PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η Τροχαία αποφασισμένη να σταματήσει τις «κόντρες»

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2005, 18:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Η Τροχαία αποφασισμένη να σταματήσει τις «κόντρες» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής δήλωσε την Παρασκευή αποφασισμένος να πατάξει το φαινόμενο των αυτοσχέδιων αγώνων στην παραλιακή λεωφόρο, έπειτα από τη σύλληψη τριών ατόμων που επιδίδονταν σε «κόντρες» στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Αλίμου στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι τρεις οδηγοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ τα αυτοκίνητά τους δεσμεύτηκαν και εκκρεμεί η απόφαση δικαστηρίου για την κατάσχεσή τους.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, ένας από τους συλληφθέντες είναι πρώην οδηγός σε αγώνες ταχύτητας και θεωρείται από τους εμπνευστές της «κόντρας» από τις αρχές της δεκαετίας του '80.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Νίκος Δαβίλας, η Τροχαία είναι αποφασισμένη να πατάξει το φαινόμενο γιατί τίθενται σε κίνδυνο οδηγοί, αλλά και επειδή οι κάτοικοι των περιοχών όπου διοργανώνονται οι κόντρες δεν μπορούν να ησυχάσουν τις νύχτες. Οι εξορμήσεις της τροχαίας θα συνεχιστούν και τα μέτρα θα ενταθούν, τόνισε.

Πηγή : in.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2005, 19:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω που τα λεμε το κακο εχει παραγινει στην παραλιακη και τα λιμανακια με ολους αυτους τους "διχως αυριο" οδηγους.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε τι τους ενοχλει το παρκιγκ.
Τελος παντων, αν καταφερουν να σκοτωνονται λιγοτεροι καλο ειναι.
Μακαρι.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 02:41:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααχ...πονεμενη ιστορια κιαυτη!!! Sad Εχω την τυχη να μενω πολυ κοντα στα σημεια αυτα και τα ματια μου εχουν δει πολλα!!! Twisted evil Τωρα τους επιασε να "παταξουν" τους κοντρακηδες??? Μεχρι και την καντινα ξηλωσαν, γιατι δεν ειχε αδεια λενε (και καλα...)!!! Τοοοσα χρονια δεν τους πειραζε...τωρα τους ξινισε το ζαμπον... Τι να πω...Μαλλον ειμαστε η ατυχη γενια!!! Evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 14:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον τελευταιο καιρο εχουν ξεχυθει στους δρομους (οχι μονο της Αττικης αλλα μεχρι και της Πατρας μιλαμε) οι μπλε στολες!!!! Mad Εχουν λυσσαξει να με σταματανε... (Χθες με σταματησανε κοντα στο Ολυμπικο και ενω....εκανα τρελιτσες με αλλους 2 συμφοιτητες μου... Ευτυχως ηταν ξηγημενοι και καταλαβαν οτι θελαμε να ξεσκασουμε μιας και ειχαμε 1 ωρα κενο στη σχολη! Shocked Razz Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 18:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν διαφωνω οτι εχει παραγηνει το κακο οπως ειπε ο ultra-one αλλα καλο θα ητανε να γινοτανε πιο διακριτικα και οχι σε ρυθμο, οτι εγω ειμαι εξουσια και κανεις αλλος.Γιατι αυτο το εχουμε δει σχεδον ολοι.

Επεισεις αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι αυτοι που ειναι εκει εξω και συλλαμβανουν κοσμο ειναι εκει εξω για να δινουν το καλο παραδειγμα.ΟΧΙ για να κανουν μπατιλικια στην πρωτη πλατεια του παλαιου Ψυχικου. Very happy

Ταδε εφη μπιλαρας...............

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2005, 15:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια που να σας τα λεω.. Στην Κυπρο οι αρχές εχουν τρελλαθει!! Καθε 100 μετρα βαζουν μπλοκα! Ολα αυτα απο την μερα που πριν 2 βδομαδες, ενα πηγαινε σουζα με την μηχανη, του εφυγε η μηχανη Shocked και σκοτωσε ενα αγορι 15 χρονω και ενα κοριτσι 17 χρονω! (αδερφακια) που περπατησαν προς το σπιτι τους!!! Αν με ρωτας εμενα καλα κανουν... Αν δεν κανω λαθος μεχρι την περασμενη τεταρτη που ηταν η τελευταια φορα που ακουσα για το θεμα στα νεα, ειχαν κατασχεθει περιπου 97 αυτοκινητα (παρανομα τροποποιημενα μηχανικά) .

Μεχρι και ενα φιλο μου που εβαλε καπω απο ανθρακονηματα και χαμηλωσε το τουτου το εχουν παρει εδω και ενα μηνα και δεν του το δινουν πισω!!

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 00:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silverpug206 έγραψε:
Παιδια που να σας τα λεω.. Στην Κυπρο οι αρχές εχουν τρελλαθει!! Καθε 100 μετρα βαζουν μπλοκα! Ολα αυτα απο την μερα που πριν 2 βδομαδες, ενα πηγαινε σουζα με την μηχανη, του εφυγε η μηχανη Shocked και σκοτωσε ενα αγορι 15 χρονω και ενα κοριτσι 17 χρονω! (αδερφακια) που περπατησαν προς το σπιτι τους!!! Αν με ρωτας εμενα καλα κανουν... Αν δεν κανω λαθος μεχρι την περασμενη τεταρτη που ηταν η τελευταια φορα που ακουσα για το θεμα στα νεα, ειχαν κατασχεθει περιπου 97 αυτοκινητα (παρανομα τροποποιημενα μηχανικά) .

Μεχρι και ενα φιλο μου που εβαλε καπω απο ανθρακονηματα και χαμηλωσε το τουτου το εχουν παρει εδω και ενα μηνα και δεν του το δινουν πισω!!

Εγω για τα πειραγμενα δεν προκειτε να πω τιποτα.Ειναι καθενος στην κριση αν θελει να το κανει τουμπανο η οχι. Cool

Αλλα αυτο που θα πω ειναι για τα παιδακια που σκοτωσε.Δεν ξερω ισως να ακουστει παραλογο αυτο που θα πω αλλα εγω ετσι και ημουν δικαστης και ειχα την υποθεση,ενα μονο θα πω...............ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ. Shocked

Δεν ειμαι ουτε θερμοαιμος ουτε ατομο που αγαπαει την βια,αλλα την ζωη στα πιτσιρικια δεν μπορει να την δωσει πισω. Shocked

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 01:00:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο θεμα γενικα ειναι να μην φτανουμε ποτε στα ακρα, γιατι οταν φτανουμε ο ελεγχος χανεται.Δεν συμφωνω ουτε με το γεγονος της κατασχεσης 97 αυτοκινητων οπως εγινε στην Κυπρο, αλλα ουτε με την κατασταση που επικρατει τον τελευταιο καιρο σε λιμανακια κλπ.Το θεμα της κοντρας πιστευω πως δεν θα σταματησει, γιατι απλα εχουν ηδη βρεθει μερη που δεν αστυνομευονται και πλεον οι "κοντρακιδες" μαζευονται εκει.Πρεπει πλεον η πολιτεια να συμπεριλαβει και το αυτοκινητο στον "αθλητισμο".Να καταλαβουν ολοι οτι μια πιστα μπορει να γινει πηγη εσοδων για το κρατος μεγαλυτερη απο αυτη των κλισεων, οπως επισης και πηγη προβολης της χωρας μας.Δεν συνεχιζω γιατι αυτα εχουν χιλιοειπωθει και θα γινω γραφικος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 01:18:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Tο θεμα γενικα ειναι να μην φτανουμε ποτε στα ακρα, γιατι οταν φτανουμε ο ελεγχος χανεται.Δεν συμφωνω ουτε με το γεγονος της κατασχεσης 97 αυτοκινητων οπως εγινε στην Κυπρο, αλλα ουτε με την κατασταση που επικρατει τον τελευταιο καιρο σε λιμανακια κλπ.Το θεμα της κοντρας πιστευω πως δεν θα σταματησει, γιατι απλα εχουν ηδη βρεθει μερη που δεν αστυνομευονται και πλεον οι "κοντρακιδες" μαζευονται εκει.Πρεπει πλεον η πολιτεια να συμπεριλαβει και το αυτοκινητο στον "αθλητισμο".Να καταλαβουν ολοι οτι μια πιστα μπορει να γινει πηγη εσοδων για το κρατος μεγαλυτερη απο αυτη των κλισεων, οπως επισης και πηγη προβολης της χωρας μας.Δεν συνεχιζω γιατι αυτα εχουν χιλιοειπωθει και θα γινω γραφικος.

Αρε αθανατη ελλαδα με τις μαγκιες σου.Πειτε μου σε ποια αλλη χωρα θα το κανανε αυτο.Να ξερουν οτι τους εχουν στην μπουκα και αυτοι να προσπαθουν να κανουν την κα?λα τους βρισκοντας αλλα μερη. Laughing Cool

Τελικα εμεις οι ελληνες ειμαστε και γ?μω τα παιδια. Very happy Cool Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2005, 18:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλος με εβο8 που πληρωσε χρυση -κανα 900αρι- εξατμιση hks απο παρασκευη δεν εχει πινακιδες.........
μπλοκο στο ριμπας το οποιο ηλεγχε με ντεσιμπελομετρο για εξατμισεις.......
τον φαγανε για 2db....
βλεπω σημερα να κοπαναει την εξατμιση στο κεφαλι του αντιπροσωπου!!!!!
για προσεχτε οσοι ειστε του σπορτ της ....ανοιχτης εξατμισης.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 00:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως ετσι οπως εχει γινει η κατασταση, το βραδυ ειδικα στην παραλιακη φοβασαι να κυκλοφορισεις!Δεν ξερω που θα φτασει αυτη η κατασταση παντως πρεπει να γινουν υποχωρησεις και απο τις δυο πλευρες.

Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 12:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια οι κοντρες δεν προκειται να σταματησουν ποτε...οσες πιστες και να φτοιαχτουν...Η κοντρα ειναι κατι το παρανομο που σε ανεβαζει και το γουσταρεις..Τι να πω...
Προσοχη....Κριμα ειναι να χανονται αδικα ζωες.... Rolling eyes

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 19:11:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demis έγραψε:
Παιδια οι κοντρες δεν προκειται να σταματησουν ποτε...οσες πιστες και να φτοιαχτουν...Η κοντρα ειναι κατι το παρανομο που σε ανεβαζει και το γουσταρεις..Τι να πω...
Προσοχη....Κριμα ειναι να χανονται αδικα ζωες.... Rolling eyes

........ας γινονται σε σημεια και μερη που δεν υπαρχουν αλλοι οδηγοι που κανουν την βολτα τους.....καλες οι κοντρες,σεβομαι αυτους που θελουν να τις πραγματοποιουν αλλα πρεπει να σεβαστουν και αυτοι οτι δεν πρεπει καποιοι αλλοι ανθρωποι να μην γνωριζουν απο που θα τους ερθει πηγαινοντας αμεριμνοι καπου και ξερετε ολοι πολυ καλα πολλα τετοια παραδειγματα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης