PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τιμοκατάλογος ανταλλακτικών
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 50, 51, 52  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 02:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mηπως ξερετε τιμή για μοτέρ a/c σε 206; (έχω αυτόματο κλιματισμό)
To πήγα σε ένα μάστορα, λόγω του ότι δεν έχω δυνατό αέρα (ακόμα και στη μεγαλύτερη σκάλα ανεμιστήρα να το βάλω λίγο αέρα βγάζει) και μου είπε ότι μάλλον πάω για αλλαγή μοτέρ.
Αυτό πρέπει να βρίσκεται κάπου κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 09:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβασε και λιγο....βαριεσαι?

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16473

Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 13:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι μόνο που ο συμπιεστής έχει 400 ευρώ στην καλύτερη. Το μοτέρ που λέω εγώ έχει 100 ευρώ (στη χειρότερη). Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι μη ποστάρεις Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 16:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε φιλαρακο εσυ εχεις μπλεξει (δε θα γραψω τι)

ποιο μοτερ?τι κομπρεσορας?πας καλα?εξηγησε πρωτα τι ζητας/ψαχνεις και μετα κρινε τι θα γραφει ο καθενας... Tease

Για να μαθαινουμε και λιγο

http://www.pegham.com/health-care/57107-car-air-condition-alert.html
εσενα τι σου ειπαν?ανεμιστηρα?(fan στα αγγλοσαξονικα) ή μοτερ (compressor)...

το μοτερ/συμπιεστης κανει οσο εχουμε γραψει, ο ανεμιστηρας αν σου ειπε 100 μαλλον σου ποιανει τον @#$@#%

Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 19:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορείς να διαβάσεις, διάβασε και σε παρακαλώ μη συνεχίσεις. Εγώ δεν μπήκα εδώ να κάνω τον ξερόλα, ίσα ίσα.
Μου είπαν για ένα μοτεράκι (μπορεί του ανεμιστήρα να εννοούσαν) και όπως έγραψα βρίσκεται στο πορτάκι του συνοδηγού από κάτω.

Και ξαναγράφω: αέρα κρύο έχω, δύναμη στους ανεμιστήρες δεν έχω. Στο τόπικ που δείχνεις το παλικάρι είχε διαρροή και προφανώς πολύ μειωμένη απόδοση από άποψη θερμοκρασίας.
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 21:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνηθως τα μοτερ η ανεμιστηρες δεν χανουν τοσο την αποδοση τους...η δουλευουν η σταματανε....μηπως κατι εχει βουλωσει τις μπουκες του αυτοκινητου;δεν ψαχνεις να δεις γιατι πολλα περιεργα εχουν δει τα ματια μου(ακομα και ολοκληρες φωλιες πουλιων(σε επαγγελματικα αυτοκινητα)).
δες μηπως κανεις εναν καλο καθαρισμο!ο συμπιεστης η compressor σου παγωνει τον αερα,δεν αυξομειωνει την ενταση του!αρα αν εχεις παγωμενο αερα βλεπεις πρωτα να ειναι καθαρο το κυκλωμα και μετα αλλαξε μοτερ.αν σου ειπε 100 ευρω μαζι με την εργασια τοτε νομιζω πως ειναι ειναι καλα.

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 23:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Με εργασία μου είχε πει ότι θα πάει περισσότερο (κάνα 150αρι) αν μπει καινούριο μοτέρ.
Βέβαια μου ξεκαθάρισε ότι πρέπει πρώτα να δούμε το υπάρχων μοτέρ (ανεμιστήρα) και αν είναι σε καλή κατάσταση θα μείνουμε με αυτό ή θα το φτιάξουμε με κόστος μικρό. Όλα αυτά έγιναν σε ένα συνεργείο σχετικό με service a/c. Ξέρετε μήπως κάνα καλό συνεργείο για a/c στην Αθήνα να το πάω και εκεί να του ρίξουν μια ματιά;
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 06:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε μια το φιλτρο του A/C και αν μπορεις θυμισου ποτε το εχεις αλαξει Wink .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη τωρα που διαβασες καταλαβες και επειδη εδω δεν κανουμε διαφημισεις στελνω τη σελιδα του ΕΛΣΕΚΑΤ

http://www.elsekat.gr/members.html τα πιο πολλα παιδια (αν οχι ολα) ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους και η δουλεια τους ειναι αποκλειστικα τα κλιματιστικα (οχι εχω ενα ηλεκτρολογο στο συνεργειο να δω τι μπορει να κανει)βρες εναν στην περιοχη σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
silencer_000 (Ad)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 16:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ ρε βαμβακούλα.
Το πήγα και το πρωί σε ένα άλλο μάστορα και εντόπισε και αυτός στο μοτέρ του ανεμιστήρα το πρόβλημα. Μου είπε όμως ότι συνήθως αν βγει πρόβλημα στο μοτέρ δουλεύει μόνο μια σκάλα. Επομένως μου πρότεινε να το πάω και σέ ένα ηλεκτρολόγο μήπως παίζει τίποτα με τα κουμπιά στην κονσόλα του a/c.
Πάντως σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Α και μήπως ξέρει κανείς τιμή για μοτέρ ανεμιστήρα με εργασία;
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 11:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το μοτερακι χοντρικα πιστευω στη χειροτερη κανα 50αρι παρε τηλεφωνο σε ενα απο τα παιδια του συνδεσμου και θα σου πουν με ακριβεια για το αυτο σου

(δεν ειναι θεμα ηλεκτρολογου πρεπει να το δει επαγγελματιας του κλιματισμου, εχω βαρεθει να ακουω μλκ απο καθε λαμογιο που θελει να πειραματιστει με τη τσεπη μας)

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 12:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήρε ο πατέρας μου το 206 για να μην κάθετε και πήγε στο χωριό
μετά από 3 ώρες με παίρνει τηλ.
πρόβλημα λέει, δισκοπλατό μουρμούριζε, κάτι για ρουλεμάν κτλ κτλ κτλ.
εγώ του είπα να μην πειράξει τίποτα και να φέρει με οδική Αθήνα, αλλά αυτός επιμένει να το φτιάξει.

πόσο περίπου κοστίζουν όλα αυτά? καμιά ιδέα?

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nick_ls (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) QuickSilver

Ένταξη: 10 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 14:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά μου είπαν για δεξί ψαλίδι 150 ευρώ με εργασία, λόγω χαλαρώματος. είναι λογική τιμή? είναι λογική η αντικατάσταση?
κ για αμορτισέρ 300 ευρώ κομπλέ.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 15:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
πήρε ο πατέρας μου το 206 για να μην κάθετε και πήγε στο χωριό
μετά από 3 ώρες με παίρνει τηλ.
πρόβλημα λέει, δισκοπλατό μουρμούριζε, κάτι για ρουλεμάν κτλ κτλ κτλ.
εγώ του είπα να μην πειράξει τίποτα και να φέρει με οδική Αθήνα, αλλά αυτός επιμένει να το φτιάξει.

πόσο περίπου κοστίζουν όλα αυτά? καμιά ιδέα?
150 - 200 το πολύ ευρώ ο δίσκος με το κιτ του (έχει και ρουλεμάν κλπ.) (εκτός αντιπροσωπείας, ανάλογα τί θα πετύχεις και από ποιόν) και τα εργατικά ανέβα κατέβα κλπ. το σασμάν, 100 ευρώ μαζί (περίπου) με βαλβολίνες...
nick_ls έγραψε:
παιδιά μου είπαν για δεξί ψαλίδι 150 ευρώ με εργασία, λόγω χαλαρώματος. είναι λογική τιμή? είναι λογική η αντικατάσταση?
κ για αμορτισέρ 300 ευρώ κομπλέ.
Είναι λογική και η τιμή και η αντικατάσταση.

Και για τα αμορτισέρ καλά είσαι.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 15:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σ' ευχαριστώ 30ποντε!

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 15:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Love

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nick_ls (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) QuickSilver

Ένταξη: 10 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 16:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thank you Steve, για να δούμε

Βέβαια το πήγα για service sta 50000

μου πήρανε 180 ευρώ για φιλτρο λαδιού, λάδια, φίλτρο καμπίνας, τάπα κ ροδέλα και υγρό τζαμιών .
100 ευρώ ανταλλακτικά και 80 η εργασία. γιατί νομίζω οτι είναι εξωφρενικά?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 18:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αντιπροσωπεία μια χαρά τιμές είναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 15:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hello you guys!

Εαν μπορείτε να με βοηθούσατε σε μερικά μέρη του αυτοκινήτου για τις τιμές τους:

1)Ψυγείο
2)Ανεμιστήρας μπροστά
3)Καπώ
4)Φτερά μπρος δεξί και αριστερό
5)Προφυλακτήρας
6)Αυτό που μπήκε μέσα (δε ξέρω πως λέγετε) - (Βλ εικόνα)
7)Μπροστινα φανάρια

Με ανοιχτό καπό:

Με το καπό:

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 16:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολλα και ακριβα...ετοιμασου να ξηλωθεις....

το καπω απο μονο του τουλαχιστον 80αρι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 50, 51, 52  Επόμενη
Σελίδα 32 από 52

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης