PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιλογή αυτοκινήτου pick-up (αγροτικού)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sam_206 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2001)

Ένταξη: 20 Ιούλ 2011
Τόπος: xalkidiki-thessaloniki..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 16:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα το κυριοτερο απ'ολα... για ποσα περιπου μελισσια μιλαμε οτι εχει ο αδερφος σου? παντος να ξερεις απο ζημιες οτι τα Mitsubishi βγαζουν κεφαλαρι και τα Nissan τουρμπινα ως συνηθως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 19:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα έχει γύρω στα 40 αν θυμάμαι καλά.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 19:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
exei me 9 cayene.
apla tha ti ksilosei piso

Splat

volvos έγραψε:
exei me 9 cayene.
apla tha ti ksilosei piso

Splat

Επιστροφή στην κορυφή
sam_206 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2001)

Ένταξη: 20 Ιούλ 2011
Τόπος: xalkidiki-thessaloniki..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάρ 2013, 10:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχει 40 τωρα με τα pick-up που κοιταζετε θα χρειαζεται να κανει 2 δρομολογια για την μεταφορα τους...
με τα χρηματα που κοιτας εχει πολλες επιλογες. οπως ειπε και 1 φιλος παραπανω για το 312 της mercedes ειναι πολυ καλο και μην αποκλεισεις τα διπλοκαμπινα γιατι παρ'ολη την μικρη καροτσα που λες χωρανε περισσοτερα.
στα λεω αυτα γιατι εχουμε και εμεις μελισσια (γυρω στα 350 τωρα..) και μεχρι στιγμης βολευομασταν με ενα τετοιο
http://www.car.gr/classifieds/vans/photos/2997080/
(με παραπετα χωρις τις τεντες) παλιο βεβαια αλλα σκυλι και τρωει τα βουνα με το κουταλι 6 χρονια τωρα.. Wink Α και το κυριοτερο χωραει επανω γυρω στα 90 μελισσια και ειναι και διπλοκαμπινο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάρ 2013, 11:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη ο θείος μου που είναι από μικρός με μελίσσια και αγροτικές δουλειές γενικότερα έχει το L200 4Χ4, έχει κανει γύρω στα 500.000 χλμ και δεν του έχει κάνει κίχ...με σωστή συντήρηση κλπ....έχει αλλάξει 2 φορές τουρμπίνα μόνο (λογικό με τόσα χλμ) τον έχει βολέψει απίστευτα... οπότε θεωρώ ότι θα βολέψει και τον αδερφό σου... Wink

όλα αυτά που λένε είναι ψηλό κλπ και να πάρει κάτι πιο χαμηλό ξέχνα τα, απλά δεν παίζουν, θέμα συνήθειας είναι...(σκέψου ότι ο θείος είναι 1,60 και δεν έχει και μεγάλη μυική δύναμη και δεν είχε ποτέ θέμα με φόρτωμα κλπ και ακόμα και τώρα που είναι 65 χρονών πάλι οκ του είναι)

άσε που θα τον βολέψει το ύψος (για το 4Χ4 είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να πάρει) για τα δύσκολα σημεία στο βουνό που θα χρειαστεί να κάνει...

αυτά τα ολίγα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 12:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω το θέμα. Πρόκειται για τον bro που βρίσκεται Ηράκλειο, οπότε μου είναι δύσκολο να ελέγξω...
Ανάμεσα σε πολλά που είδε (άλλα δήθεν καθαρά, άλλα χρέπια και άλλα πολύ καλά αλλά απλησίαστα), κατέληξε ανάμεσα σε αυτά τα 2:

Isuzu D-Max 4x4 Μονοκάμπινο '05 του το αφήνει 11.400, είναι Ελληνικό με όλα τα service αντιπροσωπεία. Το μόνο μείον ότι έχει ξαναβαφτεί. Στον έλεγχο δεν έδειξε ότι υπάρχει κάποιο θέμα μηχανικό και η καρότσα είναι καθαρή.

Mitsubishi L200 4x4 Μονοκάμπινο '07 στα 11.800 αλλά θέλει γενικό service με ιμάντες (+500 χονδρικά) οπότε πάει 12k+. Στον έλεγχο βγήκε κι αυτό ok μηχανικά κ καρότσα. Στα μείον ότι είναι εισαγωγής.

Για πείτε γνώμες...

Ευχαριστώ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
harisma23 (Χάρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 1.6 THP

Ένταξη: 19 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 14:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η επιλογή μου θα ήταν το Isuzu, για πολλούς λόγους:
α) Είναι ελληνικό και μπορούν να ελεγχθούν τα Km του, αν είναι πραγματικά, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο στα εισαγωγής,
β) η αξιοπιστία των Isuzu μεταξύ των άλλων αγροτικών είναι η καλύτερη (και με διαφορά, λένε οι γνώστες) και
γ) είναι και κανά χιλιάρικο φθηνότερο τελικά (με το κόστος του σερβις του Mitsubishi).

O σημαντικότερος λόγος βέβαια είναι ο πρώτος. Τόσο σημαντικός που για μένα το εισαγόμενο είναι λόγος απόρριψης. Και βεβαίως όχι για τα αλάτια κτλ που λένε (ξεχνώντας ότι στη Δυτική Ευρώπη οι δρόμοι είναι ως επί το πλείστον τζάμι, εν αντιθέση με τους συνήθεις "στίβους μάχης" της Ελλάδας), αλλά για τις μαϊμουδιές που κάνουν με τα χιλιόμετρα στο 99% των εισαγόμενων οι μαντράδες. Και αυτό δεν το λέω εγώ, είναι κουβέντα γνωστού μου μαντρά...

Spritmonitor.de Peugeot 308 1.6 THP
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 14:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

harisma23 έγραψε:
Η επιλογή μου θα ήταν το Isuzu, για πολλούς λόγους:
α) Είναι ελληνικό και μπορούν να ελεγχθούν τα Km του, αν είναι πραγματικά, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο στα εισαγωγής,
β) η αξιοπιστία των Isuzu μεταξύ των άλλων αγροτικών είναι η καλύτερη (και με διαφορά, λένε οι γνώστες) και
γ) είναι και κανά χιλιάρικο φθηνότερο τελικά (με το κόστος του σερβις του Mitsubishi).

O σημαντικότερος λόγος βέβαια είναι ο πρώτος. Τόσο σημαντικός που για μένα το εισαγόμενο είναι λόγος απόρριψης. Και βεβαίως όχι για τα αλάτια κτλ που λένε (ξεχνώντας ότι στη Δυτική Ευρώπη οι δρόμοι είναι ως επί το πλείστον τζάμι, εν αντιθέση με τους συνήθεις "στίβους μάχης" της Ελλάδας), αλλά για τις μαϊμουδιές που κάνουν με τα χιλιόμετρα στο 99% των εισαγόμενων οι μαντράδες. Και αυτό δεν το λέω εγώ, είναι κουβέντα γνωστού μου μαντρά...

Δεν χρειαζεται να ειναι εισαγωμενο για να εισαι σιγουρος οτι ενα αμαξι εχει κατεβασμενο κοντερ και δεν ειναι θεμα μαντρά, περνα καμια μερα εξω απο κανα "κοντεραδικο" και δες ποσοι ιδιωτες περιμενουν να κατεβασουν κοντερ. Οσον αφορα τα υπολοιπα συμφωνω πως το Isuzu ειναι το πιο αξιοπιστο, μπορει να μην εχω ασχοληθει πολυ, παντως στο χωριο μου απ οτι βλεπω τα Isuzu και τα Toyota πρεπει να ειναι τα πιο αξιοπιστα, μαζι και το δικο μας το Navara αλλα εκει πας σε αλλα λεφτα. Υπ οψιν οτι στα αμαξια αυτα που λεω συμπεριφερονται βαρβαρα κυριοι ανω των 60 χρονων.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 15:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω, βρήκα ότι το L200 έχει πιό εξελιγμένη μετάδοση (σε σχέση με το Isuzu) με το σύστημα "SuperSelect" για το οποίο διάβασα διθύραμβους!

Βέβαια προ ολίγου που μιλήσαμε με bro μου είπε ότι του τα μασάει ο μαντράς για την τιμή (αρχικά του είπε 12.300) κι επιπλέον βγήκε ότι χρειάζεται και σινεμπλόκ στις σούστες.

Το δε Isuzu, τον χαλάει γιατί είναι ξαναβαμένο πρόχειρα και φοβάται ότι θ'αρχίσει να ξεφλουδίζει στα σημεία που ξεμάσκαραν. Πάντως, επειδή το πουλάει αντιπροσωπία τους έβαλε και του έφτιαξαν γραπτά το πόρισμα της εξέτασης (ότι δλδ εγγυώνται πως η καρότσα είναι καθαρή και μηχανικά είναι οκ) αλλά δε μπορούν να του δώσουν κάποια εγγύηση για το τι μπορεί να βγάλει στο επόμενο χρονικό διάστημα ενός έτους πχ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης