Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 22:39:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να επανελθουμε στο θεμα του ραλλου με τα 342ps, οπως κοιταγα τη φωτο παρατηρησα οτι φοραει λαστιχα 195/45...Ειναι δυνατον να στεκεται κατω αυτο το πραμα, αν εχει τα αλογα που λενε?!?!?!? 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 00:11:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλιππε, γράφει που κυκλοφορεί αυτό το 106;
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 00:35:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Για να επανελθουμε στο θεμα του ραλλου με τα 342ps, οπως κοιταγα τη φωτο παρατηρησα οτι φοραει λαστιχα 195/45...Ειναι δυνατον να στεκεται κατω αυτο το πραμα, αν εχει τα αλογα που λενε?!?!?!?  |
Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο Ntinos 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 07:33:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | netblaster έγραψε: | Για να επανελθουμε στο θεμα του ραλλου με τα 342ps, οπως κοιταγα τη φωτο παρατηρησα οτι φοραει λαστιχα 195/45...Ειναι δυνατον να στεκεται κατω αυτο το πραμα, αν εχει τα αλογα που λενε?!?!?!?  |
Αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο Ntinos  |
Αν θέλει ο Ντίνος να απαντήσει ας απαντήσει... εσύ τι χώνεσαι;
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
-=N4X=- (ΑL-X) Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!
Ένταξη: 10 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 462 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 14:49:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατι πριν που πεταξε ενα ασχετο για 206 του Καζανα???
Που κολουσε?
Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 17:02:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φανταζομαι στις στροφες τι κανει αυτο το αμαξι DKV σε κατηφορα θα το περναει απο πανω Ερε μυαλο που εχει ο κοσμος 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 07:29:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Φίλιππε, γράφει που κυκλοφορεί αυτό το 106; |
Αττικα μπαι ναιτ εκει που παίζουν τα μεγάλα παιδιά Νοτίως
Το έχω δει να κατηφορίζει χαλαρά ....Γνωστή περίπτωση -Πεζώ του Αγγελου αν δεν κάνω λάθος o Hannibal θα ξέρει καλύτερα 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Daloup-man (Ανδρέας) Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο
Ένταξη: 21 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 23:04:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Recifees έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | marduk έγραψε: | Ετσι ...ευτυχως που υπαρχουν τα rallye γιατι οι ιαπωνες μας εχουν πεθανει στο δουλεμα.  |
ΑΑΑΑΑΑΑαχχχχ...μη ξυνεις πληγες !
Οταν πηρα το 206 με τα ιδια λεφτα επερνα το ραλλι κ με 2000 ακομα επερνα το 1.6 206 !
ΟΙ ΜΑ**ΚΙΕΣ πληρωνονται !  |
Για πέμου παληκάρι σε δρόμο με στροφές σε ακολούθησε ποτέ ιάπωνας ???
Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας  |
Ώπα μάγκα!!!
Μήπως οι τύποι που σε κυνηγάνε ακόμα ήταν κουλάδια????
Γιατί εγώ έχω "δικάσει" 2 rallye και 1 saxo στη διαδρομή Πεντέλης-Διονύσου!!!
Και μην ακους αυτά που λένε για το στήσιμο των Ιαπώνων οτι δεν στρίβουν!
Μπορεί από ένα σημείο και πάνω να μην είναι 306race ή rallye ή saxo αλλά αν ξέρεις . . . στρίβουν!
Υ.Γ. Μη παρεξηγηθείς,δεν έχει τίποτα το ύφος μου! 

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 08:09:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Daloup-man έγραψε: | Recifees έγραψε: | PHSYBORG έγραψε: | marduk έγραψε: | Ετσι ...ευτυχως που υπαρχουν τα rallye γιατι οι ιαπωνες μας εχουν πεθανει στο δουλεμα.  |
ΑΑΑΑΑΑΑαχχχχ...μη ξυνεις πληγες !
Οταν πηρα το 206 με τα ιδια λεφτα επερνα το ραλλι κ με 2000 ακομα επερνα το 1.6 206 !
ΟΙ ΜΑ**ΚΙΕΣ πληρωνονται !  |
Για πέμου παληκάρι σε δρόμο με στροφές σε ακολούθησε ποτέ ιάπωνας ???
Εμένα με κυνηγάνε ακόμα ...μερικοί γρήγοροι της ευθείας  |
Ώπα μάγκα!!!
Μήπως οι τύποι που σε κυνηγάνε ακόμα ήταν κουλάδια????
Γιατί εγώ έχω "δικάσει" 2 rallye και 1 saxo στη διαδρομή Πεντέλης-Διονύσου!!!
Και μην ακους αυτά που λένε για το στήσιμο των Ιαπώνων οτι δεν στρίβουν!
Μπορεί από ένα σημείο και πάνω να μην είναι 306race ή rallye ή saxo αλλά αν ξέρεις . . . στρίβουν!
Υ.Γ. Μη παρεξηγηθείς,δεν έχει τίποτα το ύφος μου!  |
Mην ανυσηχείς καμία παρεξήγηση ,απλά οι περισσότεροι όχι ΟΛΟΙ που παίρνουν ιάπωνα και Χόντα συγκεκριμένα τα παίρνουν για να πάνε γρήγορα στην ευθεία και να πατήσουν τους πάντες Στην ευθεία ! ! Οταν έρχεται η ώρα της στροφής "ο σώζων εαυτό σωθήτω και σώζει και τους άλλους " Συνήθως αυτοί είναι και αυτοί που χλευάζουν και συνήθως πίνουν το τσάι .Ακριβώς τα ίδια και με πολύ κόσμο που πήρε Ραλλύ και Σαξό αντί για "γρήγοροι της ευθείας" ,"γρήγοροι στις στροφές".
Οι γρήγοροι που με κυνηγάνε ακόμα ήταν παληκάρια της συνομοταξίας είμαι ο "γενικός μαμαώ" κολλάγανε προφυλακτήρα ,συνήθως με πολύ ακριβότερα αυτόκίνητα ,επιδεικτικά και ψαχνόντουσταν εκεί που δεν έπρεπε ,γιατί να ανοίγεις μισο χιλιόμετρο διαφορά μετά απο πέντε έξη στροφές κάτι τέτοιο σημαίνει Δεν λέω ότι ο Ιάπωνας δεν στρίβει ,απλά στρίβει ζητώντας κάτι περισσότερο απο τον γάλλο-αρκεί να μην τον αφήνεις να βγάζει μούτρα και να εκμεταλευσαι κιβώτιο σωστά ??.
Γιατί όταν ξέρεις το αυτοκίνητό σου και τις δικές σου δυνατότητες και ικανότητες τότε ΟΛΑ στρίβουν ....
Τότε μαθαίνεις και να σέβεσαι και τους άλλους ότι και να οδηγούνε και να χαίρεσαι χωρίς να προκαλείς
Υ.Γ σε έναν αρχαίο πισωκίνητο Ιάπωνα έμαθα να οδηγώ και να μένω στον δρόμο 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Daloup-man (Ανδρέας) Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο
Ένταξη: 21 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 11:05:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Recifees έγραψε: |
Mην ανυσηχείς καμία παρεξήγηση ,απλά οι περισσότεροι όχι ΟΛΟΙ που παίρνουν ιάπωνα και Χόντα συγκεκριμένα τα παίρνουν για να πάνε γρήγορα στην ευθεία και να πατήσουν τους πάντες Στην ευθεία ! ! Οταν έρχεται η ώρα της στροφής "ο σώζων εαυτό σωθήτω και σώζει και τους άλλους " Συνήθως αυτοί είναι και αυτοί που χλευάζουν και συνήθως πίνουν το τσάι .Ακριβώς τα ίδια και με πολύ κόσμο που πήρε Ραλλύ και Σαξό αντί για "γρήγοροι της ευθείας" ,"γρήγοροι στις στροφές".
Οι γρήγοροι που με κυνηγάνε ακόμα ήταν παληκάρια της συνομοταξίας είμαι ο "γενικός μαμαώ" κολλάγανε προφυλακτήρα ,συνήθως με πολύ ακριβότερα αυτόκίνητα ,επιδεικτικά και ψαχνόντουσταν εκεί που δεν έπρεπε ,γιατί να ανοίγεις μισο χιλιόμετρο διαφορά μετά απο πέντε έξη στροφές κάτι τέτοιο σημαίνει Δεν λέω ότι ο Ιάπωνας δεν στρίβει ,απλά στρίβει ζητώντας κάτι περισσότερο απο τον γάλλο-αρκεί να μην τον αφήνεις να βγάζει μούτρα και να εκμεταλευσαι κιβώτιο σωστά ??.
Γιατί όταν ξέρεις το αυτοκίνητό σου και τις δικές σου δυνατότητες και ικανότητες τότε ΟΛΑ στρίβουν ....
Τότε μαθαίνεις και να σέβεσαι και τους άλλους ότι και να οδηγούνε και να χαίρεσαι χωρίς να προκαλείς
Υ.Γ σε έναν αρχαίο πισωκίνητο Ιάπωνα έμαθα να οδηγώ και να μένω στον δρόμο  |
Σωστός είσαι!
Κ έχω τύχει και με τύπο με clio το 16v το καινούργιο στις στροφές της Χαλκίδας,να μου κολλάει προφυλακτήρα εκεί που πήγαινα άνετος και μετά από 4 στροφές είχε φάει τουλ 4 αμάξια!
Είναι αυτό λοιπόν που λες και έχω σαν αρχή:αν ξέρεις τις ικανότητες τις δικές σου,του αμαξιού που καβαλάς και αν το σέβεσαι,ε θα σε προδώσει ποτέ!
Υ.Γ σε τι? Καμιά corolla?

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 11:52:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ένα επαγγελματικό Νισσάν -αγροτικό κατα τα άλλα- το οποίο είχε τιμόνι με 5-6 στροφές απο τέρμα σε τέρμα ,πάρα πολύ λίγο βάρος στον πίσω άξονα και λάστιχα διαφορετικά μπρος πίσω ,με τα πίσω να πηγαίνουν προς το 4Χ4 .... 8-)Το μένω στο δρόμο ήταν μια μικρή περιπέτεια και Το πάω ίσια σε βροχή η λάσπη όπως καταλαβαίνεις και μετα απο την απόκτηση της ανάλογης εμπειρίας ήταν ένα πάρτυ 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zippy (Βασιλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)
Ένταξη: 08 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 267 Τόπος: newcastle & Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 13:18:02 Θέμα δημοσίευσης: 106 τουρμπατο |
|
|
Παιδια μια ερωτηση να κανω απλα για να μου λυθει η απωρια.Αυτο το πανεμορφο πυραυλακι ποσο καιει?Σε νορμαλ χρηση και σε αγρια χρηση!!!!! 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 16:33:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 τουρμπατο |
|
|
zippy έγραψε: | Παιδια μια ερωτηση να κανω απλα για να μου λυθει η απωρια.Αυτο το πανεμορφο πυραυλακι ποσο καιει?Σε νορμαλ χρηση και σε αγρια χρηση!!!!!  |
δεν σου λέμε ,δεν σου λέμε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 17:39:51 Θέμα δημοσίευσης: WHYYY??????????? |
|
|
Οκ μην μου πεις αλλα εχω ενα καλο λογω για να μου πεις!!!!Θα σε καταδωσω στον Admin για παρακωλιση πληροφοριων.Μπα οχι δεν ειναι καλος λογος.ΑΑΑΑ Το βρηκα θα πω σε ολη την παρεα οτι εισαι hondakias,και σιγα μην με πιστεψουνε.
Βασικα δεν εχω κανενα λογο....... σνιφ σνιφ.Αυτο σημαινει οτι θα μεινω στην αγνοια? 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 23:35:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν δω δυναμομέτρηση δεν πιστεύω τίποτα.
Πάντως αν είναι αλήθεια, ο τύπος το παράχεσε!
Κρίμα το μοτεράκι... Το λυπάμαι. Δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Ο τύπος δεν άλλαξε τίποτα σχεδόν από τα "εντόσθιά" του.
Από μέρα σε μέρα περιμένω κάποια αστοχία υλικού...
Όλο και κάποια μπλιέλα θα σκορπίσει, ή το μπλοκ θα ανοίξει σαν καρπούζι, ή κανένας πύρος θα σπάσει, ή καμιά βαλβίδα θα καταρεύσει, ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορεί ο κινητήρας να διαχειριστεί τόση ροπή και ιπποδύναμη. Υπάρχει και μια καταπόνηση που λέγεται κόπωση. Και τα δυναμικά όρια κόπωσης σίγουρα θα έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ!
Άρα ο χρόνος ζωής του κινητήρα μετράται πλέον σε λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους λειτουργίας...
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 03:38:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | Αν δεν δω δυναμομέτρηση δεν πιστεύω τίποτα.
Πάντως αν είναι αλήθεια, ο τύπος το παράχεσε!
Κρίμα το μοτεράκι... Το λυπάμαι. Δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Ο τύπος δεν άλλαξε τίποτα σχεδόν από τα "εντόσθιά" του.
Από μέρα σε μέρα περιμένω κάποια αστοχία υλικού...
Όλο και κάποια μπλιέλα θα σκορπίσει, ή το μπλοκ θα ανοίξει σαν καρπούζι, ή κανένας πύρος θα σπάσει, ή καμιά βαλβίδα θα καταρεύσει, ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορεί ο κινητήρας να διαχειριστεί τόση ροπή και ιπποδύναμη. Υπάρχει και μια καταπόνηση που λέγεται κόπωση. Και τα δυναμικά όρια κόπωσης σίγουρα θα έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ!
Άρα ο χρόνος ζωής του κινητήρα μετράται πλέον σε λίγες εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους λειτουργίας... |
Θα συμφωνησω με τον Δημητρη και θελω να προσθεσψ πως για αυτο στις περισσοτερες μετρατροπες δινουν ενα χρονο εγγυηση.Γιατι κοντα στον ενα και μισο το αμαξι τα φτινει. 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 15:13:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zippy έγραψε: | Θα συμφωνησω με τον Δημητρη και θελω να προσθεσψ πως για αυτο στις περισσοτερες μετρατροπες δινουν ενα χρονο εγγυηση.Γιατι κοντα στον ενα και μισο το αμαξι τα φτινει.  |
Ε ναι ρε παιδιά!
Και εκτός των άλλων το πλαίσιο θα τα σηκώσει τα άλογα; Ή με ένα πάτημα του γκαζιού το αμάξι θα κοπεί στα δύο, δηλαδή ό,τι έπαθε ο οδηγός του Punto GT στους Screw Drivers; (βλ. λίγες δεκάδες τέυχη πριν)
Χώρια που (για να εκφράσω και την προσωπική μου άποψη) το αυτοκίνητο απλά το κατέστρεψε (απ' όλες τις απόψεις)...
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 15:45:24 Θέμα δημοσίευσης: Re: WHYYY??????????? |
|
|
zippy έγραψε: | Οκ μην μου πεις αλλα εχω ενα καλο λογω για να μου πεις!!!!Θα σε καταδωσω στον Admin για παρακωλιση πληροφοριων.Μπα οχι δεν ειναι καλος λογος.ΑΑΑΑ Το βρηκα θα πω σε ολη την παρεα οτι εισαι hondakias,και σιγα μην με πιστεψουνε.
Βασικα δεν εχω κανενα λογο....... σνιφ σνιφ.Αυτο σημαινει οτι θα μεινω στην αγνοια?  |
Χεχε δεν βρήκες τίποτα εεε ???
Με τέτοιες κατασκευές δεν είναι κάτι το σταθερό ιδαίτερα αν υπάρχει βαλβίδα ελεγχου πίεσης του τούρμπο ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 02:11:59 Θέμα δημοσίευσης: Mαλιστα |
|
|
Μπορω να πω οτι τωρα μπευρδευτικα.Οχι γιατι δεν καταλαβα τι μου ειπες για την βαλβιδα αλλα γιατι ξερεις ειναι αυτη η <μπιπ> περιεργια και θελω να κατσω να το υπολογισω.
Οσο για το αλλο το θεμα μπορω να που οτι εδω κολλαει η φραση "You stearing at the eyes of the deamon" .Χορις παρεξηγηση αλλα με τοσα διαβολακια τριγυρω αυτο μου θυμησες.
Τωρα μπορω να πω οτι βρηκα και την λυση.Θα υποστιριξω οτι εισαι διαβολικος αρα σκεφτεσε πονηρα.Ρε συ πες και την γνωμη σου λες να πιασει?
Παιδια σορυ που καταστρεφω το επιπεδο του φορουμ αλλα με εχει πιασει μια ανεξηγητη βλακια.Λες να φταιει που εχω σοβαρο δεσμο και γκομενα ταυτοχρωνα?Πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!! 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 04:12:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: Mαλιστα |
|
|
zippy έγραψε: | Παιδια σορυ που καταστρεφω το επιπεδο του φορουμ αλλα με εχει πιασει μια ανεξηγητη βλακια.Λες να φταιει που εχω σοβαρο δεσμο και γκομενα ταυτοχρωνα?Πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!  |
Παίζει να φταίει και αυτό... παίζει και ο "σοβαρός δεσμός σου" να έχει κι αυτή έναν γκόμενο όμως όπως και σύ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|