Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 18:27:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | ποσο απεχει η ναυπακτος απο ιταλια??? |
Όσο τα μέγαρα από το mugello... 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 18:34:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 08:33:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να μαντέψω πως το σφάλμα που έχει είναι διακόπτης πίεσης εσωτερικά?
Αν έχει πρόβλημα το ABS και δεν λειτουργεί είναι πολύ εύκολο να το δει απλά αν κάνει ένα τεστ με ένα απότομο φρενάρισμα. φυσικά κάπου που να είναι μόνος και με λίγα χιλιόμετρα.
Επειδή η μονάδα δεν έχει πρόβλημα και δεν ξέρω που το έχει πάει να το φτιάξουν ας ξαναπάει και να τους πει να αλλάξουν το διακόπτη φρένου που είναι στο πετάλι και να βάλουν και ένα πλεξουδάκι που δίνει και θα είναι μια χαρά.
Αυτά
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tanto Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006 Δημοσιεύσεις: 71
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 15:07:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φανταζομαι οτι προφανως το εψαξαν καλα και κατεληξαν οτι χρειαζεται ενα ακριβο ανταλλακτικο,εκει σιγουρα δεν κανουν λαθη.
Να πω οτι γνωριζω τι συμβαινει και σε αλλες εταιρειες,δεν εχω σκοπο να δυσφημησω την peugeot,αλλωστε και εγω 206 εχω και μαλλον θα μεινω στην εταιρεια γιατι πιστευω οτι εχει καλα αυτοκινητα και οχι υπερκοστολογημενα.
Να πω και την χθεσινη εξελιξη που θα δωσει και τις αναλογες εξηγησεις στο προβλημα.
Το συγκεκριμενο ανταλλακτικο εχει αλλαξει κωδικο!!!! Δηλαδη στα πρωτα 308 που ειχαν βγει ειχε ενα νουμερο,μετα απο τα πρωτα αυτοκινητα παραγωγης αυτο αλλαξε κωδικο. Εδω δεν το γνωριζαν ενω στη Γαλλια κανεις δεν μπηκε στο κοπο να πει οτι αυτο που μας ζητατε εχει αλλαξει κωδικο.Ειναι η εξηγηση που ειπαν στο φιλο χθες.Το πιστευετε? Εγω παιδια οχι και για να πω την αληθεια το θεωρω ακομα χειροτερο απο το "απλο γραψιμο".Να δουμε αν τελικα θα ειναι εδω σε 10 μερες οπως του ειπαν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 16:49:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: | volvos έγραψε: | ποσο απεχει η ναυπακτος απο ιταλια??? |
Όσο τα μέγαρα από το mugello...  |
θα σου στειλω με mms μια φωτο δικια μου μα μανθο αγγαλιτσα και απο κατω να γραφει ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
παλιοσπαγγετινε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 21:31:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tanto έγραψε: | Φανταζομαι οτι προφανως το εψαξαν καλα και κατεληξαν οτι χρειαζεται ενα ακριβο ανταλλακτικο,εκει σιγουρα δεν κανουν λαθη.
Να πω οτι γνωριζω τι συμβαινει και σε αλλες εταιρειες,δεν εχω σκοπο να δυσφημησω την peugeot,αλλωστε και εγω 206 εχω και μαλλον θα μεινω στην εταιρεια γιατι πιστευω οτι εχει καλα αυτοκινητα και οχι υπερκοστολογημενα.
Να πω και την χθεσινη εξελιξη που θα δωσει και τις αναλογες εξηγησεις στο προβλημα.
Το συγκεκριμενο ανταλλακτικο εχει αλλαξει κωδικο!!!! Δηλαδη στα πρωτα 308 που ειχαν βγει ειχε ενα νουμερο,μετα απο τα πρωτα αυτοκινητα παραγωγης αυτο αλλαξε κωδικο. Εδω δεν το γνωριζαν ενω στη Γαλλια κανεις δεν μπηκε στο κοπο να πει οτι αυτο που μας ζητατε εχει αλλαξει κωδικο.Ειναι η εξηγηση που ειπαν στο φιλο χθες.Το πιστευετε? Εγω παιδια οχι και για να πω την αληθεια το θεωρω ακομα χειροτερο απο το "απλο γραψιμο".Να δουμε αν τελικα θα ειναι εδω σε 10 μερες οπως του ειπαν. |
XMM! XXXXXXXXXXXXXXXXMMMMMMMMMMM!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Νοέ 2008, 23:47:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | COOL ALEXIS έγραψε: | volvos έγραψε: | ποσο απεχει η ναυπακτος απο ιταλια??? |
Όσο τα μέγαρα από το mugello...  |
θα σου στειλω με mms μια φωτο δικια μου μα μανθο αγγαλιτσα και απο κατω να γραφει ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
παλιοσπαγγετινε |
Οτι ναναι...!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2008, 08:55:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να τα ξαναπώ για άλλη μια φορά.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ABS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΠ.Το κακό είναι πως θα του αλλάξουν μονάδα και μετά από λίγες μέρες θα του ξανά ανάψει το λαμπάκι.
Επίσης εάν ανάβει λαμπάκι ESP το ABS λειτουργεί κανονικά.
Αν το ABS έχει πρόβλημα το αμάξι δεν είναι για να κυκλοφορεί γιατί θα κάνει πιρουέτες σε κάθε φρενάρισμα μιας και έχει ηλεκτρονικό κατανεμητή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
z@ck! (Ζαχαριας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !
Ένταξη: 21 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 674 Τόπος: Οπου λαχει ....
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 11:59:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα ειναι, στο Matizακι μιας πρωην μου περιμεναμε 3,5 μηνες για εγκεφαλο που ηταν στην εγγυηση και ειχε το συγκεκριμενο συνεργειο αλλα 2 με αναμονη για το ιδιο ανταλλακτικο 
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|