PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ελαφρώνοντας το 206CC...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 10:18:11    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ελαφρώνοντας το 206CC... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελαφρωμα 206cc

αγαπητοι φιλοι... βελτιωνοντας το μοτερ και τις αναρτησεις δεν ειναι ο μονος τροπος ωστε να κανουμε το αμαξι να πηγαινει καλυτερα... το βαρος ειναι ενας πολυ σημαντικος παραγοντας που επηρεαζει δραματικα την συμπεριφορα του αυτοκινητου ειτε θετικα ειτε αρνητικα...
γι αυτο το λογο σκεφτομαι το εξης... ελαφρωμα κατα βουληση...

το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα το οποιο θα βοηθησει σημαντικα και στο κακο λουκ του αυτοκινητου ειναι ενα καπο απο ανθρακονηματα... εψαξα και βρηκα αγγλια με κοστος περιπου 600 ευρω για να ερθει και ελλαδα... ειναι ακριβως ιδιο οπως το μαμα μπαινει στις μαμα βασεις μονο που ζυγιζει 4.5-5 κιλα αντι για τα 15-16 του εργοστασιακου... αντι να δωσει καποιος για πολυαισθερες και λουκ αναμφιβολου ποιοτητος και αισθητικης βαζει ενα καπο οπου μιλαει απο μονο του και βοηθα στην μειωση του βαρους κατα 10+ κιλα...

το δευτερο πραγμα που σκεφτηκα ειναι η μπαταρια... εδω το κοστος ειναι μεγαλο ωστοσο παλι το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο... μια κλασσικη μπαταρια ζυγιζει απο 15 μεχρι 20 κιλα... κοινως ειναι κτηνος... εψαξα και βρηκα μπαταριες που το βαρος τους ξεπερνα οριακα τα 5-6 κιλα στα ιδια αμπερ ομως...αναφερω ενα κερδος ανω των 10-12 κιλων με ενα κοστος περιπου 200 ευρω... επιπλεον αυτες οι μπαταριες ειναι heavy duty κοινως μπορουν να σηκωνουν μεγαλα φορτια...

το τριτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι να ξηλωσω τα εμπρος καθισματα (κριμα το δερμα του rolan garros...) και να τοποθετησω δυο καλα bucket τα οποια σε βαρος δεν ξεπερνουν τα 7 κιλα το ενα (ειχα τετοιο momo corse στο παλιο μου punto)... τα εργοστασιακα καθισματα πρεπει να ξεπερνουν τα 15 κιλα για να μην πω τα 20 μιας και εχουν και πλευρικους αεροσακους...εχουμε δηλαδη αντι για 40 κιλα περιπου... 14, δηλαδη ενα κερδος των 26 κιλων περιπου...

το τεταρτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι η αφαιρεση ολων των πλαστικων και μοκετων απο το πορτ παγκαζ καιως και ολων των ηχομονοτικων στο σαλονι αφηνοντας μονο την μοκετουλα που φαινεται... το κερδος εδω ξεπερνα ευκολα τα 20 κιλα και φυσικα ειναι τσαμπα....

σιγουρα κερδος μπορει να υπαρξει και απο την τοποθετηση μιας σωστης εξατμισης... οχι συντομα αλλα μελλοντικα θα την ξηλωσουμε και θα βαλουμε καινουριο χταποδι με καταλυτη και ενα μονο τελικο (αντι για δυο που φοραμε τωρα) ωστοσο θα μελετηθει σωστα ωστε να μην εχουμ πολυ θορυβο και φυσικα αυτο σημαινει κερδος σε βαρος τουλαχιστο 5 κιλα (αφαιρωντας μονο και μονο το μεσαιο)... και αν γινουμε πιο extreme η τοποθετηση ενος carbon τελικου ειναι εφικτη ωστοσο το κοστος εδω ανεβαινει, εκτος αν κανουμε την μαγκια και χρησιμοποιησουμε τελικο απο μοτοσυκλετα οπου στην συγκεκριμενη αγορα οι επιλογες ειναι πολλες... το βαρος που μπορουμε να γλυτωσουμε ειναι τουλαχιστο 15 κιλα...

επομενο που μπορει να "φυγει" ειναι τα πισω καθισματα μιας και καποιος να μπει εκει πισω ειναι αδυνατο... εδω θα υπαρχει ενα κοστος εμφανισης οπου τοποθετωντας τον ανεμοθραυστη με 150 ευρω περιπου δεν θα φαινεται ασχημο και θα προστατευει και απο τον αερα οταν το αμαξι ειναι ανοιχτο...κερδος περιπου 5-7 κιλα...(τα καθισματα του cc ειναι τεσσερα μικρα κομματια)

μεχρι στιγμης δεν εχουμε αφαιρεσει το a/c (15-20 κιλα) και εχουμε κρατησει και τον μηχανισμο της οροφης... εξαρτηματα υπαρχουν απο την Peugeot Sport οπου ξηλωνεις τα μαμα βαζεις roll cage και το βαρος πεφτει ανετα κατω απο τα 1000 κιλα κατα πολυ... ωστοσο το κοστος για αυτο φτανει κοντα τα 2000ευρω και φυσικα το αμαξι παυει να ειναι cabrio... αυτο δεν το συζητω προς το παρον...

αρα συνοψιζοντας εχουμε και λεμε...

καπο -10 κιλα
μπαταρια -12 κιλα
εμπρος καθισματα -25 κιλα
εξατμιση -15 κιλα
ηχομονωση-πλαστικα -20 κιλα
πισω καθισματα - 7 κιλα

ΣΥΝΟΛΟ -89 κιλα

89 κιλα σημαινει μικροτερη αναλογια κιλων ανα ιππο, κοινως καλυτερες επιδοσεις και καλυτερα κρατηματα λογω της μικροτερης αδρανειας λογω μικροτερου βαρους που μετατοπιζεται απο στροφη σε στροφη...

ακομα μπορουμε να δουμε... ελαφρυτερα φρενα (4 πιστονα με διαιρουμενη δισκοπλακα που ζυγιζουν αρκετα λιγοτερο απο τα εργοστασιακα...)
ελαφρυτερες ζαντες...(π.χ. OZ Super leggera οπου σαν 15αρες ζυγιζουν μονο 4.5 κιλα η μια κοινως μακραν ελαφρυτερη απο οποιαδηποτε αλλη ζαντα του ιδιου επιπεδου). Αυτα τα δυο εκτος την μεγαλη μειωση βαρους συνεισφερουν και στα πολυ καλυτερα κρατηματα και καλυτερο τιμονι μιας και οι αναρτωμενες μαζες ειναι μικροτερες...

Εσεις τι λετε??? ας ξεκινησουμε...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 10:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αναλυσε μας λιγο ρε Γιαννη αυτο με το τελικο απο 2τροχο.Απο τι μηχανη πρεπει να χρησιμοποιήσεις?Γιατι αν ειναι να βαλεις κανενα carbon τελικο yoshimura απο R1 πρεπει να ξεπερασεις τα 600 Ευρα.Εκτος και αν το σκεπτικο μου για τελικο απο μηχανη με κοντα στα 160 αλογα δεν στεκει και μπορεις να βαλεις και απο ΧΤ που εχει 40 αλογα(που και αυτα κατι CRD κατι FMF κλπ φτανουν ευκολα τα 600 Ευρα)

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 11:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακη μιλαω για τελικο απο μεγαλη μηχανη (R1, Hayabusha etc etc...) ωστοσο δεν ξερω το κοστος για να πω... η αγορα ωστοσο στα συγκεκριμενα ειναι πολυ μεγαλη, ακομα και στα μεταχειρισμενα αρα ειναι κατι που παιζει... θα το ψαξω στις τιμες και οτι βρω θα το γραψω...

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 11:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ξερω εγω στο περιπου σου λεω οτι μια καλη εξατμιση για την R1 ξεκιναει απο τα 600 ευρα και ανεβαινει

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 11:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nα δω 206 με Αkrapovic και τα μυαλα στα καγκελα!!!
Πλακα πλάκα η καλυτερη μεταρτροπή είναι η αφαιρεση βαρους!!!
Απλά είναι αυτη που κοστίζει περισσότερο, ειναι σχετικά low-profile οποτε δεν κανει για τα καγκουρο, μαιμουδες και θελει προσοχη στο θεμα του ζυγισματος!!!

Θέλω ένα και ένα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την COOL ALEXIS στις Τρι 19 Οκτ 2004, 12:33:26, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 13:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ελαφρωνοντας το 206CC... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά πιστεύω πως αν βγει το βάρος έτσι ομοιόμορφα από το αμάξι, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και επειδή ο κατασκευαστής έχει μελετήσει τα βάρη που υπάρχουνε στο αμάξι, και τίποτα δεν το έχει κάνει τυχαία, μετα 89 κιλά που θα αφαιρέσεις, ενδεχομένος θα αλλάξεις και το κέντρο βάρους του αμαξιού!!!

Με λίγα λόγια, ίσως χρειαστεί να βάλεις αντίβαρο κάπου για να μην χαλάσεις την γεωμετρία του... (βασικά, μπορεί να έχω πει και τις μέγιστες μπούρδες μέχρι τώρα αλλά η Φυσική δεν νομίζω να με διαψεύσει!!! Wink )

Kouzman έγραψε:
ελαφρυτερες ζαντες...(π.χ. OZ Super leggera οπου σαν 15αρες ζυγιζουν μονο 4.5 κιλα η μια κοινως μακραν ελαφρυτερη απο οποιαδηποτε αλλη ζαντα του ιδιου επιπεδου).

Κάτι άλλο:

1) Οι 15άρες σιδερένιες εργοστασιακές της Peugeot, τί βάρος έχουνε?

2) Μιας που αναφέρεσαι σε OZ, έχεις κοιτάξει τις Superturismo WRC? Ξέρεις μήπως να μου πείς το βάρος τους σε 17"? Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 15:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις ξεκινησω να αφαιρω... θα τα ζυγιζω και θα καταγραφουμε τα κερδη...

τα πρωτα που βλεπω να φευγουν παντως ειναι ο,τι υπαρχει στο χωρο του πορτ-παγκαζ... και καποιες μονωσεις - μοκετες απο το σαλονι... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 19:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου απάντησες όμως στις 2 ερωτήσεις περί ζαντών και με στεναχωρείς!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 02:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ριξε και μια ματιά εδω, ειναι thread ελαφρωματος αλλα για απλά 206: http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=433&start=0
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 08:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη διαβασα και το αλλο post νομιζω πως μας εχει χτυπησει τη πορτα η τρελα και της ανοιξαμε....!!Συμφωνα με την δικη μου αποψη με το να αφαιρεσεις 80-90...100kg απο το αμαξι δεν νομιζω να πετυχεις και πολλα και με αυτους τους τροπους απεναντιας θα χαλασει η εικονα του αμαξιου (εκτος απο καπο ανθρακονηματος βεβαιως-βεβαιως....)

*[b]ΣΗΜΕΙΩΣΗ[/b] -Κοuzman.Αν τελικα βγαλεις το σαλονι θα το πουλησεις ?
(ενδιαφερομαι)

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 08:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε demi για το σαλονι αν το βγαλω θα το δωσω ναι... Wink ξερεις τι σημαινει 100 κιλα? μπορεις να κανεις το εξης πειραμα... ανοιξε με ενα φιλαρακι σου οταν εισαι μονος σου στο αυτοκινητο και σημειωσε τις διαφορες (καλυτερα ρεπριζ για να εξαλειψεις τις οδηγικες ικανονητες οσο γινεται...). Μετα ανοιξε με ακριβως τον ιδιο τροπο εχοντας μαζι σου ενα ατομο των 100 κιλων... Θα καταλαβεις τι εννοω...

στο ΡΤ οταν μετρησανε το C2 vts κανανε 8.3 στα 0-100 με ενα ατομο και 8.7 δευτερα με δυο... 4 δευτερα σημαινει καποια καροτσα στα 100 χλμ... φαντασου στα πιο πολλα... Surprised

φιλε steve δεν εχω απαντησει στις ερωτησεις σου διοτι δεν γνωριζω...
μπορω να το ψαξω ομως και οτι βρω θα στο πω...
για το βαρος των super leggera το ξερω γιατι ειναι πολυ διαφημισμενες... ισως να υπαρχουν ακομα ελαφρυτερες ζαντες... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 11:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
ισως να υπαρχουν ακομα ελαφρυτερες ζαντες... Razz

Ε ναι, υπάρχουνε ζάντες μαγνησίου, που η κάθε μία κοστίζει όσο μια 4άδα OZ με λάστιχα μαζί!!! Cool

Μπορείς να δώσεις λίγο το link για το καπώ με τα ανθρακονήματα/ Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 11:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακρως εντυπωσιακο...

http://www.auto-concepts.co.uk/show_product.asp?id=156

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 11:13:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μούμπλε μούμπλε...

http://www.x-rates.com/calculator.html και δώστου:

£295.00 (Incl. vat)

+ 18% για το τελωνείο = £348.1 = €500.8

£35.00 τα μεταφορικά = €50.3

Τελική τιμή = €551.1 ...

Μη μου βάζεις ιδέες.... Rolling eyes Sad

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 11:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμαν αμαν!!!
Πάλι θα μείνω χωρίς λεφτά???
Το ξερα πως επρεπε να εχω παρει μαυρο το λιοδαρι μου!!!
Γιατι η μπάρα θόλων είναι άσχημη???

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 11:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OZ Superleggera

15x7 - 5 kg
16x7 - 6.5 kg
17x7 - 7 kg

Volk Racing TE37

15x7 - 4.68 kg
16x7 - 5.09 kg
16x7.5 - 5.14 kg
16x8 - 6.04 kg
17x7.5 - 7.15 kg

προσωπικα οι volk ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απλα δεν κερω ποιο ποδι ή χερι θα πρεπει να πουλησουμε για να τις παρουμε... Razz Razz

ρε μαγκες τι καρε ειναι οι πεζουλες και τι offset???

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 11:37:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για κοιτα το topic 206cc με 17αρα στο τελος και θα μαθεις!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 21:51:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καρέ 4x108

offset ΕΤ 16 μέχρι ΕΤ 28 Cool

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 22:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

8.7 to c2 me ena atomo 9,3 me dyo.....
στο χλμ ακομα πιο τραγικες διαφορες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 22:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως ενα εχω να πω:
Εκτος απο τον Πεζουλα εχω και ενα Βerlingo 1.6!
Πριν παρω το 206 νομιζα οτι πηγαινε κάλα αλλα μολις το πηρα και το έστρωσα εψαχνα να βρω τα άλογα!!! Είδικα στα φρενα αντε γεια!!!
Πάλι καλα που το πηρα με ABS γιατι αλλιώς!!! Νομίζω καθε φορά πως θα σταματησει με την σκεψη οπως το παιδι μου αλλα μουτι!!!
Ας είναι καλα τα 200 κιλα παραπανω!!! Στα πολλα βεβαια παιζει ρόλο το οτι ειναι σαν τουβλο ορθιο!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης