PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αλλαγή κινητήρα στο 307 από 1.6 16ν σε 2.0 16ν 180ps
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

Ένταξη: 02 Αύγ 2005
Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 10:43:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως σου φανηκε;

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 10:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
[...]Αυτο που εγραψε ο sinanai πρεπει να μπει γιατι εχει το ονομα μου και περνει τεραστια αξια![...]

Worthy Worthy Worthy

Χαίρομαι που συμφωνείτε μ'αυτά που έγραψα,αν και τα θεωρώ λίγο-πολύ αυτονόητα! Ελπίζω η συνέχεια να συμβαδίζει... Thumb right

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 11:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 S16 έγραψε:
Πως σου φανηκε;

αν κοιταξεις τις μετρησεις του φινου
το ιδιο αμαξι στο μαχα με αλλες ρυθμισεις εβγαλε 187 τη μια και 199 την αλλη.......

οποτε ειναι αυτονοητο οτι ενα νουμερο και μια καμπυλη μονη της δε λενε πλεον τιποτα σε κανενα

τι εκκεντρα θες να βαλεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 11:13:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε μιας και το θεμα
μπαινει σε μια σειρα
ας συνεχιζουμε την οποια κουβεντα για βελτιωση στο σχετικο τοπικ και οχι εδω?
Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 15:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστηχως ομως το νταινο που μας εβαλες ειναι...."ειναι",οποτε δν εχουμε σμυπερασμα...
Εσυ αφου θα μετρηθεις και μετα θα εχεις μια ιδεα.

Οπως ειπαν και τα παιδια,ΑΝ εχεις 40-50ε να διαθεσεις μολις τελειωσεις το αυτ/το,θα ερθεις ομορφα κι ωραια θεσνικη,θα το μετρησουμε και θα το συγκρινουμε με καραμαμα 307 1.6 16β που εχουμε (παλι μετρο συγκρισης κτηνιατρε μου!).
Μετα παιρνεις την καραμπινα,γκλοκ,μπαστουνι του μπειζμπολ,οτι εχεις τεσπα προχειρο και πηγαινεις στο μαστορα σου Razz Razz Razz

Υ.Γ. καλο θα ειναι στο τοπικ των δυναμομετρησεων να μπαινουν μετρησεις απο αλλα νταινο,τι λέτε? για να εχουμε ομοιομορφια μετρησεων.Τωρα αμα ειναι μετρηση πριν-μετα θαναι σωστη (ως προς την διαφορα) αλλα και παλι δν θα εμπιστευομαστε το νταινο εκεινο...

Υ.Γ. και ο στιβ ειναι "κοτα" αφου δν ηρθε να μετρηθει τοτε,ειχε βγει λεει απο νοσοκομειο Razz Razz Razz

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 19:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Υ.Γ. και ο στιβ ειναι "κοτα" αφου δν ηρθε να μετρηθει τοτε,ειχε βγει λεει απο νοσοκομειο Razz Razz Razz
@@ριές σας είπε, δεν ήξερε πού να κρυφτεί... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 23:36:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:

ι θα το συγκρινουμε με καραμαμα 307 1.6 16β που εχουμε (παλι μετρο συγκρισης κτηνιατρε μου!).

To όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Laughing Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 07:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ο 307 πέρα από την αλλαγή του μοτέρ έχει κάνει και άλλες μετατροπές για περισσότερη ιπποδύναμη?

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 10:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...οχι αλλα ετοιμαζεται...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
307 S16 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307

Ένταξη: 02 Αύγ 2005
Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 11:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη την στιγμη μονο χταποδι και σκουπα φοραω. Αλλα ετοιμαζομαι για προγραμματακι, εκκεντροφορακια

PUG S16
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 11:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ε μιας και το θεμα
μπαινει σε μια σειρα
ας συνεχιζουμε την οποια κουβεντα για βελτιωση στο σχετικο τοπικ και οχι εδω?
Wink Wink Wink

Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2008, 02:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια και το 1.6 κανει σχετικη διαφορα....υν οτι εχει πολυ καλο επιπεδο σαν βαση να ξεκινησεις περεταιρω βελτιωσεις...Αλλα και παλι λυπαμαι για το επιπεδο μας.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

Ένταξη: 09 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 17:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά σε όλους! Σκεφτόμουν να ανοίξω νέο θέμα γιατί αυτό μόνο για την μετατροπή από 1,6 16v σε 2,0 180 δεν λέει!!

Το σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό και θα ήθελα αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία από τη μετατροπή να πει δυο πράγματα για το τι θα πρέπει να προσέξουμε, αν θέλει το κόστος και φυσικά την απόδοση του αυτοκίνητου που είναι 300+ κιλά ελαφρύτερο από το cc!!
Φυσικά η λύση που κοιτάζω είναι τροπέτο απο 2,0 180hp
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 18:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρειαζεσαι κομπλε μουρη απο CC.Και απο RC κανει αλλα θα ειναι λιγο μπλεξιμο με ημιαξονια,κλπ...
Δεν ξερω αν κανει και απο C4 αν και τα μοχλικα του σασμαν ειναι εντελως διαφορετικα απο του 206/307 οποτε εκει λογικα θα χρειαστει πατεντα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2010, 19:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Θα ψάξω όλο το μπροστινό από το 2,0 180hp CC που μπαίνει πάνω κουτί. Τίποτα άλλο.
Δεν θέλω να το μπλέξω καθόλου το θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 20:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά, πόσο κοστίζει ένα τέτοιο εγχείρημας;
Επιστροφή στην κορυφή
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 18:14:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμία αντίστοιχη εμπειρία δεν υπάρχει?
Αν κάποιος έχει κάποιες πληροφορίες αν θέλει έστω και με pm να βοηθήσει!!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 12:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
τα μοχλικα του σασμαν ειναι εντελως διαφορετικα απο του 206/307 οποτε εκει λογικα θα χρειαστει πατεντα. Confused

Ουτως η αλλως τα μοχλικα του 206 δεν εχουν καμια σχεση με του 307 του c4 και του 307 ειναι σχεδων ιδια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 9 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης