Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 15:06:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αααααα, Θα με τρελάνεις εσύ!!!!!
:uhoh: 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giant_killer_AX_drag (Λουκάς) Μόλις έγραψα

δυστυχώς όχι ακόμα
Ένταξη: 17 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 15:21:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για +5 αλόγακια.....απο τις 6.000rpm και πάνω....(όσο πάνω πάει τόσο καλύτερα)
.....άλλαξε την τρόμπα νερού με μια ηλεκρική....
AX DRAG POWERED BY AlepisMotorSport
12.282sec @ 179,5km/h Πανελλήνιο Α2. Ελληνικό 29.06.03
CaN YoU fEeL tHe PoWeR oF aX ? ? ?
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kaisaras96 (Κωστας) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 282 Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 15:27:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!
Διαλεξε 1-10
1)Με πιο αγριο ρυθμισμα και ισως εκεντροφορους πας στα 170 μονοπεταλουδα αλογα,με χειροτερη ροπη χαμηλα και λειτουργεια γενικοτερα!
2)Τετραπεταλουδο το απεκλησες μονος σου λογω τεραστιου κοστους και γενικοτερα λειτουργειας του κινητηρα!
3)Νιτρο μας λες οτι στην Ελλαδα ειναι ολοι ασχετοι και δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω!(αν βρεις μηχανικο να το κανει με ασφαλεια,Θα κανεις το κατι παραπανω στις κοντρες)
4)Υπερκυβισμος απο οσο ξερω δεν γινεται!
5)Αν βαλεις light τουρμπο γυρω στα 180ps το αμαξι θα ναι καλο και γρηγορο αλλα πετας ολα οσα εχεις κανει ως τωρα!(και τη συμπιεση θα σου ριξουν)
6)Για τουρμπο πανω απο 200 χανεις σε λειτουργεια κτλ
7)Supercharger αν μπαινει(δεν εχω ακουσει κατι τετοιο)βαλτο και επιπεδη καμπυλη ροπης και δεν εχει ξεσπασματα οπως ενα τετραπεταλουδο η ενα τουρμπο!
8)Πουλα το 106 και παρε κατι σε μεγαλυτερη κατηγορια να ησυχασεις
9)Δες τα πραγματα ορθα και λογικα 160 αλογα σε τοσο μικρο αμαξι ειναι τρομαχτικα και φτανουν για να τρεξεις ανετα σε οποιεσδηποτε συνθηκες!
Για κοντρες με 106 δεν εχεις μελλον,χρειαζεσαι κατι πολλα κυβικα με τουρμπο!
10)φτανει τα πα ολα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 20:20:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπλοκέ Boubis |
|
|
danielos έγραψε: | ξερω τρεις λυσεις υπαρχουν !!!! τουρμπο , τετραπεταλουδο και νιτρο! |
Γιατι δεν τις κανεις και τις τρεις λυσεις μαζι
Μετα να πας στην NASA να βαζεις κοντρες με τους πυραυλους.
Ντανι δεν βαζεις αφου θες λοιπον να το βελτιωσεις κιαλο μια καλη αναρτηση και να μαθεις να το στριβεις Βαλε ενα μπλοκε καλο και σχεσεις CLOSE RATIO αν θες με κορονοπηνια και ελα μετα πες μου οτι δεν αξιζε.TURBO και NITRO θα το χαλασεις το αμαξι.Μην ξαναλεμε τα ιδια....Το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ειναι για στροφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 02:58:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παληκαροι ηρεμηστε λιγο.ουτε φιλε καισαρα θελω να το πεταξω το αυτοκινητο και να παρω κατι μεγαλυτερο ουτε ειπα οτι θελω να βαλω νιτρο και γενικα να ανεβασω αλογα για να κανω κοντρες.ουτε κοντρες με πυραυλους θελω να βαζω ουτε F-16 θελω να περναω.απλα εγω αναφερθηκα σε μια σκεψη που ειχα για δικια μου ευχαριστηση!!!!!!
αν δω οτι δεν παιζει κατι που να συμφερει απο οικονομικη πλευρα αλλα και απο πλευρας αξιοπιστιας τοτε δεν θα κανω τιποτα περαιτερω.απλα πραγματα!!!!!!διοτι το αυτοκινητο ειναι βολτισιο και δεν θα ηθελα να πηγαινω στη δουλεια με τη συγκοινωνια αν τυχον χτυπα ξυλο τα φτυσει το ραλλακι!!!!!! το πιασατε το θεμα!!!!!????????
και ρε νικο ενταξει μου αρεσει και εμενα το στριβειν αλλα ετσι οπως το πας εσυ θες να με κανεις αμαξοστοιχια και να μπαινω στις φουρκετες με 200 χιλιομετρα!!!ολα εχουν ενα οριο οπως λετε και εσεις!!!!τα στροφιλικια οπως και να το κανουμε ειναι επικινδυνα!!!
PS σκεφτομαι και εχω αρχισει να μαζευω χρηματα υστερα απο συνεννοηση και με τον μηχανικο μου για πισω ραβδους στρεψης!!
ΤΑΣΟΟΟΟΟ ποσο ειπες τιμη για ραβδους 21mm ????απο Γαλλια????
ο μηχανικος μου ειπε οτι μπορουμε να τις βρουμε με 380 ευρω και τις δυο!!!
θα τις φερει απο Γαλλια σαν συνεργειο αρα και σε χαμηλοτερη τιμη!!!!
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 03:18:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielo, ωραία όλα αυτά που λες για τούρμπο, τετραπετάλουδα κλπ αλλά μην ξεχνάς οτι δεν έχεις και μεγάλο αυτοκίνητο....
Για rally μιλάμε...
Πολύ καλά είναι και τα 160 άλογα, trust me...
Για τις ράβδους που λές όμως, τότε μάλιστα...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 02:44:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | ΤΑΣΟΟΟΟΟ ποσο ειπες τιμη για ραβδους 21mm ????απο Γαλλια????
θα τις φερει απο Γαλλια σαν συνεργειο αρα και σε χαμηλοτερη τιμη!!!! |
Πολλά λεφτά... Θα ρωτήσω το Ντίνο να δούμε τί παίζει από τιμές, πιο κάτω από το Ντίνο δύσκολα θα βρούμε... Αλλιώς υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε δύο αγωνιστικές ράβδους (και αντιστρεπτική) σε μηχανουργείο. Νίκο έχεις ακούσει τίποτα γι αυτό; Μερικοί αγωνιζόμενοι το έχουν κάνει!
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 14:27:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | danielos έγραψε: | ΤΑΣΟΟΟΟΟ ποσο ειπες τιμη για ραβδους 21mm ????απο Γαλλια????
θα τις φερει απο Γαλλια σαν συνεργειο αρα και σε χαμηλοτερη τιμη!!!! |
Πολλά λεφτά... Θα ρωτήσω το Ντίνο να δούμε τί παίζει από τιμές, πιο κάτω από το Ντίνο δύσκολα θα βρούμε... Αλλιώς υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε δύο αγωνιστικές ράβδους (και αντιστρεπτική) σε μηχανουργείο. Νίκο έχεις ακούσει τίποτα γι αυτό; Μερικοί αγωνιζόμενοι το έχουν κάνει! |
Kαλο θα ηταν Μιλτο να αγοραστουν κατευθειαν απο PEUGEOTSPORT και οχι να φτιαχτουν σε μηχανουργειο λογο του οτι δεν ξερουμε απο τι ειναι φτιαγμενες.Με αυτα δεν πρεπει να παιζουμε..........Πολλες φορες το φτηνο μας βγαινει και ποιο ακριβο Ολοι οι αλλοι δηλαδη ειναι χαζοι που κατα 98% τις παιρνουν ετοιμες Δεν ξερεις απο τι υλικο ειναι φτιαγμενες.Ουτε πως θα αντιδρασουν σε ανωμαλιες.
Με αυτα δεν κανει να κανουμε πειραματα.
Οσο για τιμες......Σιγουρα απο τον Ντινο ειναι ποιο φτηνες και δεν υπαρχει περιπτωσει να τις βρει κανεις στην Ελλαδα σε καλυτερη τιμη.
Ντανι για καλυτερα βαλε 22mm και οχι 21mm.Αξιζει περισοτερο.Ετσι και αλλιως και στις δυο περιπτωσεις θα πρεπει να το μαθεις το αμαξι.Την 22 αρα δεν θα χρειαστει να την ξανααλλαξεις ενω την 21 μπορει αργοτερα να θες κατι περισοτερο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 23:15:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kaisaras96 έγραψε: | Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!....
|
Εγω δεν ειπα να το πεταξεις.
Αυτα περι αεροπλανων κτλ δεν εχουν σχεση με τα λογια μου εγω φιλικα ειπα την γνωμη μου σε ενα θεμα που τεθηκε στο φορουμ
Μονος σου αναφερθηκες σε κοντρες και ρωτησες για extra αλογα!
Οι προτασεις μου στην πλειοψηφια τους ειχαν σοβαρο περιεχομενο!
Παντως το οτι σκεφτεσαι πλεον να βελτιωσεις αλλους τομεις του αυτοκινητου σου μου φαινεται λογικο!
Οσα αλογα και να μας δωσουν τα συνηθιζουμε και μετα θελουμε κι αλλα αλλο το ποσα μας χρειαζονται στην πραγματικοτητα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 02:24:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kaisaras96 έγραψε: | kaisaras96 έγραψε: | Κοιτα daniel νομιζω εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης οριακο και με οτιδηποτε παραπερα κυριως θα χασεις παρα θα κερδισεις!....
|
Εγω δεν ειπα να το πεταξεις.
Αυτα περι αεροπλανων κτλ δεν εχουν σχεση με τα λογια μου εγω φιλικα ειπα την γνωμη μου σε ενα θεμα που τεθηκε στο φορουμ
Μονος σου αναφερθηκες σε κοντρες και ρωτησες για extra αλογα!
Οι προτασεις μου στην πλειοψηφια τους ειχαν σοβαρο περιεχομενο!
Παντως το οτι σκεφτεσαι πλεον να βελτιωσεις αλλους τομεις του αυτοκινητου σου μου φαινεται λογικο!
Οσα αλογα και να μας δωσουν τα συνηθιζουμε και μετα θελουμε κι αλλα αλλο το ποσα μας χρειαζονται στην πραγματικοτητα. |
κοιταξα ολα τα τελευταια μου post αυτου του μηνα και δεν ειδα πουθενα να αναφερομαι σε κοντρες!!!σε extra αλογα ναι !!τις κοντρες που τις ειδες ρε καισαρα??
δευτερον παρανοησες φιλε γιατι δεν ειπα οτι εσυ ελεγες για αεροπλανα κ.τ.λ . αναφερομουνα στο ΝΙΚΟ και για το πειραγμα που μου εκανε!!
επισης εχω διαπιστωσει απο τις δεκα περιπτωσεις που ανεφερες σε προηγουμενο post σου οτι οι προτασεις σου ειναι σοβαρες και δεν εθεσα αμφισβητηση τους!!φαινεται οτι γνωριζεις πανω στο αντικειμενο αρκετα!!
σε αυτο που ειπες περι αλογων και συνηθειας συμφωνω απολυτα!!
μερικες φορες ζηταμε παραπανω απο αυτα που πραγματικα χρειαζομαστε!!
ισως εγω να βρισκομαι σε αυτη την θεση!!αλλα μου αρεσουν τα g ρε καισαρα!!!φιλε πες το αρρωστια πες το κολλημα αλλα ετσι ειμαι στην παρουσα φαση!!αλλοι ψαχνονται στις ευθειες και αλλοι ψαχνονται στις στροφες!!
μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!!ελπιζω να μην κουρασα!!
παντως Καισαρα ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες και αν ειπα ή αν πηρες κατι στραβα συγνωμη!η αποψη σου οπως και ολων ειναι σεβαστη και χαιρομαι να την ακουω!!!!! 
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 07:25:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!! |
Nτανιέλο σε καταλαβαίνω και είσαι ΨΥΧΑΡΑ! Όποιος δεν γνώρισε ακόμη τον Ντανιέλο από κοντά, χάνει!
Τί παιδί κι αυτό.... Όταν τον κοιτάς στα μάτια βλέπεις γκάζια και Rallye! Μόνο Rallye θα μπορούσε να είχε αυτός ο "παλαβιάρης". Και το στρίψιμο είναι θέμα χρόνου γι αυτόν. Γερός να είναι να τον βλέπουμε να εξελλίσσεται! Με τόσο "ψάξιμο" κανείς δε μένει στάσιμος! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 09:02:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | danielos έγραψε: | μην παρανοηθω δεν μιλαω για κοντρες!!!!μιλαω για μια ιδιαιτερη σχεση του καθενος με το αυτοκινητο του και την ταχυτητα!!! |
Nτανιέλο σε καταλαβαίνω και είσαι ΨΥΧΑΡΑ! Όποιος δεν γνώρισε ακόμη τον Ντανιέλο από κοντά, χάνει!
Τί παιδί κι αυτό.... Όταν τον κοιτάς στα μάτια βλέπεις γκάζια και Rallye! Μόνο Rallye θα μπορούσε να είχε αυτός ο "παλαβιάρης". Και το στρίψιμο είναι θέμα χρόνου γι αυτόν. Γερός να είναι να τον βλέπουμε να εξελλίσσεται! Με τόσο "ψάξιμο" κανείς δε μένει στάσιμος!  |
τι να πω και εγω ρε μιλτο για παλαβομαρα???ο μιστερ παλαβος λοκατζηδομανιακος με το κοντομανικο στο touring και ολοι να τον βλεπουμε και να τουρτουριζουμε απο το κρυο!!!
παντως γα** τα παιδακια ο μιλτελλας !!!!!!την φατσα απογοητευσης οταν κολησα τη μερα που φευγαμε στα χιονια και τον κολησα και αυτον!!!αυτην την ομελετιτσα με το γαλα πρωι πρωι δεν θα την ξεχασω ρε τρελοκαρνταση!!!!!!!! να σαι παντα καλα φιλε μου!!!!!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 09:13:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | την φατσα απογοητευσης οταν κολησα τη μερα που φευγαμε στα χιονια και τον κολησα και αυτον!!!! |
Εδώ σηκώνει πολύ γέλιο...
Να χτυπιέμαι να κρατήσω ρυθμό να μην κολλήσω και τσουπ! Νάτος ο Κιτρινοραλλάκιας με τα σλικ του να σπινάρουν στον πάγο... Σπρώξε να ξεκολλήσει και ξανατσούπ νάτος παρακάτω ξανακολλημένος με τις αλυσίδες στο χέρι. Νάμαι κι εγώ μετά να σπρώχνουν οι γυναίκες να ξεκολλήσω (έγινε κι αυτό!).. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 12:11:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εεεεεεεεεεεε..............για μενα δεν θα πειτε καμια καλη κουβεντα
Πλακα εχετε
Οπως ο Παππας που ευλωγει τα γενια του 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 02:01:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν υπαρχει προβλημα Daniel αν δεν με βασανιζε η ιδια τρελα(περιπου) ισως σου εβαζα μερικα τετοια στα post μου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 11:57:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κανενα αλογακι ακομαααα ;;;;
ολοκληρο ιπποδρομο εχεις κατω απο τη μηχανη σου ρε dany, τι παραπανω θελεις ;;;
μετα απο μια "αγρια" νυχτα με αρκετα g , δηλωνω πως ο ραλλος ο τρελος ειναι απιστευτος....
το δε νεο σασμαν απιστευτο! βαζεις μια 4η και το ξεχνας.
γεμιζει απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και μαζευει τα χιλιομετρα χωρις να το παρεις χαμπαρι...
χθεσινο θυμα : ενα crx με ελαφρες (κατα τον ιδιοκτητη του) επεμβασεις 155 αλογων... που δεν πιστευε την ηττα που εφαγε...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 12:12:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | κανενα αλογακι ακομαααα ;;;;
μετα απο μια "αγρια" νυχτα με αρκετα g , δηλωνω πως ο ραλλος ο τρελος ειναι απιστευτος....
χθεσινο θυμα : ενα crx με ελαφρες (κατα τον ιδιοκτητη του) επεμβασεις 155 αλογων... που δεν πιστευε την ηττα που εφαγε... |
για την τριτη τεζαααα στην αριστερη κατηφορικη ανοικτη δεν ειπες τιποτα μητσαρα!
ωραιο κρατημα εε????τριτη λιγο πριν τον κοφτη και ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!...150... ΕΥΚΟΛΑ
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 13:00:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | DimiP έγραψε: | κανενα αλογακι ακομαααα ;;;;
χθεσινο θυμα : ενα crx με ελαφρες (κατα τον ιδιοκτητη του) επεμβασεις 155 αλογων... που δεν πιστευε την ηττα που εφαγε... |
για την τριτη τεζαααα στην αριστερη κατηφορικη ανοικτη δεν ειπες τιποτα μητσαρα!
ωραιο κρατημα εε????τριτη λιγο πριν τον κοφτη και ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!...150... ΕΥΚΟΛΑ |
επειδη η ορολογια ειναι ιδιαιτερη , σε αφηνω να τα πεις μια και τα ξερεις καλυτερα... το κινητο μου ρεεεε!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 17:10:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φαντασου να βαλεις και μπλοκε με τα σλικ που εχεις
Ωρε δεν θελω να το σκεφτωμαι.............................................
Πα πα πα.............μουρες μεσα φουλ και αντε να σε πιασει ιμπρεζα μετα σε σφιχτο κοματι
Ντανι και με φρεναρες μετα να δεις Εχω μια ιδεα αν θελεις φρεναρες....στειλε πμ αν ενδιαφερεσαι να σου πω Ευκαιρια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|