Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 23:38:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχι, πρεπει να στο πει στο τηλ ο τυπος οταν κανεις το συμβολαιο!
φιλική κάνεις αν συμφωνείται ? αν πεσεις σε μαλ**α και πρέπει να το κυνηγησεις? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 23:46:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχουν και αυτά δε λέω.. Βέβαια από την άλλη δεν είναι και πολλά 35 ευρώ το χρόνο. Θα βγαίνει κάπου 274 το εξάμηνο. Και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikolas206gti (Nikos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar
Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 1974 Τόπος: Πύργος-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 01:08:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα με χρονολογια 2005 και αξια 7000 τοσα βγαζει Δεν ξερω αν παρω τηλ μηπως μου πουν φθηνοτερα αλλα και παλι. Εσυ Γιωργο προφανως δεν θα εχεις απασφαλιστρο το οποιο ειναι κοντα στα 40 ευρω 
Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 01:35:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
anytime την ψήνω κ εγώ για το δικό μου...
τελευταία φορά έδωσα 280 για εθνική, όλα μέσα εκτός από μεικτή.
anytime μου δίνει 161 την απλή, 210 την κομπλέ και 276 με μεικτή...!
160 κ τέλος 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 14:07:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ερχεται κι εμενα η ωρα της ασφαλιστικής, για τα ιδια που μου προσφέρει η ΕΘΝΙΚΗ που εχω εδω και χρόνια με 300€ / 6 μηνο μου τα δινει η anytime με 215€!!!!
Εχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί? Τι γνώμη εχετε?
Τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για απαλλαγές και μου απαντήσαν με σαφήνεια οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και για την καλυψη εκτος ελλάδας που με απασχολεί. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 16:52:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | ερχεται κι εμενα η ωρα της ασφαλιστικής, για τα ιδια που μου προσφέρει η ΕΘΝΙΚΗ που εχω εδω και χρόνια με 300€ / 6 μηνο μου τα δινει η anytime με 215€!!!!
Εχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί? Τι γνώμη εχετε?
Τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για απαλλαγές και μου απαντήσαν με σαφήνεια οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και για την καλυψη εκτος ελλάδας που με απασχολεί. |
Ήθελα να βάλω anytime και ήμουν στο τσακ. Το'χα αποφασίσει. Αλλά μου είπε ο ασφαλιστής μετά πάνω στην κουβέντα ότι πρώτον η anytime δεν προσφέρει νομική προστασία (νομίζω με κανά 15 ευρώ μπορείς να την προσθέσεις) και δεύτερον ότι παίζει θέμα παλαιότητας ανταλλακτικών, ότι καλύπτουν κάποια ποσά μόνο κτλ. Οπότε από κανά 210 που ήταν, μου έκανε προσφορά το full πακέτο της Interamerican (εκτός μεικτής σαφώς) με τιμή 230. Αν στο επόμενο εξάμηνο, δε μπορέσω να πετύχω ανανέωση με τέτοιους όρους ή ακριβύνουν πολύ τα ασφάλιστρα, θα πάω anytime κι ας λένε.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 17:07:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.
Αυτο με την παλαιότητα νομιζω ισχυει σε ολες τις εταιρειες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 02:26:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.
Αυτό που είπαμε και οι δύο ισχύει, έχει αστική ευθύνη, αλλά όχι νομική προστασία, δηλαδή όχι παροχή δικηγόρου. Εμένα μου είπε για παλαιότητα μόνο στην anytime και γι'αυτό το λόγο δε συμφέρει για ακριβά μοντέλα γιατί δε σε καλύπτει όσο πρέπει. Τελοσπάντων.
Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 02:37:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TopGear έγραψε: | plaketokofths έγραψε: | Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.
Αυτό που είπαμε και οι δύο ισχύει, έχει αστική ευθύνη, αλλά όχι νομική προστασία, δηλαδή όχι παροχή δικηγόρου. Εμένα μου είπε για παλαιότητα μόνο στην anytime και γι'αυτό το λόγο δε συμφέρει για ακριβά μοντέλα γιατί δε σε καλύπτει όσο πρέπει. Τελοσπάντων.
Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός. |
ατυχημα δεν εχω ουτε εγώ σαν οδηγος (δοξα τω θεω) ούτε το αμαξι. Ειναι μοντελο 7/2001 και οντως βγαίνει αρκετά οικονομικά αλλά αν δεν εχει νομική προστασία νιωθω πως φλερτάρω με τον κορυδαλλο.
Δες σε αντιστοιχο το ατυχες συμβαν του abaleo... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Σεπ 2011, 00:34:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | TopGear έγραψε: | plaketokofths έγραψε: | Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.
Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός. |
ατυχημα δεν εχω ουτε εγώ σαν οδηγος (δοξα τω θεω) ούτε το αμαξι. Ειναι μοντελο 7/2001 και οντως βγαίνει αρκετά οικονομικά αλλά αν δεν εχει νομική προστασία νιωθω πως φλερτάρω με τον κορυδαλλο.
Δες σε αντιστοιχο το ατυχες συμβαν του abaleo... |
Για ρώτα, αν την προσθέσεις έξτρα, πόσο πάει. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται, με κανά 15άρι ευρώ.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Σεπ 2011, 11:47:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
είχα ρωτήσει πριν κανένα μήνα όταν την έκανα κ εγώ εκεί και ήταν 30 ευρώ το χρόνο η νομική προστασία.Νομίζω δεν μπορούσες να κάνεις εξαμήνου. Μπορείς να την προσθέσεις οποία στιγμή θες. Μάλλον θα έπρεπε να την προσθέσω κ εγώ με αυτα σου διαβάζω..! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|