PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Σκάστρα forge ανοικτού τύπου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 12:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
leonidasthess έγραψε:
Ρε παιδιά με μπερδέψατε!
Τελικά αμα βάλω σκάστρα ανοιχτού τύπου ( Forge ) που κοστίζει γύρω στα 200+ €, το αμάξι θα κόβει η όχι?

Θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η μπά?

Αμα βάλω σκάστρα απο s3 ή κάτι άλλο θα με κόβει?

ΥΓ: Μανίσιο είναι το αμάξι. 207 cc 1.600 150 άλογα

Μην μπερδεύεσαι, άλλο το splitter (αντάπτορας) της Forge που μπαίνει στη μαμά σκάστρα και άλλο η Forge ανοιχτού/κλειστού τύπου που αντικαθιστά εξ'ολοκλήρου τη μαμά. Τα παιδιά σου λένε ότι χάνεις με το splitter, όχι με τις σκάστρες (των 200+ ευρώ). Wink

Ωραία ευχαριστώ! Πολυ καλή απάντηση!
Υπάρχει πιο φτηνή λύση απο αυτή της forge? Πάντα εννοώ όλο το σετ της ανοιχτής σκάστρας και όχι το ανταπτοράκη!

Π.χ Αντί της forge Που κοστίζει 200+ € κάποια άλλη με λίγο καλύτερη τιμή ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 15:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leonidasthess έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
leonidasthess έγραψε:
Ρε παιδιά με μπερδέψατε!
Τελικά αμα βάλω σκάστρα ανοιχτού τύπου ( Forge ) που κοστίζει γύρω στα 200+ €, το αμάξι θα κόβει η όχι?

Θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η μπά?

Αμα βάλω σκάστρα απο s3 ή κάτι άλλο θα με κόβει?

ΥΓ: Μανίσιο είναι το αμάξι. 207 cc 1.600 150 άλογα

Μην μπερδεύεσαι, άλλο το splitter (αντάπτορας) της Forge που μπαίνει στη μαμά σκάστρα και άλλο η Forge ανοιχτού/κλειστού τύπου που αντικαθιστά εξ'ολοκλήρου τη μαμά. Τα παιδιά σου λένε ότι χάνεις με το splitter, όχι με τις σκάστρες (των 200+ ευρώ). Wink

Ωραία ευχαριστώ! Πολυ καλή απάντηση!
Υπάρχει πιο φτηνή λύση απο αυτή της forge? Πάντα εννοώ όλο το σετ της ανοιχτής σκάστρας και όχι το ανταπτοράκη!

Π.χ Αντί της forge Που κοστίζει 200+ € κάποια άλλη με λίγο καλύτερη τιμή ?

-> Από aftermarket σκάστρες νομίζω πως η μόνη εταιρεία που βγάζει κάτι (πέραν της forge) είναι η bonalume, αλλά είναι εξίσου ακριβή. Οι δύο αυτές προτάσεις είναι οι μοναδικές για σωστή τοποθέτηση σκάστρας ανοιχτού τύπου στον thp μιας και έχουν όλα τα απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία χωρίς λαμπάκια. Αντιθέτως με τη bonalume όμως οι σκάστρες τις forge είναι bolt on και μπαίνουν ακριβώς στην εργοστασιακή θέση. Ορίστε και ένα βιντεάκι να πάρεις μια γεύση: http://www.youtube.com/watch?v=e4dl6QR5T38

-> Η πιο φθηνή λύση για τοποθέτηση ανθεκτικότερης σκάστρας της εργοστασιακής είναι η αγορά σκάστρας από S3 με κωδικό 06H 145 710 D (αλλά είναι κλειστού τύπου) και κοστίζει γύρω στα 50ευρώ. Ο μόνος τρόπος όμως για να ακούγεται είναι να βάλεις ελεύθερη εισαγωγή (χοάνη).

-> Αν πάλι θες σκάστρα που να είναι ανοιχτού τύπου αποκλειστικά, υπάρχει και άλλη επιλογή απλώς δεν είναι bolt on και ίσως είναι λίγο πιο πρόχειρη εφαρμογή. Μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε aftermarket σκάστρα ανοιχτού τύπου δικής σου επιλογής και να την τοποθετήσεις στη σωλήνα πριν την πεταλούδα (και μετά το map) όπου θα έχεις φτιάξει ένα μικρό μεταλλικό κομμάτι ως υποδοχή. Στη θέση της μαμά σκάστρας βάζεις μια μεταλλική τάπα: http://www.atpturbo.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=tp&Product_Code=ATP-VVW-259&Category_Code=BOV ενώ την μαμά σκάστρα που μένει δεν την αφαιρείς αλλά την αφήνεις κάπου δεμένη χωρίς να φαίνεται (για να μην βγεί σφάλμα).

