Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 13:31:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΗΝ δωσεις τοσα λεφτα! πανε σε μαγαζί που κανει τοπικές επιδιορθώσεις!! θα σου φτιάξουν (τον ουρανό τουλάχιστον) με πολύ λιγότερα!!
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:13:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα παιδία πήρα το αμάξι σήμερα επισκευασμένο η δουλειά ήταν καλή! Αλλά τους πήγα ένα αμάξι αγρατζούνιστο κ μου το έδωσαν με εμφανεις άσπρες γρατζουνιες χώρια ότι καπό μηχανής θέλει όλο γυαλισμα κ η πόρτα του συνοδηγού! Αίσχος τόση ταλαιπορία κ η δουλειά έγινε μισή τους το πήγα κούκλα κ τώρα είμαι τόσο απογοητεμένος με το αμάξι που μου έρχεται να το πετάξω σε καμία θάλασσα! μήπως γνωρίζει κανένα παιδί αν με ένα επαγγελματικό κέρωμα μπορούν να φύγουν οι γρατζουνιες?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:16:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα δεν το ειδες οταν το παρελαβες?
δεν τους ειπες τιποτε?
σε αντιπροσωπεια το πηγες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:25:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι σε αντιπροσωπία το πήγα τους το είπα για τις γρατζουνιες κ μου είπαν ότι δεν τις έκαναν αυτοί δηλαδή με βγάλανε κ μα....κα! Όσο για το θέμα για το καπό της μηχανής κ την πόρτα φάνηκε στον ήλιο κ μου είπαν ότι μ'ένα γυαλισμα θα φύγει! Έχω ρίξει λεφτά στο αμάξι κ το είχα βιτρίνα φίλε μου τώρα ούτε να το βλέπω δεν θέλω κ όλα αυτα για τους π....ήδες της πεζό!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:40:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και ποσα πληρωσες αν επιτρεπετε?
καλα δεν επρεπε να το αφησεις ετσι
επρεπε να πας στον υπευθυνο και να του πεις οτι το αν δεν στο φτιαξουν θα το αναφερεις στην λαιον και οπου αλλου μπορεις
οπως εδω, σε περιοδικα, και τετοια
μηπως και ψαρωσουν αφου ειναι τοσο ανευθηνοι
και ενα βρισιμο στο τελος γιατι ειναι ζωα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:45:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα λεφτά τα περνώ από την ασφάλεια αλλά πας να Φτιάξεις κάτι κ σου γίνεται κάτι άλλο! Κ το γούσταρα πολύ το ράλλακι μου κρίμα μια μα....κια κ μισή έγινε τώρα ένα καρό λεφτά έχω δώσει!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:58:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κατσε μπορει να διορθοθει με αλοιφες και τετοια
και δεν εγινε μαλ***α το αμαξι
δεν ειναι μονο η εμφανιση
ασε που ευκολα η δυσκολα φτιαχνετε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gulik Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1
Ένταξη: 15 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 309
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 12:14:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χοντρόμα**κες εκεί στην Peugeot εάν στο παρέδωσαν με νέες γρατσουνιές, αλλά μην απογοητεύεσαι τόσο. Ίσως χρειαστεί να διαθέσεις λίγο χρόνο και λίγο χρήμα και θα γίνει το αυτοκίνητο όπως πριν, μην τρελαίνεσαι άδικα κι είναι και καλοκαίρι.
Το πώς στο δικαιολόγησε η ασφάλεια δεν κατάλαβα όμως, αν θες πες μας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 106xs (Σωτηρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet
Ένταξη: 18 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 492 Τόπος: Somewhere In Time
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 13:45:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
franch_power έγραψε: | Τα λεφτά τα περνώ από την ασφάλεια αλλά πας να Φτιάξεις κάτι κ σου γίνεται κάτι άλλο! Κ το γούσταρα πολύ το ράλλακι μου κρίμα μια μα....κια κ μισή έγινε τώρα ένα καρό λεφτά έχω δώσει!  |
Δεν κάνεις και μια ερώτηση εδώ http://www.swell.gr/
Όποιος έχει πάει απο το club έχει μείνει ευχαριστημένος,ίσως να βρεθεί μια λύση.
Τέλος Εποχής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 20:43:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδία το αμάξι ήταν παρκαρισμένο κ πήγαν να κλέψουν την κεραία από την βάση της αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να κάνουν ζημίες σε ουρανό κ πίσω δεξί φτερο! Επειδή είχα όμως στο συμβόλαιο μου για μερική κλοπή με αποζημιονουν! Το θέμα είναι ότι είχα ένα καινούργιο αμάξι κ οι ίδιοι άνθρωποι της πεζό έκαναν γρατζουνιες σχεδόν σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου! η απάντηση τους δεν ξέρουμε έτσι μας το έφερες! Είναι ντροπή και αίσχος που υπάρχουν ανθρωπάκια κ κάνουν τέτοια λάθη πάνω σε ξένες περιουσίες παίζοντας ταυτόχρονα με τα λεφτά κ τον χρόνο του καθενός! Το 207 είναι το πάθος μου από την πρώτη στιγμή που το πήρα το προσέχω περισσότερο από τον ευατό μου κ με όλα αυτα έχω ξένερωσει! Έχω φοβηθεί τόσο πολύ που δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να επιστεύτο το αμάξι σε ξένα χέρια!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 20:46:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πως τισ καναν αυτες τις γρατζχουνιες φιλος? πως υποθετεις δηλαδη?
καθος ο μαστορας εφτιαχνε την λαμαρινα κτλ στην οροφη με τα ρουχα του το γρατζουνησε γυρο γυρο?
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 21:15:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάποιες έγιναν διαδοχικές προφανές από ρούχα σε πόρτες κ πρότ παγκάζ και άλλες από το πλύσιμο που του έκαναν! Ούτε αμάξι δεν ξέρουν πλένουν!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:27:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς με τέτοιες ιστορίες δύσκολα βγάζεις άκρη γιατί ποτέ κανένας δεν θα παραδεχτεί ότι το γρατζούνισε κατά λάθος-σκέψου ότι στην οροφή του 106 έχω μια γρατζουνιά απο την μία άκρη στην άλλη απο πλύσιμο σε βενζινάδικο.Ποτέ δεν παραδέχτηκε κανένας τίποτα,δεν έβγαλα άκρη και δεν ξαναπήγα.
Κοίταξε,λογικό είναι να έχεις φάει τρελό ξενέρωμα με όλα όσα γίνανε με το αμάξι σου,απλά πιστεύω πως αν το πας κάπου που ασχολούνται με τέτοιες ζημιές θα βρεθεί μία λύση.Τώρα-με το δίκιο σου πλέον-αν δεν εμπιστεύεσαι κανέναν μπορείς να είσαι μπροστά όταν θα στο διορθώνουνε-γυαλίζουνε όπου και αν το πάς.Οι γρατζουνιές σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις πρέπει να είναι επιφανειακές και ίσως να φεύγουν σχετικά εύκολα.
Τέλος Εποχής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:42:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με το γυαλισμα φεύγουν η περισσότερες μου έχουν πει αλλά μην γίνει καμία μεγαλύτερη ζημία! Ένα επαγγελματικό γυαλισμα πόσο θα κοστίσει περίπου?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:51:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για μένα αν δεν είσαι σίγουρος μην το δοκιμάσεις μόνος σου-εγώ με τα νεύρα που είχα με το δικό μου το έκανα χειρότερα.
Τώρα για επαγγελματικό γυάλισμα μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στο μαγαζί που έβαλα το link πριν,αν και ψάχνοντας στο forum κάπου θα βρείς το ανάλογο topic.
Τέλος Εποχής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:59:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μόνος μου δεν το δοκιμάζω δεν είμαι γνώστης! Ότι μερικές γρατζουνιες που έκαναν είναι άσπρες αλλά δεν έχουν βάθος λες να εξαφανιστούν με το γυαλισμα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:24:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ πιθανό 
Τέλος Εποχής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:30:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
franch_power έγραψε: | Μόνος μου δεν το δοκιμάζω δεν είμαι γνώστης! Ότι μερικές γρατζουνιες που έκαναν είναι άσπρες αλλά δεν έχουν βάθος λες να εξαφανιστούν με το γυαλισμα? |
και μένα μου είχαν γεμίσει τέτοιες γρατζουνιές τη μια πλευρά που το είχα πάει για να μου αλλάξουν μία τζιμούχα, τους το πήγα κ τους έβαλα να μου το τρύψουν με αλοιφή ευτυχώς οι περισσοτερες έφυγαν, αλλά όσες είχαν γίνει χαρακιές δεν έφυγαν. 3Μ ψυλή αλοιφή κάνει καλή δουλεία.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:44:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι ζώα όρθια είναι αυτοί στις αντιπροσωπείες πια...Και νόμιζα οτι ίσως εγώ ήμουν ο γκαντέμης...Αλλά μπά! Ζώα είναι.. Λες και τους πας κανένα σαράβαλο και δεν έχεις πληρώσει μερικές χιλιάδες ευρώ για αυτό το αμάξι..
Δεν τους αντέχω πια, αηδία είναι. Τους πληρώνεις για να σου καταστρέφουν το αμάξι. Αυτός ο επαγγελματισμός στην Ελλάδα δεν περιγράφεται..Με αμάξια ασχολούνται όλη μέρα! Δεν θα έπρεπε να ξέρουν πια?? Ήμαρτον!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 00:01:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ήξερα ότι θα έβρισκα άκρη θα τους είχα στείλει ταμείο ανεργείας κ τα αφεντικά σπίτια τους αλλά που να βρεις δίκιο εμείς δεν ήμαστε ευρώπη εμείς ήμαστε ελλάδισταν! Αυτό έμεινε πάντως είναι οι γρατζουνιες κ πρέπει να ψάξω για ένα έμπιστο καλό επαγγελματικό γυαλισμα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|