PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - TOYO R1R
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 00:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποια reviews απο λοτους!
http://www.trackhq.com/forums/showthread.php?t=1093
κοινως προκειται για ακομα ενα λαστιχο ΤΟΥΟ,που εχει μαλακο πλαινο,αρα χαλια αισθηση στο turn in, αλλα ειναι σχετικα ελαφρυ οπως και το T1R με οτι θετικο συνεπαγεται για την αναρτηση λογω μικροτερης μη αναρτωμενης μαζης!
Κοινως , θα προτιμουσα να δοκιμασω τα Ζ212 αφου δειχνουν να ειναι ιδιας φιλοσοφιας με τα Τ1R(με τα οποια ειναι σαν να οδηγω πανω σε μπαλονια λογω αναρτησης)

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 11:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
καποια reviews απο λοτους!
http://www.trackhq.com/forums/showthread.php?t=1093
κοινως προκειται για ακομα ενα λαστιχο ΤΟΥΟ,που εχει μαλακο πλαινο,αρα χαλια αισθηση στο turn in, αλλα ειναι σχετικα ελαφρυ οπως και το T1R με οτι θετικο συνεπαγεται για την αναρτηση λογω μικροτερης μη αναρτωμενης μαζης!
Κοινως , θα προτιμουσα να δοκιμασω τα Ζ212 αφου δειχνουν να ειναι ιδιας φιλοσοφιας με τα Τ1R(με τα οποια ειναι σαν να οδηγω πανω σε μπαλονια λογω αναρτησης)

σπυρο δεν εχει το λαστιχο καμια μα καμια σχεση με τ1ρ ειναι ενα σεμι με βροχηνη χαραξη κ δυνατο πλαινο οχι 888 αλλα ετσι κ ελλιως οταν μιλαμε για συνθικες βροχης δεν χριαζεται να εχεις ενα σκελετο σαν του 888

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 13:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mixalh αυτά ειπες οτι βγαίνουν 310ε? (μονο προμηθεια,χωρις τοποθετηση)

Οι αγγλοι δν τα κανουν εισαγωγη,οποτε η ελληνική αγορά εινα μονόδρομος.

Παντως παίδες ειμαι αναμεσα στα παράντα και σε αυτα...Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο και τι οχι...τα παράντα πάντως ειναι πιο φτηνά.

Υ.Γ. σε ξέχασα για τις ζάντες,η τιμή ειναι οντως αυτή που σου ειπα.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 14:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλος με mx-5, πάντως, Σταύρο, δε μου έχει μεταφέρει θετικά σχόλια για τα parada. Νομίζω, δλδ, ότι αν θες ένα πολύ σπόρ λάστιχο, είτε πας σε ημισλίκ (και καλύτερα 048 ή z211, απ' ό,τι ακούω, παρά 888) είτε σε ένα καλό σπορ, όπως z212 ή R1R (δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο είναι "βρόχινα" semisliks). Αν δε θες τόσο σκληροπυρηνικά, ένα s-drive, νομίζω, σε καλύπτει πλήρως. Ξεφύγαμε...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 16:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xmm...δε ξέρω ρε σύ κωστή.Κι αυτες οι γνώμες με τα λάστιχα ειναι περισσοτερες απτα κομματα της ευρωβουλής...

Θελω απλα ενα λαστιχάκι με σκληρό προφίλ για να πηγαινω ενα κλικ πιο σβελτα στο βουνο.
Ουτε ραλιτζιδικο ναναι,ουτε 888...κατι πιο "ενδιαμεσο" γιαυτο και λεεω ειτε παραντα ειτε ρ1ρ.

Τα 048,ζ211 ειναι απλησιαστα,αστο.Καλυτερα να αγοραζεις ραλυτζιδικα.(δεν μπαινω ποτε πιστες).

Opote εχω να διαλέξω σε ρ1ρ,παραντα (του στελιου παντως στο κλιο του αρεσαν πολυ),και ζ212... (εχουμε γνώμη γιαυτα?)

Υ.Γ. να κανω ενα τοπικ μηπως για την τριαδα αυτή ή γενικα για ελαστικα αναμεσα σε κοινά και σεμι???

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 16:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Υ.Γ. να κανω ενα τοπικ μηπως για την τριαδα αυτή ή γενικα για ελαστικα αναμεσα σε κοινά και σεμι???

Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σωστή σκέψη, μιας και η συγκεκριμένη κατηγορία κερδίζει έδαφος, σε ανθρώπους που ασχολούνται κατα τις παραπάνω με το όλο θέμα, αλλά δε μπορούν να κυκλοφορούν με ημισλίκ, πόσο μάλλον με ραλλυτζίδικα. Wink

Και 'γω στη συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσομαι, απλώς για λόγους οικονομίας θα πάρω τα hankook k110 v12 evo, που μου έρχονται με μεταφορικά περί τα 170 ευρώ από Αγγλία...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 13:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περι R1R,βγαινουν και σε 195/45/15 και σε 195/40/16 αλλα και σε 195/45/16 και 205/45/16,διαστασεις που μας καλυπτουν σχεδον ολους.

Οσο αφορα τα Parada,το λαστιχο ειναι αλλου αν το ζητουμενο ειναι και μια υποτυπωδης λειτουργια στο βρεγμενο(με τα Toyo απλα το κλειδωνεις) με εξαιρετικη συμπεριφορα στο στεγνο.Σε 195/50/15 ειναι τελεια επιλογη με τα sub 300E που κοστιζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 14:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσωπικα μετα απο απειρες τετραδες λαστιχα και επειδη κινουμαι και μεσα στη πολη δε ξαναβαζω τετοιας κατηγοριας λαστιχο.

ο πληρως συνηδητοποιημενος οδηγος εχει μια τετραδα ημισλικ για οπου και οποτε τα χρειαστει σε οτιδηποτε ζαντες και
μια τετραδα απλα πολιτικα λαστιχα δρομου με καλο πλαινο για τη καθε μερα μετακινηση του...

η χαρα και η καυλα που μου εχει προσφερει το ημισλικ ακομα και σε σβλετη στο βουνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ με ενα αντιστοιχο πολιτικο δε πα να ειναι οτι θελετε. οσοι εχουν φορεσει ημισλικ το καταλαβαινουν καλα.

τι να το κανω το σπορ το λαστιχο οταν στη πολη χαροπαλευω σε καθε στενο και στο βουνο μια δουλευει μια οχι και στη πιστα απλα δε δουλευει. ενα ημιμετρο παντου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad και το κυριοτερο μετα τα 15000 ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥς. ολα μα ολα ξεραινονται και θελουν τρελλο ξυλο σε κανα καρτοδρομο για να συνελθουν!

πλεον ακομα και τα εξαλτο που γαμανε στο ββουνο και δε βρακιαζουν με τη καμια δε μου λενε απολυτως τιποτα σα λαστιχο περα απο το γεγονος οτι σε καθε στενο φρεναρω με τη ψυχη στο στομα (
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης