Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 11:54:08 Θέμα δημοσίευσης: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα |
|
|
Η Michelin έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα της ελαστικά που κατασκευάζονται με την τεχνολογία Tweel και αποτελούν την άποψή της για το πως θα είναι τα ελαστικά του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος.
Τα νέα "ελαστικά" αποτελούν μία ενότητα που δεν περιλαμβάνει μόνο το λάστιχο αλλά και την ζάντα. Κατασκευασμένα από ειδικά ελαστικά υλικά πέλμα και ζάντα ενώνονται σε ένα σώμα που απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, όσο μεγάλες και αν είναι αυτές, αλλάζοντας στιγμιαία την μορφή του. Στη συνέχεια λόγω της μεγάλης ελαστικότητας των υλικών αποκτά ξανά το γνωστό ομοιόμορφο και κυκλικό του σχήμα.
Τα νέα ελαστικά όχι μόνο εγγυώνται ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση κατά την οδήγηση αλλά συμβάλλουν και στην οικονομία των καυσίμων καθώς μετρήσεις απέδειξαν πως η κατανάλωση μειώνεται κατά τουλάχιστον 1% με την χρήση τους.
Πηγή : autopress.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 14:28:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεί λειτουργικά να αποδειχθούν πολύ καλά, αλλά αισθητικά δεν μου αρέσουν καθόλου!!! 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 05:00:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!! Πολύ μπροστά το είδος.. αλλά και η τιμή τους!
Πριν λίγο καιρό είχαμε τα ΡΑΧ τεχνολογίας απο την Michelin τώρα άλλα.
Άντε να δούμε 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 07:03:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χάλια το λαστιχάκι....χάλια....οπτικά είναι μεγάλη απάτη ...τώρα σε σχέση με την λειτουργικότητα ίδωμεν.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307cc alu Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)
Ένταξη: 04 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 229
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 08:14:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα ήθελα να τα δω σε στροφή, με μεγάλη ταχύτητα.
Ασε μετά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι με το προφιλ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 08:45:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307cc alu έγραψε: | Θα ήθελα να τα δω σε στροφή, με μεγάλη ταχύτητα.
Ασε μετά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι με το προφιλ  |
προφανος θα ειναι και αυτα με νουμερα.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:24:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν και αισθητικά εμένα δεν μου πολυκάνουν (ίσως είναι και η συνήθεια στη μέση) νομίζω ότι είναι πολύ πρωτοποριακός σχεδιασμός και ότι πολύ σύντομα θα κερδίσουν την θέση τους στην αγορά.
όσο για τις υψηλές ταχύτητες, στροφές, προφίλ κλπ..... δε φαντάζομαι ότι η michelin δεν έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε το ελλαστικό να είναι ανταγωνιστικό στην αγορά για τον μέσο χρήστη!
σε αναμονή λοιπόν και είδωμεν!
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eve (eva) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 247 Τόπος: Ηγουμενίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:35:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αισθητικά είναι χάλια!!!
Κατά τα άλλα θα...δείξει
Χμμ...φαντάζεσαι λέει να...αρχίσουν παρουσιάσεις διάφανου...αμαξώματος και διάφορα άλλα... high tech!!! 
206 rulez:) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:41:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν ποδήλατο δεν είναι; Η ζάντα φαίνεται σαν να βρίσκεται στον αέρα... Μήπως αυτή όμως δεν είναι η τελική μορφή του ελαστικού αλλά μόνο για επίδειξη της λειτουργίας του; Μήπως θα έχει τελικά προφίλ όπως τα κανονικά ελαστικά;
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eve (eva) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 247 Τόπος: Ηγουμενίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:44:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν ποδήλατο δεν είναι;
Χαχαχαχα!Σωστά 
206 rulez:) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 13:21:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα |
|
|
chatasos έγραψε: | Η Michelin έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα της ελαστικά που κατασκευάζονται με την τεχνολογία Tweel και αποτελούν την άποψή της για το πως θα είναι τα ελαστικά του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος.
Τα νέα "ελαστικά" αποτελούν μία ενότητα που δεν περιλαμβάνει μόνο το λάστιχο αλλά και την ζάντα. Κατασκευασμένα από ειδικά ελαστικά υλικά πέλμα και ζάντα ενώνονται σε ένα σώμα που απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, όσο μεγάλες και αν είναι αυτές, αλλάζοντας στιγμιαία την μορφή του. Στη συνέχεια λόγω της μεγάλης ελαστικότητας των υλικών αποκτά ξανά το γνωστό ομοιόμορφο και κυκλικό του σχήμα.
Τα νέα ελαστικά όχι μόνο εγγυώνται ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση κατά την οδήγηση αλλά συμβάλλουν και στην οικονομία των καυσίμων καθώς μετρήσεις απέδειξαν πως η κατανάλωση μειώνεται κατά τουλάχιστον 1% με την χρήση τους.
Πηγή : autopress.gr |
πολυ χρησιμο το ελαστικο αυτο για την Ελλαδα με τις ατελειωτες λακουβες/χαντακια/σαμαρακια και πασης φυσης ανωμαλια!!!!
απο αισθητικης αποψης βεβαια μεγαλο χαλι μια και μαζι παει και η ζαντα αλλα φανταζομαι θα βγουν και αλλα σχεδια αργοτερα!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 14:44:03 Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα |
|
|
DimiP έγραψε: |
πολυ χρησιμο το ελαστικο αυτο για την Ελλαδα με τις ατελειωτες λακουβες/χαντακια/σαμαρακια και πασης φυσης ανωμαλια!!!!
απο αισθητικης αποψης βεβαια μεγαλο χαλι μια και μαζι παει και η ζαντα αλλα φανταζομαι θα βγουν και αλλα σχεδια αργοτερα!!  |
ο φύλος DimiPής, δεν μοιράστηκε όλες τις σκέψεις του μαζί μας....
αυτό που πραγματικά σκέφτηκε, είναι:
"ρε σεις και που θα ρίχνουμε τον αφρό καθαρισμού, τώρα που δεν θα υπάρχει προφίλ;;;"
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 16:02:14 Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα |
|
|
Vaggelis έγραψε: | DimiP έγραψε: |
απο αισθητικης αποψης βεβαια μεγαλο χαλι μια και μαζι παει και η ζαντα αλλα φανταζομαι θα βγουν και αλλα σχεδια αργοτερα!!  |
ο φύλος DimiPής, δεν μοιράστηκε όλες τις σκέψεις του μαζί μας....
αυτό που πραγματικά σκέφτηκε, είναι:
"ρε σεις και που θα ρίχνουμε τον αφρό καθαρισμού, τώρα που δεν θα υπάρχει προφίλ;;;" |
σωστο κιαυτο!
σκεφτηκες βεβαια πως : τερμα τα βασανα γι ολους εκεινους που θελουν ολο και χαμηλοτερο προφιλ; εχω δει ζαντολαστιχο με προφιλ 35 !!!
τωρα πια η λυση στα προβληματα σας!
το νεο α-προφιλο λαστιχο της τελεμαρκετινκγ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 19:50:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | 307cc alu έγραψε: | Θα ήθελα να τα δω σε στροφή, με μεγάλη ταχύτητα.
Ασε μετά που δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι με το προφιλ  |
προφανος θα ειναι και αυτα με νουμερα....  |
Νουμερα σε πλατος Ναι! σε προφιλ-αποκλειεται διοτι πρεπει να εχει την καταλληλη αποσταση για να αποσβαινει ολων των ειδων ανωμαλιες του δρομου.
Αν σε περιπτωση βγει με μικροτερο ''προφιλ'' τοτε.....bye bye Ζαντουλα μου καλη!!! Αν ομως γινουν πιο σκληρα τα ''παπαρακια'' και χαμηλωσει το ''προφιλ'' τοτε θα δεις μια τερατωδες μειωση της ανεσης σου!(κακο και αυτο)
Τι λεμε τωρα........σε καμποσα χρονια δεν θα εχουμε καν ζαντες-λαστιχα αλλα ........ θα ΠΕΤΑΜΕ! 
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
silverpug206 (Κωνσταντίινος) Μέλος

206 3 θύρες
Ένταξη: 12 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Λευκωσία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 03:26:48 Θέμα δημοσίευσης: Re: Michelin: Καταργεί τον αέρα από τα λάστιχα |
|
|
CC-Gio έγραψε: |
Τι λεμε τωρα........σε καμποσα χρονια δεν θα εχουμε καν ζαντες-λαστιχα αλλα ........ θα ΠΕΤΑΜΕ!  |
Ρε παιδια, θυμαμε στα οταν ειμουν μολης 3-4 και ελεγα στο πατερα μου θελω αυτο το αυτοκινητο, και μου ελεγε "μεχρι να ερθει ο καιρος να παρεις εσυ αυτοκινητο, τα αυτοκινητα θα πετανε". Αυτο μου θυμισε ο φιλος Γιωργος. Φυσικα, ο πατερας μου ελεγε και αλλα του στυλ " Μεχρι να γινεις 18 δεν θα εχει στρατους για να πας στρατιωτης" και στο τελος και στρατο πηγαμε και αυτοκινητο χωρις να πετα πηραμε!! Φυσικα υπαρχει και το αλλο που ειπε ο φιλος ο Βαγγελης
Vaggelis έγραψε: |
"ρε σεις και που θα ρίχνουμε τον αφρό καθαρισμού, τώρα που δεν θα υπάρχει προφίλ;;;" |
Ελα που εμενα μου αρεσει να γλυφω το προφιλ του ελαστικου, και να το κανω να γυαλιζει απο ενα μιλι μακρια?? τσκ τσκ τσκ ...Ασε που εχω σπιτι στοκ γυαλιστικο να μου αρκεσει μεχρι το 2007 απο μια προσφατη μεγαλη εκκαθαριση στοκ που ειχε ενα μαγαζι που εκλεινε. Τωρα χωρις προφιλ τι θα κανω?? Τι θα γυαλιζω τωρα?? μηπως να παρω κανα ποδηλατο καλυτερα? 
Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ydwr (Πανος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 28 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Πεντελη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 15:59:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσωπικα τα βρισκω χάλια και μη λειτουργικα.
Δηλαδη αν φορτωσω το αμαξι πως θα αυξησω την πίεση?
Σωστη παντως σαν κινηση για δημιουργια πραγματικου υβριδικο run flat ελαστικου. 
Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 18:13:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ydwr έγραψε: | Προσωπικα τα βρισκω χάλια και μη λειτουργικα.
Δηλαδη αν φορτωσω το αμαξι πως θα αυξησω την πίεση?
Σωστη παντως σαν κινηση για δημιουργια πραγματικου υβριδικο run flat ελαστικου.  |
δεν θα χρειαζεται να αυξησεις πιεση. ποια πιεση ; αφου δεν θα εχει αερα!!
απλα θα αντεχει ειτε το φορτώσεις ειτε οχι 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
silverpug206 (Κωνσταντίινος) Μέλος

206 3 θύρες
Ένταξη: 12 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Λευκωσία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 18:45:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και δεν μου λετε ρε παιδια, πως θα καταλαβαινει τωρα το λαστιχο, η αυτες οι στηριξεις ποτε υπαρχει μια μεγαλη λακουβα στην μεση του δρομου, για να παρει το σχημα της λακουβας σαν πηγαινεις με 100 ασπουμε?? Η μηπως θα παιρνει οπως στη φωτογραφια το σχημα του δρομου εκεινη την στιγμη κανοντας την ζαντα τετραγωνη?? Νομιζω οτι αυτο ειναι κατι που δεν θα βγει ποτε στη παραγωγη....
Ειναι τοσα τα συμφεροντα απο τοσες πολλες εταιριες που κανουν ελαστικα, που θα προτημησει η michelin να τα παρει κατω απο το τραπεζι και να μη βγαλει στο παζαρι κατι τετοιο και να τρωνε ολοι μαζι λεφτα απο τον κοσμακι. Ασε που μεχρι να πεισεις τον κοσμακι να αλλαξει αυτα που ξερει και ειναι μαθημενος, θα βγουν κατι αυτοκινητα οπως στο I ROBOT :alien: που εωρουνται με μαγνητικα πεδια μερικα εκατοστα απο την επιφανεια του δρομου.... 
Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307cc alu Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)
Ένταξη: 04 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 229
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 20:57:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λαστιχάς πάντως, δεν θα ήθελα να ήμουν
Αν πατήσεις καμμιά λάμα στο δρόμο, πως θα μπει το μπάλωμα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 07:42:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια ερωτηση... Πως θα καιμε τα λαστιχα αν δεν εχουνε λαστιχο πανω? 
StreetRacing is NOT a crime! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|