Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:32:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η εγγύηση σε οτιδήποτε αγοράζουμε, είτε αυτοκίνητο είτε κομπολόι, είναι τουλάχιστον 2 χρόνια, υποχρεωτικά λόγω Ε.Ε.
κ όπως είπαν και οι παραπάν, αν αλλάξει κάποιο ανταλλακτικό, ανανεώνεται η εγγύηση του για άλλα 2 χρόνια!
τώρα για την αλλαγή λαδιών και την εγγύηση της ανάρτησης... νομίζω ότι νομικά έχει δίκιο η αντιπροσωπεία. την στιγμή που τις 2 τελευταίες φορές δεν τους το πήγες, μπορούν να προφασιστούν οτιδήποτε γουστάρουν.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos207RC (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 02 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:39:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Τι σχέση έχει η ανάρτηση με την αλλαγή λαδιών; |
Μαλλον γιναμε group VAG κι εμεις..αυτα που κοροιδευα τοσα χρονια..Ας κανει τετοια τερτιπια η μαμα εταιρεια και το RCZ θα παει απατο..Τουλαχιστον στην αντιπροσωπεια στον Πειραια ακομη δεν εχω δει να κανουν τετοιες χαριτωμενιες..Με καθε επιφυλαξη βεβαια.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis23 (AKIS) Τρελλαμένο μέλος

Fabia RS DSG etuned
Ένταξη: 01 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 579 Τόπος: SALONICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:44:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φοβαμαι πως θελει λυσιμο η τουρμπινα, γιατι το κλαπετο βρισκεται στο θερμο κομματι (μαντεμι). Απο προσωπικη εμπειρια το λυσιμο της τουρμπινας στα δυο απο τυχαιο μαστορα θα σου τραυματισει τον αξονα, το οποιο απευχομαι γιατι μετα μιλαμε για καινουρια τουρμπινα (ανταλλακτικα δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:45:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Manos207RC έγραψε: | drdino έγραψε: | Τι σχέση έχει η ανάρτηση με την αλλαγή λαδιών; |
Μαλλον γιναμε group VAG κι εμεις..αυτα που κοροιδευα τοσα χρονια..Ας κανει τετοια τερτιπια η μαμα εταιρεια και το RCZ θα παει απατο..Τουλαχιστον στην αντιπροσωπεια στον Πειραια ακομη δεν εχω δει να κανουν τετοιες χαριτωμενιες..Με καθε επιφυλαξη βεβαια.. | ηθελα ο μ...... να παρω και το rcz... και ο πατερας μου το 308....μετα απο ολη την ταλαιπωρια χθες πηγα στη VW για scirroco.... οσο τρελο και αν ακουγεται προτιμω πλεον το scirroco.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos207RC (Manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 02 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:55:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexis22 έγραψε: | Manos207RC έγραψε: | drdino έγραψε: | Τι σχέση έχει η ανάρτηση με την αλλαγή λαδιών; |
Μαλλον γιναμε group VAG κι εμεις..αυτα που κοροιδευα τοσα χρονια..Ας κανει τετοια τερτιπια η μαμα εταιρεια και το RCZ θα παει απατο..Τουλαχιστον στην αντιπροσωπεια στον Πειραια ακομη δεν εχω δει να κανουν τετοιες χαριτωμενιες..Με καθε επιφυλαξη βεβαια.. | ηθελα ο μ...... να παρω και το rcz... και ο πατερας μου το 308....μετα απο ολη την ταλαιπωρια χθες πηγα στη VW για scirroco.... οσο τρελο και αν ακουγεται προτιμω πλεον το scirroco.. |
Μπα φιλε Αλεξη δεν ακουγεται καθολου τρελο..Εχει περασει και απο το δικο μου μυαλο ή και το ΤΤ σε μεταχειρισμενο..Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να αγορασω ξανα καινουριο αμαξι, δεν υπαρχει λογος πλεον. Αφου ολοι θελουν να λειτουργουν "γερμανικα" οκ..Τουλαχιστον μεσα στα τοσα σκ**α που εχει η VAG εχει και το καλο οτι οι παντες ασχολουνται με τα αυτοκινητα της σε οτι αφορα βελτιωσεις-αναβαθμισεις και εχεις πολλες και ετοιμες λυσεις. Και η αισθηση...? Ε οκ..και το 207rc δεν ειναι καθολου κοντα στο 206 rc που ειχα, οποτε μια η αλλη πια.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 12:23:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | η εγγύηση σε οτιδήποτε αγοράζουμε, είτε αυτοκίνητο είτε κομπολόι, είναι τουλάχιστον 2 χρόνια, υποχρεωτικά λόγω Ε.Ε.
κ όπως είπαν και οι παραπάν, αν αλλάξει κάποιο ανταλλακτικό, ανανεώνεται η εγγύηση του για άλλα 2 χρόνια!
τώρα για την αλλαγή λαδιών και την εγγύηση της ανάρτησης... νομίζω ότι νομικά έχει δίκιο η αντιπροσωπεία. την στιγμή που τις 2 τελευταίες φορές δεν τους το πήγες, μπορούν να προφασιστούν οτιδήποτε γουστάρουν. |
Α μισό, νόμιζα οτι ήταν μη προγραμματισμένες αλλαγές αυτές. Οι ελάχιστες πρέπει να γίνονται σε επίσημο συνεργείο με σφραγίδα/τζίφρα για να ισχύει η εγγύηση.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vagelis207 (Βαγγελης) Μέλος

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 194 Τόπος: patra
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 20:04:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια συμφωνω σε αυτα που λετε.Και εγω εχω παραπονα.Νομιζετε ομως οτι οι αλλες εταιριες εχουν καμια σοβαρη εξηπηρετηση??Η οτι αν παρετε VAG θα προκοψετε??Στην Ελλαδα ζουμε παρτε το χαμπαρι.
Εχω ακουσει και δει αρκετα πραγματα απο ολους.Δεν ειναι ολα ιδανικα μη νομιζετε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 21:38:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σφραγιδα για σερβις πρεπει να εχει καθε 20000κμ,υπαρχουν αυτες καθε 20000κμ που ειναι κ γραμμενο μεσα στο βιβλιαρακι τοτε,εισα εντος εγγυησης αν εισαι απο αθηνα στειλε μου ενα πμ να τα πουμε μπας κ βγαλουμε καμια ακρη 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 23:06:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
όπως τα λέει ο βάγγος, υπάρχει όρος στην εγγύηση ότι μέχρι να λήξη πρέπει τα servise να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να ισχύει η εγγύηση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 23:19:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
king207cc έγραψε: | όπως τα λέει ο βάγγος, υπάρχει όρος στην εγγύηση ότι μέχρι να λήξη πρέπει τα servise να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να ισχύει η εγγύηση. |
oxι σε εξουσιοδοτημενο αποκλειστικα, σε οποιοδηποτε νομιμο συνεργείο.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 19:06:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | εσυ δε θα σκασεις ουτε ευρω εφοσον εισαι στην εγγυηση κ αν ντρεπεσαι να το πεις εσυ,τοτε δωσε το τηλ τους να τους παρω να τους τα πω εγω,μην αγχωνεσαι,δε θελει να σε βλεπουν φοβισμενο.εφοσον εισαι νομιμος κ εντος εγγυηση τοτε το δικαιο ειναι με το μερος σου. |
ελα ησυχασε εσυ που δεν κρατιεσαι για καυγα ! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 17:16:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχι κ καυγα ρε μητσαρα,αλλα εμεις δεν εχουμε ιαπωνα,οποτε τα αυτοκινητακια μας δεν ειναι κ τερατα αξιοπιστιας.επομενος αφου μας τον πιανουν με τα σερβις τους,ας μας καλυπτουν κ με την εγγυηση που δικαιουμαστε
που θα παει,θα ερθει κ ο καιρος για τον ιαπωνα,αλλα μεχρι τοτε... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
animalinstict (Αντώνης) Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6RC
Ένταξη: 12 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 61 Τόπος: Κ.Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 21:51:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σήμερα πήρα το αμάξι απο την πεζό. Το είχα πάει για να αλλάξουν την τρόμπα νερού που σφύριζε "αδιάφορα" αλλά και για να δούμε το θέμα με τη wastegate. Ο ανθρωπος μου είπε πως το θέμα έχει πάει Γαλλία και πως τη τρίτη θα ξέρουμε απάντηση. Πάντος αυτος έχει ετοιμάσει τη λίστα με τα ανταλακτικά έτσι ώστε σε θετική απάντηση να τα παραγγείλει. Πολύ μεγαλη λίστα ρε παιδί μου... Θέλει καμια 10ριά κέρατα να αλλαχτούν. Γιατί για ένα χαλασμένο πράγμα πρέπει να αλλαχτούν τόσα πολλά εξαρτήματα??? Για να χρεώνουν??
Anyway κοντός ψαλμός... τη Τρίτη θα έχουμε απάντηση! Ως τότε θα κάνουμε βόλτα με τη "κατσαρόλα"
By the way: Για την τρόμπα μου είπαν οτι έφταιγε το κόκκινο αντι για πράσσινο παραφλού που είχα βάλει κάποια στιγμη (πέρσι το πάσχα), το οποίο δημιούργησε μια ρογμη στη φτεροτή.
Ισχύει αυτο ή παπατζα είπαν??
Born Hunters NOT the hunted... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 23:07:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα παπατζα μου φαινεται.στο 106 δουλευα εναν χειμωνα με χιονια κ με απλο απιονισμενο νερακι κ δεν επαθε τιποτα.δε νομιζω να ειναι τοσο ιδιοτροπες οι τρομπες μας.κ στο δικο μου που ειχα μεινει απο ψυγειο το καλοκαιρι εβαλα απλο νερο βρυσης,κ ακομα δουλευει η τρομπα(χαλασαν ολα τα αλλα ομως που τα προσεχα )
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 11:51:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα παραφλου διαφορετικου χρωματος δεν ειναι αναμειξιμα μεταξυ τους. Οταν ο κατασκευαστης πχ ζηταει το πρασσινο, τοτε βαζουμε μονο τετοιο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:17:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Τα παραφλου διαφορετικου χρωματος δεν ειναι αναμειξιμα μεταξυ τους. Οταν ο κατασκευαστης πχ ζηταει το πρασσινο, τοτε βαζουμε μονο τετοιο. |
και αμα τ αναμιξεις θα κοπουν οι φτεροτες απο την αντλια σε μισο χρονο.....ελεος........τι παπατζες ειναι αυτες....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 19:46:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και τελικά ήρθε η απάντηση απο Peugeot γαλλίας και λέει πως είναι φυσιολογικός θόρυβος και δε καλύπτετε απο εγγύηση!!
Και εγώ ερωτώ...
1ον) πως γύνετε ενας θόρυβος που εμφανίζετε ξαφνικά στα 29.000km να είναι φυσιολογικός??? Για να είναι φυσιολογικός δε θα έπρεπε να υπήρχε εξ' αρχής???
2ον) Η απάντηση αυτή απο τη γαλλία φαντάζομαι ήρθε εγγράφος. Δε νομίζω ο έλληνας μήτσος να πείρε τηλέφωνο το γάλλο φρανσουά και να το κουβεντιάσανε...? Κάποιο έγγραφο πήγε και κάποιο γύρισε. Γιατι αυτο το έγγραφο δε μου το δείνουν να το δω με τα ματάκια μου?
3ον) Γιατι αυτή την απάντηση δε μου τη δείνουν και εγγράφος που τους ζήτησα???
Μήπως κάτι παίζει εδω????
Δε μπορω να το καταλάβω αυτο ρε γα**το... Τα ίδια είχα και με το Punto.
-Ρε παιδιά χτες μου άναψε το λαμπάκι για το τιμόνι αλλά σήμερα έσβησε.
-Ε άρα δεν έχεις πρόβλημα.
Μόλις λύγει η εγγύηση μένει μόνιμα αναμένο
-Ρε παιδειά σας το είχα φέρει τότε, θυμάστε?
-Α! είναι γνωστό πρόβλημα, έπρεπε να είχες επειμείνει να στο αλλαξουμε. Πλήρωνε τώρα 1.000€
Πολύ φοβάμαι οτι το ίδιο είναι κι εδω...
Αϊ σιχτιρ πια 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dikonou Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 114
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 20:07:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να επιμείνεις να σου δείξουν το χαρτί που σου ανέφεραν ειδάλως mail στην Γαλλία και να ζητήσεις και από εκεί να σου στείλουν την απάντηση ( που δεν πρόκειται ) αλλά κάντο. Κι αν σου αρνηθούν να επιμείνεις ξανά. Την απάντηση ή να δείς το mail με τα μάτια σου.
Αλλαξοπίστησα και Vag-εψα Α3 1.8 Tfsi sportback Fully-tuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 20:16:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
όταν λέτε "στειλε mail στη peugeot", που θα βρω το mail? Στο www.peugeot.fr εκεί που λέει contact-us??? Εκει θα πάει ένα μαιλ, θα το λάβει μια κοπελιά και απλά θα πατήσει delete.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

BMW 330i (F30)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 20:25:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πιο πιθανό είναι να πάρεις μπάλες, καθώς θα σε παραπέμψουν Ελλάδα...
Έχεις κρατήσει το χαρτί που αναφέρει τον λόγο εισαγωγής στο συνεργείο;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|