PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

On line Ασφαλιστικές
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 23:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι, πρεπει να στο πει στο τηλ ο τυπος οταν κανεις το συμβολαιο!

φιλική κάνεις αν συμφωνείται ? αν πεσεις σε μαλ**α και πρέπει να το κυνηγησεις? Rolling eyes

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 23:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν και αυτά δε λέω.. Very happy Βέβαια από την άλλη δεν είναι και πολλά 35 ευρώ το χρόνο. Θα βγαίνει κάπου 274 το εξάμηνο. Και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 01:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα με χρονολογια 2005 και αξια 7000 τοσα βγαζει Wink Δεν ξερω αν παρω τηλ μηπως μου πουν φθηνοτερα αλλα και παλι. Εσυ Γιωργο προφανως δεν θα εχεις απασφαλιστρο το οποιο ειναι κοντα στα 40 ευρω Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 01:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

anytime την ψήνω κ εγώ για το δικό μου...
τελευταία φορά έδωσα 280 για εθνική, όλα μέσα εκτός από μεικτή.

anytime μου δίνει 161 την απλή, 210 την κομπλέ και 276 με μεικτή...!
160 κ τέλος Razz

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 14:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερχεται κι εμενα η ωρα της ασφαλιστικής, για τα ιδια που μου προσφέρει η ΕΘΝΙΚΗ που εχω εδω και χρόνια με 300€ / 6 μηνο μου τα δινει η anytime με 215€!!!!

Εχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί? Τι γνώμη εχετε?

Τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για απαλλαγές και μου απαντήσαν με σαφήνεια οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και για την καλυψη εκτος ελλάδας που με απασχολεί.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 16:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
ερχεται κι εμενα η ωρα της ασφαλιστικής, για τα ιδια που μου προσφέρει η ΕΘΝΙΚΗ που εχω εδω και χρόνια με 300€ / 6 μηνο μου τα δινει η anytime με 215€!!!!

Εχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί? Τι γνώμη εχετε?

Τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για απαλλαγές και μου απαντήσαν με σαφήνεια οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και για την καλυψη εκτος ελλάδας που με απασχολεί.

Ήθελα να βάλω anytime και ήμουν στο τσακ. Το'χα αποφασίσει. Αλλά μου είπε ο ασφαλιστής μετά πάνω στην κουβέντα ότι πρώτον η anytime δεν προσφέρει νομική προστασία (νομίζω με κανά 15 ευρώ μπορείς να την προσθέσεις) και δεύτερον ότι παίζει θέμα παλαιότητας ανταλλακτικών, ότι καλύπτουν κάποια ποσά μόνο κτλ. Οπότε από κανά 210 που ήταν, μου έκανε προσφορά το full πακέτο της Interamerican (εκτός μεικτής σαφώς) με τιμή 230. Αν στο επόμενο εξάμηνο, δε μπορέσω να πετύχω ανανέωση με τέτοιους όρους ή ακριβύνουν πολύ τα ασφάλιστρα, θα πάω anytime κι ας λένε.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2011, 17:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.

Αυτο με την παλαιότητα νομιζω ισχυει σε ολες τις εταιρειες.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 02:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.

Αυτό που είπαμε και οι δύο ισχύει, έχει αστική ευθύνη, αλλά όχι νομική προστασία, δηλαδή όχι παροχή δικηγόρου. Εμένα μου είπε για παλαιότητα μόνο στην anytime και γι'αυτό το λόγο δε συμφέρει για ακριβά μοντέλα γιατί δε σε καλύπτει όσο πρέπει. Τελοσπάντων.

Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός.

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2011, 02:37:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Αυτό που είπαμε και οι δύο ισχύει, έχει αστική ευθύνη, αλλά όχι νομική προστασία, δηλαδή όχι παροχή δικηγόρου. Εμένα μου είπε για παλαιότητα μόνο στην anytime και γι'αυτό το λόγο δε συμφέρει για ακριβά μοντέλα γιατί δε σε καλύπτει όσο πρέπει. Τελοσπάντων.

Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός.

ατυχημα δεν εχω ουτε εγώ σαν οδηγος (δοξα τω θεω) ούτε το αμαξι. Ειναι μοντελο 7/2001 και οντως βγαίνει αρκετά οικονομικά αλλά αν δεν εχει νομική προστασία νιωθω πως φλερτάρω με τον κορυδαλλο.
Δες σε αντιστοιχο το ατυχες συμβαν του abaleo...
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Σεπ 2011, 00:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
TopGear έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

ατυχημα δεν εχω ουτε εγώ σαν οδηγος (δοξα τω θεω) ούτε το αμαξι. Ειναι μοντελο 7/2001 και οντως βγαίνει αρκετά οικονομικά αλλά αν δεν εχει νομική προστασία νιωθω πως φλερτάρω με τον κορυδαλλο.
Δες σε αντιστοιχο το ατυχες συμβαν του abaleo...

Για ρώτα, αν την προσθέσεις έξτρα, πόσο πάει. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται, με κανά 15άρι ευρώ.

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Σεπ 2011, 11:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχα ρωτήσει πριν κανένα μήνα όταν την έκανα κ εγώ εκεί και ήταν 30 ευρώ το χρόνο η νομική προστασία.Νομίζω δεν μπορούσες να κάνεις εξαμήνου. Μπορείς να την προσθέσεις οποία στιγμή θες. Μάλλον θα έπρεπε να την προσθέσω κ εγώ με αυτα σου διαβάζω..!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης