PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τετραπεταλουδο σε xu10jr4(xu7jp) 1800 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 12:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σε βοηθάει πάντως τετραπετάλουδο στον XU10J4RS (είτε delorto είτε απο GSXR 7,5) δίνει 25 άλογα (στο δυναμόμετρο), μου φαίνεται αδύνατο να πάρεις 50 άλογα απο το 1800, τα παιδιά που είπαν οτι το αλουμίνιο του 1,8 δεν αντέχει έχουν 100% δίκιο. Ακόμα και το 2λιτρο δεν είναι τέρας αξιοπιστίας - πιστεψέ με!
Αλλά θα σου πω και το άλλο, το 4πετάλουδο δεν κάνει την διαφορά στα άλογα, για το 2λιτρο πχ δίνει μεν 25 άλογα παραπάνω αλλά το μοτέρ αρπάζει από πολύ χαμηλά και όχι στις 3500+ οταν είναι νορμάλ.
Η κατανάλωση θα αυξηθεί 20% στην καλύτερη (λόγω ρελαντί) και μπορεί να φτάσει και το 100% σε όχι και τόσο ακραίες συνθήκες.
Επαναλαμβάνω πάντως οτι η κυριότερη ανησυχία θα είναι η αξιοπιστία αφού ακόμα και τα αλουμινένια 1,9 (Mi16) με 4πετάλουδα είναι η χαρά του κάθε μάστορα, 1 φορά τον μήνα εκεί θα είσαι! Very happy

Επειδή βλέπω οτι σε απασχολεί και η εισαγωγή σου, έχω καβάτζα εισαγωγή απο το RS (την μεταλλική) αν θες.
Απο την άλλη τετάρτη δε, κατεβάζω GTI6 απο αγγλία οπότε αν σκέφτεσαι για 2λιτρο και 6τάχυτο μπορούμε να μιλήσουμε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 23:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Υπόψην: το μοτέρ σου ήταν η β'αση για το μοτέρ του 206 WRC. Το αλουμινένιο του μπλοκ και ΟΛΑ τα κινούμενα μέρη, συν τα έδρανα στροφάλου κλπ είναι εξαιρετικά.

Το γνωριζω κια γιαυτο ειπα να μπω στην διαδικασια. Δεν ξερω κατα ποσον εινα εξαιρετικα αλλα μια αντοχη την εχουν.

Φιλε timour να μιλησουμε και καφε να πιουμε και σουβλακια να κερασω, αλλα αυτη τη στιγμη καθοτι πριν κανα μηνα τελειωσα με αυτη τη μετατροπη, πολλα λεφτα δεν παιζουν. Λες να μην ενδιαφερομαι? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Εκτος και αν σε ενδιαφερει ανταλλαγη με καινουρια pc (ιντερνετ καφε βλεπεις) Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 08:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περι αντοχης αλουμινενιου μπλοκ,σε αυτο που λεει ο Κωστας οτι ειναι η βαση του 206 WRC,δεν διαφωνω καθως δεν ειμαι ενημερος,απο εκει και περα ομως δεν πιστευω οτι εχουν καμια ομοιοτητα τα δυο μοτερ τοσο ως προς τις αντοχες αλλα και ως προς τις διαστασεις τους(διαμετρος Χ διαδρομη) με οτι συνεπαγεται αυτο σε αντοχες,ενισχυσεις,κλπ...

Οσο για τα προβληματα των 2λιτρων,θα συμφωνησω με τον Σταθη...
Ειτε 19αρι ειτε 2λιτρο,συνηθως βγαζουν στροφαλο.
Κακες ανοχες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bbant (Βασίλειος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Φεβ 2008
Τόπος: Iωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2008, 13:22:05    Θέμα δημοσίευσης: TETΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ ΣΕ Mi16 1.9 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τροποποίηση που σκέφτεσε να κάνεις σε Mi16.Ίσως σε βοηθήσει.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12229
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2008, 13:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pug_306 έγραψε:

ΑΠο κει και περα δεν ειμαι ατομο που εχει ποδι ελεφντα, το προσεχω παρα πολυ και δεν το σκυλιαζω.

Ω τον μουργο!
Αφου οποτε σε εχω δει στην Μαραθωνος ολο τεζα το πας ρε! Laughing
Προσωπικα τετοιες μετατροπες που σκεφτεσαι τις γουσταρω γατι ειναι διαφορετικες.
Ολοι λετε για ιπποδυναμη λες και μιλατε για θρησκεια, αφου στο στορυ μας δεν υπαρχουν χρονομετρα εγω δινω βαση στο feeling το οποιο ακουγοντας τα πεταλουδια και νιωθοντας το σκαλοπατι που κανουν, ειναι απιστευτο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
douras306 (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 306 s16 2.0

Ένταξη: 29 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 01:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ. .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ,ΜΠΟΡΟΘΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΘΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!ΑΠΑΝΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

306 S16
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 07:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pug 306 τι έκανες τελικά με το αυτοκίνητο?

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 20:04:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 χρονια μετα βεβαια δεν ξερω καν αν παρακολουθει το φορουμ!

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 13:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά. Δυστυχως η κρίση που μας βαλανε, έπιασε τις τσέπες μας οπότε δύσκολα τα πραγματα. Το 4πεταλουδο το εχω ακόμα, δεν το'χω βάλει πάνω καθότι ημουν έτοιμος να βάλω το 2λιτρο πρώτα. Και στο 1.8 μπαίνει φυσικά αν και θέλουν λίγο στενεμα οι αυλοι. Τελευταία δεν ψηνόμουν να σκάσω και αλλα λεφτα στο 1.8 διοτι και τα πεταλουδια να μπουν πάνω, χωρίς πρόγραμμα δεν θα κάνουν και τπτ ιδιαιτερο.. Έμπλεξα και με ενα τουρμπο-ρενάκι και δυσκολεύουν ακόμα τα πράγματα απο τσεπικης πλευρας! Very happy Very happy Very happy .Οτι νεα με το καλο θα τα ποσταρω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης