PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Οικονομικό ηχοσύστημα σε 206 CC.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 15:05:27    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Οικονομικό ηχοσύστημα σε 206 CC. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΙ ΗΧΕΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ CC ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΟ? Very happy
ΟΒΑΛ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ .!
ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ?
ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΟΥΛΕς ΠΟΥ ΠΕΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sergio (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)

Ένταξη: 18 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2008, 17:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Τι ηχοσύστηαμα να βάλω σε peugeot 206cc??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ενα 206cc kαι όπως ξέρετε είναι λιγο πρόβλημα με το ηχοσύστημα και τουσ χώρους!!παιζω με μια πηγη pioneer αρκετα καλη κ 2 ηχεια Hertz μπροστα στισ πορτεσ!Ο ηχοσ ομως ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα ειδικα το μπασο που δν υπαρχει καθολου!παρ' ολα αυτα δε θελω να βαλω wooferaki πισω στο πορτ μπααγκαζ γιατι δε θέλω να θυσιασω το χώρο!!!ΤΙ μου προτεινετε για να βελτιωσω τον ηχο κ ειδικα το μπασο???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimisgr (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 1.4(16v) 2005

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2008, 19:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για μένα αν θες μπάσο βάλε ένα απλό ενισχυτή και woofer( σχετικά οικονομικλη λύση) και τελείωσες και όσο για το χώρο άμα χρειαστεί θα το βγάλεις. Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω πριν κανα 2μηνο και στο τέλος έβαλα ενισχυτή και woofer.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 22:09:31    Θέμα δημοσίευσης: 206- Απλά ηχεία , όχι τίποτα τρελό! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηι! Λοιπόν επειδή τα έχω ψιλοπάρει με τα μαμα ηχεία μου όλη την ώρα γρουτσου γρούτσου και πάνω απο το 17 σφιρύζουν τα κακόμοιρα. Θέλω να αλλάξω μόνο ηχεία! Βλέπω πάρα πολλά , 2 δρόμων 3 δρόμων δεν ξέρω ουτε κάν φαντάζομαι τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά! Πλζ advice me θέλω ΚΑΛΑ και ΦΘΗΝΑ ηχεία που να ακουπάνε το 30 χωρίς το παραμικρό κιχ Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
dimisgr (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 1.4(16v) 2005

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 22:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάρε 3 δρόμων. με κανα 50 euros to πολύ, και θα σαι μια χαρά.για ηχεία πόρτας τα θες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 23:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimisgr έγραψε:
πάρε 3 δρόμων. με κανα 50 euros to πολύ, και θα σαι μια χαρά.για ηχεία πόρτας τα θες?

ναι ειδικά αυτό του οδηγού με έχει ξεκουφάνει ! Crying or Very sad

τωρα αν βρω και για τα πίσω θα είμαι κομπλε! αργότερα και με μια καλύτερη πηγούλα από την μαμα και ακόμα πιο μετά με καναν ενυσχιτή και ακομα πιο μετά με κανα sub! Laughing Laughing Laughing Laughing

προς το παρόν ηχεία SOS

Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 23:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 απλα ηχειακια χρειαζεσαι οχι 2 δρομων ουτε 5 δρομων ουτε τιποτα....

ποολυ καλο αποτλεσμα και πολλη διαφορα θα δεις αν μαζι με τα ηχεια αλλαξεις και πηγη.... κατι pioneer που εχω δει ειναι καλες σχετικα με τη μαμα πηγη και σχετικα φτηνες πανω-κατω 50,60 ευρω + αλλα 150 περιπου για ηχεια = 200 ευρω και θα το καταευχαριστηθεις Wink παντως ενημερωτικα αν αλλαξεις μονο ηχεια δεν θα δεις την τρελη διαφορα γιατι η μαμα πηγη δεν θα μπορει να τα ακολουθησει σε ποιοτητα... θα ειναι σαφως καλυτερο απλα δεν θα εχει την τρελη διαφορα.....

προτιμοτερο να παρεις 2 μετρια ηχειακια μιας καλης μαρκας,
παρα να παρεις 2 (υποτιθεται) καλα (2 δρομων κλπ κλπ) μιας μαρκας μ' εκαψες.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 00:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
2 απλα ηχειακια χρειαζεσαι οχι 2 δρομων ουτε 5 δρομων ουτε τιποτα....

ποολυ καλο αποτλεσμα και πολλη διαφορα θα δεις αν μαζι με τα ηχεια αλλαξεις και πηγη.... κατι pioneer που εχω δει ειναι καλες σχετικα με τη μαμα πηγη και σχετικα φτηνες πανω-κατω 50,60 ευρω + αλλα 150 περιπου για ηχεια = 200 ευρω και θα το καταευχαριστηθεις Wink παντως ενημερωτικα αν αλλαξεις μονο ηχεια δεν θα δεις την τρελη διαφορα γιατι η μαμα πηγη δεν θα μπορει να τα ακολουθησει σε ποιοτητα... θα ειναι σαφως καλυτερο απλα δεν θα εχει την τρελη διαφορα.....

προτιμοτερο να παρεις 2 μετρια ηχειακια μιας καλης μαρκας,
παρα να παρεις 2 (υποτιθεται) καλα (2 δρομων κλπ κλπ) μιας μαρκας μ' εκαψες.......

Laughing Laughing Laughing Laughing

Δε το είχα σκεφτεί αυτό καθόλου, βασικά δεν πίστευα ότι θα παίζει ρόλο η πηγή! nice (Υ)

οκ thx for the advice Cool

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 00:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φθηνά κ οικονομικά!
λοιπόν αυτό που θα πάρεις είναι μια διαιρούμενη μονάδα 165cm,αποτελείται από ένα ηχείο το οποίο μπαίνει στην πόρτα κ από ένα τουϊτεράκι το οποίο θα μπει στο ταμπλό(αν κ νομίζω ότι τα 206 έχουν τα τουΐτερ πάνω στην πόρτα στην βάση του καθρέφτη αν θυμάμαι καλά).

από επιλογές έχεις πάραααααααα πολλές .
μπορείς να πάρεις ένα σετάκι διαιρούμενα στα 40watt rms περίπου sony ή pioneer 6'' οικονομικά κ με καλή απόδοση .η τιμή τους είναι περίπου κάπου στα 50-70€

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
φθηνά κ οικονομικά!
λοιπόν αυτό που θα πάρεις είναι μια διαιρούμενη μονάδα 165cm,αποτελείται από ένα ηχείο το οποίο μπαίνει στην πόρτα κ από ένα τουϊτεράκι το οποίο θα μπει στο ταμπλό(αν κ νομίζω ότι τα 206 έχουν τα τουΐτερ πάνω στην πόρτα στην βάση του καθρέφτη αν θυμάμαι καλά).

από επιλογές έχεις πάραααααααα πολλές .
μπορείς να πάρεις ένα σετάκι διαιρούμενα στα 40watt rms περίπου sony ή pioneer 6'' οικονομικά κ με καλή απόδοση .η τιμή τους είναι περίπου κάπου στα 50-70€

φίλος δεν νομίζω το δικό μου να έχει τουιτεράκια Confused

τεσπά πες οτι πέρνω ηχεία οκ? μετά? μπορώ να τα βάλω μόνη μνου η πρέπει να πάω σε κάποιον ειδικό να μου τα βάλει?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 18:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε το αυτι σου κοντα στο τριγωνακι του καθρεπτη και "ακου" αν εχει...

ναι μπορεις να τα βάλεις και μόνη σου αν ποιανουν τα χερια σου Wink θα χρειασστεις 2~3 εργαλειάκια και κάνα μισαωρο ~1 ωρα

ή ζητας από το καταστημα που θα τα αγοράσεις να στα βάλουν (τα ηχεια Razz ) Laughing λογικά με μια μικρη επιβάρυνση 10~15ε

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 18:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
βαλε το αυτι σου κοντα στο τριγωνακι του καθρεπτη και "ακου" αν εχει...

ναι μπορεις να τα βάλεις και μόνη σου αν ποιανουν τα χερια σου Wink θα χρειασστεις 2~3 εργαλειάκια και κάνα μισαωρο ~1 ωρα

ή ζητας από το καταστημα που θα τα αγοράσεις να στα βάλουν (τα ηχεια Razz ) Laughing λογικά με μια μικρη επιβάρυνση 10~15ε

α οκ..... μαλιστα.... τι ηχεία πέρνει ξέρεις? 10cm στρογγυλά ή οβάλ ?

Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 20:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε το σημαντικοτερο ειναι να μας πεις ποσα χρηματα θες να διαθεσεις για αφτο το σκοπο.Διοτι μας λες οτι θες να αλαξεις ηχεια πηγη μετα να βαλεις ενισχυτη και μετα sub,για να κανεις ολα αυτα θα πρεπει αυτο που εχεις βαλει πριν να τεριαζουν και να εινε ποιοτικα με τα επομενα.Για να μην χριαστης να αγοραζεις αλλα πραγματα μετα! Για αυτο θα ηταν καλο να μας κανεις ενα πλανο χρηματον πρωτα, για να σε βοειθισουμε περισοτερο. Για να μην σου πουμε να παρεις κατι το οπιο δεν τεριαζει με τα υπολιπα πραγματα που θεσ να βαλεις!!!!!

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 20:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:
Φιλε το σημαντικοτερο ειναι να μας πεις ποσα χρηματα θες να διαθεσεις για αφτο το σκοπο.Διοτι μας λες οτι θες να αλαξεις ηχεια πηγη μετα να βαλεις ενισχυτη και μετα sub,για να κανεις ολα αυτα θα πρεπει αυτο που εχεις βαλει πριν να τεριαζουν και να εινε ποιοτικα με τα επομενα.Για να μην χριαστης να αγοραζεις αλλα πραγματα μετα! Για αυτο θα ηταν καλο να μας κανεις ενα πλανο χρηματον πρωτα, για να σε βοειθισουμε περισοτερο. Για να μην σου πουμε να παρεις κατι το οπιο δεν τεριαζει με τα υπολιπα πραγματα που θεσ να βαλεις!!!!!

1) ρε παιδιά τ πράγμα είναι αυτό? γιατί όλοι με περνάν για άντρα? Crying or Very sad

2) Προς το παρόν θέλω ηχεία και πηγή! Μέχρι 200 ευρώ
(λέω να πάω για αυτή http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7575#tmp)
ηχεία ακόμα δεν έχω βρει γιατί δεν ξέρω τι ηχεία πρέπει να βάλω Razz

sub και κτλ δεν θέλω...

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις να παρεις μια πιο φθηνη πηγουλα απο αυτη που εβαλες στο λινκ αλλα να ειναι καλυτερη απο την εργοστασιακη και μετα ενα σετακι ηχειων-tweeter και ποιος σε πιανειειειειειειειειειιειειει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
μπορεις να παρεις μια πιο φθηνη πηγουλα απο αυτη που εβαλες στο λινκ αλλα να ειναι καλυτερη απο την εργοστασιακη και μετα ενα σετακι ηχειων-tweeter και ποιος σε πιανειειειειειειειειειιειειει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

δεν βρήκα πιο φθηνή από αυτή με USB Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααα αφου θες θυρα usb τοτε οκ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο εργοστασιακό clarion, τί ρυθμίσεις έχεις?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Στο εργοστασιακό clarion, τί ρυθμίσεις έχεις?

εννοεις τι εχει bass,treble,fader,balance?????????

τι ρυθμισεις εννοεις?????

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι αυτή μιά χαρά είναι. Γενικά οι pioneer είναι από τις πιό ποιοτικές-αποδοτικές πηγές για τα χρήματά τους.

Ηχεία δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάποιο top μοντέλο δίνοντας μια περιουσία. Απλά μην πάρεις τίποτα ελεινά χαρτόνια.

Πάααρα πολύ καλές τιμές έχει ο Κοσμάς στη στοά Φέξη στο κέντρο (απέναντι απ'το πρώι Μινιόν). Τα παιδιά είναι πολύ ψαγμένα και θα σε κατατοπίσουν για το ποιό ηχείο θα πρέπει να πάρεις (έχει ποικιλία) και στο βάζει να το ακούσεις και επιτόπου. Αλλά δεν αναλαμβάνει τοποθέτηση.

Αν και πιστεύω θα τα καταφέρεις, δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Το πολύ πολύ να παιδευτείς λίγο αλλά μετά θα νιώσεις ικανοποίηση που το κατάφερες μόνη σου Very happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την RoadRunner122 στις Τετ 04 Φεβ 2009, 21:32:32, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης