Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 20:22:41 Θέμα δημοσίευσης: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! |
|
|
Η γκαντεμιά με βάρεσε για ακόμη μια φορά! Τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα.
Χθες... Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου... Πάρκινγκ φαρμακευτικής, κάτω δεξιά. Τεράστια έκταση με μόνο μια κολώνα φωτισμού στη μέση με ένα πεζοδρόμιο 40 εκατοστών γύρω του.........
Είχα δώσει δυστυχώς το 206 στην κοπέλα μου, η οποία ακόμα μαθαίνει να οδηγεί κ γι αυτό το λόγο είχα επιλέξει την συγκεκριμένη "αλάνα", και κάναμε κυκλάκια στο πάρκινγκ.... Ε κάποια φάση μπέρδεψε γκάζι με φρένο ( ) και πήγαμε να πέσουμε στον τοίχο, της γυρνάω το τιμόνι και τραβάω χειρόφρενο για να το σώσω, έβρεχε κιόλας, γυρνάει ο πέζαρος και τσααααααακ απογειώθηκε πάνω στο τεράστιο πεζούλι της κολώνας.
Αφού έκανα τον Μαγκάιβερ για να βγάλω το αυτοκίνητο απο εκεί πάνω (δεν ακούμπαγε έδαφος καμία από τις δεξιές ρόδες.....), γύρισα με τα χίλια ζόρια σπίτι. Σήμερα το πρωί συνεργείο αμέσως... Πριν λίγο το πήρα.
Απολογισμός: ψαλίδι, αλλαγή ζάντας, ευθυγράμμιση ~ 190 ευρά
Φανοποιό δεν το έχω πάει ακόμα... Δεν πρέπει να έιναι μεγάλη η ζημιά καθώς έχει μόνο ένα μικρό βαθουλωματάκι κάτω από το μαρσπιέ. Φαίνεται μόνο αν σκύψεις.
Άντε βίβα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 20:32:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
(Εγω σου τα ειπα και μεσω sms...)
Περασκτικα και παλι στο λιονταρακι σου...
Δεν πειραζει βρε, εμεις να ειμαστε καλα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bluewinter Μέλος

206 gti
Ένταξη: 01 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 188
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 21:16:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάλι καλά να λες που ήταν μέχρι εκεί!!
Αλλά και εσύ βρε παιδί μου και καινούργιο αμάξι έδωσες και με βροχή και σε άπειρο? Εύχομαι να μην έχει άλλες ζημιές το αυτοκινητάκι σου και γρήγορα να το χαρείς και πάλι. Εμείς να είμαστε καλά όπως λέει και ο Άρης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 08:07:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Η γκαντεμιά με βάρεσε για ακόμη μια φορά! Τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα.
Χθες... Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου... Πάρκινγκ φαρμακευτικής, κάτω δεξιά. Τεράστια έκταση με μόνο μια κολώνα φωτισμού στη μέση με ένα πεζοδρόμιο 40 εκατοστών γύρω του.........
Είχα δώσει δυστυχώς το 206 στην κοπέλα μου, η οποία ακόμα μαθαίνει να οδηγεί κ γι αυτό το λόγο είχα επιλέξει την συγκεκριμένη "αλάνα", και κάναμε κυκλάκια στο πάρκινγκ.... Ε κάποια φάση μπέρδεψε γκάζι με φρένο ( ) και πήγαμε να πέσουμε στον τοίχο, της γυρνάω το τιμόνι και τραβάω χειρόφρενο για να το σώσω, έβρεχε κιόλας, γυρνάει ο πέζαρος και τσααααααακ απογειώθηκε πάνω στο τεράστιο πεζούλι της κολώνας.
Αφού έκανα τον Μαγκάιβερ για να βγάλω το αυτοκίνητο απο εκεί πάνω (δεν ακούμπαγε έδαφος καμία από τις δεξιές ρόδες.....), γύρισα με τα χίλια ζόρια σπίτι. Σήμερα το πρωί συνεργείο αμέσως... Πριν λίγο το πήρα.
Φανοποιό δεν το έχω πάει ακόμα... Δεν πρέπει να έιναι μεγάλη η ζημιά καθώς έχει μόνο ένα μικρό βαθουλωματάκι κάτω από το μαρσπιέ. Φαίνεται μόνο αν σκύψεις.
Άντε βίβα... | βαθουλωμα κατω απο το μασπιε ;;; χμμμ.... ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι φτιαχνεται δυσκολα

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 12:05:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να μαθεις απο εδω και περα να μη δινεις το pug σου σε ξενα χερια και ειδικα σε γυναικα! (οταν αγαπας ομως.....!!!)
Περαστικα στο pug-ουλι σου!
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:18:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! |
|
|
DimiP έγραψε: | βαθουλωμα κατω απο το μασπιε ;;; χμμμ.... ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι φτιαχνεται δυσκολα
 |
Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών. Την δευτέρα θα το πάω σε φίλο φανοποιό να μου πει τιμούλα. Αν μου βγει φτηνά, το επισκευάζω και βάφω και τα εξωτερικά πλαστικά. Αν είναι ακριβά, το αφήνω για πιο μετά! Άλλωστε δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
silverpug206 (Κωνσταντίινος) Μέλος

206 3 θύρες
Ένταξη: 12 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Λευκωσία
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 23:41:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι να σας πω ρε παιδια.. Νομιζα οτι μετα που κυκλοφορησε αυτη η φωτογραφια εδω θα ειχαν συνετηστει και οι τελευταιοι απο εμας που ειχαν ακομα εμπιστοσυνη στις φιλες τους....
Σοβαρά τώρα.. Λυπαμε για το αμαξι.. Ελπιζω να φτιαχνετε...
Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 01:24:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περαστικά στον λέοντα Ζήση! 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 12:28:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | DimiP έγραψε: | βαθουλωμα κατω απο το μασπιε ;;; χμμμ.... ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι φτιαχνεται δυσκολα
 |
Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών. Την δευτέρα θα το πάω σε φίλο φανοποιό να μου πει τιμούλα. Αν μου βγει φτηνά, το επισκευάζω και βάφω και τα εξωτερικά πλαστικά. Αν είναι ακριβά, το αφήνω για πιο μετά! Άλλωστε δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. |
ενταξει εισαι.
αυτο ειναι μασιφ σιδερο δεν παθαινει τιποτα!
εχω βρει παμπολες φορες!
αν το ισιωσεις και το πισσαρεις και το βαψεις σε επισημη peugeot θελεις περι τα 130Ε-150Ε
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 08:52:44 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! |
|
|
SnakeMJK έγραψε: |
Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών. |
Ρε συ αυτο το ειχα λιγισει 500 φορες απο λακουβες και απο ....χειροφρενα!!!!
Δεν ειναι τιποτα!
θα ειναι καραγκιοζης αν σου παρει χρηματα.Εμενα με μερικες σφυριες ισωσε μια χαρα!!!! 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 09:04:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CC-Gio έγραψε: | και ειδικα σε γυναικα! |
Δεν περίμενα να το δω αυτό....
Απογοήτευση σκέτη 
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 10:30:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CC-Gio έγραψε: | και ειδικα σε γυναικα! | ντροπη σου τι πραγματα ειναι αυτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DrJekyll (Αλέκος) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 789 Τόπος: Serres
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 10:53:42 Θέμα δημοσίευσης: Ακουτε εδω ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!! |
|
|
Ελπίζω να έχετε την υπομονή να ακούσετε την μικρή μου ιστορία η οποία έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε...Και σας το ορκίζομαι οτι δεν έχει ούτε μια υπερβολή μέσα...Αυτό το κάνω για να προσέχετε και εσείς και να μην την πάθετε.....
Λοιπόν..΄΄Υστερα από ένα μικρό ατύχημα (από ένα μικρό λεωφορείο του ΟΑΣΘ) συννενοήθηκα με τον πραγματογνώμονα του ΟΑΣΘ να πάω να βάψω τον πίσω προφυλακτήρα....
Επειδη το 307 έχει μόνο 13000χλμ. και δεν με έχουν ξαναχτυπήσει αποφάσισα να το πάω στην αντιπροσωπεία για να το βάψουν....Άφησα λοιπόν τα κλειδιά το πρωί της Παρασκευής και μου είπαν να έρθω να το πάρω το βράδυ...ΤΕΛΕΙΑ!!! Λέω.....Σαν ψείρας όμως, κοιτάξα 'οπως πάντα τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο και ειδικά σε τέτοιες περιστάσεις ΚΑΙ τα χιλιόμετρα αυτονομιάς της Βενζίνης....
Πάω λοιπόν να πάρω το 307 το βράδυ όλο χαρά.....Βλέπω τον προφυλακτήρα πίσω...Τελεια βαμένος.....Μια χαρά λεω από μέσα μου.......Μέχρι που μπαίνω μέσα....Και τι να δω!!!...Το αυτοκίνητο έγραψε 50χλμ. για μια απόσταση (αντιπροσωπείας - βαφέα = 2χλμ. το πολύ) και ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ, ο υπολογιστής ταξιδίου ήταν μηδενισμένος!!!!!!!
Α!!!Καλά εκεί που έφαγα το ΦΛΑΣ της ζωής μου και ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ηταν όταν είδα την αυτονομια του αυτοκινήτου.....Έδειχνε 60χλμ. όταν εγω το είχα αφήσει με 170χλμ!!!!!!!
Δηλαδή όποιος το πήρε έκανε 50χλμ. και έφαγε βενζίνη 110χλμων!!!!
Περιττό να σας πω τι ακολούθησε στην Αντιπροσωπεία, άλλα αυτό που φαντάζομαι είναι ότι ο βαφέας ΣΙΓΟΥΡΑ έβγαλε τον προφυλακτήρα (ΤΗΝ ΕΙΔΕ FAST & FURIOUS ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!) Πήγε έκανε τα ψώνια του για το σπίτι (ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ...) πήρε τα παιδιά από το σχολείο (Α!!ΕΚΕΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ...) πήγε έβγαλε την Ρωσίδα μια βόλτα, έκανε 5-6 κοντρες 1η 2α, 1η 2α....το πήγε πίσω έβαλε τον προφυλακτήρα και το παρέδωσε στην αντιπροσωπεία...
Α!Ξέχασα να σας πω και ένα καλό που έκανε...Το έπλυνε ο καημενάκος ρε.... Σε βούρτσα όμως και έχει γεμίσει γρατζουνιές όλο το καπό....!Και όλα αυτά με ΤΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, SERVICE ΤΗΣ PEUGEOT....
Τι μου είπε ο υπεύθυνος της Peugeot???
Θα το εξετάσει και άμα βρει οτι όντως είναι έτσι, ο βαφέας θα υποστεί τις συνέπειες....
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΒΕ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Demis (Demis) Μέλος

206cc
Ένταξη: 14 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: Peiraias
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 11:16:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kala ρε και εσυ δεν επαιξες μπουνιες μαζι του εγω θα τα ειχα παρει πολυ ασχημα...Χωρια το γεγονος πως δεν θα επαιρνε και μια....και θα ελεγε και ευχαριστω !!!
Run bAbe Run...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DrJekyll (Αλέκος) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 789 Τόπος: Serres
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 11:28:51 Θέμα δημοσίευσης: Ase... |
|
|
Ασε ρε Demi...
Είναι και γνωστός ο μαλ***ς!
Έχεις δίκιο...Έτσι έπρεπε να είχα κάνει...Δεν έπρεπε να το αφήσω...Πάλι σήμερα θα πάω από εκεί...
Δεν θα το αφήσω έτσι...Θα πάω απο τον βαφέα καλύτερα, να τα πούμε λίγο Prive...
Μόνο έτσι...Να του τα πω στα μούτρα...
Πρέπει να το γούσταρε πάντως..εξατμιση έχω, άλλαξα εισαγωγή..ακούγετε μια χαρά το 307... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:45:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλά λένε λοιπόν "πυρ γυνή και θάλασσα".... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307cc alu Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)
Ένταξη: 04 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 229
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 09:40:16 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Η γκαντεμιά με βάρεσε για ακόμη μια φορά! Τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα.
Άντε βίβα... |
Φίλε μου, τα λάθη και τα πάθη δυστυχώς πληρώνονται 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
argonaftis (Ηλίας) Μέλος

208 gti
Ένταξη: 08 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 13:30:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ό,τι καβαλιέται δεν δανίζεται...
Argonaftis |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 14:28:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμείς θα το αλλάξουμε σε πυρ, γυνή και Lion Hellas!!!
Τι να κάνουμε αφού τους έχουμε αδυναμία γα**το!!!
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 16:01:23 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακουτε εδω ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!! |
|
|
307Lucifer έγραψε: | Και όλα αυτά με ΤΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, SERVICE ΤΗΣ PEUGEOT....
Τι μου είπε ο υπεύθυνος της Peugeot???
Θα το εξετάσει και άμα βρει οτι όντως είναι έτσι, ο βαφέας θα υποστεί τις συνέπειες....
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΒΕ!!! |
Στην επόμενη επικοινωνία που θα έχεις με τον υπεύθυνο της peugeot πες του ότι σκοπεύεις να κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ (ινστιτούτο καταναλωτών). Καί καλό είναι να κάνεις τηλ. 11721, 2103632443 (για Θεσ/νίκη δεν ξέρω)
Όπως φοβούνται οι κοντράκιδες την αστυνομία, έτσι φοβούνται και όλες οι επιχειρήσεις το ΙΝΚΑ.
Αν και ειλικρινά αν είχε συμβεί σε εμένα (όλοι μας έχουμε την ίδια πιθανότα) δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, εκτός από το να ζητούσα να μου δέσουν στον πίσω γάτζο του προφυλακτίρα τον βαφέα και να τον πάω μια βόλτα Άλλα καλύτερα μη σου βάζω ιδέες 
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|