PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - μεταδοση - σασμαν για κοντρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 15:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα θα κανει μεγαλη διαφορα ιδιαιτερα στα τραβηγματα αλλα κατα 90% θα χασεις και τελικη...
Κοστολογιο περιπου στο 400αρι.
Απλα εχω καποιους ενδιασμους για το αν μπαινει στο δικο σου σασμαν. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 16:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε peugeot_maniak τι την ψαχνεις με κιβωτια δε σε σωζει τιποτα......αν δεν βαλεις τουρμπο δεν γινεται τιποτα.
Το 1,6 εχει ακομα πιο κοντο διαφορικο 4,69 απο το δικο σου που ειναι 4,54 η 5η σου θα γινει απο 30.8 μετα 29.8.
Κατα εμενα σε αργο αμαξι δεν αξιζει να βαλεις πραγματα που κανουν θορυβο,δεν παει που δεν παει να σκαει τουλαχιστον.............
Κοιτα κι εγω παραλιγο να παρω Focus 1.4 αλλα τελικα...............οποτε σε καταλαβαινω
Παντως αν αλλαξεις διαφορικο να υπολογιζεις εμενα για αγοραστη του παλιου σου:!: Exclamation η ακομα αν θες και ολοκληρο το κιβωτιο σου θα μου πεφτε τζιτζι.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 08:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιγράφω απο το site της GMC MOTORSPORT στην Αγγλία

FACTS

1)No one ever gets to maximum engine revs in top gear on a car with standard gearing.

2)Speeds of over 80% of maximum are used for probably less than 5 percent of driving time.

3)All cars have rev range of 2000-3000 RPM (often narrower with highly tuned engines) when near to maximum torque (read acceleration for torque) is produced.

4)All standard gearboxes mean you are seldom between these figures and so losing acceleration rate.

5)If you fit close ratio gears you'll be between these figures all the time.

6)If you fit a lower diff ratio, or by a combination of gear kit etc. achieve an effectual lower overall gear ratio you will increase your power at the wheels by the same percentage you lower the ratio less some extra frictional losses.

7)If you fit an L.S.D. you don't get wheel spin and lose traction. (Acceleration)

CONCLUSION

CLOSE RATIO GEARS
If you can keep the engine in the maximum torque band all the time in comparison to being in it for 60% of the time and the average torque while out of this band is 25% less, your rate of acceleration will be 10 percent less. These figures assuming overall gear ratio has not been altered.

LOWER OVERALL GEARING
If by fitting a lower diff ratio, or a combination of fitments that lowers the ratio, your increase in acceleration will be by the same percentage. Most cars are over geared by 20%.

LSD
If the power you are developing induces wheel spin, your acceleration reduces to little or nothing. The effective lack of acceleration is dependent on how severe, but another 10% loss overall is not unusual.

If you were to fit all the above, your acceleration could improve by 40 percent without having any more horsepower in the engine. How much would it cost to get 40% more horsepower out to your engine?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

Ένταξη: 10 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 13:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

1)No one ever gets to maximum engine revs in top gear on a car with standard gearing.

Εμένα πάντως το αμάξι πιάνει τελική στον κόφτη της πέμπτης και από ότι ξέρω τα περισσότερα BMW τελικιάζουν πάλι από κόφτη. το ίδιο και τα saxo vts. αν κατάλαβα καλά αυτοί λένε ότι αυτό δεν γίνεται.........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 14:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μου βρεις μανισιο vts που να βαζει 5η στον κοφτη σε ευθεία το αγοράζω επιτοπου

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 14:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Αν μου βρεις μανισιο vts που να βαζει 5η στον κοφτη σε ευθεία το αγοράζω επιτοπου

Ενα ακομα στο πεντε παρακαλω........Εεεεεεεεεεεφτασεεεεεεεεεεεεεεεε......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 14:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι θες να πεις Νίκο?

Το δικό μου που είναι αψογα στρωμενο και συντηρημένο και απολύτως μαμα μηχανικά στην ευθεια με 5η δεν ανεβάζει πανω απο 7200.Με δεδομενο οτι ο κοφτης είναι στις 7400 δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να μπαίνει μαμα vts στους κοφτες σε ευθεία.Αν μιλαμε για πειραγμένο αλλαζει.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 14:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Αυτο θελω να πω.Αν βρει τετοιο vts ας στειλει ενα στο τραπεζι πεντε Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 15:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαθος μου.Οτι θελω βλέπω.Τελος παντων συγνώμη

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 16:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
τι θες να πεις Νίκο?

Το δικό μου που είναι αψογα στρωμενο και συντηρημένο και απολύτως μαμα μηχανικά στην ευθεια με 5η δεν ανεβάζει πανω απο 7200.Με δεδομενο οτι ο κοφτης είναι στις 7400 δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να μπαίνει μαμα vts στους κοφτες σε ευθεία.Αν μιλαμε για πειραγμένο αλλαζει.

Μακη λυπαμαι που θα σε λυπησω αλλα του αγαπητου μου φιλου Delkots,με σκουπα και καζανι μονο εβαζε την 5η στον κοφτη...Και εγω ετσι ελεγα οτι αποκλειεται,μεχρι που το ειδα live!!! Shocked

Ολα αυτα γινοταν βεβαια μεχρι που τα εφτυσε ο αισθητηρας λαμδα και ταυτοχρονα αλλαχτηκε ο ιμαντας χρονισμου...Απο τοτε δεν παει πανω απο 7200.Παρολα αυτα μεχρι τον Δεκεμβριο το αμαξι πηγαινε τελεια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2003, 17:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε στελιο μιλαμε για τελειως μαμα καρα. Εσυ λες για σκουπα και εξατμιση...

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 06:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο χαιρω πολύ.

Και μενα με την σκουπα μονο χωρις εξάτμιση εμπαινε 5η κοφτες.Το ειχαμε συζητήσει αλλωστε.Αλλα εγω μιλάω για ενα απολύτως εργοστασιακό αυτοκίνητο με τα φιλτροκουτια του τους πνιχτες του κλπ κλπ

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 08:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Αλλα εγω μιλάω για ενα απολύτως εργοστασιακό αυτοκίνητο με τα φιλτροκουτια του τους πνιχτες του κλπ κλπ

δεν ηταν δικό μου το σάξο αλλά αυτός που το είχε μου είπε ότι είναι νορμάλ. τώρα αν είχε αλλάξει τίποτα ,που δεν ακούγεται δεν ξέρω, και ήμουν μέσα όταν έπιασε κόφτη με 5η....για το BMW το ξέρω σίγουρα γιατί είναι δικό μου(!) και τελική μου βγάζει στον κόφτη 5ης και δεν έχω πειράξει τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 08:51:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης μιλάμε για δρόμο ευθεία οχι στο Σείριο π.χ. που εχεις 6 χιλιομετρα κατήφορο

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 09:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Επίσης μιλάμε για δρόμο ευθεία οχι στο Σείριο π.χ. που εχεις 6 χιλιομετρα κατήφορο

Ε ναι!!! ευθεία. μετά τα διόδια προς κόρινθο.... μετά τις δύο κατηφοοοοοορες!!!! σχεδόν ευθεία...τώρα αν έπαιζε λίγο τι να πω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 09:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω και κατι αλλο?

Οταν λεμε κοφτη 5ης εννοούμε οτι το αμάξι σκορτσαριζε απο τους κόφτες ή απλα ήταν το στροφόμετρο μεσα στα κοκκινα (7200rpm)?

Συγνωμη που τα ρωτάω ολα αυτά αλλα ίσως να είναι και το πρωτο saxo που ακουω οτι κάνει αυτα τα πράγματα?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 09:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Να ρωτήσω και κατι αλλο?

Οταν λεμε κοφτη 5ης εννοούμε οτι το αμάξι σκορτσαριζε απο τους κόφτες ή απλα ήταν το στροφόμετρο μεσα στα κοκκινα (7200rpm)?

Συγνωμη που τα ρωτάω ολα αυτά αλλα ίσως να είναι και το πρωτο saxo που ακουω οτι κάνει αυτα τα πράγματα?

Έκοψε στροφές λόγω κόφτη. βάρεσε.....
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 10:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν επιμένω αλλο.Μπραβο του για το αμαξι που εχει.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 10:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Δεν επιμένω αλλο.Μπραβο του για το αμαξι που εχει.

οκ!!! απλά δεν είναι και δικό μου το αμάξι να πεις ότι μπορεί να έλεγα ψέματα!!! το δικό μου στον κόφτη δίνει 235!!!!! (λες να είναι ψέματα αυτο?!!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2003, 11:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που πουλανε τετοια vts? Shocked Rolling eyes

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης