PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Rallye turbo 342 PS
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 22:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να επανελθουμε στο θεμα του ραλλου με τα 342ps, οπως κοιταγα τη φωτο παρατηρησα οτι φοραει λαστιχα 195/45...Ειναι δυνατον να στεκεται κατω αυτο το πραμα, αν εχει τα αλογα που λενε?!?!?!? Shocked Confused

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 00:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλιππε, γράφει που κυκλοφορεί αυτό το 106;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 00:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Για να επανελθουμε στο θεμα του ραλλου με τα 342ps, οπως κοιταγα τη φωτο παρατηρησα οτι φοραει λαστιχα 195/45...Ειναι δυνατον να στεκεται κατω αυτο το πραμα, αν εχει τα αλογα που λενε?!?!?!? Shocked Confused

Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο Ntinos Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 07:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
netblaster έγραψε:

Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο Ntinos Cool

Αν θέλει ο Ντίνος να απαντήσει ας απαντήσει... εσύ τι χώνεσαι;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 14:49:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι πριν που πεταξε ενα ασχετο για 206 του Καζανα???
Που κολουσε?

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 17:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανταζομαι στις στροφες τι κανει αυτο το αμαξι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing DKV σε κατηφορα θα το περναει απο πανω Laughing Laughing Laughing Ερε μυαλο που εχει ο κοσμος Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 07:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Φίλιππε, γράφει που κυκλοφορεί αυτό το 106;

Αττικα μπαι ναιτ εκει που παίζουν τα μεγάλα παιδιά Cool Νοτίως
Το έχω δει να κατηφορίζει χαλαρά ....Γνωστή περίπτωση -Πεζώ του Αγγελου αν δεν κάνω λάθος o Hannibal θα ξέρει καλύτερα Wink

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
marduk έγραψε:
Ετσι ...ευτυχως που υπαρχουν τα rallye γιατι οι ιαπωνες μας εχουν πεθανει στο δουλεμα. Smile

ΑΑΑΑΑΑΑαχχχχ...μη ξυνεις πληγες !
Οταν πηρα το 206 με τα ιδια λεφτα επερνα το ραλλι κ με 2000 ακομα επερνα το 1.6 206 !
ΟΙ ΜΑ**ΚΙΕΣ πληρωνονται ! Mad

Για πέμου παληκάρι σε δρόμο με στροφές σε ακολούθησε ποτέ ιάπωνας ???

Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας
Very happy Laughing Laughing Laughing

Ώπα μάγκα!!!
Μήπως οι τύποι που σε κυνηγάνε ακόμα ήταν κουλάδια????
Γιατί εγώ έχω "δικάσει" 2 rallye και 1 saxo στη διαδρομή Πεντέλης-Διονύσου!!!
Και μην ακους αυτά που λένε για το στήσιμο των Ιαπώνων οτι δεν στρίβουν!
Μπορεί από ένα σημείο και πάνω να μην είναι 306race ή rallye ή saxo αλλά αν ξέρεις . . . στρίβουν!

Υ.Γ. Μη παρεξηγηθείς,δεν έχει τίποτα το ύφος μου! Wink

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 08:09:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Recifees έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
marduk έγραψε:
Ετσι ...ευτυχως που υπαρχουν τα rallye γιατι οι ιαπωνες μας εχουν πεθανει στο δουλεμα. Smile

ΑΑΑΑΑΑΑαχχχχ...μη ξυνεις πληγες !
Οταν πηρα το 206 με τα ιδια λεφτα επερνα το ραλλι κ με 2000 ακομα επερνα το 1.6 206 !
ΟΙ ΜΑ**ΚΙΕΣ πληρωνονται ! Mad

Για πέμου παληκάρι σε δρόμο με στροφές σε ακολούθησε ποτέ ιάπωνας ???

Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας
Very happy Laughing Laughing Laughing

Ώπα μάγκα!!!
Μήπως οι τύποι που σε κυνηγάνε ακόμα ήταν κουλάδια????
Γιατί εγώ έχω "δικάσει" 2 rallye και 1 saxo στη διαδρομή Πεντέλης-Διονύσου!!!
Και μην ακους αυτά που λένε για το στήσιμο των Ιαπώνων οτι δεν στρίβουν!
Μπορεί από ένα σημείο και πάνω να μην είναι 306race ή rallye ή saxo αλλά αν ξέρεις . . . στρίβουν!

