PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

S.O.S κακόβουλη ενέργεια σε 207 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 13:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΗΝ δωσεις τοσα λεφτα! πανε σε μαγαζί που κανει τοπικές επιδιορθώσεις!! θα σου φτιάξουν (τον ουρανό τουλάχιστον) με πολύ λιγότερα!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδία πήρα το αμάξι σήμερα επισκευασμένο η δουλειά ήταν καλή! Αλλά τους πήγα ένα αμάξι αγρατζούνιστο κ μου το έδωσαν με εμφανεις άσπρες γρατζουνιες χώρια ότι καπό μηχανής θέλει όλο γυαλισμα κ η πόρτα του συνοδηγού! Αίσχος τόση ταλαιπορία κ η δουλειά έγινε μισή τους το πήγα κούκλα κ τώρα είμαι τόσο απογοητεμένος με το αμάξι που μου έρχεται να το πετάξω σε καμία θάλασσα! Sad μήπως γνωρίζει κανένα παιδί αν με ένα επαγγελματικό κέρωμα μπορούν να φύγουν οι γρατζουνιες? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα δεν το ειδες οταν το παρελαβες?

δεν τους ειπες τιποτε?

σε αντιπροσωπεια το πηγες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι σε αντιπροσωπία το πήγα τους το είπα για τις γρατζουνιες κ μου είπαν ότι δεν τις έκαναν αυτοί δηλαδή με βγάλανε κ μα....κα! Όσο για το θέμα για το καπό της μηχανής κ την πόρτα φάνηκε στον ήλιο κ μου είπαν ότι μ'ένα γυαλισμα θα φύγει! Έχω ρίξει λεφτά στο αμάξι κ το είχα βιτρίνα φίλε μου τώρα ούτε να το βλέπω δεν θέλω κ όλα αυτα για τους π....ήδες της πεζό! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ποσα πληρωσες αν επιτρεπετε?

καλα δεν επρεπε να το αφησεις ετσι

επρεπε να πας στον υπευθυνο και να του πεις οτι το αν δεν στο φτιαξουν θα το αναφερεις στην λαιον και οπου αλλου μπορεις

οπως εδω, σε περιοδικα, και τετοια

μηπως και ψαρωσουν αφου ειναι τοσο ανευθηνοι

και ενα βρισιμο στο τελος γιατι ειναι ζωα Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λεφτά τα περνώ από την ασφάλεια αλλά πας να Φτιάξεις κάτι κ σου γίνεται κάτι άλλο! Κ το γούσταρα πολύ το ράλλακι μου κρίμα μια μα....κια κ μισή έγινε τώρα ένα καρό λεφτά έχω δώσει! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 11:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε μπορει να διορθοθει με αλοιφες και τετοια

και δεν εγινε μαλ***α το αμαξι
δεν ειναι μονο η εμφανιση

ασε που ευκολα η δυσκολα φτιαχνετε
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 12:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χοντρόμα**κες εκεί στην Peugeot εάν στο παρέδωσαν με νέες γρατσουνιές, αλλά μην απογοητεύεσαι τόσο. Ίσως χρειαστεί να διαθέσεις λίγο χρόνο και λίγο χρήμα και θα γίνει το αυτοκίνητο όπως πριν, μην τρελαίνεσαι άδικα κι είναι και καλοκαίρι.

Το πώς στο δικαιολόγησε η ασφάλεια δεν κατάλαβα όμως, αν θες πες μας.
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 13:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Τα λεφτά τα περνώ από την ασφάλεια αλλά πας να Φτιάξεις κάτι κ σου γίνεται κάτι άλλο! Κ το γούσταρα πολύ το ράλλακι μου κρίμα μια μα....κια κ μισή έγινε τώρα ένα καρό λεφτά έχω δώσει! Sad

Δεν κάνεις και μια ερώτηση εδώ http://www.swell.gr/
Όποιος έχει πάει απο το club έχει μείνει ευχαριστημένος,ίσως να βρεθεί μια λύση.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 20:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία το αμάξι ήταν παρκαρισμένο κ πήγαν να κλέψουν την κεραία από την βάση της αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να κάνουν ζημίες σε ουρανό κ πίσω δεξί φτερο! Επειδή είχα όμως στο συμβόλαιο μου για μερική κλοπή με αποζημιονουν! Το θέμα είναι ότι είχα ένα καινούργιο αμάξι κ οι ίδιοι άνθρωποι της πεζό έκαναν γρατζουνιες σχεδόν σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου! η απάντηση τους δεν ξέρουμε έτσι μας το έφερες! Είναι ντροπή και αίσχος που υπάρχουν ανθρωπάκια κ κάνουν τέτοια λάθη πάνω σε ξένες περιουσίες παίζοντας ταυτόχρονα με τα λεφτά κ τον χρόνο του καθενός! Το 207 είναι το πάθος μου από την πρώτη στιγμή που το πήρα το προσέχω περισσότερο από τον ευατό μου κ με όλα αυτα έχω ξένερωσει! Έχω φοβηθεί τόσο πολύ που δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να επιστεύτο το αμάξι σε ξένα χέρια! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 20:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως τισ καναν αυτες τις γρατζχουνιες φιλος? πως υποθετεις δηλαδη?
καθος ο μαστορας εφτιαχνε την λαμαρινα κτλ στην οροφη με τα ρουχα του το γρατζουνησε γυρο γυρο?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 21:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιες έγιναν διαδοχικές προφανές από ρούχα σε πόρτες κ πρότ παγκάζ και άλλες από το πλύσιμο που του έκαναν! Ούτε αμάξι δεν ξέρουν πλένουν! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς με τέτοιες ιστορίες δύσκολα βγάζεις άκρη γιατί ποτέ κανένας δεν θα παραδεχτεί ότι το γρατζούνισε κατά λάθος-σκέψου ότι στην οροφή του 106 έχω μια γρατζουνιά απο την μία άκρη στην άλλη απο πλύσιμο σε βενζινάδικο.Ποτέ δεν παραδέχτηκε κανένας τίποτα,δεν έβγαλα άκρη και δεν ξαναπήγα.
Κοίταξε,λογικό είναι να έχεις φάει τρελό ξενέρωμα με όλα όσα γίνανε με το αμάξι σου,απλά πιστεύω πως αν το πας κάπου που ασχολούνται με τέτοιες ζημιές θα βρεθεί μία λύση.Τώρα-με το δίκιο σου πλέον-αν δεν εμπιστεύεσαι κανέναν μπορείς να είσαι μπροστά όταν θα στο διορθώνουνε-γυαλίζουνε όπου και αν το πάς.Οι γρατζουνιές σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις πρέπει να είναι επιφανειακές και ίσως να φεύγουν σχετικά εύκολα.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το γυαλισμα φεύγουν η περισσότερες μου έχουν πει αλλά μην γίνει καμία μεγαλύτερη ζημία! Ένα επαγγελματικό γυαλισμα πόσο θα κοστίσει περίπου? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:51:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μένα αν δεν είσαι σίγουρος μην το δοκιμάσεις μόνος σου-εγώ με τα νεύρα που είχα με το δικό μου το έκανα χειρότερα.
Τώρα για επαγγελματικό γυάλισμα μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στο μαγαζί που έβαλα το link πριν,αν και ψάχνοντας στο forum κάπου θα βρείς το ανάλογο topic.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνος μου δεν το δοκιμάζω δεν είμαι γνώστης! Ότι μερικές γρατζουνιες που έκαναν είναι άσπρες αλλά δεν έχουν βάθος λες να εξαφανιστούν με το γυαλισμα?
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ πιθανό Wink

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Μόνος μου δεν το δοκιμάζω δεν είμαι γνώστης! Ότι μερικές γρατζουνιες που έκαναν είναι άσπρες αλλά δεν έχουν βάθος λες να εξαφανιστούν με το γυαλισμα?

και μένα μου είχαν γεμίσει τέτοιες γρατζουνιές τη μια πλευρά που το είχα πάει για να μου αλλάξουν μία τζιμούχα, τους το πήγα κ τους έβαλα να μου το τρύψουν με αλοιφή ευτυχώς οι περισσοτερες έφυγαν, αλλά όσες είχαν γίνει χαρακιές δεν έφυγαν. 3Μ ψυλή αλοιφή κάνει καλή δουλεία.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 23:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ζώα όρθια είναι αυτοί στις αντιπροσωπείες πια...Και νόμιζα οτι ίσως εγώ ήμουν ο γκαντέμης...Αλλά μπά! Ζώα είναι.. Λες και τους πας κανένα σαράβαλο και δεν έχεις πληρώσει μερικές χιλιάδες ευρώ για αυτό το αμάξι..

Δεν τους αντέχω πια, αηδία είναι. Τους πληρώνεις για να σου καταστρέφουν το αμάξι. Αυτός ο επαγγελματισμός στην Ελλάδα δεν περιγράφεται..Με αμάξια ασχολούνται όλη μέρα! Δεν θα έπρεπε να ξέρουν πια?? Ήμαρτον! Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 00:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήξερα ότι θα έβρισκα άκρη θα τους είχα στείλει ταμείο ανεργείας κ τα αφεντικά σπίτια τους αλλά που να βρεις δίκιο εμείς δεν ήμαστε ευρώπη εμείς ήμαστε ελλάδισταν! Αυτό έμεινε πάντως είναι οι γρατζουνιες κ πρέπει να ψάξω για ένα έμπιστο καλό επαγγελματικό γυαλισμα! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης