PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye θορυβος στον κινητηρα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 23:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ βολικό μου ακούγεται αυτό! Very happy Μακάρι.
Ο Αργύρης ίσως να έχει ακούσει κάτι. Αργύρη τα φώτα σου...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 15:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
αν ειναι ο κλασσικος μεταλλικος ηχος,εχει ερθει ειδοποιηση απο γαλλια σε ολα τα εξουσιοδοτημενα,οτι αυτος ο θορυβος ειναι απο τις επιστροφες του λαδιου(κ δε θυμαμαι παρα πανω λεπτομεριες μιας κ δε προσεχα) κ ειναι φυσιλογικο οταν ειναι κρυο.γιαυτο κ σταμαραει οταν ζεσταθει Smile

Ναι ναι, και οταν το παρεις στο χερι μολις τελειωσει η υποτιθεμενη εγγυηση της peugeot , αντε να πεις οτι ηταν απο τις επιστροφες λαδιου και ηταν φυσιολογικο κρυο ενα αυτοκινητο να κανει σα τρακτερ...

Ολοι ξερουμε οτι οι ζημιες στα μοτερ γινονται οταν ειναι κρυα μεχρι να ερθει το λαδι στη θερμοκρασια λειοτυργιας και τα μεταλλα, οποτε ολες αυτες ειναι μλκιες της peugeot οτι ειναι φυσιλογικα οταν τ αμαξι ειναι κρυο , τπτ δεν ειναι φυσιολογικο οπου υπαρχει θορυβος κατι διαμαρτυρεται γιατι ζοριζεται αυτο το καταλαβαινει και ο πιο ασχετος χωρις να χει γνωσεις μηχανολογιας...

και τι δεν εχω διαβασει γι αυτο τ αμαξι, οτι αν το αφησεις σε δρομο με κλιση προς τα κατω το πρωι θα κανει σα τρακτερ, αμα το βαλεις μπρος και δεν φτασει το λαδι απνω απο 70 και το σβησεις παλι το ιδιο... οτι αλλαζουν τεντωτηρες σε οσα κανουν θορυβο (γιατι δεν αλλαξανε σε ολα τοτε?) γιατι μερικα μονο θελουν τον καινουργιο? Τωρα αυτο με το οτι ειναι φυσιλογικο ... Οτι να ναι πραγματικα ..... ΓΤΠ
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 19:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιοι κινητήρες "παλιάς κοπής" παρουσίασαν διάφορα προβληματάκια. Άλλα μικρά, άλλα μεγαλύτερα, αλλά όχι τίποτε τραγικό (τουλάχιστον δε διαβάσαμε ή ακούσαμε ότι εξερράγη κανένας κινητήρας!).
Το ότι αυτά τα προβλήματα τα διόρθωσαν στα "νέας κοπής" αυτοκίνητα ονομάζεται "ΕΞΕΛΙΞΗ" και δείχνει τουλάχιστον μια κάποια υπευθυνότητα της κάθε κατασκευάστριας εταιρίας.
Αν δεν τα διόρθωναν, κάποιος θα έβγαινε και θα έκραζε. Τώρα που τα διορθώνουν, πάλι θα τους κράζουμε?
Βέβαια, το ότι κάποιες αντιπροσωπίες αντικαθιστούν δυσκολότερα από κάποιες άλλες τα ελαττωματικά εξαρτήματα έχει να κάνει και με την ενημέρωση του καθενός (θεωρώ πως δε γίνεται σκόπιμα για να σου χαλάσει το μοτέρ) αλλά και με την "οικονομική κρίση" σε συσκευασία καραμέλας που πιπιλίζουν πολύ (και πολλοί) τον τελευταίο καιρό (γιατί το άκουσα κι αυτό, αν είναι δυνατόν...). Και δε μιλάω μόνο για την Peugeot.
Το μοτέρ δε θα το πάρεις στο χέρι επειδή κάνει "σαν τρακτέρ" όταν είναι κρύο. Τουλάχιστον όχι από ελαττωματικό τεντωτήρα. Μπορεί να μην έχω πληθώρα παραδειγμάτων, φτάνει όμως που άφησα το δικό μου για 2 χρόνια και 70.000km να κάνει "σαν τρακτέρ" και, παρά το θόρυβο αυτό, δε διαπίστωσα ποτέ απροθυμία και "διαμαρτυρία λόγω ζορίσματος" από το μοτέρ, ούτε καν σε κρύες εκκινήσεις με -10 βαθμούς στην καρδιά του χειμώνα.
Δε λέω κάτι με διάθεση παρεξήγησης. Ούτε αντιπαράθεσης.
Αν κάποιος έχει να μας πει άλλο παράδειγμα, εδώ είμαστε να το ακούσουμε, να συζητήσουμε και να μας "ανοίξει" τα μάτια.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 21:56:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με Δημοσθένη. Είναι μεν εκνευριστικό για εμάς που δεν έχουμε δώσει και λίγα για να αποκτήσουμε αυτά τα αμάξια, να χαλιόμαστε κάποιες φορές για τα προβλήματα που παρουσιάζουν, όμως για ένα μοτέρ τέτοιας τεχνολογίας, με τόσα καινούργια συστήματα επάνω του και κυρίως τόσο λίγο διάστημα στην παραγωγή, κάπου είναι λογικό να υπάρξουν μικροαστοχίες, οι οποίες είναι μες στα πλαίσια της εξέλιξης. Το θετικό είναι ότι τα μοτέρ μέχρι στιγμής αποδεικνύονται ανθεκτικά και δεν έχουν παρουσιαστεί μεγάλες ζημιές. Τα προβλήματα είναι λίγο πολύ γνωστά και πιστεύω ότι πλέον είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, αρκει βέβαια να έχεις να κάνεις με σωστούς και πρόθυμους τεχνικούς. Διαφορετικά ευτυχώς υπάρχει και ένα PSClub και έτσι είμαστε και εμείς ενημερωμένοι και ξέρουμε τι πρέπει να απαιτήσουμε. Και φυσικά ελπίζουμε ότι θα παρουσιαστούν στα πρώτα δύο χρόνια, για ευνόητους λόγους... Exclamation

Για το τεχνικό κομμάτι, έχει κάποιος να αναφέρει κάποιο στοιχείο που να δηλώνει ότι είναι θέμα τεντωτήρα καδένας και όχι θέμα χρονίσματος Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 10:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε διαφωνω με ολα αυτα , αλλα η γνωμη μου ειναι και η αποψη που εχω βγαλει διαβαζοντας ατελειωτα Post σε forum ξενα ελληνικα,για το τι ακριβως συμβαινει δεν ειναι ξεκαθαρισμενο , αλλοι αλλαζουν τεντωτηρες και λενε οκ σε αλλους συνεχιζει, τελοςπαντων εχω διαβασει χιλια δυο που ουτε και γω τα θυμαμαι, και ολα αυτα τα διαβασα πληροφοριακα μιας ακομα δεν μου εχει κανει τπτ αλλα για να ξερω σε περιπτωση .......

Και να πω πως σαφως συμφωνω να εξελησει τα μοτερ η peugeot και να τα διορθωνει ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..... επειδη βιαστηκε να βγαλει το μοτερ θαυμα και να ανταγωνιστει τους tsi. Δλδ της δινω τα λεφτα μου και της κανω και τον δοκιμαστη ... ΕΛΕΟΣ.

Οσο για το παλιας κοπης μοτερ , ποιο θεωρειται παλιας κοπης ??? Διοτι το προβλημα αυτο το παρουσιαζουν αν κοιταξει κανεις 207 και mini με ημερομηνιες παραγωγης τελος του 2008 !!!!! Αρα δεν ισχυει το παλιας κοπης και οτι τρεξανε να διορθωσουνε το σφλαμα τους....[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 17:20:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ mathanas

Γίνεσαι άδικος. Το πόσα προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει μια νέα (καινοτόμος καλύτερα) κατασκευή σε βάθος χρόνου δε μπορεί να τα λύσει ο κατασκευαστής και μετά να σου την προσφέρει με δάφνες και περγαμηνές για να είσαι καλυμμένος για 20 χρόνια και 500.000km. Οι νέες τεχνολογίες σημαίνουν ραγδαίες εξελίξεις, όποιος ολιγωρήσει χάνει το μερίδιο της αγοράς, πολύ απλά.
Αν πιστεύεις πως οι TSI δεν παρουσίασαν/παρουσιάζουν παιδικές ασθένειες (ίσως και πολύ σοβαρότερες από τις δικές μας) τότε στράφηκες σε λάθος κατεύθυνση επιλέγοντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Καθαρά προσωπική μου άποψη και έχοντας δει πως αντιμετωπίζεσαι από άλλες εταιρίες όταν γίνει η "στραβή" και θίξεις το θέμα της εγγύησης, μπορώ να σου πω ότι, αν και δεν είμαστε Γιαπωνέζοι, είμαστε πιο "ευαίσθητοι" στο θέμα αυτό από τους υπόλοιπους. Ό,τι σου αλλάζουν είναι εντός εγγύησης, από μια βίδα έως και ολόκληρο το μοτέρ αν χρειαστεί. Μη θεωρείς πως πλήρωσες κάτι το οποίο κάποιος ξεφορτώθηκε και "της δινω τα λεφτα μου και της κανω και τον δοκιμαστη".
Παλιάς κοπής μοτέρ λέω π.χ. το δικό μου, που έχει κατασκευή 04/2007.
Το πρόβλημα με τους τεντωτήρες λύθηκε στα μοτέρ με κατασκευή 07/2008 κι έπειτα (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Μην κοιτάς αν κάποιο αγοράστηκε τέλος 2008 γιατί μπορεί να κατασκευάστηκε πολύ νωρίτερα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως σε όλα τα "παλιά" μοτέρ παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα. Απλά αυτά με το προηγούμενο εξάρτημα συνήθως το κάνουν. Τα νεώτερα δεν πάσχουν από τεντωτήρες αλλά από αντλία κενού, ωστήρια, και πάει λέγοντας.

(Τελικά Μάκη, με τη απορία θα μείνεις φίλε. Μπήκαμε και λέμε ό,τι να΄ναι!)

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 19:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε, dim τελικα το προβλημα σε σενα απ οσο διαβαζω με το τεντωτηρα λυθηκε, γιατι ομως εκανε 2 χρονια ? Δικη σου αμελεια ? Μαλον οχι....

Επισης πιστευω δεν ειμαι αδικος γιατι:

οταν πληρωνω ενα αυτοκινητο θελω να ναι σωστο και αν εχει οπως λες καποιες "παιδικες" ασθενειες" να λυνονται αμεσα και χωρις να πρεπει εγω να διαβαζω 1.000.000 post ωστε να πω στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο τι πρεπει να κανει σε καθε περιπτωση...

Δε με ενδιαφερει αν θα χάσει το μερίδιο της αγοράς η peugeot ουτε ειμαι συνεταιρος της ειναι προφανες , ειμαι πελατης και πληρωνω να αγορασω κατι το κατα δυνατον αξιοπιστο και δοκιμασμενο , οχι να το δοκιμαζω 2.5 χρονια μετα τη κυκλοφορια του

Δε θελω να μαι καλυμενος 500.000 km ουτε 20 χρονια, αλλα να μην τρεχω και εχω ενα τρακτερ απο τα πρωτα 5000km της ζωης του. Δεν ειναι παραλογο και αν τοσα αυτοκινητα το παροθσιασαν μεσα στα πρωτα Km της ζωης τους μου φαινεται αστειο πως δε το εντοπισαν στις δοκιμες εξελιξης που κανανε....

Συνειδητοποιημενα δεν αγορασα tsi γιατι δε πιστευω οτι ειναι καλυτερα και γιατι τα χρηματα που ζηταγαν ηταν πολλα γι αυτο που δινανε. Ομως θελω να μαι δικαιος και η αποψη που εχω βγαλει ειναι οτι δεν ισχυει αυτος ο μυθος "τα tsi καινε λαδια, χαλανε, καιγονται κ.τ.λ" διοτι αν διαβασει κανεις το δικο μας forum θα δει οτι τα thp μαλον καινε εξισου πολυ λαδι και σε μεγαλο ποσοστο αυτοκινητων, επισης κανουν σα τρακτερ απο ζωτικα σημεια του κινητηρα βλεπε "ωστηρια, καδενες, τεντωτηρες" ενω τα tsi ενα θορυβο που παρουσιασαν αναλογο δεν ειχε καμια σχεση με ζωτικο σημειο του μοτερ.

Οτι γραφω πιο πανω προσπαθω να ναι αντικειμενικο ουτε με νοιαζει αν τα tsi ειναι καλυτερα απο τα 207, η το αναποδο. Σιγουρα ξερω οτι ειναι ακριβοτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 20:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως το πρόβλημα λύθηκε και πραγματικά ήταν από δική μου αργοπορία (όχι αμέλεια) διότι η αλλαγή τεντωτήρα προϋποθέτει παραμονή του αυτοκινήτου στο συνεργείο τουλάχιστον 3 - 4 ώρες (σε μεγάλες πόλεις ίσως και μέρες), κάτι που δεν είχα καμία όρεξη να κάνω. Η λήξη της εγγύησης ήταν το όριο κι έτσι φρόντισα 2 μήνες πριν έρθει να κάνω την αλλαγή.
Επίσης, το ρουλεμάν του συμπλέκτη μου κάνει θόρυβο από τότε που το πήρα. Αλλά με 83.000km+ που έχω τώρα και ακόμα λειτουργεί σωστά, δε πρόκειται να το αλλάξω.
Τέλος, τα αυτοκίνητα εξελίσσονται κι ας κυκλοφορούν 2, 3, 5 χρόνια. Το facelift είναι αυτό που φαίνεται, οι υπόλοιπες αλλαγές καλύπτονται από λαμαρίνες και πλαστικά Wink

υγ1 Προς Θεού, δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής της Peugeot ούτε κανένας πορωμένος, ούτε τίποτα συμφέροντα έχω. Απλά έμαθα από πρώτο χέρι τί αντιμετώπιση μπορείς να έχεις όταν ζητήσεις κάτι εντός εγγύησης σε σχέση με άλλες εταιρίες. Και αυτό έθιξα εξ' αρχής.

υγ2 Είμαστε 1.000.000% οφτόπικ. Αν δεν ήταν το τούρινγκ θα είχαμε φάει σούτ! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 22:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω προβληματιστεί, καθώς ασχολήθηκα και διάβασα αρκετά για το θέμα του κροταλίσματος στον EP6DT/S και κυρίως σε ξένα site απο ιδιοκτήτες cooper που φοράνε τον ίδιο κινητήρα.
http://www.mini2.com/forum/second-generation-faults-fixes/136105-mini-cooper-s-engine-noise-when-cold-132.html

Ο ήχος σε αυτό εδώ το video: http://www.youtube.com/watch?v=1KFIE5K7Ywg
θυμίζει τον ήχο που άκουσα στον κινητήρα μου πριν λίγες ημέρες σε κρύο ξεκίνημα, στο ρελαντί, σε πιο μικρό βαθμό βέβαια, αλλα ίδιος. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, συνήθως ο ήχος αυτός αυξάνεται με τον καιρό, μέχρι που αποκτά τον ήχο τρακτερ. Το θέμα διορθώνεται με την αλλαγή τεντωτήρα αλυσίδας, αλλα μόνο για δυο τρεις μήνες όπου και εμφανίζεται ξανά. Σε αρκετούς η ΜΙΝΙ αντικατέστησε και κινητήρες, και πάλι τα ίδια, ενώ κάποιο κατέληξαν στο να πουλήσουν τα αμάξια τους. Η δε peugeot, λένε ότι δείχνει μεγαλύτερη αδιαφορία και λέει ότι είναι φυσιολογικό, όσο ο ήχος παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Το καλύτερο σενάριο που διάβασα, λέει ότι η πιο βελτιωμένη έκδοση του τεντωτήρα κατασκεύστηκε τον Φεβρουάριο του 2009, όπου και λύνει πλήρως το πρόβλημα, ο οποίος και τοποθετείται στους κινητήρες οπου κατασκευάστηκαν απο Μάρτιο του 2009 και μετά. Αυτά βέβαια υποτίθεται ανακοίνωσε η BMW, αλλα υποθέτω ότι αφορουν και τους δικούς μας κινητήρες.
Ενώ το χειρότερο ότι οι κινητήρες αντιμετωπίζουν σχεδιαστικό πρόβλημα με την αντλία λαδιού, το οποίο δεν συμφέρει να διορθωθεί, ενώ οι εντολές απο τα κεντρικα λένε να αλλάζονται οι τεντωτήρες με σκοπό να παει έτσι μέχρι να λήγουν οι εγγυήσεις, ενώ άγνωστο είναι και το τι πρόβλημα προκαλείται στην κεφαλή μακροπρόθεσμα. Το πρόβλημα υποτίθεται ότι θα λυθεί σε επόμενους κινητήρες με σχεδιαστηκές αλλαγές. Εφιαλτικό! Αλλα πιο απίθανο μου ακούγεται.
Δεν ξέρω λοιπόν τι απο όλα αυτά ισχύει, αλλα καλό θα ήταν όποιοι αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα, να πουν την εμπειρία τους και την εξέλιξη του προβλήματος.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 00:56:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη

Το δικό μου μοτέρ χτυπούσε από τότε που το πήρα (04/2007). Το χειμώνα περισσότερο. Όταν ήταν ζεστό ή μετά από 4-5 λεπτά λειτουργίας σταματούσε ο θόρυβος.
Λόγω του ότι βαριόμουν τη διαδικασία της αλλαγής και αφού είχα την εγγύηση στο μυαλό μου, άφησα το "πρόβλημα" άλυτο.
Στις 14 Μαρτίου (1 μήνα πριν λήξη η εγγύηση), μετά από 70.000km, αποφάσισα κι έκανα την αντικατάσταση του τεντωτήρα.
Έχουν περάσει 4 μήνες, είμαι στα 83.000km+ και από την αλλαγή του τεντωτήρα κι έπειτα δεν έχει ξανακουστεί κανένας θόρυβος-ήχος-κροτάλισμα κλπ.
Τώρα, τί θα κάνει μέχρι το χειμώνα (ή και μέχρι αύριο ακόμη), δε μπορώ να το ξέρω. Πάντως για την ώρα φαίνεται πως δε με απασχολεί. Κι έτσι ελπίζω να μείνει.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 09:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε δεν στελνεις κανενα pm που πας το αμαξι γιατι εμας μεχρι τα 30κ μας καλυπτη η εγγυηση . Εκτος και αν ειναι φιλος κολλιτος κτλ κτλ Wink

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 10:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εγγύηση είναι στα 2 έτη ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, απ' όσο γνωρίζω...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 12:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βιβλιο που ειχα απο το παλιο μου 207 εγραφε 30κ σε αυτο δεν μου δωσαν βιβλιο και περιμενω να το παραγγειλουν οπως μου ειπαν Sad .

Οποιος ομως το εχει μπορει να μας πει σε σιγουρια Smile εκει που εγραφε οτι δισκος πλατω τακακια κτλ κτλ ειναι αναλωσιμα εγραφε και αυτο Sad

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 17:51:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ mrkaza

Όπως και να'χει, η εγγύηση σε καλύπτει για 2 χρόνια Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 20:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ mrkaza

Όπως και να'χει, η εγγύηση σε καλύπτει για 2 χρόνια Wink

Όπως τα λέει ο φίλος μου ο Δημοσθένης είναι.
2 χρόνια ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΛΜ.

Στα δικά μας τώρα, σα χρόνια κάτοχος supersport μοτοσυκλετών ένα πράγμα θα πώ. ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ με τους ιμάντες και τώρα η καδενίτσα σας την σπάει. Να σας πώ εγώ πόσες φορές άλλαξα γλύστρα στο CBR. Πάντος πρόβλημα πέραν του ακουστικού ΔΕΝ υπάρχει. Φυσικά μέχρι να υσηχάσει δεν το σπάτε, αλλά θέλει κάπου 3-5 λέπτά υπομονή και είστε οκ.

Και γώ το πρόβλημα το είχα κανα χρόνο τώρα, αλλά το έκανε αραιά και πού. Και γώ το άφησα λόγω οτι το αμάξι έπρεπε να μείνει κάποιες μέρες. Ε, τώρα που πήγα διακοπές πήρα το 206 και το 207 έμεινε για service 40.000 και αλλαγή καδένας/τεντοντήρα.

Μπορώ να πώ οτι τα παιδιά στη Lion(και ειδικά το δικό μας το παιδί) κάνανε πολύ καλή δουλειά γενικά με τις παρατηρήσεις που είχα και μου παραδώσαν το GTακι μου σχεδόν καινούργιο χωρίς πλάκα.Τίποτα δεν ακούγετε τιποτα δεν χτυπάει.

Τελειώσαμε με την καδένα?? Θα δείξει.
Πάντως στο Honda μου ξαναεμφανιζόταν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 13:33:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Όπως τα λέει ο φίλος μου ο Δημοσθένης είναι.
2 χρόνια ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΛΜ.
Εγώ το είπα πρώτος Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 13:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειπατε ολοι μαζι ειστε ευτηχισμενοι τωρα ?

Τώρα γιατι εμένα μου ειχε κολλήσει ότι είναι για 30κ ? ούτε εγω ξέρω αν και δεν τα περνάω μου ειχε κακοφανεί

Αλλα τωρα ειμαι Smile Smile

Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 21:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα σε γρηγορο αναμα της μηχανης...χωρις να περιμενω καθολου κοκκινα λαμπακια κλπ.....οταν μαρσαρα...και σε καποιες στροφες εκανε εναν περιεργο ηχο.....μεταλικο...στο ρελαντι δεν εκανε τπτ...
με ενα σβυσιμο..και ξανα αναμα...ολα ηρθαν στα κανονικα τους....

μου το εκανε σημερα δυο φορες....

τι μπορει να ειναι..???
παω για καδενα..??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 22:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Σημερα σε γρηγορο αναμα της μηχανης...χωρις να περιμενω καθολου κοκκινα λαμπακια κλπ.....οταν μαρσαρα...και σε καποιες στροφες εκανε εναν περιεργο ηχο.....μεταλικο...στο ρελαντι δεν εκανε τπτ...

τι μπορει να ειναι..???
παω για καδενα..??

Μοντέλο?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 00:51:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

τι μπορει να ειναι..???
παω για καδενα..??

Μοντέλο?

207 rallye.το εχω κανα 3 μηνο..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 8 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης