PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απαραδεκτο!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 18:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ποσο απεχει η ναυπακτος απο ιταλια???

Όσο τα μέγαρα από το mugello... Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 18:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 08:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μαντέψω πως το σφάλμα που έχει είναι διακόπτης πίεσης εσωτερικά?
Αν έχει πρόβλημα το ABS και δεν λειτουργεί είναι πολύ εύκολο να το δει απλά αν κάνει ένα τεστ με ένα απότομο φρενάρισμα. φυσικά κάπου που να είναι μόνος και με λίγα χιλιόμετρα.
Επειδή η μονάδα δεν έχει πρόβλημα και δεν ξέρω που το έχει πάει να το φτιάξουν ας ξαναπάει και να τους πει να αλλάξουν το διακόπτη φρένου που είναι στο πετάλι και να βάλουν και ένα πλεξουδάκι που δίνει και θα είναι μια χαρά.
Αυτά
Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 15:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανταζομαι οτι προφανως το εψαξαν καλα και κατεληξαν οτι χρειαζεται ενα ακριβο ανταλλακτικο,εκει σιγουρα δεν κανουν λαθη.

Να πω οτι γνωριζω τι συμβαινει και σε αλλες εταιρειες,δεν εχω σκοπο να δυσφημησω την peugeot,αλλωστε και εγω 206 εχω και μαλλον θα μεινω στην εταιρεια γιατι πιστευω οτι εχει καλα αυτοκινητα και οχι υπερκοστολογημενα.

Να πω και την χθεσινη εξελιξη που θα δωσει και τις αναλογες εξηγησεις στο προβλημα.

Το συγκεκριμενο ανταλλακτικο εχει αλλαξει κωδικο!!!! Δηλαδη στα πρωτα 308 που ειχαν βγει ειχε ενα νουμερο,μετα απο τα πρωτα αυτοκινητα παραγωγης αυτο αλλαξε κωδικο. Εδω δεν το γνωριζαν ενω στη Γαλλια κανεις δεν μπηκε στο κοπο να πει οτι αυτο που μας ζητατε εχει αλλαξει κωδικο.Ειναι η εξηγηση που ειπαν στο φιλο χθες.Το πιστευετε? Εγω παιδια οχι και για να πω την αληθεια το θεωρω ακομα χειροτερο απο το "απλο γραψιμο".Να δουμε αν τελικα θα ειναι εδω σε 10 μερες οπως του ειπαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 16:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
volvos έγραψε:

θα σου στειλω με mms μια φωτο δικια μου μα μανθο αγγαλιτσα και απο κατω να γραφει ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

παλιοσπαγγετινε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 21:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tanto έγραψε:
Φανταζομαι οτι προφανως το εψαξαν καλα και κατεληξαν οτι χρειαζεται ενα ακριβο ανταλλακτικο,εκει σιγουρα δεν κανουν λαθη.

Να πω οτι γνωριζω τι συμβαινει και σε αλλες εταιρειες,δεν εχω σκοπο να δυσφημησω την peugeot,αλλωστε και εγω 206 εχω και μαλλον θα μεινω στην εταιρεια γιατι πιστευω οτι εχει καλα αυτοκινητα και οχι υπερκοστολογημενα.

Να πω και την χθεσινη εξελιξη που θα δωσει και τις αναλογες εξηγησεις στο προβλημα.

Το συγκεκριμενο ανταλλακτικο εχει αλλαξει κωδικο!!!! Δηλαδη στα πρωτα 308 που ειχαν βγει ειχε ενα νουμερο,μετα απο τα πρωτα αυτοκινητα παραγωγης αυτο αλλαξε κωδικο. Εδω δεν το γνωριζαν ενω στη Γαλλια κανεις δεν μπηκε στο κοπο να πει οτι αυτο που μας ζητατε εχει αλλαξει κωδικο.Ειναι η εξηγηση που ειπαν στο φιλο χθες.Το πιστευετε? Εγω παιδια οχι και για να πω την αληθεια το θεωρω ακομα χειροτερο απο το "απλο γραψιμο".Να δουμε αν τελικα θα ειναι εδω σε 10 μερες οπως του ειπαν.

XMM! XXXXXXXXXXXXXXXXMMMMMMMMMMM!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 23:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:
volvos έγραψε:

θα σου στειλω με mms μια φωτο δικια μου μα μανθο αγγαλιτσα και απο κατω να γραφει ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

παλιοσπαγγετινε

Οτι ναναι...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2008, 08:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τα ξαναπώ για άλλη μια φορά.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ABS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΠ.Το κακό είναι πως θα του αλλάξουν μονάδα και μετά από λίγες μέρες θα του ξανά ανάψει το λαμπάκι.
Επίσης εάν ανάβει λαμπάκι ESP το ABS λειτουργεί κανονικά.
Αν το ABS έχει πρόβλημα το αμάξι δεν είναι για να κυκλοφορεί γιατί θα κάνει πιρουέτες σε κάθε φρενάρισμα μιας και έχει ηλεκτρονικό κατανεμητή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 11:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ειναι, στο Matizακι μιας πρωην μου περιμεναμε 3,5 μηνες για εγκεφαλο που ηταν στην εγγυηση και ειχε το συγκεκριμενο συνεργειο αλλα 2 με αναμονη για το ιδιο ανταλλακτικο Confused Confused

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης