PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 20:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γκαντεμιά με βάρεσε για ακόμη μια φορά! Τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα.
Χθες... Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου... Πάρκινγκ φαρμακευτικής, κάτω δεξιά. Τεράστια έκταση με μόνο μια κολώνα φωτισμού στη μέση με ένα πεζοδρόμιο 40 εκατοστών γύρω του.........
Είχα δώσει δυστυχώς το 206 στην κοπέλα μου, η οποία ακόμα μαθαίνει να οδηγεί κ γι αυτό το λόγο είχα επιλέξει την συγκεκριμένη "αλάνα", και κάναμε κυκλάκια στο πάρκινγκ.... Ε κάποια φάση μπέρδεψε γκάζι με φρένο ( Shocked ) και πήγαμε να πέσουμε στον τοίχο, της γυρνάω το τιμόνι και τραβάω χειρόφρενο για να το σώσω, έβρεχε κιόλας, γυρνάει ο πέζαρος και τσααααααακ απογειώθηκε πάνω στο τεράστιο πεζούλι της κολώνας.
Αφού έκανα τον Μαγκάιβερ για να βγάλω το αυτοκίνητο απο εκεί πάνω (δεν ακούμπαγε έδαφος καμία από τις δεξιές ρόδες.....), γύρισα με τα χίλια ζόρια σπίτι. Σήμερα το πρωί συνεργείο αμέσως... Πριν λίγο το πήρα.

Απολογισμός: ψαλίδι, αλλαγή ζάντας, ευθυγράμμιση ~ 190 ευρά

Φανοποιό δεν το έχω πάει ακόμα... Δεν πρέπει να έιναι μεγάλη η ζημιά καθώς έχει μόνο ένα μικρό βαθουλωματάκι κάτω από το μαρσπιέ. Φαίνεται μόνο αν σκύψεις.

Άντε βίβα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 20:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(Εγω σου τα ειπα και μεσω sms...)
Περασκτικα και παλι στο λιονταρακι σου...
Δεν πειραζει βρε, εμεις να ειμαστε καλα... Crying or Very sad Crying or Very sad Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιαν 2005, 21:16:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι καλά να λες που ήταν μέχρι εκεί!!Confused
Αλλά και εσύ βρε παιδί μου και καινούργιο αμάξι έδωσες και με βροχή και σε άπειρο? Εύχομαι να μην έχει άλλες ζημιές το αυτοκινητάκι σου και γρήγορα να το χαρείς και πάλι. Εμείς να είμαστε καλά όπως λέει και ο Άρης.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 08:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Χθες... Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου... Πάρκινγκ φαρμακευτικής, κάτω δεξιά. Τεράστια έκταση με μόνο μια κολώνα φωτισμού στη μέση με ένα πεζοδρόμιο 40 εκατοστών γύρω του.........
Είχα δώσει δυστυχώς το 206 στην κοπέλα μου, η οποία ακόμα μαθαίνει να οδηγεί κ γι αυτό το λόγο είχα επιλέξει την συγκεκριμένη "αλάνα", και κάναμε κυκλάκια στο πάρκινγκ.... Ε κάποια φάση μπέρδεψε γκάζι με φρένο ( Shocked ) και πήγαμε να πέσουμε στον τοίχο, της γυρνάω το τιμόνι και τραβάω χειρόφρενο για να το σώσω, έβρεχε κιόλας, γυρνάει ο πέζαρος και τσααααααακ απογειώθηκε πάνω στο τεράστιο πεζούλι της κολώνας.
Αφού έκανα τον Μαγκάιβερ για να βγάλω το αυτοκίνητο απο εκεί πάνω (δεν ακούμπαγε έδαφος καμία από τις δεξιές ρόδες.....), γύρισα με τα χίλια ζόρια σπίτι. Σήμερα το πρωί συνεργείο αμέσως... Πριν λίγο το πήρα.

Φανοποιό δεν το έχω πάει ακόμα... Δεν πρέπει να έιναι μεγάλη η ζημιά καθώς έχει μόνο ένα μικρό βαθουλωματάκι κάτω από το μαρσπιέ. Φαίνεται μόνο αν σκύψεις.

Άντε βίβα...
βαθουλωμα κατω απο το μασπιε ;;; χμμμ.... ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι φτιαχνεται δυσκολα Confused
Confused

Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 12:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μαθεις απο εδω και περα να μη δινεις το pug σου σε ξενα χερια και ειδικα σε γυναικα! Laughing Laughing Laughing (οταν αγαπας ομως.....!!!)

Περαστικα στο pug-ουλι σου!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:18:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
βαθουλωμα κατω απο το μασπιε ;;; χμμμ.... ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι φτιαχνεται δυσκολα Confused
Confused

Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών. Την δευτέρα θα το πάω σε φίλο φανοποιό να μου πει τιμούλα. Αν μου βγει φτηνά, το επισκευάζω και βάφω και τα εξωτερικά πλαστικά. Αν είναι ακριβά, το αφήνω για πιο μετά! Άλλωστε δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.

Επιστροφή στην κορυφή
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 23:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σας πω ρε παιδια.. Νομιζα οτι μετα που κυκλοφορησε αυτη η φωτογραφια εδω θα ειχαν συνετηστει και οι τελευταιοι απο εμας που ειχαν ακομα εμπιστοσυνη στις φιλες τους....

Σοβαρά τώρα.. Λυπαμε για το αμαξι.. Ελπιζω να φτιαχνετε...

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 01:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά στον λέοντα Ζήση! Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 12:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
DimiP έγραψε:
Confused

Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών. Την δευτέρα θα το πάω σε φίλο φανοποιό να μου πει τιμούλα. Αν μου βγει φτηνά, το επισκευάζω και βάφω και τα εξωτερικά πλαστικά. Αν είναι ακριβά, το αφήνω για πιο μετά! Άλλωστε δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου.

ενταξει εισαι.
αυτο ειναι μασιφ σιδερο δεν παθαινει τιποτα!
εχω βρει παμπολες φορες!

αν το ισιωσεις και το πισσαρεις και το βαψεις σε επισημη peugeot θελεις περι τα 130Ε-150Ε

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 08:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Είναι στο σημείο που βάζουμε τον γρύλο... Αυτή η λεπτή λωρίδα μετάλλου έχει διπλώσει προς τα μέσα σε ένα μήκος 20 εκατοστών.

Laughing Laughing Laughing
Ρε συ αυτο το ειχα λιγισει 500 φορες απο λακουβες και απο ....χειροφρενα!!!!
Δεν ειναι τιποτα!
θα ειναι καραγκιοζης αν σου παρει χρηματα.Εμενα με μερικες σφυριες ισωσε μια χαρα!!!! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 09:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
και ειδικα σε γυναικα! Laughing Laughing Laughing

Evil Evil Evil Evil Evil

Δεν περίμενα να το δω αυτό....
Απογοήτευση σκέτη Evil

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 10:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
και ειδικα σε γυναικα!
ντροπη σου τι πραγματα ειναι αυτα Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 10:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Ακουτε εδω ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να έχετε την υπομονή να ακούσετε την μικρή μου ιστορία η οποία έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε...Και σας το ορκίζομαι οτι δεν έχει ούτε μια υπερβολή μέσα...Αυτό το κάνω για να προσέχετε και εσείς και να μην την πάθετε.....

Λοιπόν..΄΄Υστερα από ένα μικρό ατύχημα (από ένα μικρό λεωφορείο του ΟΑΣΘ) συννενοήθηκα με τον πραγματογνώμονα του ΟΑΣΘ να πάω να βάψω τον πίσω προφυλακτήρα....

Επειδη το 307 έχει μόνο 13000χλμ. και δεν με έχουν ξαναχτυπήσει αποφάσισα να το πάω στην αντιπροσωπεία για να το βάψουν....Άφησα λοιπόν τα κλειδιά το πρωί της Παρασκευής και μου είπαν να έρθω να το πάρω το βράδυ...ΤΕΛΕΙΑ!!! Λέω.....Σαν ψείρας όμως, κοιτάξα 'οπως πάντα τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο και ειδικά σε τέτοιες περιστάσεις ΚΑΙ τα χιλιόμετρα αυτονομιάς της Βενζίνης....

Πάω λοιπόν να πάρω το 307 το βράδυ όλο χαρά.....Βλέπω τον προφυλακτήρα πίσω...Τελεια βαμένος.....Μια χαρά λεω από μέσα μου.......Μέχρι που μπαίνω μέσα....Και τι να δω!!!...Το αυτοκίνητο έγραψε 50χλμ. για μια απόσταση (αντιπροσωπείας - βαφέα = 2χλμ. το πολύ) και ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ, ο υπολογιστής ταξιδίου ήταν μηδενισμένος!!!!!!!
Α!!!Καλά εκεί που έφαγα το ΦΛΑΣ της ζωής μου και ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ηταν όταν είδα την αυτονομια του αυτοκινήτου.....Έδειχνε 60χλμ. όταν εγω το είχα αφήσει με 170χλμ!!!!!!!
Δηλαδή όποιος το πήρε έκανε 50χλμ. και έφαγε βενζίνη 110χλμων!!!!

Περιττό να σας πω τι ακολούθησε στην Αντιπροσωπεία, άλλα αυτό που φαντάζομαι είναι ότι ο βαφέας ΣΙΓΟΥΡΑ έβγαλε τον προφυλακτήρα (ΤΗΝ ΕΙΔΕ FAST & FURIOUS ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ!) Πήγε έκανε τα ψώνια του για το σπίτι (ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ...) πήρε τα παιδιά από το σχολείο (Α!!ΕΚΕΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ...) πήγε έβγαλε την Ρωσίδα μια βόλτα, έκανε 5-6 κοντρες 1η 2α, 1η 2α....το πήγε πίσω έβαλε τον προφυλακτήρα και το παρέδωσε στην αντιπροσωπεία...
Α!Ξέχασα να σας πω και ένα καλό που έκανε...Το έπλυνε ο καημενάκος ρε.... Rolling eyes Rolling eyes Σε βούρτσα όμως Mad και έχει γεμίσει γρατζουνιές όλο το καπό....!Και όλα αυτά με ΤΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, SERVICE ΤΗΣ PEUGEOT....
Τι μου είπε ο υπεύθυνος της Peugeot???
Θα το εξετάσει και άμα βρει οτι όντως είναι έτσι, ο βαφέας θα υποστεί τις συνέπειες....
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΒΕ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 11:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kala ρε και εσυ δεν επαιξες μπουνιες μαζι του εγω θα τα ειχα παρει πολυ ασχημα...Χωρια το γεγονος πως δεν θα επαιρνε και μια....και θα ελεγε και ευχαριστω Twisted evil !!!

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 11:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Ase... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασε ρε Demi...

Είναι και γνωστός ο μαλ***ς!
Έχεις δίκιο...Έτσι έπρεπε να είχα κάνει...Δεν έπρεπε να το αφήσω...Πάλι σήμερα θα πάω από εκεί...

Δεν θα το αφήσω έτσι...Θα πάω απο τον βαφέα καλύτερα, να τα πούμε λίγο Prive...
Μόνο έτσι...Να του τα πω στα μούτρα...
Πρέπει να το γούσταρε πάντως..εξατμιση έχω, άλλαξα εισαγωγή..ακούγετε μια χαρά το 307...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά λένε λοιπόν "πυρ γυνή και θάλασσα".... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 09:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποτέ μη δίνετε το 206 σας σε ξένα χέρια!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Άντε βίβα...

Φίλε μου, τα λάθη και τα πάθη δυστυχώς πληρώνονται Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 13:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ό,τι καβαλιέται δεν δανίζεται...

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 14:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμείς θα το αλλάξουμε σε πυρ, γυνή και Lion Hellas!!!

Τι να κάνουμε αφού τους έχουμε αδυναμία γα**το!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 16:01:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακουτε εδω ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lucifer έγραψε:
Και όλα αυτά με ΤΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, SERVICE ΤΗΣ PEUGEOT....
Τι μου είπε ο υπεύθυνος της Peugeot???
Θα το εξετάσει και άμα βρει οτι όντως είναι έτσι, ο βαφέας θα υποστεί τις συνέπειες....
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΒΕ!!!

Στην επόμενη επικοινωνία που θα έχεις με τον υπεύθυνο της peugeot πες του ότι σκοπεύεις να κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ (ινστιτούτο καταναλωτών). Καί καλό είναι να κάνεις τηλ. 11721, 2103632443 (για Θεσ/νίκη δεν ξέρω)
Όπως φοβούνται οι κοντράκιδες την αστυνομία, έτσι φοβούνται και όλες οι επιχειρήσεις το ΙΝΚΑ.
Αν και ειλικρινά αν είχε συμβεί σε εμένα (όλοι μας έχουμε την ίδια πιθανότα) δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, εκτός από το να ζητούσα να μου δέσουν στον πίσω γάτζο του προφυλακτίρα τον βαφέα και να τον πάω μια βόλτα Twisted evil Twisted evil Άλλα καλύτερα μη σου βάζω ιδέες Rolling eyes

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης