PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρουλεμάν που σφυρίζει
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
maria 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206

Ένταξη: 06 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 12:59:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Καλημέρα Cool
Να σας πως συγκεκριμένα ποίο είναι το δικό μου πρόβλημα.
Άκουω έναν μεταλλικό θόρυβο (σαν να είναι ρόδα από καροτσάκι που να θέλει λάδωμα…)
Αυτός ο θόρυβος ακούγεται μόνο εν κινήσει και σε χαμηλές ταχύτητες. Στο περίπου με 2 άρα στο κιβώτιο και γύρω στις 2.000 – 2.2000 στόφες. Μου φαίνεται πολύ παράξενο… είναι το πολύ 3-4 μέρες που το άκουω…
Exclamation

Phga, xtes to diko mou gia to idio problhma akribws kai shmera mou eipan oti ta petsakia-lastixa pou kratoun th mhxanh exoun f8arei kai apo ekei proerxetai o hxos! Ayrio pou 8a paw na to parw 8a kserw kalytera gia to pws kai giati. Argoun pantws na to ftiaksoun giati den exoun ta antalaktika kai prepei na ta paraggeiloun.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάϊ 2004, 14:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok.ευχαριστώ Μαρία για την απάντηση σου.Στα Ποσά χιλιόμετρα σου εμφανίσθηκε?
Κάτι νεότερο είχαμε?
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 15:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω το ερώτημα…
Αυτό που είχα μου πέρασε … και ήρθε άλλο 2gunfire (Το προηγούμενο πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας τα φρένα - όλο το set - δίσκοι – δαγκάνες – τακάκια)
Όταν και μονo όταν έχω τέρμα αριστερά το τιμόνι ακούγεται σφύριγμα! τι είναι τώρα αυτό ???? Evil
Βεβαίως έχει και συνέχεια Confused από 0 - 70 χιλιόμετρα ακούγεται ένας θόρυβος πάλι από αριστερά (εντελώς διαφορετικός από τον άλλον ) αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά τα 70 εξαφανίζεται , λες να φταίνε τα λάστιχα?Τσεκαρα στα γρήγορα με τον μηχανικό μου μήπως φταίει κάποιο ρουλεμάν (των τροχών) δεν βρήκε τίποτα Sad Confused
Επιστροφή στην κορυφή
atari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2013, 00:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα σας!

Οταν αναβω το 307, ακουω αυτο τον θορυβο σα τρακτερ/πετρελαιοκινητο λιγο. Πηγα στην peugeot και μου ειπαν οτι ειναι το ρουλεμαν του τεντωτηρα. Κοστος 150 το αυθεντικο με εργατικα, 120 ιμιτασιον.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να αλλαξω μονο το ρουλεμαν χωρις τη βαση. Πηρα ενα τυχαιο συνεργειο και μου ειπε μονο το ρουλεμαν 20ε και 20 τα εργατικα.

Να αλλαξω μονο το ρουλεμαν, λετε να μειωθει ο θορυβος;

Θα εκτιμουσα αν ξερει καποιος κανενα φθηνο-καλο συνεργειο για την αλλαγη γιατι δεν ειμαι απο Αθηνα και απο οικονομικα αστα να πανε...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2013, 06:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rαγισμενη πολλαπλη εχεις φιλε μου οχι ρουλεμαν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
atari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Αύγ 2013, 23:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για βοηθα με τι ειναι αυτο; Και ποσο στοιχιζει; 307 εχω.

Στο συνεργειο της peugeot που πηγα μου ειπαν για αυτο τον τεντωτηρα. Και οντως ο θορυβος ερχεται απο τον ιμαντα του δυναμο καθως γυρναει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης