Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 00:05:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καποια reviews απο λοτους!
http://www.trackhq.com/forums/showthread.php?t=1093
κοινως προκειται για ακομα ενα λαστιχο ΤΟΥΟ,που εχει μαλακο πλαινο,αρα χαλια αισθηση στο turn in, αλλα ειναι σχετικα ελαφρυ οπως και το T1R με οτι θετικο συνεπαγεται για την αναρτηση λογω μικροτερης μη αναρτωμενης μαζης!
Κοινως , θα προτιμουσα να δοκιμασω τα Ζ212 αφου δειχνουν να ειναι ιδιας φιλοσοφιας με τα Τ1R(με τα οποια ειναι σαν να οδηγω πανω σε μπαλονια λογω αναρτησης)
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος) Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

999cm
Ένταξη: 18 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1098 Τόπος: επιδαυρος motodrome
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 11:52:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | καποια reviews απο λοτους!
http://www.trackhq.com/forums/showthread.php?t=1093
κοινως προκειται για ακομα ενα λαστιχο ΤΟΥΟ,που εχει μαλακο πλαινο,αρα χαλια αισθηση στο turn in, αλλα ειναι σχετικα ελαφρυ οπως και το T1R με οτι θετικο συνεπαγεται για την αναρτηση λογω μικροτερης μη αναρτωμενης μαζης!
Κοινως , θα προτιμουσα να δοκιμασω τα Ζ212 αφου δειχνουν να ειναι ιδιας φιλοσοφιας με τα Τ1R(με τα οποια ειναι σαν να οδηγω πανω σε μπαλονια λογω αναρτησης) |
σπυρο δεν εχει το λαστιχο καμια μα καμια σχεση με τ1ρ ειναι ενα σεμι με βροχηνη χαραξη κ δυνατο πλαινο οχι 888 αλλα ετσι κ ελλιως οταν μιλαμε για συνθικες βροχης δεν χριαζεται να εχεις ενα σκελετο σαν του 888
http://hrisikos-tires.car.gr/contact/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 13:19:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mixalh αυτά ειπες οτι βγαίνουν 310ε? (μονο προμηθεια,χωρις τοποθετηση)
Οι αγγλοι δν τα κανουν εισαγωγη,οποτε η ελληνική αγορά εινα μονόδρομος.
Παντως παίδες ειμαι αναμεσα στα παράντα και σε αυτα...Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο και τι οχι...τα παράντα πάντως ειναι πιο φτηνά.
Υ.Γ. σε ξέχασα για τις ζάντες,η τιμή ειναι οντως αυτή που σου ειπα.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 14:12:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλος με mx-5, πάντως, Σταύρο, δε μου έχει μεταφέρει θετικά σχόλια για τα parada. Νομίζω, δλδ, ότι αν θες ένα πολύ σπόρ λάστιχο, είτε πας σε ημισλίκ (και καλύτερα 048 ή z211, απ' ό,τι ακούω, παρά 888) είτε σε ένα καλό σπορ, όπως z212 ή R1R (δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο είναι "βρόχινα" semisliks). Αν δε θες τόσο σκληροπυρηνικά, ένα s-drive, νομίζω, σε καλύπτει πλήρως. Ξεφύγαμε...
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 16:23:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xmm...δε ξέρω ρε σύ κωστή.Κι αυτες οι γνώμες με τα λάστιχα ειναι περισσοτερες απτα κομματα της ευρωβουλής...
Θελω απλα ενα λαστιχάκι με σκληρό προφίλ για να πηγαινω ενα κλικ πιο σβελτα στο βουνο.
Ουτε ραλιτζιδικο ναναι,ουτε 888...κατι πιο "ενδιαμεσο" γιαυτο και λεεω ειτε παραντα ειτε ρ1ρ.
Τα 048,ζ211 ειναι απλησιαστα,αστο.Καλυτερα να αγοραζεις ραλυτζιδικα.(δεν μπαινω ποτε πιστες).
Opote εχω να διαλέξω σε ρ1ρ,παραντα (του στελιου παντως στο κλιο του αρεσαν πολυ),και ζ212... (εχουμε γνώμη γιαυτα?)
Υ.Γ. να κανω ενα τοπικ μηπως για την τριαδα αυτή ή γενικα για ελαστικα αναμεσα σε κοινά και σεμι???
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 16:30:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Υ.Γ. να κανω ενα τοπικ μηπως για την τριαδα αυτή ή γενικα για ελαστικα αναμεσα σε κοινά και σεμι??? |
Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σωστή σκέψη, μιας και η συγκεκριμένη κατηγορία κερδίζει έδαφος, σε ανθρώπους που ασχολούνται κατα τις παραπάνω με το όλο θέμα, αλλά δε μπορούν να κυκλοφορούν με ημισλίκ, πόσο μάλλον με ραλλυτζίδικα.
Και 'γω στη συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσομαι, απλώς για λόγους οικονομίας θα πάρω τα hankook k110 v12 evo, που μου έρχονται με μεταφορικά περί τα 170 ευρώ από Αγγλία...
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 13:58:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περι R1R,βγαινουν και σε 195/45/15 και σε 195/40/16 αλλα και σε 195/45/16 και 205/45/16,διαστασεις που μας καλυπτουν σχεδον ολους.
Οσο αφορα τα Parada,το λαστιχο ειναι αλλου αν το ζητουμενο ειναι και μια υποτυπωδης λειτουργια στο βρεγμενο(με τα Toyo απλα το κλειδωνεις) με εξαιρετικη συμπεριφορα στο στεγνο.Σε 195/50/15 ειναι τελεια επιλογη με τα sub 300E που κοστιζουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 14:09:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προσωπικα μετα απο απειρες τετραδες λαστιχα και επειδη κινουμαι και μεσα στη πολη δε ξαναβαζω τετοιας κατηγοριας λαστιχο.
ο πληρως συνηδητοποιημενος οδηγος εχει μια τετραδα ημισλικ για οπου και οποτε τα χρειαστει σε οτιδηποτε ζαντες και
μια τετραδα απλα πολιτικα λαστιχα δρομου με καλο πλαινο για τη καθε μερα μετακινηση του...
η χαρα και η καυλα που μου εχει προσφερει το ημισλικ ακομα και σε σβλετη στο βουνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ με ενα αντιστοιχο πολιτικο δε πα να ειναι οτι θελετε. οσοι εχουν φορεσει ημισλικ το καταλαβαινουν καλα.
τι να το κανω το σπορ το λαστιχο οταν στη πολη χαροπαλευω σε καθε στενο και στο βουνο μια δουλευει μια οχι και στη πιστα απλα δε δουλευει. ενα ημιμετρο παντου και το κυριοτερο μετα τα 15000 ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥς. ολα μα ολα ξεραινονται και θελουν τρελλο ξυλο σε κανα καρτοδρομο για να συνελθουν!
πλεον ακομα και τα εξαλτο που γαμανε στο ββουνο και δε βρακιαζουν με τη καμια δε μου λενε απολυτως τιποτα σα λαστιχο περα απο το γεγονος οτι σε καθε στενο φρεναρω με τη ψυχη στο στομα ( |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|