PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 16:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε γιώργο το αποτέλεσμα και η δουλεία ήταν πολύ καλή φαίνεται σαν να μην έγινε πότε! Smile αλλά το συμπέρασμα μου είναι ο,τι έπρεπε να υπήρχε πρόληψη κ επαγγελματισμός σε εργασίες που γίνονται πάνω στα λιοντάρια μας θα έπρεπε να εξετάζουν λεπτομερος για το αν έγινε επιτύχος μια εργασία πριν παραδόσουν στον ιδιοκτήτη χωρίς να αναγκάζεται ο πελάτης να πηγένει 1 και 2 φορές για την λύση οποιοδήποτε προβλήματος το θεώρο ντροπή να γίνονται τέτοια απέναντι στο πελάτη! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 17:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά είναι σα να ψάχνεις ψίλους στ'άχυρα για να βρείς κάποιον να το προσέξει τόσο καλά το αμάξι σου...Razz
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 17:52:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και είμαστε off topic από θέμα service σε αντιπρόσωπο έχω βρει την υγεία μου απλός είναι πολύ μακριά από εκεί που μένω! και το αμάξι για το θέμα του μαρσπιέ το πήγα στον ποιο κοντινό αντιπρόσωπο για τον λόγο αποστάσεις! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 18:56:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
αν και είμαστε off topic από θέμα service σε αντιπρόσωπο έχω βρει την υγεία μου απλός είναι πολύ μακριά από εκεί που μένω! και το αμάξι για το θέμα του μαρσπιέ το πήγα στον ποιο κοντινό αντιπρόσωπο για τον λόγο αποστάσεις! Smile

Θες να μας πεις και εμάς μήπως δούμε άσπρη μέρα?
Γιατί μέχρι στιγμής, σε 3 διαφορετικά εξουσιοδοτημένα που πήγα, από κανένα δεν έμεινα ευχαριστημένος, είτε λόγω τιμών, είτε λόγω εργασιών κλπ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 19:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση διότι δεν έχω κανένα κέρδος είμαι πελάτης της oscar όπου είναι απέναντι από την lion δεν έχω κανένα παράπονο ευγενική άνθρωποι με οργάνωση κ καλή δουλειά με λίγο τσίμπημενα ανταλλακτικά!έχει κ έναν υπέροχο άνθρωπο προϊστάμενο εκεί τον κ.γιάννης καλός άνθρωπος με γνώσεις όπως κ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αντιπροσωποίας!
Smile κ συγνώμη για το off topic Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2010, 16:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
xωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση διότι δεν έχω κανένα κέρδος είμαι πελάτης της oscar όπου είναι απέναντι από την lion δεν έχω κανένα παράπονο ευγενική άνθρωποι με οργάνωση κ καλή δουλειά με λίγο τσίμπημενα ανταλλακτικά!έχει κ έναν υπέροχο άνθρωπο προϊστάμενο εκεί τον κ.γιάννης καλός άνθρωπος με γνώσεις όπως κ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αντιπροσωποίας!
Smile κ συγνώμη για το off topic Embarassed

Σ'ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης