PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-RC προβλημα waste-gate (??) και απάντηση Peugeot (!!!!)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η εγγύηση σε οτιδήποτε αγοράζουμε, είτε αυτοκίνητο είτε κομπολόι, είναι τουλάχιστον 2 χρόνια, υποχρεωτικά λόγω Ε.Ε.
κ όπως είπαν και οι παραπάν, αν αλλάξει κάποιο ανταλλακτικό, ανανεώνεται η εγγύηση του για άλλα 2 χρόνια!

τώρα για την αλλαγή λαδιών και την εγγύηση της ανάρτησης... νομίζω ότι νομικά έχει δίκιο η αντιπροσωπεία. την στιγμή που τις 2 τελευταίες φορές δεν τους το πήγες, μπορούν να προφασιστούν οτιδήποτε γουστάρουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 02 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Τι σχέση έχει η ανάρτηση με την αλλαγή λαδιών;

Μαλλον γιναμε group VAG κι εμεις..αυτα που κοροιδευα τοσα χρονια..Ας κανει τετοια τερτιπια η μαμα εταιρεια και το RCZ θα παει απατο..Τουλαχιστον στην αντιπροσωπεια στον Πειραια ακομη δεν εχω δει να κανουν τετοιες χαριτωμενιες..Με καθε επιφυλαξη βεβαια..
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβαμαι πως θελει λυσιμο η τουρμπινα, γιατι το κλαπετο βρισκεται στο θερμο κομματι (μαντεμι). Απο προσωπικη εμπειρια το λυσιμο της τουρμπινας στα δυο απο τυχαιο μαστορα θα σου τραυματισει τον αξονα, το οποιο απευχομαι γιατι μετα μιλαμε για καινουρια τουρμπινα (ανταλλακτικα δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης)
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos207RC έγραψε:
drdino έγραψε:

Μαλλον γιναμε group VAG κι εμεις..αυτα που κοροιδευα τοσα χρονια..Ας κανει τετοια τερτιπια η μαμα εταιρεια και το RCZ θα παει απατο..Τουλαχιστον στην αντιπροσωπεια στον Πειραια ακομη δεν εχω δει να κανουν τετοιες χαριτωμενιες..Με καθε επιφυλαξη βεβαια..
ηθελα ο μ...... να παρω και το rcz... και ο πατερας μου το 308....μετα απο ολη την ταλαιπωρια χθες πηγα στη VW για scirroco.... οσο τρελο και αν ακουγεται προτιμω πλεον το scirroco..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Manos207RC (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 02 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 11:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
Manos207RC έγραψε:
drdino έγραψε:

ηθελα ο μ...... να παρω και το rcz... και ο πατερας μου το 308....μετα απο ολη την ταλαιπωρια χθες πηγα στη VW για scirroco.... οσο τρελο και αν ακουγεται προτιμω πλεον το scirroco..

Μπα φιλε Αλεξη δεν ακουγεται καθολου τρελο..Εχει περασει και απο το δικο μου μυαλο ή και το ΤΤ σε μεταχειρισμενο..Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να αγορασω ξανα καινουριο αμαξι, δεν υπαρχει λογος πλεον. Αφου ολοι θελουν να λειτουργουν "γερμανικα" οκ..Τουλαχιστον μεσα στα τοσα σκ**α που εχει η VAG εχει και το καλο οτι οι παντες ασχολουνται με τα αυτοκινητα της σε οτι αφορα βελτιωσεις-αναβαθμισεις και εχεις πολλες και ετοιμες λυσεις. Και η αισθηση...? Ε οκ..και το 207rc δεν ειναι καθολου κοντα στο 206 rc που ειχα, οποτε μια η αλλη πια..
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 12:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
η εγγύηση σε οτιδήποτε αγοράζουμε, είτε αυτοκίνητο είτε κομπολόι, είναι τουλάχιστον 2 χρόνια, υποχρεωτικά λόγω Ε.Ε.
κ όπως είπαν και οι παραπάν, αν αλλάξει κάποιο ανταλλακτικό, ανανεώνεται η εγγύηση του για άλλα 2 χρόνια!

τώρα για την αλλαγή λαδιών και την εγγύηση της ανάρτησης... νομίζω ότι νομικά έχει δίκιο η αντιπροσωπεία. την στιγμή που τις 2 τελευταίες φορές δεν τους το πήγες, μπορούν να προφασιστούν οτιδήποτε γουστάρουν.

Α μισό, νόμιζα οτι ήταν μη προγραμματισμένες αλλαγές αυτές. Οι ελάχιστες πρέπει να γίνονται σε επίσημο συνεργείο με σφραγίδα/τζίφρα για να ισχύει η εγγύηση.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 20:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια συμφωνω σε αυτα που λετε.Και εγω εχω παραπονα.Νομιζετε ομως οτι οι αλλες εταιριες εχουν καμια σοβαρη εξηπηρετηση??Η οτι αν παρετε VAG θα προκοψετε??Στην Ελλαδα ζουμε παρτε το χαμπαρι.
Εχω ακουσει και δει αρκετα πραγματα απο ολους.Δεν ειναι ολα ιδανικα μη νομιζετε.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 21:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σφραγιδα για σερβις πρεπει να εχει καθε 20000κμ,υπαρχουν αυτες καθε 20000κμ που ειναι κ γραμμενο μεσα στο βιβλιαρακι τοτε,εισα εντος εγγυησης Wink αν εισαι απο αθηνα στειλε μου ενα πμ να τα πουμε μπας κ βγαλουμε καμια ακρη Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 23:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως τα λέει ο βάγγος, υπάρχει όρος στην εγγύηση ότι μέχρι να λήξη πρέπει τα servise να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να ισχύει η εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 23:19:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
όπως τα λέει ο βάγγος, υπάρχει όρος στην εγγύηση ότι μέχρι να λήξη πρέπει τα servise να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να ισχύει η εγγύηση.

oxι σε εξουσιοδοτημενο αποκλειστικα, σε οποιοδηποτε νομιμο συνεργείο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 19:06:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
εσυ δε θα σκασεις ουτε ευρω εφοσον εισαι στην εγγυηση κ αν ντρεπεσαι να το πεις εσυ,τοτε δωσε το τηλ τους να τους παρω να τους τα πω εγω,μην αγχωνεσαι,δε θελει να σε βλεπουν φοβισμενο.εφοσον εισαι νομιμος κ εντος εγγυηση τοτε το δικαιο ειναι με το μερος σου.

ελα ησυχασε εσυ που δεν κρατιεσαι για καυγα ! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 17:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι κ καυγα ρε μητσαρα,αλλα εμεις δεν εχουμε ιαπωνα,οποτε τα αυτοκινητακια μας δεν ειναι κ τερατα αξιοπιστιας.επομενος αφου μας τον πιανουν με τα σερβις τους,ας μας καλυπτουν κ με την εγγυηση που δικαιουμαστε Mad
που θα παει,θα ερθει κ ο καιρος για τον ιαπωνα,αλλα μεχρι τοτε... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 21:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα πήρα το αμάξι απο την πεζό. Το είχα πάει για να αλλάξουν την τρόμπα νερού που σφύριζε "αδιάφορα" αλλά και για να δούμε το θέμα με τη wastegate. Ο ανθρωπος μου είπε πως το θέμα έχει πάει Γαλλία και πως τη τρίτη θα ξέρουμε απάντηση. Πάντος αυτος έχει ετοιμάσει τη λίστα με τα ανταλακτικά έτσι ώστε σε θετική απάντηση να τα παραγγείλει. Πολύ μεγαλη λίστα ρε παιδί μου... Θέλει καμια 10ριά κέρατα να αλλαχτούν. Γιατί για ένα χαλασμένο πράγμα πρέπει να αλλαχτούν τόσα πολλά εξαρτήματα??? Για να χρεώνουν??
Anyway κοντός ψαλμός... τη Τρίτη θα έχουμε απάντηση! Ως τότε θα κάνουμε βόλτα με τη "κατσαρόλα"

By the way: Για την τρόμπα μου είπαν οτι έφταιγε το κόκκινο αντι για πράσσινο παραφλού που είχα βάλει κάποια στιγμη (πέρσι το πάσχα), το οποίο δημιούργησε μια ρογμη στη φτεροτή.
Ισχύει αυτο ή παπατζα είπαν??

Born Hunters NOT the hunted...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 23:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παπατζα μου φαινεται.στο 106 δουλευα εναν χειμωνα με χιονια κ με απλο απιονισμενο νερακι Shocked κ δεν επαθε τιποτα.δε νομιζω να ειναι τοσο ιδιοτροπες οι τρομπες μας.κ στο δικο μου που ειχα μεινει απο ψυγειο το καλοκαιρι εβαλα απλο νερο βρυσης,κ ακομα δουλευει η τρομπα(χαλασαν ολα τα αλλα ομως που τα προσεχα Evil )

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 11:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα παραφλου διαφορετικου χρωματος δεν ειναι αναμειξιμα μεταξυ τους. Οταν ο κατασκευαστης πχ ζηταει το πρασσινο, τοτε βαζουμε μονο τετοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Τα παραφλου διαφορετικου χρωματος δεν ειναι αναμειξιμα μεταξυ τους. Οταν ο κατασκευαστης πχ ζηταει το πρασσινο, τοτε βαζουμε μονο τετοιο.

και αμα τ αναμιξεις θα κοπουν οι φτεροτες απο την αντλια σε μισο χρονο.....ελεος........τι παπατζες ειναι αυτες.......
Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 19:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τελικά ήρθε η απάντηση απο Peugeot γαλλίας και λέει πως είναι φυσιολογικός θόρυβος και δε καλύπτετε απο εγγύηση!!
Και εγώ ερωτώ...
1ον) πως γύνετε ενας θόρυβος που εμφανίζετε ξαφνικά στα 29.000km να είναι φυσιολογικός??? Για να είναι φυσιολογικός δε θα έπρεπε να υπήρχε εξ' αρχής???
2ον) Η απάντηση αυτή απο τη γαλλία φαντάζομαι ήρθε εγγράφος. Δε νομίζω ο έλληνας μήτσος να πείρε τηλέφωνο το γάλλο φρανσουά και να το κουβεντιάσανε...? Κάποιο έγγραφο πήγε και κάποιο γύρισε. Γιατι αυτο το έγγραφο δε μου το δείνουν να το δω με τα ματάκια μου?
3ον) Γιατι αυτή την απάντηση δε μου τη δείνουν και εγγράφος που τους ζήτησα???

Μήπως κάτι παίζει εδω???? Confused Confused

Δε μπορω να το καταλάβω αυτο ρε γα**το... Τα ίδια είχα και με το Punto.
-Ρε παιδιά χτες μου άναψε το λαμπάκι για το τιμόνι αλλά σήμερα έσβησε.
-Ε άρα δεν έχεις πρόβλημα.
Μόλις λύγει η εγγύηση μένει μόνιμα αναμένο
-Ρε παιδειά σας το είχα φέρει τότε, θυμάστε?
-Α! είναι γνωστό πρόβλημα, έπρεπε να είχες επειμείνει να στο αλλαξουμε. Πλήρωνε τώρα 1.000€

Πολύ φοβάμαι οτι το ίδιο είναι κι εδω... Sad Sad
Αϊ σιχτιρ πια Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Dikonou 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 20:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να επιμείνεις να σου δείξουν το χαρτί που σου ανέφεραν ειδάλως mail στην Γαλλία και να ζητήσεις και από εκεί να σου στείλουν την απάντηση ( που δεν πρόκειται ) αλλά κάντο. Κι αν σου αρνηθούν να επιμείνεις ξανά. Την απάντηση ή να δείς το mail με τα μάτια σου.

Αλλαξοπίστησα και Vag-εψα Α3 1.8 Tfsi sportback Fully-tuned
Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 20:16:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όταν λέτε "στειλε mail στη peugeot", που θα βρω το mail? Στο www.peugeot.fr εκεί που λέει contact-us??? Εκει θα πάει ένα μαιλ, θα το λάβει μια κοπελιά και απλά θα πατήσει delete.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 20:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο πιθανό είναι να πάρεις μπάλες, καθώς θα σε παραπέμψουν Ελλάδα...

Έχεις κρατήσει το χαρτί που αναφέρει τον λόγο εισαγωγής στο συνεργείο;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης