PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ A/C????

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Μάϊ 2009, 14:52:44    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ A/C???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους...Να αναφέρω και εγώ το φρέσκο μου πρόβλημα...Πριν απο 1 μήνα έιχα κάνει σέρβις στον κλιματισμό, αλλαγή φρεον κλπ...Πριν απο μερικές μέρες το αμάξι δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στον κλιματισμό με αποτέλεσμα να είμαι σίγουρος για απώλεια στο φρέον.. Πήγα στον ηλεκτρολόγο μου, έβαλε τα ειδικά γυαλιά κ το ειδικό φως κ άρχισε να ψάχνει.. Μετά από΄λίγη ώρα μου λέει ...Δυστυχώς η απώλεια είναι από τον συμπιεστή του a/c.. Επειδή δεν τν άλλαξη ακόη ξέρουμε κόστος??Ευχαριστω... Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Μάϊ 2009, 23:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε φίλε εγώ δυστυχώς δεν ξέρω για το πρόβλημα σου κάτι.

Έχω και εγώ όμως ένα προβληματάκι με το a/c μου. Όταν το βάζω σε χαμηλή δύναμη ανεμιστήρα ακούω έναν ήχο σαν γρύλισμα από το a/c. Σαν να τσιρίζει απαλά... ΣΠαστικό πέρα για πέρα... Η λύση είναι ή να το βάζω στη μεγαλύτερη ένταση ανεμιστήρα ή να κλείνω τελίως το a/c..
Καμιά λύση;;;

Το αμάξι μου είναι το 206 cc.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Μάϊ 2009, 10:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για κλιμα (αυτοματο) ειναι 500 και καινουργιο 700-750 (οι τιμες παιζουν αναλογα που 8α το βρεις...

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 21:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίζουν και έξω στο εμπόριο με ψάξιμο περίπου τα 400 φυσικά ίδια μάρκα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 20:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ριξε ενα τηλ εδω http://www.epsem.gr/greek/index.asp
Επιστροφή στην κορυφή
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούν 2009, 18:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Προς το παρόν περιμένω να ξανααδειάσει για να επιβεβαιωθεί ότι η διαρροή είναι από εκεί... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
tony_l (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 17:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού διάβασα 3-4 σχετικά topics, νομίζω ότι εδώ ταιριάζει περισσότερο απ' όλα η απορία μου... Πήγα σήμερα να γεμίσω φρέον το A/C και να δούμε αν είναι όλα εντάξει, μιας και έχει να χρησιμοποιηθεί 3-4 χρόνια. Αφού διορθώθηκαν ο,τι απώλειες είχε, γεμίσαμε και κομπλάραμε να δούμε αν δουλεύει. Δυστυχώς, όταν κομπλάρει ο κομπρέσσορας του A/C ακούγεται ένα κροτάλισμα από μέσα του (σαν "μπιελάρισμα") και δεν βγαίνει κρύος αέρας. Ο μάστορας είπε ότι ο κομπρέσσορας τα 'παιξε και χρειάζομαι αλλαγή. Μάλιστα είχε και έναν μεταχειρισμένο με 150 ευρώ! Έφυγα προφανώς, να το ψάξω και μόνος μου και είδα ότι μπορείς να βρεις στο car.gr κομπρέσσορα για 106 με 40-50 ευρώ. Έχετε κάποια άποψη επί του θέματος; Μήπως απλά θέλει λαδάκι; Δεν ξέρω αν έβαλε/συμπλήρωσε γιατί έλειπα εκείνη τη στιγμή. Λέτε να τα έχει παίξει όντως;

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Αν θέλετε μπορώ να ποστάρω και βίντεο που ακούγεται ο ήχος, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικός.

...is all about balance...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 18:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

An ta 150 ειναι τοποθετημενο με τα παντρα να λειτουργουν αψογα δεν ειναι κακη τιμη.....αν ειναι μονο για το κομπρεσρ τοτε κοιτα το....γενικα παντως αν ειναι κοιτα καλυτερα σε καποια μαντρα και οχι σε ιδιωτη μιας και μπορει να τον εχει ξηλωσει χρονια και απο την υγρασια να εχει παθει οτι και ο δικος σου....Αλλα η διαφορα με τον ιδιωτη ειναι οτι αν δεν ειναι καλο το πας πισω και σου δινει αλλο.....ενω ο ιδιωτης δεν μπορεις ν αξερεις τι θα σου πει και πως....

Οσον αφορα στον αν εβαλε λαδια αν χρησιμοποιησε μηχανιμα που κανει κενο και πληρωνει φρεον τοτε 99.9 τοις εκατο εβαλε μιας και το μηχανιμα βαζει απο μονο του....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tony_l (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2014, 20:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάλαβα... Θα το σκεφτώ Γιάννη, ευχαριστώ.

Να και ενα πρόχειρο βιντεάκι να ακούσετε τον ήχο που σας λέω: http://youtu.be/JSwfom9E8iY

...is all about balance...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης