Confused Confused
Ένα ακόμη σημείο που κατακρατείται το νερό είναι ακριβώς κάτω από το φανάρι. Wink
Δοκίμασε να μονώσεις αυτά τα 2 με φλατζόκολλα (η τάπα όταν χρειαστεί θα ανοίξει για πλάκα, μην το φοβάσαι) και μας λες. Very happy Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης