PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 11:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Michelin έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα της ελαστικά που κατασκευάζονται με την τεχνολογία Tweel και αποτελούν την άποψή της για το πως θα είναι τα ελαστικά του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος.

Τα νέα "ελαστικά" αποτελούν μία ενότητα που δεν περιλαμβάνει μόνο το λάστιχο αλλά και την ζάντα. Κατασκευασμένα από ειδικά ελαστικά υλικά πέλμα και ζάντα ενώνονται σε ένα σώμα που απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, όσο μεγάλες και αν είναι αυτές, αλλάζοντας στιγμιαία την μορφή του. Στη συνέχεια λόγω της μεγάλης ελαστικότητας των υλικών αποκτά ξανά το γνωστό ομοιόμορφο και κυκλικό του σχήμα.

Τα νέα ελαστικά όχι μόνο εγγυώνται ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση κατά την οδήγηση αλλά συμβάλλουν και στην οικονομία των καυσίμων καθώς μετρήσεις απέδειξαν πως η κατανάλωση μειώνεται κατά τουλάχιστον 1% με την χρήση τους.

Πηγή : autopress.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 14:28:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί λειτουργικά να αποδειχθούν πολύ καλά, αλλά αισθητικά δεν μου αρέσουν καθόλου!!! Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 05:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!! Shocked Πολύ μπροστά το είδος.. αλλά και η τιμή τους!
Πριν λίγο καιρό είχαμε τα ΡΑΧ τεχνολογίας απο την Michelin τώρα άλλα.
Άντε να δούμε Rolling eyes

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 07:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χάλια το λαστιχάκι....χάλια....οπτικά είναι μεγάλη απάτη ...τώρα σε σχέση με την λειτουργικότητα ίδωμεν.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 08:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα να τα δω σε στροφή, με μεγάλη ταχύτητα.
Ασε μετά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι με το προφιλ Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 08:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc alu έγραψε:
Ασε μετά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι με το προφιλ Exclamation Exclamation Exclamation

προφανος θα ειναι και αυτα με νουμερα.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και αισθητικά εμένα δεν μου πολυκάνουν (ίσως είναι και η συνήθεια στη μέση) νομίζω ότι είναι πολύ πρωτοποριακός σχεδιασμός και ότι πολύ σύντομα θα κερδίσουν την θέση τους στην αγορά.
όσο για τις υψηλές ταχύτητες, στροφές, προφίλ κλπ..... δε φαντάζομαι ότι η michelin δεν έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε το ελλαστικό να είναι ανταγωνιστικό στην αγορά για τον μέσο χρήστη!
σε αναμονή λοιπόν και είδωμεν!

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αισθητικά είναι χάλια!!!
Κατά τα άλλα θα...δείξει Devil
Χμμ...φαντάζεσαι λέει να...αρχίσουν παρουσιάσεις διάφανου...αμαξώματος και διάφορα άλλα... Rolling eyes high tech!!! Confused Very happy

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν ποδήλατο δεν είναι; Η ζάντα φαίνεται σαν να βρίσκεται στον αέρα... Μήπως αυτή όμως δεν είναι η τελική μορφή του ελαστικού αλλά μόνο για επίδειξη της λειτουργίας του; Μήπως θα έχει τελικά προφίλ όπως τα κανονικά ελαστικά;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν ποδήλατο δεν είναι;

Χαχαχαχα!Σωστά Wink

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 13:21:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Η Michelin έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα της ελαστικά που κατασκευάζονται με την τεχνολογία Tweel και αποτελούν την άποψή της για το πως θα είναι τα ελαστικά του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος.

Τα νέα "ελαστικά" αποτελούν μία ενότητα που δεν περιλαμβάνει μόνο το λάστιχο αλλά και την ζάντα. Κατασκευασμένα από ειδικά ελαστικά υλικά πέλμα και ζάντα ενώνονται σε ένα σώμα που απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, όσο μεγάλες και αν είναι αυτές, αλλάζοντας στιγμιαία την μορφή του. Στη συνέχεια λόγω της μεγάλης ελαστικότητας των υλικών αποκτά ξανά το γνωστό ομοιόμορφο και κυκλικό του σχήμα.

Τα νέα ελαστικά όχι μόνο εγγυώνται ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση κατά την οδήγηση αλλά συμβάλλουν και στην οικονομία των καυσίμων καθώς μετρήσεις απέδειξαν πως η κατανάλωση μειώνεται κατά τουλάχιστον 1% με την χρήση τους.

Πηγή : autopress.gr

πολυ χρησιμο το ελαστικο αυτο για την Ελλαδα με τις ατελειωτες λακουβες/χαντακια/σαμαρακια και πασης φυσης ανωμαλια!!!!
απο αισθητικης αποψης βεβαια μεγαλο χαλι μια και μαζι παει και η ζαντα αλλα φανταζομαι θα βγουν και αλλα σχεδια αργοτερα!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 14:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

πολυ χρησιμο το ελαστικο αυτο για την Ελλαδα με τις ατελειωτες λακουβες/χαντακια/σαμαρακια και πασης φυσης ανωμαλια!!!!
απο αισθητικης αποψης βεβαια μεγαλο χαλι μια και μαζι παει και η ζαντα αλλα φανταζομαι θα βγουν και αλλα σχεδια αργοτερα!! Wink

ο φύλος DimiPής, δεν μοιράστηκε όλες τις σκέψεις του μαζί μας....
αυτό που πραγματικά σκέφτηκε, είναι:
"ρε σεις και που θα ρίχνουμε τον αφρό καθαρισμού, τώρα που δεν θα υπάρχει προφίλ;;;"

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 16:02:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

ο φύλος DimiPής, δεν μοιράστηκε όλες τις σκέψεις του μαζί μας....
αυτό που πραγματικά σκέφτηκε, είναι:
"ρε σεις και που θα ρίχνουμε τον αφρό καθαρισμού, τώρα που δεν θα υπάρχει προφίλ;;;"

σωστο κιαυτο!
σκεφτηκες βεβαια πως : τερμα τα βασανα γι ολους εκεινους που θελουν ολο και χαμηλοτερο προφιλ; εχω δει ζαντολαστιχο με προφιλ 35 !!!
τωρα πια η λυση στα προβληματα σας!
το νεο α-προφιλο λαστιχο της τελεμαρκετινκγ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 19:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
307cc alu έγραψε:

προφανος θα ειναι και αυτα με νουμερα.... Idea

Νουμερα σε πλατος Ναι! σε προφιλ-αποκλειεται διοτι πρεπει να εχει την καταλληλη αποσταση για να αποσβαινει ολων των ειδων ανωμαλιες του δρομου.

Αν σε περιπτωση βγει με μικροτερο ''προφιλ'' τοτε.....bye bye Ζαντουλα μου καλη!!! Wink Αν ομως γινουν πιο σκληρα τα ''παπαρακια'' και χαμηλωσει το ''προφιλ'' τοτε θα δεις μια τερατωδες μειωση της ανεσης σου!(κακο και αυτο) Wink

Τι λεμε τωρα........σε καμποσα χρονια δεν θα εχουμε καν ζαντες-λαστιχα αλλα ........ θα ΠΕΤΑΜΕ! Razz

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 03:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:

Τι λεμε τωρα........σε καμποσα χρονια δεν θα εχουμε καν ζαντες-λαστιχα αλλα ........ θα ΠΕΤΑΜΕ! Razz

Ρε παιδια, θυμαμε στα οταν ειμουν μολης 3-4 και ελεγα στο πατερα μου θελω αυτο το αυτοκινητο, και μου ελεγε "μεχρι να ερθει ο καιρος να παρεις εσυ αυτοκινητο, τα αυτοκινητα θα πετανε". Αυτο μου θυμισε ο φιλος Γιωργος. Φυσικα, ο πατερας μου ελεγε και αλλα του στυλ " Μεχρι να γινεις 18 δεν θα εχει στρατους για να πας στρατιωτης" και στο τελος και στρατο πηγαμε και αυτοκινητο χωρις να πετα πηραμε!! Very happy Very happy Very happy Φυσικα υπαρχει και το αλλο που ειπε ο φιλος ο Βαγγελης

Vaggelis έγραψε:

Ελα που εμενα μου αρεσει να γλυφω το προφιλ του ελαστικου, και να το κανω να γυαλιζει απο ενα μιλι μακρια?? Crying or Very sad τσκ τσκ τσκ ...Ασε που εχω σπιτι στοκ γυαλιστικο να μου αρκεσει μεχρι το 2007 απο μια προσφατη μεγαλη εκκαθαριση στοκ που ειχε ενα μαγαζι που εκλεινε. Τωρα χωρις προφιλ τι θα κανω?? Τι θα γυαλιζω τωρα?? Razz μηπως να παρω κανα ποδηλατο καλυτερα? Wink

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 15:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικα τα βρισκω χάλια και μη λειτουργικα.

Δηλαδη αν φορτωσω το αμαξι πως θα αυξησω την πίεση? Rolling eyes

Σωστη παντως σαν κινηση για δημιουργια πραγματικου υβριδικο run flat ελαστικου. Wink

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 18:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Προσωπικα τα βρισκω χάλια και μη λειτουργικα.

Δηλαδη αν φορτωσω το αμαξι πως θα αυξησω την πίεση? Rolling eyes

Σωστη παντως σαν κινηση για δημιουργια πραγματικου υβριδικο run flat ελαστικου. Wink

δεν θα χρειαζεται να αυξησεις πιεση. ποια πιεση ; αφου δεν θα εχει αερα!!
απλα θα αντεχει ειτε το φορτώσεις ειτε οχι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 18:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και δεν μου λετε ρε παιδια, πως θα καταλαβαινει τωρα το λαστιχο, η αυτες οι στηριξεις ποτε υπαρχει μια μεγαλη λακουβα στην μεση του δρομου, για να παρει το σχημα της λακουβας σαν πηγαινεις με 100 ασπουμε?? Η μηπως θα παιρνει οπως στη φωτογραφια το σχημα του δρομου εκεινη την στιγμη κανοντας την ζαντα τετραγωνη?? Νομιζω οτι αυτο ειναι κατι που δεν θα βγει ποτε στη παραγωγη....

Ειναι τοσα τα συμφεροντα απο τοσες πολλες εταιριες που κανουν ελαστικα, που θα προτημησει η michelin να τα παρει κατω απο το τραπεζι Wink και να μη βγαλει στο παζαρι κατι τετοιο και να τρωνε ολοι μαζι λεφτα απο τον κοσμακι. Ασε που μεχρι να πεισεις τον κοσμακι να αλλαξει αυτα που ξερει και ειναι μαθημενος, θα βγουν κατι αυτοκινητα οπως στο I ROBOT :alien: που εωρουνται με μαγνητικα πεδια μερικα εκατοστα απο την επιφανεια του δρομου.... Shocked Shocked

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 20:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαστιχάς πάντως, δεν θα ήθελα να ήμουν Laughing Laughing Laughing
Αν πατήσεις καμμιά λάμα στο δρόμο, πως θα μπει το μπάλωμα Question Question Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 07:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτηση... Πως θα καιμε τα λαστιχα αν δεν εχουνε λαστιχο πανω? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης