Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 16:35:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε γιώργο το αποτέλεσμα και η δουλεία ήταν πολύ καλή φαίνεται σαν να μην έγινε πότε! αλλά το συμπέρασμα μου είναι ο,τι έπρεπε να υπήρχε πρόληψη κ επαγγελματισμός σε εργασίες που γίνονται πάνω στα λιοντάρια μας θα έπρεπε να εξετάζουν λεπτομερος για το αν έγινε επιτύχος μια εργασία πριν παραδόσουν στον ιδιοκτήτη χωρίς να αναγκάζεται ο πελάτης να πηγένει 1 και 2 φορές για την λύση οποιοδήποτε προβλήματος το θεώρο ντροπή να γίνονται τέτοια απέναντι στο πελάτη!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 17:15:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά είναι σα να ψάχνεις ψίλους στ'άχυρα για να βρείς κάποιον να το προσέξει τόσο καλά το αμάξι σου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 17:52:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν και είμαστε off topic από θέμα service σε αντιπρόσωπο έχω βρει την υγεία μου απλός είναι πολύ μακριά από εκεί που μένω! και το αμάξι για το θέμα του μαρσπιέ το πήγα στον ποιο κοντινό αντιπρόσωπο για τον λόγο αποστάσεις!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 18:56:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
franch_power έγραψε: | αν και είμαστε off topic από θέμα service σε αντιπρόσωπο έχω βρει την υγεία μου απλός είναι πολύ μακριά από εκεί που μένω! και το αμάξι για το θέμα του μαρσπιέ το πήγα στον ποιο κοντινό αντιπρόσωπο για τον λόγο αποστάσεις!  |
Θες να μας πεις και εμάς μήπως δούμε άσπρη μέρα?
Γιατί μέχρι στιγμής, σε 3 διαφορετικά εξουσιοδοτημένα που πήγα, από κανένα δεν έμεινα ευχαριστημένος, είτε λόγω τιμών, είτε λόγω εργασιών κλπ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 19:21:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση διότι δεν έχω κανένα κέρδος είμαι πελάτης της oscar όπου είναι απέναντι από την lion δεν έχω κανένα παράπονο ευγενική άνθρωποι με οργάνωση κ καλή δουλειά με λίγο τσίμπημενα ανταλλακτικά!έχει κ έναν υπέροχο άνθρωπο προϊστάμενο εκεί τον κ.γιάννης καλός άνθρωπος με γνώσεις όπως κ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αντιπροσωποίας!
κ συγνώμη για το off topic  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2010, 16:10:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
franch_power έγραψε: | xωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση διότι δεν έχω κανένα κέρδος είμαι πελάτης της oscar όπου είναι απέναντι από την lion δεν έχω κανένα παράπονο ευγενική άνθρωποι με οργάνωση κ καλή δουλειά με λίγο τσίμπημενα ανταλλακτικά!έχει κ έναν υπέροχο άνθρωπο προϊστάμενο εκεί τον κ.γιάννης καλός άνθρωπος με γνώσεις όπως κ ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αντιπροσωποίας!
κ συγνώμη για το off topic  |
Σ'ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|