Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
maria Μόλις έγραψα

206
Ένταξη: 06 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 12:59:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikq έγραψε: | Καλημέρα
Να σας πως συγκεκριμένα ποίο είναι το δικό μου πρόβλημα.
Άκουω έναν μεταλλικό θόρυβο (σαν να είναι ρόδα από καροτσάκι που να θέλει λάδωμα…)
Αυτός ο θόρυβος ακούγεται μόνο εν κινήσει και σε χαμηλές ταχύτητες. Στο περίπου με 2 άρα στο κιβώτιο και γύρω στις 2.000 – 2.2000 στόφες. Μου φαίνεται πολύ παράξενο… είναι το πολύ 3-4 μέρες που το άκουω…
 |
Phga, xtes to diko mou gia to idio problhma akribws kai shmera mou eipan oti ta petsakia-lastixa pou kratoun th mhxanh exoun f8arei kai apo ekei proerxetai o hxos! Ayrio pou 8a paw na to parw 8a kserw kalytera gia to pws kai giati. Argoun pantws na to ftiaksoun giati den exoun ta antalaktika kai prepei na ta paraggeiloun. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikq (Nikos) Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)
Ένταξη: 09 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 313 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 14:24:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ok.ευχαριστώ Μαρία για την απάντηση σου.Στα Ποσά χιλιόμετρα σου εμφανίσθηκε?
Κάτι νεότερο είχαμε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikq (Nikos) Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)
Ένταξη: 09 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 313 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 15:26:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επαναφέρω το ερώτημα…
Αυτό που είχα μου πέρασε … και ήρθε άλλο (Το προηγούμενο πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας τα φρένα - όλο το set - δίσκοι – δαγκάνες – τακάκια)
Όταν και μονo όταν έχω τέρμα αριστερά το τιμόνι ακούγεται σφύριγμα! τι είναι τώρα αυτό ????
Βεβαίως έχει και συνέχεια από 0 - 70 χιλιόμετρα ακούγεται ένας θόρυβος πάλι από αριστερά (εντελώς διαφορετικός από τον άλλον ) αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά τα 70 εξαφανίζεται , λες να φταίνε τα λάστιχα?Τσεκαρα στα γρήγορα με τον μηχανικό μου μήπως φταίει κάποιο ρουλεμάν (των τροχών) δεν βρήκε τίποτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
atari Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2013, 00:39:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα σας!
Οταν αναβω το 307, ακουω αυτο τον θορυβο σα τρακτερ/πετρελαιοκινητο λιγο. Πηγα στην peugeot και μου ειπαν οτι ειναι το ρουλεμαν του τεντωτηρα. Κοστος 150 το αυθεντικο με εργατικα, 120 ιμιτασιον.
Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να αλλαξω μονο το ρουλεμαν χωρις τη βαση. Πηρα ενα τυχαιο συνεργειο και μου ειπε μονο το ρουλεμαν 20ε και 20 τα εργατικα.
Να αλλαξω μονο το ρουλεμαν, λετε να μειωθει ο θορυβος;
Θα εκτιμουσα αν ξερει καποιος κανενα φθηνο-καλο συνεργειο για την αλλαγη γιατι δεν ειμαι απο Αθηνα και απο οικονομικα αστα να πανε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2013, 06:41:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rαγισμενη πολλαπλη εχεις φιλε μου οχι ρουλεμαν |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
atari Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2013, 23:37:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για βοηθα με τι ειναι αυτο; Και ποσο στοιχιζει; 307 εχω.
Στο συνεργειο της peugeot που πηγα μου ειπαν για αυτο τον τεντωτηρα. Και οντως ο θορυβος ερχεται απο τον ιμαντα του δυναμο καθως γυρναει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|