Υ.Γ. Μη παρεξηγηθείς,δεν έχει τίποτα το ύφος μου! Wink

Mην ανυσηχείς καμία παρεξήγηση ,απλά οι περισσότεροι όχι ΟΛΟΙ που παίρνουν ιάπωνα και Χόντα συγκεκριμένα τα παίρνουν για να πάνε γρήγορα στην ευθεία και να πατήσουν τους πάντες Στην ευθεία ! ! Οταν έρχεται η ώρα της στροφής "ο σώζων εαυτό σωθήτω και σώζει και τους άλλους " Συνήθως αυτοί είναι και αυτοί που χλευάζουν και συνήθως πίνουν το τσάι .Ακριβώς τα ίδια και με πολύ κόσμο που πήρε Ραλλύ και Σαξό αντί για "γρήγοροι της ευθείας" ,"γρήγοροι στις στροφές".
Οι γρήγοροι που με κυνηγάνε ακόμα ήταν παληκάρια της συνομοταξίας είμαι ο "γενικός μαμαώ" κολλάγανε προφυλακτήρα ,συνήθως με πολύ ακριβότερα αυτόκίνητα ,επιδεικτικά και ψαχνόντουσταν εκεί που δεν έπρεπε ,γιατί να ανοίγεις μισο χιλιόμετρο διαφορά μετά απο πέντε έξη στροφές κάτι τέτοιο σημαίνει Wink Δεν λέω ότι ο Ιάπωνας δεν στρίβει ,απλά στρίβει ζητώντας κάτι περισσότερο απο τον γάλλο-αρκεί να μην τον αφήνεις να βγάζει μούτρα και να εκμεταλευσαι κιβώτιο σωστά ??.
Γιατί όταν ξέρεις το αυτοκίνητό σου και τις δικές σου δυνατότητες και ικανότητες τότε ΟΛΑ στρίβουν .... Twisted evil
Τότε μαθαίνεις και να σέβεσαι και τους άλλους ότι και να οδηγούνε και να χαίρεσαι χωρίς να προκαλείς

Υ.Γ σε έναν αρχαίο πισωκίνητο Ιάπωνα έμαθα να οδηγώ και να μένω στον δρόμο Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 11:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:

Mην ανυσηχείς καμία παρεξήγηση ,απλά οι περισσότεροι όχι ΟΛΟΙ που παίρνουν ιάπωνα και Χόντα συγκεκριμένα τα παίρνουν για να πάνε γρήγορα στην ευθεία και να πατήσουν τους πάντες Στην ευθεία ! ! Οταν έρχεται η ώρα της στροφής "ο σώζων εαυτό σωθήτω και σώζει και τους άλλους " Συνήθως αυτοί είναι και αυτοί που χλευάζουν και συνήθως πίνουν το τσάι .Ακριβώς τα ίδια και με πολύ κόσμο που πήρε Ραλλύ και Σαξό αντί για "γρήγοροι της ευθείας" ,"γρήγοροι στις στροφές".
Οι γρήγοροι που με κυνηγάνε ακόμα ήταν παληκάρια της συνομοταξίας είμαι ο "γενικός μαμαώ" κολλάγανε προφυλακτήρα ,συνήθως με πολύ ακριβότερα αυτόκίνητα ,επιδεικτικά και ψαχνόντουσταν εκεί που δεν έπρεπε ,γιατί να ανοίγεις μισο χιλιόμετρο διαφορά μετά απο πέντε έξη στροφές κάτι τέτοιο σημαίνει Wink Δεν λέω ότι ο Ιάπωνας δεν στρίβει ,απλά στρίβει ζητώντας κάτι περισσότερο απο τον γάλλο-αρκεί να μην τον αφήνεις να βγάζει μούτρα και να εκμεταλευσαι κιβώτιο σωστά ??.
Γιατί όταν ξέρεις το αυτοκίνητό σου και τις δικές σου δυνατότητες και ικανότητες τότε ΟΛΑ στρίβουν .... Twisted evil
Τότε μαθαίνεις και να σέβεσαι και τους άλλους ότι και να οδηγούνε και να χαίρεσαι χωρίς να προκαλείς

Υ.Γ σε έναν αρχαίο πισωκίνητο Ιάπωνα έμαθα να οδηγώ και να μένω στον δρόμο Cool

Σωστός είσαι!
Κ έχω τύχει και με τύπο με clio το 16v το καινούργιο στις στροφές της Χαλκίδας,να μου κολλάει προφυλακτήρα εκεί που πήγαινα άνετος και μετά από 4 στροφές είχε φάει τουλ 4 αμάξια!
Είναι αυτό λοιπόν που λες και έχω σαν αρχή:αν ξέρεις τις ικανότητες τις δικές σου,του αμαξιού που καβαλάς και αν το σέβεσαι,ε θα σε προδώσει ποτέ!

Υ.Γ σε τι? Καμιά corolla?

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 11:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ένα επαγγελματικό Νισσάν -αγροτικό κατα τα άλλα- το οποίο είχε τιμόνι με 5-6 στροφές απο τέρμα σε τέρμα ,πάρα πολύ λίγο βάρος στον πίσω άξονα και λάστιχα διαφορετικά μπρος πίσω ,με τα πίσω να πηγαίνουν προς το 4Χ4 .... Cool 8-)Το μένω στο δρόμο ήταν μια μικρή περιπέτεια και Το πάω ίσια σε βροχή η λάσπη όπως καταλαβαίνεις και μετα απο την απόκτηση της ανάλογης εμπειρίας ήταν ένα πάρτυ Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 13:18:02    Θέμα δημοσίευσης: 106 τουρμπατο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μια ερωτηση να κανω απλα για να μου λυθει η απωρια.Αυτο το πανεμορφο πυραυλακι ποσο καιει?Σε νορμαλ χρηση και σε αγρια χρηση!!!!! Very happy Very happy Very happy

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 16:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 τουρμπατο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση να κανω απλα για να μου λυθει η απωρια.Αυτο το πανεμορφο πυραυλακι ποσο καιει?Σε νορμαλ χρηση και σε αγρια χρηση!!!!! Very happy Very happy Very happy

δεν σου λέμε ,δεν σου λέμε Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 17:39:51    Θέμα δημοσίευσης: WHYYY??????????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ μην μου πεις αλλα εχω ενα καλο λογω για να μου πεις!!!!Θα σε καταδωσω στον Admin για παρακωλιση πληροφοριων.Μπα οχι δεν ειναι καλος λογος.ΑΑΑΑ Το βρηκα θα πω σε ολη την παρεα οτι εισαι hondakias,και σιγα μην με πιστεψουνε. Sad Sad

Βασικα δεν εχω κανενα λογο....... Sad σνιφ σνιφ.Αυτο σημαινει οτι θα μεινω στην αγνοια? Confused Confused Confused

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 23:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν δω δυναμομέτρηση δεν πιστεύω τίποτα.
Πάντως αν είναι αλήθεια, ο τύπος το παράχεσε!

Κρίμα το μοτεράκι... Το λυπάμαι. Δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Ο τύπος δεν άλλαξε τίποτα σχεδόν από τα "εντόσθιά" του.

Από μέρα σε μέρα περιμένω κάποια αστοχία υλικού...

Όλο και κάποια μπλιέλα θα σκορπίσει, ή το μπλοκ θα ανοίξει σαν καρπούζι, ή κανένας πύρος θα σπάσει, ή καμιά βαλβίδα θα καταρεύσει, ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορεί ο κινητήρας να διαχειριστεί τόση ροπή και ιπποδύναμη. Υπάρχει και μια καταπόνηση που λέγεται κόπωση. Και τα δυναμικά όρια κόπωσης σίγουρα θα έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ!
Άρα ο χρόνος ζωής του κινητήρα μετράται πλέον σε λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους λειτουργίας...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 03:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Αν δεν δω δυναμομέτρηση δεν πιστεύω τίποτα.
Πάντως αν είναι αλήθεια, ο τύπος το παράχεσε!

Κρίμα το μοτεράκι... Το λυπάμαι. Δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Ο τύπος δεν άλλαξε τίποτα σχεδόν από τα "εντόσθιά" του.

Από μέρα σε μέρα περιμένω κάποια αστοχία υλικού...

Όλο και κάποια μπλιέλα θα σκορπίσει, ή το μπλοκ θα ανοίξει σαν καρπούζι, ή κανένας πύρος θα σπάσει, ή καμιά βαλβίδα θα καταρεύσει, ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορεί ο κινητήρας να διαχειριστεί τόση ροπή και ιπποδύναμη. Υπάρχει και μια καταπόνηση που λέγεται κόπωση. Και τα δυναμικά όρια κόπωσης σίγουρα θα έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ!
Άρα ο χρόνος ζωής του κινητήρα μετράται πλέον σε λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους λειτουργίας...

Θα συμφωνησω με τον Δημητρη και θελω να προσθεσψ πως για αυτο στις περισσοτερες μετρατροπες δινουν ενα χρονο εγγυηση.Γιατι κοντα στον ενα και μισο το αμαξι τα φτινει. Sad Sad Sad

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 15:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Θα συμφωνησω με τον Δημητρη και θελω να προσθεσψ πως για αυτο στις περισσοτερες μετρατροπες δινουν ενα χρονο εγγυηση.Γιατι κοντα στον ενα και μισο το αμαξι τα φτινει. Sad Sad Sad

Ε ναι ρε παιδιά! Very happy Laughing

Και εκτός των άλλων το πλαίσιο θα τα σηκώσει τα άλογα; Ή με ένα πάτημα του γκαζιού το αμάξι θα κοπεί στα δύο, δηλαδή ό,τι έπαθε ο οδηγός του Punto GT στους Screw Drivers; Laughing Laughing (βλ. λίγες δεκάδες τέυχη πριν)

Χώρια που (για να εκφράσω και την προσωπική μου άποψη) το αυτοκίνητο απλά το κατέστρεψε (απ' όλες τις απόψεις)...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 15:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: WHYYY??????????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Οκ μην μου πεις αλλα εχω ενα καλο λογω για να μου πεις!!!!Θα σε καταδωσω στον Admin για παρακωλιση πληροφοριων.Μπα οχι δεν ειναι καλος λογος.ΑΑΑΑ Το βρηκα θα πω σε ολη την παρεα οτι εισαι hondakias,και σιγα μην με πιστεψουνε. Sad Sad

Βασικα δεν εχω κανενα λογο....... Sad σνιφ σνιφ.Αυτο σημαινει οτι θα μεινω στην αγνοια? Confused Confused Confused

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Χεχε δεν βρήκες τίποτα εεε ???
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Με τέτοιες κατασκευές δεν είναι κάτι το σταθερό ιδαίτερα αν υπάρχει βαλβίδα ελεγχου πίεσης του τούρμπο ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 02:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Mαλιστα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορω να πω οτι τωρα μπευρδευτικα.Οχι γιατι δεν καταλαβα τι μου ειπες για την βαλβιδα αλλα γιατι ξερεις ειναι αυτη η <μπιπ> περιεργια και θελω να κατσω να το υπολογισω.

Smile Smile Οσο για το αλλο το θεμα μπορω να που οτι εδω κολλαει η φραση "You stearing at the eyes of the deamon" Evil .Χορις παρεξηγηση αλλα με τοσα διαβολακια τριγυρω αυτο μου θυμησες. Cool Cool

Τωρα μπορω να πω οτι βρηκα και την λυση.Θα υποστιριξω οτι εισαι διαβολικος αρα σκεφτεσε πονηρα.Ρε συ πες και την γνωμη σου λες να πιασει? Confused Confused Confused

Παιδια σορυ που καταστρεφω το επιπεδο του φορουμ αλλα με εχει πιασει μια ανεξηγητη βλακια.Λες να φταιει που εχω σοβαρο δεσμο και γκομενα ταυτοχρωνα?Πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!! Confused Confused Confused Question Question

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 04:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Mαλιστα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Παιδια σορυ που καταστρεφω το επιπεδο του φορουμ αλλα με εχει πιασει μια ανεξηγητη βλακια.Λες να φταιει που εχω σοβαρο δεσμο και γκομενα ταυτοχρωνα?Πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!! Confused Confused Confused Question Question

Παίζει να φταίει και αυτό... παίζει και ο "σοβαρός δεσμός σου" να έχει κι αυτή έναν γκόμενο όμως όπως και σύ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης