PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μετά το 2ο στάδιο???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 15:06:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααααα, Θα με τρελάνεις εσύ!!!!! Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch

Silly Alien2 Beer Silly X-mas Splat Eek :uhoh: Roll eyes Roll eyes

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giant_killer_AX_drag (Λουκάς)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

δυστυχώς όχι ακόμα

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 15:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για +5 αλόγακια.....απο τις 6.000rpm και πάνω....(όσο πάνω πάει τόσο καλύτερα)

.....άλλαξε την τρόμπα νερού με μια ηλεκρική....

AX DRAG POWERED BY AlepisMotorSport
12.282sec @ 179,5km/h Πανελλήνιο Α2. Ελληνικό 29.06.03
CaN YoU fEeL tHe PoWeR oF aX ? ? ?
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 15:27:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!
Διαλεξε 1-10
1)Με πιο αγριο ρυθμισμα και ισως εκεντροφορους πας στα 170 μονοπεταλουδα αλογα,με χειροτερη ροπη χαμηλα και λειτουργεια γενικοτερα!
2)Τετραπεταλουδο το απεκλησες μονος σου λογω τεραστιου κοστους και γενικοτερα λειτουργειας του κινητηρα!
3)Νιτρο μας λες οτι στην Ελλαδα ειναι ολοι ασχετοι και δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω!(αν βρεις μηχανικο να το κανει με ασφαλεια,Θα κανεις το κατι παραπανω στις κοντρες)
4)Υπερκυβισμος απο οσο ξερω δεν γινεται!
5)Αν βαλεις light τουρμπο γυρω στα 180ps το αμαξι θα ναι καλο και γρηγορο αλλα πετας ολα οσα εχεις κανει ως τωρα!(και τη συμπιεση θα σου ριξουν)
6)Για τουρμπο πανω απο 200 χανεις σε λειτουργεια κτλ
7)Supercharger αν μπαινει(δεν εχω ακουσει κατι τετοιο)βαλτο και επιπεδη καμπυλη ροπης και δεν εχει ξεσπασματα οπως ενα τετραπεταλουδο η ενα τουρμπο!
8)Πουλα το 106 και παρε κατι σε μεγαλυτερη κατηγορια να ησυχασεις
9)Δες τα πραγματα ορθα και λογικα 160 αλογα σε τοσο μικρο αμαξι ειναι τρομαχτικα και φτανουν για να τρεξεις ανετα σε οποιεσδηποτε συνθηκες!
Για κοντρες με 106 δεν εχεις μελλον,χρειαζεσαι κατι πολλα κυβικα με τουρμπο!
10)φτανει τα πα ολα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 20:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπλοκέ Boubis Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
ξερω τρεις λυσεις υπαρχουν !!!! τουρμπο , τετραπεταλουδο και νιτρο!

Γιατι δεν τις κανεις και τις τρεις λυσεις μαζι Question Question Question Question Question

Μετα να πας στην NASA να βαζεις κοντρες με τους πυραυλους. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ντανι δεν βαζεις αφου θες λοιπον να το βελτιωσεις κιαλο μια καλη αναρτηση και να μαθεις να το στριβεις Question Βαλε ενα μπλοκε καλο και σχεσεις CLOSE RATIO αν θες με κορονοπηνια και ελα μετα πες μου οτι δεν αξιζε.TURBO και NITRO θα το χαλασεις το αμαξι.Μην ξαναλεμε τα ιδια....Το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ειναι για στροφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Twisted evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 02:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παληκαροι ηρεμηστε λιγο.ουτε φιλε καισαρα θελω να το πεταξω το αυτοκινητο και να παρω κατι μεγαλυτερο ουτε ειπα οτι θελω να βαλω νιτρο και γενικα να ανεβασω αλογα για να κανω κοντρες.ουτε κοντρες με πυραυλους θελω να βαζω ουτε F-16 θελω να περναω.απλα εγω αναφερθηκα σε μια σκεψη που ειχα για δικια μου ευχαριστηση!!!!!!
αν δω οτι δεν παιζει κατι που να συμφερει απο οικονομικη πλευρα αλλα και απο πλευρας αξιοπιστιας τοτε δεν θα κανω τιποτα περαιτερω.απλα πραγματα!!!!!!διοτι το αυτοκινητο ειναι βολτισιο και δεν θα ηθελα να πηγαινω στη δουλεια με τη συγκοινωνια αν τυχον χτυπα ξυλο τα φτυσει το ραλλακι!!!!!! το πιασατε το θεμα!!!!!????????
και ρε νικο ενταξει μου αρεσει και εμενα το στριβειν αλλα ετσι οπως το πας εσυ θες να με κανεις αμαξοστοιχια και να μπαινω στις φουρκετες με 200 χιλιομετρα!!!ολα εχουν ενα οριο οπως λετε και εσεις!!!!τα στροφιλικια οπως και να το κανουμε ειναι επικινδυνα!!!
PS σκεφτομαι και εχω αρχισει να μαζευω χρηματα υστερα απο συνεννοηση και με τον μηχανικο μου για πισω ραβδους στρεψης!!
ΤΑΣΟΟΟΟΟ ποσο ειπες τιμη για ραβδους 21mm ????απο Γαλλια????
ο μηχανικος μου ειπε οτι μπορουμε να τις βρουμε με 380 ευρω και τις δυο!!!
θα τις φερει απο Γαλλια σαν συνεργειο αρα και σε χαμηλοτερη τιμη!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 03:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielo, ωραία όλα αυτά που λες για τούρμπο, τετραπετάλουδα κλπ αλλά μην ξεχνάς οτι δεν έχεις και μεγάλο αυτοκίνητο....
Για rally μιλάμε...
Πολύ καλά είναι και τα 160 άλογα, trust me...
Για τις ράβδους που λές όμως, τότε μάλιστα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 02:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

Πολλά λεφτά... Θα ρωτήσω το Ντίνο να δούμε τί παίζει από τιμές, πιο κάτω από το Ντίνο δύσκολα θα βρούμε... Αλλιώς υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε δύο αγωνιστικές ράβδους (και αντιστρεπτική) σε μηχανουργείο. Νίκο έχεις ακούσει τίποτα γι αυτό; Μερικοί αγωνιζόμενοι το έχουν κάνει!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 14:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
danielos έγραψε:

Πολλά λεφτά... Θα ρωτήσω το Ντίνο να δούμε τί παίζει από τιμές, πιο κάτω από το Ντίνο δύσκολα θα βρούμε... Αλλιώς υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε δύο αγωνιστικές ράβδους (και αντιστρεπτική) σε μηχανουργείο. Νίκο έχεις ακούσει τίποτα γι αυτό; Μερικοί αγωνιζόμενοι το έχουν κάνει!

Kαλο θα ηταν Μιλτο να αγοραστουν κατευθειαν απο PEUGEOTSPORT και οχι να φτιαχτουν σε μηχανουργειο λογο του οτι δεν ξερουμε απο τι ειναι φτιαγμενες.Με αυτα δεν πρεπει να παιζουμε..........Πολλες φορες το φτηνο μας βγαινει και ποιο ακριβο Wink Ολοι οι αλλοι δηλαδη ειναι χαζοι που κατα 98% τις παιρνουν ετοιμες Question Δεν ξερεις απο τι υλικο ειναι φτιαγμενες.Ουτε πως θα αντιδρασουν σε ανωμαλιες.

Με αυτα δεν κανει να κανουμε πειραματα.

Οσο για τιμες......Σιγουρα απο τον Ντινο ειναι ποιο φτηνες και δεν υπαρχει περιπτωσει να τις βρει κανεις στην Ελλαδα σε καλυτερη τιμη.

Ντανι για καλυτερα βαλε 22mm και οχι 21mm.Αξιζει περισοτερο.Ετσι και αλλιως και στις δυο περιπτωσεις θα πρεπει να το μαθεις το αμαξι.Την 22 αρα δεν θα χρειαστει να την ξανααλλαξεις ενω την 21 μπορει αργοτερα να θες κατι περισοτερο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 23:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!....

Εγω δεν ειπα να το πεταξεις.
Αυτα περι αεροπλανων κτλ δεν εχουν σχεση με τα λογια μου εγω φιλικα ειπα την γνωμη μου σε ενα θεμα που τεθηκε στο φορουμ Confused
Μονος σου αναφερθηκες σε κοντρες και ρωτησες για extra αλογα!
Οι προτασεις μου στην πλειοψηφια τους ειχαν σοβαρο περιεχομενο!
Παντως το οτι σκεφτεσαι πλεον να βελτιωσεις αλλους τομεις του αυτοκινητου σου μου φαινεται λογικο!
Οσα αλογα και να μας δωσουν τα συνηθιζουμε και μετα θελουμε κι αλλα αλλο το ποσα μας χρειαζονται στην πραγματικοτητα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 02:24:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
kaisaras96 έγραψε:
Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!....

Εγω δεν ειπα να το πεταξεις.
Αυτα περι αεροπλανων κτλ δεν εχουν σχεση με τα λογια μου εγω φιλικα ειπα την γνωμη μου σε ενα θεμα που τεθηκε στο φορουμ Confused
Μονος σου αναφερθηκες σε κοντρες και ρωτησες για extra αλογα!
Οι προτασεις μου στην πλειοψηφια τους ειχαν σοβαρο περιεχομενο!
Παντως το οτι σκεφτεσαι πλεον να βελτιωσεις αλλους τομεις του αυτοκινητου σου μου φαινεται λογικο!
Οσα αλογα και να μας δωσουν τα συνηθιζουμε και μετα θελουμε κι αλλα αλλο το ποσα μας χρειαζονται στην πραγματικοτητα.

κοιταξα ολα τα τελευταια μου post αυτου του μηνα και δεν ειδα πουθενα να αναφερομαι σε κοντρες!!!σε extra αλογα ναι !!τις κοντρες που τις ειδες ρε καισαρα??
δευτερον παρανοησες φιλε γιατι δεν ειπα οτι εσυ ελεγες για αεροπλανα κ.τ.λ . αναφερομουνα στο ΝΙΚΟ και για το πειραγμα που μου εκανε!!
επισης εχω διαπιστωσει απο τις δεκα περιπτωσεις που ανεφερες σε προηγουμενο post σου οτι οι προτασεις σου ειναι σοβαρες και δεν εθεσα αμφισβητηση τους!!φαινεται οτι γνωριζεις πανω στο αντικειμενο αρκετα!!
σε αυτο που ειπες περι αλογων και συνηθειας συμφωνω απολυτα!!
μερικες φορες ζηταμε παραπανω απο αυτα που πραγματικα χρειαζομαστε!!
ισως εγω να βρισκομαι σε αυτη την θεση!!αλλα μου αρεσουν τα g ρε καισαρα!!!φιλε πες το αρρωστια πες το κολλημα αλλα ετσι ειμαι στην παρουσα φαση!!αλλοι ψαχνονται στις ευθειες και αλλοι ψαχνονται στις στροφες!!
μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!!ελπιζω να μην κουρασα!!
παντως Καισαρα ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες και αν ειπα ή αν πηρες κατι στραβα συγνωμη!η αποψη σου οπως και ολων ειναι σεβαστη και χαιρομαι να την ακουω!!!!! Wink Wink Wink Smile Smile Smile

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 07:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!!

Nτανιέλο σε καταλαβαίνω και είσαι ΨΥΧΑΡΑ! Όποιος δεν γνώρισε ακόμη τον Ντανιέλο από κοντά, χάνει! Wink
Τί παιδί κι αυτό.... Very happy Όταν τον κοιτάς στα μάτια βλέπεις γκάζια και Rallye! Μόνο Rallye θα μπορούσε να είχε αυτός ο "παλαβιάρης". Laughing Και το στρίψιμο είναι θέμα χρόνου γι αυτόν. Γερός να είναι να τον βλέπουμε να εξελλίσσεται! Με τόσο "ψάξιμο" κανείς δε μένει στάσιμος! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 09:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
danielos έγραψε:
μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!!

Nτανιέλο σε καταλαβαίνω και είσαι ΨΥΧΑΡΑ! Όποιος δεν γνώρισε ακόμη τον Ντανιέλο από κοντά, χάνει! Wink
Τί παιδί κι αυτό.... Very happy Όταν τον κοιτάς στα μάτια βλέπεις γκάζια και Rallye! Μόνο Rallye θα μπορούσε να είχε αυτός ο "παλαβιάρης". Laughing Και το στρίψιμο είναι θέμα χρόνου γι αυτόν. Γερός να είναι να τον βλέπουμε να εξελλίσσεται! Με τόσο "ψάξιμο" κανείς δε μένει στάσιμος! Wink

τι να πω και εγω ρε μιλτο για παλαβομαρα???ο μιστερ παλαβος λοκατζηδομανιακος με το κοντομανικο στο touring και ολοι να τον βλεπουμε και να τουρτουριζουμε απο το κρυο!!!
παντως γα** τα παιδακια ο μιλτελλας !!!!!!την φατσα απογοητευσης οταν κολησα τη μερα που φευγαμε στα χιονια και τον κολησα και αυτον!!!αυτην την ομελετιτσα με το γαλα πρωι πρωι δεν θα την ξεχασω ρε τρελοκαρνταση!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing να σαι παντα καλα φιλε μου!!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 09:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
την φατσα απογοητευσης οταν κολησα τη μερα που φευγαμε στα χιονια και τον κολησα και αυτον!!!!

Laughing Laughing Εδώ σηκώνει πολύ γέλιο... Laughing Laughing
Να χτυπιέμαι να κρατήσω ρυθμό να μην κολλήσω και τσουπ! Νάτος ο Κιτρινοραλλάκιας με τα σλικ του να σπινάρουν στον πάγο... Σπρώξε να ξεκολλήσει και ξανατσούπ νάτος παρακάτω ξανακολλημένος με τις αλυσίδες στο χέρι. Νάμαι κι εγώ μετά να σπρώχνουν οι γυναίκες να ξεκολλήσω (έγινε κι αυτό!).. Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 12:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεεεεεεεεεε..............για μενα δεν θα πειτε καμια καλη κουβεντα Question Question Question

Πλακα εχετε Laughing Laughing Laughing

Οπως ο Παππας που ευλωγει τα γενια του Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 02:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπαρχει προβλημα Daniel αν δεν με βασανιζε η ιδια τρελα(περιπου) ισως σου εβαζα μερικα τετοια Evil Twisted evil Evil Twisted evil στα post μου
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 05:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εεεεεεεεεεεε..............για μενα δεν θα πειτε καμια καλη κουβεντα Question Question Question

Πλακα εχετε Laughing Laughing Laughing

Οπως ο Παππας που ευλωγει τα γενια του Laughing Laughing Laughing

Θα έρθει και η σειρά σου, αχόρταγε! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 11:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανενα αλογακι ακομαααα ;;;;
ολοκληρο ιπποδρομο εχεις κατω απο τη μηχανη σου ρε dany, τι παραπανω θελεις ;;;
μετα απο μια "αγρια" νυχτα με αρκετα g , δηλωνω πως ο ραλλος ο τρελος ειναι απιστευτος....
το δε νεο σασμαν απιστευτο! βαζεις μια 4η και το ξεχνας.
γεμιζει απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και μαζευει τα χιλιομετρα χωρις να το παρεις χαμπαρι...
χθεσινο θυμα : ενα crx με ελαφρες (κατα τον ιδιοκτητη του) επεμβασεις 155 αλογων... που δεν πιστευε την ηττα που εφαγε...

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 12:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
μετα απο μια "αγρια" νυχτα με αρκετα g , δηλωνω πως ο ραλλος ο τρελος ειναι απιστευτος....
χθεσινο θυμα : ενα crx με ελαφρες (κατα τον ιδιοκτητη του) επεμβασεις 155 αλογων... που δεν πιστευε την ηττα που εφαγε...

για την τριτη τεζαααα στην αριστερη κατηφορικη ανοικτη δεν ειπες τιποτα μητσαρα!
ωραιο κρατημα εε????τριτη λιγο πριν τον κοφτη και ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!...150... ΕΥΚΟΛΑ

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 13:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
DimiP έγραψε:

για την τριτη τεζαααα στην αριστερη κατηφορικη ανοικτη δεν ειπες τιποτα μητσαρα!
ωραιο κρατημα εε????τριτη λιγο πριν τον κοφτη και ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!...150... ΕΥΚΟΛΑ

επειδη η ορολογια ειναι ιδιαιτερη , σε αφηνω να τα πεις μια και τα ξερεις καλυτερα... το κινητο μου ρεεεε!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 17:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντασου να βαλεις και μπλοκε με τα σλικ που εχεις Question Question Question

Ωρε δεν θελω να το σκεφτωμαι.............................................

Πα πα πα.............μουρες μεσα φουλ και αντε να σε πιασει ιμπρεζα μετα σε σφιχτο κοματι Evil Evil Evil

Ντανι και με φρεναρες μετα να δεις Idea Εχω μια ιδεα αν θελεις φρεναρες....στειλε πμ αν ενδιαφερεσαι να σου πω Wink Ευκαιρια Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης