Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
peristeriotis (giorgos) Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)
Ένταξη: 28 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 66
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 15:05:27 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Οικονομικό ηχοσύστημα σε 206 CC. |
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΙ ΗΧΕΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ CC ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΟ?
ΟΒΑΛ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ .!
ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ?
ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΟΥΛΕς ΠΟΥ ΠΕΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sergio (stelios) Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 19
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2008, 17:14:18 Θέμα δημοσίευσης: Τι ηχοσύστηαμα να βάλω σε peugeot 206cc??? |
|
|
Έχω ενα 206cc kαι όπως ξέρετε είναι λιγο πρόβλημα με το ηχοσύστημα και τουσ χώρους!!παιζω με μια πηγη pioneer αρκετα καλη κ 2 ηχεια Hertz μπροστα στισ πορτεσ!Ο ηχοσ ομως ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα ειδικα το μπασο που δν υπαρχει καθολου!παρ' ολα αυτα δε θελω να βαλω wooferaki πισω στο πορτ μπααγκαζ γιατι δε θέλω να θυσιασω το χώρο!!!ΤΙ μου προτεινετε για να βελτιωσω τον ηχο κ ειδικα το μπασο??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimisgr (Δημήτρης) Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 1.4(16v) 2005
Ένταξη: 04 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 60 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2008, 19:38:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για μένα αν θες μπάσο βάλε ένα απλό ενισχυτή και woofer( σχετικά οικονομικλη λύση) και τελείωσες και όσο για το χώρο άμα χρειαστεί θα το βγάλεις. Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω πριν κανα 2μηνο και στο τέλος έβαλα ενισχυτή και woofer. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Athens (Αθηνά) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6
Ένταξη: 11 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 570 Τόπος: Αιγάλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 22:09:31 Θέμα δημοσίευσης: 206- Απλά ηχεία , όχι τίποτα τρελό! |
|
|
Ηι! Λοιπόν επειδή τα έχω ψιλοπάρει με τα μαμα ηχεία μου όλη την ώρα γρουτσου γρούτσου και πάνω απο το 17 σφιρύζουν τα κακόμοιρα. Θέλω να αλλάξω μόνο ηχεία! Βλέπω πάρα πολλά , 2 δρόμων 3 δρόμων δεν ξέρω ουτε κάν φαντάζομαι τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά! Πλζ advice me θέλω ΚΑΛΑ και ΦΘΗΝΑ ηχεία που να ακουπάνε το 30 χωρίς το παραμικρό κιχ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimisgr (Δημήτρης) Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 1.4(16v) 2005
Ένταξη: 04 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 60 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 22:53:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πάρε 3 δρόμων. με κανα 50 euros to πολύ, και θα σαι μια χαρά.για ηχεία πόρτας τα θες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 23:05:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimisgr έγραψε: | πάρε 3 δρόμων. με κανα 50 euros to πολύ, και θα σαι μια χαρά.για ηχεία πόρτας τα θες? |
ναι ειδικά αυτό του οδηγού με έχει ξεκουφάνει !
τωρα αν βρω και για τα πίσω θα είμαι κομπλε! αργότερα και με μια καλύτερη πηγούλα από την μαμα και ακόμα πιο μετά με καναν ενυσχιτή και ακομα πιο μετά με κανα sub!
προς το παρόν ηχεία SOS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 23:42:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2 απλα ηχειακια χρειαζεσαι οχι 2 δρομων ουτε 5 δρομων ουτε τιποτα....
ποολυ καλο αποτλεσμα και πολλη διαφορα θα δεις αν μαζι με τα ηχεια αλλαξεις και πηγη.... κατι pioneer που εχω δει ειναι καλες σχετικα με τη μαμα πηγη και σχετικα φτηνες πανω-κατω 50,60 ευρω + αλλα 150 περιπου για ηχεια = 200 ευρω και θα το καταευχαριστηθεις παντως ενημερωτικα αν αλλαξεις μονο ηχεια δεν θα δεις την τρελη διαφορα γιατι η μαμα πηγη δεν θα μπορει να τα ακολουθησει σε ποιοτητα... θα ειναι σαφως καλυτερο απλα δεν θα εχει την τρελη διαφορα.....
προτιμοτερο να παρεις 2 μετρια ηχειακια μιας καλης μαρκας,
παρα να παρεις 2 (υποτιθεται) καλα (2 δρομων κλπ κλπ) μιας μαρκας μ' εκαψες.......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 00:27:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | 2 απλα ηχειακια χρειαζεσαι οχι 2 δρομων ουτε 5 δρομων ουτε τιποτα....
ποολυ καλο αποτλεσμα και πολλη διαφορα θα δεις αν μαζι με τα ηχεια αλλαξεις και πηγη.... κατι pioneer που εχω δει ειναι καλες σχετικα με τη μαμα πηγη και σχετικα φτηνες πανω-κατω 50,60 ευρω + αλλα 150 περιπου για ηχεια = 200 ευρω και θα το καταευχαριστηθεις παντως ενημερωτικα αν αλλαξεις μονο ηχεια δεν θα δεις την τρελη διαφορα γιατι η μαμα πηγη δεν θα μπορει να τα ακολουθησει σε ποιοτητα... θα ειναι σαφως καλυτερο απλα δεν θα εχει την τρελη διαφορα.....
προτιμοτερο να παρεις 2 μετρια ηχειακια μιας καλης μαρκας,
παρα να παρεις 2 (υποτιθεται) καλα (2 δρομων κλπ κλπ) μιας μαρκας μ' εκαψες....... |
Δε το είχα σκεφτεί αυτό καθόλου, βασικά δεν πίστευα ότι θα παίζει ρόλο η πηγή! nice (Υ)
οκ thx for the advice 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 00:34:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φθηνά κ οικονομικά!
λοιπόν αυτό που θα πάρεις είναι μια διαιρούμενη μονάδα 165cm,αποτελείται από ένα ηχείο το οποίο μπαίνει στην πόρτα κ από ένα τουϊτεράκι το οποίο θα μπει στο ταμπλό(αν κ νομίζω ότι τα 206 έχουν τα τουΐτερ πάνω στην πόρτα στην βάση του καθρέφτη αν θυμάμαι καλά).
από επιλογές έχεις πάραααααααα πολλές .
μπορείς να πάρεις ένα σετάκι διαιρούμενα στα 40watt rms περίπου sony ή pioneer 6'' οικονομικά κ με καλή απόδοση .η τιμή τους είναι περίπου κάπου στα 50-70€
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:46:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis27 έγραψε: | φθηνά κ οικονομικά!
λοιπόν αυτό που θα πάρεις είναι μια διαιρούμενη μονάδα 165cm,αποτελείται από ένα ηχείο το οποίο μπαίνει στην πόρτα κ από ένα τουϊτεράκι το οποίο θα μπει στο ταμπλό(αν κ νομίζω ότι τα 206 έχουν τα τουΐτερ πάνω στην πόρτα στην βάση του καθρέφτη αν θυμάμαι καλά).
από επιλογές έχεις πάραααααααα πολλές .
μπορείς να πάρεις ένα σετάκι διαιρούμενα στα 40watt rms περίπου sony ή pioneer 6'' οικονομικά κ με καλή απόδοση .η τιμή τους είναι περίπου κάπου στα 50-70€ |
φίλος δεν νομίζω το δικό μου να έχει τουιτεράκια
τεσπά πες οτι πέρνω ηχεία οκ? μετά? μπορώ να τα βάλω μόνη μνου η πρέπει να πάω σε κάποιον ειδικό να μου τα βάλει?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 18:13:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βαλε το αυτι σου κοντα στο τριγωνακι του καθρεπτη και "ακου" αν εχει...
ναι μπορεις να τα βάλεις και μόνη σου αν ποιανουν τα χερια σου θα χρειασστεις 2~3 εργαλειάκια και κάνα μισαωρο ~1 ωρα
ή ζητας από το καταστημα που θα τα αγοράσεις να στα βάλουν (τα ηχεια ) λογικά με μια μικρη επιβάρυνση 10~15ε
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 18:38:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | βαλε το αυτι σου κοντα στο τριγωνακι του καθρεπτη και "ακου" αν εχει...
ναι μπορεις να τα βάλεις και μόνη σου αν ποιανουν τα χερια σου θα χρειασστεις 2~3 εργαλειάκια και κάνα μισαωρο ~1 ωρα
ή ζητας από το καταστημα που θα τα αγοράσεις να στα βάλουν (τα ηχεια ) λογικά με μια μικρη επιβάρυνση 10~15ε |
α οκ..... μαλιστα.... τι ηχεία πέρνει ξέρεις? 10cm στρογγυλά ή οβάλ ?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MHTSOS90 (Δημήτρης) Μέλος

206 1,6 (16v)xs
Ένταξη: 06 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Αιγαλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 20:34:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε το σημαντικοτερο ειναι να μας πεις ποσα χρηματα θες να διαθεσεις για αφτο το σκοπο.Διοτι μας λες οτι θες να αλαξεις ηχεια πηγη μετα να βαλεις ενισχυτη και μετα sub,για να κανεις ολα αυτα θα πρεπει αυτο που εχεις βαλει πριν να τεριαζουν και να εινε ποιοτικα με τα επομενα.Για να μην χριαστης να αγοραζεις αλλα πραγματα μετα! Για αυτο θα ηταν καλο να μας κανεις ενα πλανο χρηματον πρωτα, για να σε βοειθισουμε περισοτερο. Για να μην σου πουμε να παρεις κατι το οπιο δεν τεριαζει με τα υπολιπα πραγματα που θεσ να βαλεις!!!!!
ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 20:50:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MHTSOS90 έγραψε: | Φιλε το σημαντικοτερο ειναι να μας πεις ποσα χρηματα θες να διαθεσεις για αφτο το σκοπο.Διοτι μας λες οτι θες να αλαξεις ηχεια πηγη μετα να βαλεις ενισχυτη και μετα sub,για να κανεις ολα αυτα θα πρεπει αυτο που εχεις βαλει πριν να τεριαζουν και να εινε ποιοτικα με τα επομενα.Για να μην χριαστης να αγοραζεις αλλα πραγματα μετα! Για αυτο θα ηταν καλο να μας κανεις ενα πλανο χρηματον πρωτα, για να σε βοειθισουμε περισοτερο. Για να μην σου πουμε να παρεις κατι το οπιο δεν τεριαζει με τα υπολιπα πραγματα που θεσ να βαλεις!!!!! |
1) ρε παιδιά τ πράγμα είναι αυτό? γιατί όλοι με περνάν για άντρα?
2) Προς το παρόν θέλω ηχεία και πηγή! Μέχρι 200 ευρώ
(λέω να πάω για αυτή http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7575#tmp)
ηχεία ακόμα δεν έχω βρει γιατί δεν ξέρω τι ηχεία πρέπει να βάλω
sub και κτλ δεν θέλω...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:05:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορεις να παρεις μια πιο φθηνη πηγουλα απο αυτη που εβαλες στο λινκ αλλα να ειναι καλυτερη απο την εργοστασιακη και μετα ενα σετακι ηχειων-tweeter και ποιος σε πιανειειειειειειειειειιειειει 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:21:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | μπορεις να παρεις μια πιο φθηνη πηγουλα απο αυτη που εβαλες στο λινκ αλλα να ειναι καλυτερη απο την εργοστασιακη και μετα ενα σετακι ηχειων-tweeter και ποιος σε πιανειειειειειειειειειιειειει  |
δεν βρήκα πιο φθηνή από αυτή με USB 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:25:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αααα αφου θες θυρα usb τοτε οκ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:29:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Στο εργοστασιακό clarion, τί ρυθμίσεις έχεις? |
εννοεις τι εχει bass,treble,fader,balance?????????
τι ρυθμισεις εννοεις?????
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:30:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι αυτή μιά χαρά είναι. Γενικά οι pioneer είναι από τις πιό ποιοτικές-αποδοτικές πηγές για τα χρήματά τους.
Ηχεία δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάποιο top μοντέλο δίνοντας μια περιουσία. Απλά μην πάρεις τίποτα ελεινά χαρτόνια.
Πάααρα πολύ καλές τιμές έχει ο Κοσμάς στη στοά Φέξη στο κέντρο (απέναντι απ'το πρώι Μινιόν). Τα παιδιά είναι πολύ ψαγμένα και θα σε κατατοπίσουν για το ποιό ηχείο θα πρέπει να πάρεις (έχει ποικιλία) και στο βάζει να το ακούσεις και επιτόπου. Αλλά δεν αναλαμβάνει τοποθέτηση.
Αν και πιστεύω θα τα καταφέρεις, δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Το πολύ πολύ να παιδευτείς λίγο αλλά μετά θα νιώσεις ικανοποίηση που το κατάφερες μόνη σου 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την RoadRunner122 στις Τετ 04 Φεβ 2009, 21:32:32, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|