Νομίζω πως σου είπα όλες τις υπάρχουσες εφαρμογές.!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 16:05:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω απο τη μερια μου θα πω πως ειναι καλυτερες οι κλειστου τυπου για 2 λογους..
Ο πρωτος ειναι θεμα αξιοπιστιας,δλδ οι κλειστου τυπου ξαναριχνουν τον αερα μεσα στην εισαγωγη και αποφευγεται το φαινομενο του φρεναρισματος της τουρμπινας κατα το οποιο ο συμπιεσμενος αερας χτυπαει την φτερωτη της εισαγωγης με την αντιθετη φορα απο αυτην που γυρναει το στροφειο .Γι αυτο και αν παρατηρησετε οι ανοιχτου τυπου σκαστρες προοκαλουν περισσοτερο θορυβο απο την τουρμπινα.Αυτο εχει ως επακολουθο να μειωνεται η διαρκεια ζωης τηςς τουρμπινας.
Στις κλειστου τυπου δεν γινεται κατι τετοιο γιατι ο αερας που εχει καποια ταχυτητα και πιεση και βγαινει απο τη σκαστρα,ανακυκλωνεται και χτυπαει ''θετικα'' την φτερωτη της εισαγωγης προς τη φορα περιστροφης.

Και ο δευτερος λογος ειναι πως ο αερας δεν παει χαμενος κατα την αλλαγη ταχυτητας με αποτελεσμα να μειωνεται το λαγκ Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 20:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Ο πρωτος ειναι θεμα αξιοπιστιας,δλδ οι κλειστου τυπου ξαναριχνουν τον αερα μεσα στην εισαγωγη και αποφευγεται το φαινομενο του φρεναρισματος της τουρμπινας κατα το οποιο ο συμπιεσμενος αερας χτυπαει την φτερωτη της εισαγωγης με την αντιθετη φορα απο αυτην που γυρναει το στροφειο .Γι αυτο και αν παρατηρησετε οι ανοιχτου τυπου σκαστρες προοκαλουν περισσοτερο θορυβο απο την τουρμπινα.Αυτο εχει ως επακολουθο να μειωνεται η διαρκεια ζωης τηςς τουρμπινας.
Στις κλειστου τυπου δεν γινεται κατι τετοιο γιατι ο αερας που εχει καποια ταχυτητα και πιεση και βγαινει απο τη σκαστρα,ανακυκλωνεται και χτυπαει ''θετικα'' την φτερωτη της εισαγωγης προς τη φορα περιστροφης.

Και ο δευτερος λογος ειναι πως ο αερας δεν παει χαμενος κατα την αλλαγη ταχυτητας με αποτελεσμα να μειωνεται το λαγκ Wink

sorry lefo αλλα θα διαφωνήσω, η δουλεια της σκάστρας, ειναι να εκτονώνει την πίεση όταν κλείσει η πεταλούδα γκαζιού, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στην φτερωτη απο το φρενάρισμα. Ως εδω συμφωνούμε.
Όμως, και η ανοικτού τυπου και η κλειστου εκτονώνουν το συστημα κανονικοτατα. το οτι η ανοικτου τυπου ριχνουν την πιεση στο περιβάλλον ενω η κλειστου πριν την φτερωτή, δεν εχει καμια αρνητικη επιδραση.
και στις δυο περιπτώσεις ο πεπιεσμένος αερας εκτονώνεται σε χωρο οπου η πιεση του αέρα ειναι ειτε ατμοσφαιρική (στην περιπτωση της ανοικτού), ειτε σε κατασταση υποπιεσης (περιπτωση κλειστου τυπου).
Οσο για το δευτερο λόγο, ο αερας της κλειστου τυπου επιστρεφεται πριν την φτερωτη, με αποτελεσμα να επανατροφοδοτει με ζεστο αερα. δεν νομιζω να λανβανεται ως θετικο αυτο...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 23:59:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη οσον αφορα το πρωτο που ειπες συμφωνω.Αυτη ειναι η δουλεια της.
Οταν βρεθουμε ομως στο επομενο event θα σου δωσω να οδηγησεις το αμαξι μου με ανοιχτου τυπου σκαστρα για να καταλαβεις τι εννοω. Wink και ευχομαι να ειναι και ο βαγγος εκει που εχει κλειστου τυπου για να ακουσεις την ηχητικη διαφορα.Και μονο απο αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 00:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανώς Λευτέρη η σκάστρα που έχεις έχει πολύ σκληρό ελατήριο (ή κακή κατασκευή) και δεν επιτρέπει την πλήρη εκτόνωση του αέρα.

Ο Μάκης έχει δίκιο, δεν υπάρχει ουδεμία διαφορά στην "ποιότητα" εκτόνωσης εφόσον οι σκάστρες είναι αντίστοιχης κατασκευής.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 03:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Λευτέρη, προφανώς και εχουν διαφορετικό ήχο. Εφόσον η ανοικτου απαγει τον αερα στο περιβάλλον, απαγει μαζι και τον ηχο του σκασίματος, οποτε λειτουργει σαν ηχείο. Σε αντιθεση με την κλειστου που τα ριχνει όλα μέσα! Wink
Παντως δεχομαι την προταση για βολτα με το αμαξι σου! Very happy

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project

Ένταξη: 02 Αύγ 2011
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 04:01:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

sorry lefo αλλα θα διαφωνήσω, η δουλεια της σκάστρας, ειναι να εκτονώνει την πίεση όταν κλείσει η πεταλούδα γκαζιού, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στην φτερωτη απο το φρενάρισμα. Ως εδω συμφωνούμε.
Όμως, και η ανοικτού τυπου και η κλειστου εκτονώνουν το συστημα κανονικοτατα. το οτι η ανοικτου τυπου ριχνουν την πιεση στο περιβάλλον ενω η κλειστου πριν την φτερωτή, δεν εχει καμια αρνητικη επιδραση.
και στις δυο περιπτώσεις ο πεπιεσμένος αερας εκτονώνεται σε χωρο οπου η πιεση του αέρα ειναι ειτε ατμοσφαιρική (στην περιπτωση της ανοικτού), ειτε σε κατασταση υποπιεσης (περιπτωση κλειστου τυπου).
Οσο για το δευτερο λόγο, ο αερας της κλειστου τυπου επιστρεφεται πριν την φτερωτη, με αποτελεσμα να επανατροφοδοτει με ζεστο αερα. δεν νομιζω να λανβανεται ως θετικο αυτο...

+1

Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 15:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και μια εβδομαδα εχω τοποθετησει μια forge fmdv004 στην θεση της εργοστασιακης κρατησα το πηνιο αλλα αφαιρεσα τα εντοσθια και εφτιαξα ενα εξαρτημα απο αλλουμινιο ωστε να προσαρμοζει και στις 2 πλευρες χωρις να υπαρχει διαρροη,αλλα και να μην αναβει λαμπακι.
Απορια,ειδα τα fuel trims +10% υπαρχει περιπτωση να ειναι απο την μετατροπη που εκανα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 15:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τα τριμς ηταν νορμαλ πριν και μετα πηγαν +10%, τοτε να ψαξεις για διαροες αερα
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 10:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες να έχεις ήχο η πιο καλή λύση είναι μια χοάνη πάνω στο αμάξι.Αλλα και εκεί αν το αμάξι είναι μαμά 150αρι χωρίς πρόγραμμα ο ήχος του σκασίματος στο άσε του γκαζιού σε αμάξι χωρίς πρόγραμμα μοιάζει πολύ με αυτόν του αντάπτορα της forge,οποτε δεν λέει και πολλά.Το φιλαράκι μου φοράει στο ραλλύ του το ίδιο σύστημα με χοάνη με εμενα ,αυτός δουλεύει μαμά 0.6 σταθερά και εγώ με 1.2 over ο ήχος που βγαίνει είναι εντελώς διαφορετικός ,οποτε ακούει το δικό μου ξενερώνει με το αμάξι του.Οποτε αν ένα αμάξι σαν τα δικά μας δεν έχει πρόγραμμα ώστε να έχει overboost ότι και να βάλεις ο ήχος που θα βγάζει θα είναι λες και φυσάει φάλαινα.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 17:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικό δεν είναι?
Περισσότερη πίεση περισσότερος θόρυβος!
Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
207 rc lefkada (john)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rc 1.6 thp 2010

