Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Timour21 (Stathis) Μέλος

Peugeot 306 GTI-6
Ένταξη: 28 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 158 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 12:58:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν σε βοηθάει πάντως τετραπετάλουδο στον XU10J4RS (είτε delorto είτε απο GSXR 7,5) δίνει 25 άλογα (στο δυναμόμετρο), μου φαίνεται αδύνατο να πάρεις 50 άλογα απο το 1800, τα παιδιά που είπαν οτι το αλουμίνιο του 1,8 δεν αντέχει έχουν 100% δίκιο. Ακόμα και το 2λιτρο δεν είναι τέρας αξιοπιστίας - πιστεψέ με!
Αλλά θα σου πω και το άλλο, το 4πετάλουδο δεν κάνει την διαφορά στα άλογα, για το 2λιτρο πχ δίνει μεν 25 άλογα παραπάνω αλλά το μοτέρ αρπάζει από πολύ χαμηλά και όχι στις 3500+ οταν είναι νορμάλ.
Η κατανάλωση θα αυξηθεί 20% στην καλύτερη (λόγω ρελαντί) και μπορεί να φτάσει και το 100% σε όχι και τόσο ακραίες συνθήκες.
Επαναλαμβάνω πάντως οτι η κυριότερη ανησυχία θα είναι η αξιοπιστία αφού ακόμα και τα αλουμινένια 1,9 (Mi16) με 4πετάλουδα είναι η χαρά του κάθε μάστορα, 1 φορά τον μήνα εκεί θα είσαι!
Επειδή βλέπω οτι σε απασχολεί και η εισαγωγή σου, έχω καβάτζα εισαγωγή απο το RS (την μεταλλική) αν θες.
Απο την άλλη τετάρτη δε, κατεβάζω GTI6 απο αγγλία οπότε αν σκέφτεσαι για 2λιτρο και 6τάχυτο μπορούμε να μιλήσουμε.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pug_306 (Ευάγγελος) Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)
Ένταξη: 18 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 186 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 23:09:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Υπόψην: το μοτέρ σου ήταν η β'αση για το μοτέρ του 206 WRC. Το αλουμινένιο του μπλοκ και ΟΛΑ τα κινούμενα μέρη, συν τα έδρανα στροφάλου κλπ είναι εξαιρετικά. |
Το γνωριζω κια γιαυτο ειπα να μπω στην διαδικασια. Δεν ξερω κατα ποσον εινα εξαιρετικα αλλα μια αντοχη την εχουν.
Φιλε timour να μιλησουμε και καφε να πιουμε και σουβλακια να κερασω, αλλα αυτη τη στιγμη καθοτι πριν κανα μηνα τελειωσα με αυτη τη μετατροπη, πολλα λεφτα δεν παιζουν. Λες να μην ενδιαφερομαι? Εκτος και αν σε ενδιαφερει ανταλλαγη με καινουρια pc (ιντερνετ καφε βλεπεις) 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 08:15:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περι αντοχης αλουμινενιου μπλοκ,σε αυτο που λεει ο Κωστας οτι ειναι η βαση του 206 WRC,δεν διαφωνω καθως δεν ειμαι ενημερος,απο εκει και περα ομως δεν πιστευω οτι εχουν καμια ομοιοτητα τα δυο μοτερ τοσο ως προς τις αντοχες αλλα και ως προς τις διαστασεις τους(διαμετρος Χ διαδρομη) με οτι συνεπαγεται αυτο σε αντοχες,ενισχυσεις,κλπ...
Οσο για τα προβληματα των 2λιτρων,θα συμφωνησω με τον Σταθη...
Ειτε 19αρι ειτε 2λιτρο,συνηθως βγαζουν στροφαλο.
Κακες ανοχες... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bbant (Βασίλειος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: Iωάννινα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2008, 13:43:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pug_306 έγραψε: |
ΑΠο κει και περα δεν ειμαι ατομο που εχει ποδι ελεφντα, το προσεχω παρα πολυ και δεν το σκυλιαζω. |
Ω τον μουργο!
Αφου οποτε σε εχω δει στην Μαραθωνος ολο τεζα το πας ρε!
Προσωπικα τετοιες μετατροπες που σκεφτεσαι τις γουσταρω γατι ειναι διαφορετικες.
Ολοι λετε για ιπποδυναμη λες και μιλατε για θρησκεια, αφου στο στορυ μας δεν υπαρχουν χρονομετρα εγω δινω βαση στο feeling το οποιο ακουγοντας τα πεταλουδια και νιωθοντας το σκαλοπατι που κανουν, ειναι απιστευτο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
douras306 (bill) Μόλις έγραψα

peugeot 306 s16 2.0
Ένταξη: 29 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 01:57:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ. .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ,ΜΠΟΡΟΘΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΘΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!ΑΠΑΝΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
306 S16 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
greenpug106 (Κωνσταντίνος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned
Ένταξη: 24 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 897 Τόπος: Κύπρος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 07:50:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pug 306 τι έκανες τελικά με το αυτοκίνητο?
Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 20:04:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2 χρονια μετα βεβαια δεν ξερω καν αν παρακολουθει το φορουμ!
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pug_306 (Ευάγγελος) Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)
Ένταξη: 18 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 186 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 13:54:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα παιδιά. Δυστυχως η κρίση που μας βαλανε, έπιασε τις τσέπες μας οπότε δύσκολα τα πραγματα. Το 4πεταλουδο το εχω ακόμα, δεν το'χω βάλει πάνω καθότι ημουν έτοιμος να βάλω το 2λιτρο πρώτα. Και στο 1.8 μπαίνει φυσικά αν και θέλουν λίγο στενεμα οι αυλοι. Τελευταία δεν ψηνόμουν να σκάσω και αλλα λεφτα στο 1.8 διοτι και τα πεταλουδια να μπουν πάνω, χωρίς πρόγραμμα δεν θα κάνουν και τπτ ιδιαιτερο.. Έμπλεξα και με ενα τουρμπο-ρενάκι και δυσκολεύουν ακόμα τα πράγματα απο τσεπικης πλευρας! .Οτι νεα με το καλο θα τα ποσταρω.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|