Ένταξη: 14 Οκτ 2010
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 10:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

michael-grivas έγραψε:
Λογικό δεν είναι?
Περισσότερη πίεση περισσότερος θόρυβος!
Laughing Laughing
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

peugeot 207 rc stage 3
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 14:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Αν θες να έχεις ήχο η πιο καλή λύση είναι μια χοάνη πάνω στο αμάξι.Αλλα και εκεί αν το αμάξι είναι μαμά 150αρι χωρίς πρόγραμμα ο ήχος του σκασίματος στο άσε του γκαζιού σε αμάξι χωρίς πρόγραμμα μοιάζει πολύ με αυτόν του αντάπτορα της forge,οποτε δεν λέει και πολλά.Το φιλαράκι μου φοράει στο ραλλύ του το ίδιο σύστημα με χοάνη με εμενα ,αυτός δουλεύει μαμά 0.6 σταθερά και εγώ με 1.2 over ο ήχος που βγαίνει είναι εντελώς διαφορετικός ,οποτε ακούει το δικό μου ξενερώνει με το αμάξι του.Οποτε αν ένα αμάξι σαν τα δικά μας δεν έχει πρόγραμμα ώστε να έχει overboost ότι και να βάλεις ο ήχος που θα βγάζει θα είναι λες και φυσάει φάλαινα.

μηηηηπως εχεις βαλει σκαστρα απο S3?η μαμα σκαστρα,οσα αλογα κ να το εχεις,παλι σα χυτρα κανει.ετσι τουλαχιστον εκανε κ σε εναν φιλο,που ειχε κ εξατμηση κ προγραμμα(εννοειτε κ εισαγωγη).πολυ χαλια ηχος Crying or Very sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 16:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
Gr13 έγραψε:

μηηηηπως εχεις βαλει σκαστρα απο S3?η μαμα σκαστρα,οσα αλογα κ να το εχεις,παλι σα χυτρα κανει.ετσι τουλαχιστον εκανε κ σε εναν φιλο,που ειχε κ εξατμηση κ προγραμμα(εννοειτε κ εισαγωγη).πολυ χαλια ηχος Crying or Very sad

Thumb Left Thumbs Up Ναι Βάγγο έχω αλλάξει και σκάστρα και ναί έχω του S3. Shocked

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 18:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδες που τελικα ειναι η σκαστρα κ οχι η δυναμη? Laughing Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 03:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
Εδω και μια εβδομαδα εχω τοποθετησει μια forge fmdv004 στην θεση της εργοστασιακης κρατησα το πηνιο αλλα αφαιρεσα τα εντοσθια και εφτιαξα ενα εξαρτημα απο αλλουμινιο ωστε να προσαρμοζει και στις 2 πλευρες χωρις να υπαρχει διαρροη,αλλα και να μην αναβει λαμπακι.
Απορια,ειδα τα fuel trims +10% υπαρχει περιπτωση να ειναι απο την μετατροπη που εκανα?

Και η δική μου γνώμη είναι ότι έχεις διαρροή αέρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάϊ 2012, 14:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

michael-grivas έγραψε:
Alexis22 έγραψε:

Τελικα ηταν διαρροη αερα...εβαλα την forge FMDVR56A , το αυτοκινητο φαινεται να κραταει καλυτερα πιεση και δινει την εντυπωση οτι εχει πιο αμεση αποκριση.
Με τα ελλατηρια τι παιζει?
Ειχε ενα κιτρινο που ειναι πιο μαλακο και ενα μπλε λιγο σκληροτερο,για τι πιεσεις ειναι αυτα,με καλυπτουν στο 1.7?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάϊ 2012, 14:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
michael-grivas έγραψε:
Alexis22 έγραψε:

Τελικα ηταν διαρροη αερα...εβαλα την forge FMDVR56A , το αυτοκινητο φαινεται να κραταει καλυτερα πιεση και δινει την εντυπωση οτι εχει πιο αμεση αποκριση.
Με τα ελλατηρια τι παιζει?
Ειχε ενα κιτρινο που ειναι πιο μαλακο και ενα μπλε λιγο σκληροτερο,για τι πιεσεις ειναι αυτα,με καλυπτουν στο 1.7?

Ένα από τα δυο σε καλύπτει σίγουρα.
Δεν θυμάμαι ποιο είναι αλλά νομίζω ότι το γράφει στις οδηγίες.
Λογικά το ποιο σκληρό.

Επιστροφή στην κορυφή
Argyros-207 Le-Mans (Argyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207RC Le-Mans

Ένταξη: 24 Μάϊ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάϊ 2012, 18:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά εγώ που το εχω βάλει το πλακάκι της forge,η αλήθεια είναι οτι χάνεις παρα πολύ πίεση,αλλα ακούγεται ωραία!!!!και είναι μια φτήνη λύση χωρίς προβλήματα! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης