PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Φρυδάκια εμπρός & πίσω φαναριών
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 15:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωτα απολα ευχαριστω ολα τα παιδια για τα περαστικα..με το καλο να γινω καλα για να τα πουμε και επιτελουσ στο κλαμπακι που εχετε φτιαξει..λοιπον η ερωτηση μου..επειδη δεν μασαμε μετα απτον τραυματισμο μου και γιασ να μην μοιωθει ο τζιμπριλ μοναξιεσ πηρα βαμενα τα φρυδακια και τουσ αεραγωγουσ..οπωσ σασ ειχα πει(ανειχα πει)ειναι τησ rgm.ti diadikassia ακολουθαω gia na ta balω?μεσα στη συσκευασια που τα πηρα λεει πλυσιμο φωτων,στεγνωμα και τετοιοεσ βλακειεσ για να τα τοποθετησω..δωστε μου τα φωτα σασ και εστω και κουλοσ θα τα καταφερω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 07:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
πρωτα απολα ευχαριστω ολα τα παιδια για τα περαστικα..με το καλο να γινω καλα για να τα πουμε και επιτελουσ στο κλαμπακι που εχετε φτιαξει..λοιπον η ερωτηση μου..επειδη δεν μασαμε μετα απτον τραυματισμο μου και γιασ να μην μοιωθει ο τζιμπριλ μοναξιεσ πηρα βαμενα τα φρυδακια και τουσ αεραγωγουσ..οπωσ σασ ειχα πει(ανειχα πει)ειναι τησ rgm.ti diadikassia ακολουθαω gia na ta balω?μεσα στη συσκευασια που τα πηρα λεει πλυσιμο φωτων,στεγνωμα και τετοιοεσ βλακειεσ για να τα τοποθετησω..δωστε μου τα φωτα σασ και εστω και κουλοσ θα τα καταφερω

όπως σε όλες τις περιπτώσεις επικολλήσεις η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στέγνη...επίσης θα πρέπει να έχεις και χαρτοταινία ώστε να τα κολλήσεις για καναδυο μέρες...
Α Exclamation και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις λακκούβες μέχρι να στεγνώσει καλά η κόλα...Thumb right

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 13:24:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
shiba έγραψε:

όπως σε όλες τις περιπτώσεις επικολλήσεις η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στέγνη...επίσης θα πρέπει να έχεις και χαρτοταινία ώστε να τα κολλήσεις για καναδυο μέρες...
Α Exclamation και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις λακκούβες μέχρι να στεγνώσει καλά η κόλα...Thumb right
..ευχαριστω ζαχαρια..το σιγουρο ειναι οτι λακουβα θα αργησω να ξαναπατησω Sad ..καλο μεσημερι σε ολουσ
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 15:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως σε αλλο τουτου που ειχα βαλει κατι φρυδακια.......διαδικασια......

Καθαρισα καλα το φαναρι,εκει που θα το κολλαγα

Πηρα μια ΠΟΛΥ καλη κολλα

Και το κολλησα......σε 10 λεπτα..........ηταν perfect!

ουτε ταινιες,ουτε λακουβες να προσεχω,ουτε τιποτα! Rolling eyes

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 22:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπηκαν και τα φρυδακια επιτελουσ...αποτελεσμα...ολο και πιο ομορφοσ ο τζιμπριλ μου
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 07:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
μπηκαν και τα φρυδακια επιτελουσ...αποτελεσμα...ολο και πιο ομορφοσ ο τζιμπριλ μου

αντε με το καλο και τα υπολειπα...

το ομορφόπαιδο έγραψε:
Εγω παντως σε αλλο τουτου που ειχα βαλει κατι φρυδακια.......διαδικασια......

Καθαρισα καλα το φαναρι,εκει που θα το κολλαγα

Πηρα μια ΠΟΛΥ καλη κολλα

Και το κολλησα......σε 10 λεπτα..........ηταν perfect!

ουτε ταινιες,ουτε λακουβες να προσεχω,ουτε τιποτα!

οπα ρε φιλε τι κολα εβαλες... Confused Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 13:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω τι κολλα ειναι αυτη,αλλα τη χρησιμοποιει η θεια μου για να κολλαει κοσμηματα (Σε δαχτυλιδια κ τετοια) Wink

Αν ειναι θα ρωτησω που τη βρισκει! Η κολλα ειναι φοβερη! Αν παει στο χερι σου λιγο.........την εκατσες τη βαρκα! Shocked Γι'αυτο μονο με γαντια τη δουλευουν!

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 14:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Δεν ξερω τι κολλα ειναι αυτη,αλλα τη χρησιμοποιει η θεια μου για να κολλαει κοσμηματα (Σε δαχτυλιδια κ τετοια) Wink

Αν ειναι θα ρωτησω που τη βρισκει! Η κολλα ειναι φοβερη! Αν παει στο χερι σου λιγο.........την εκατσες τη βαρκα! Shocked Γι'αυτο μονο με γαντια τη δουλευουν!
φιλε γιωργο αν υστερα θεσ ομωσ να βγαλεισ τα φρυδακια για τον α η το β λογο τι κανεισ? Confused παντωσ τα φρυδακια τησ rgm δεν εχουν προβλημα να ξεκολλησουν μιασ και στηριζονται σε βιδεσ
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 01:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

φιλε γιωργο αν υστερα θεσ ομωσ να βγαλεισ τα φρυδακια για τον α η το β λογο τι κανεισ? Confused παντωσ τα φρυδακια τησ rgm δεν εχουν προβλημα να ξεκολλησουν μιασ και στηριζονται σε βιδεσ

Δεν βγαινουν μετα......καλο ειναι να μην υπαρχει α-β λογος! Shocked

Βιδες? πως δηλαδη? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2005, 03:05:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
shiba έγραψε:
CC-Gio έγραψε:

Δεν βγαινουν μετα......καλο ειναι να μην υπαρχει α-β λογος! Shocked

Βιδες? πως δηλαδη? Rolling eyes

Όταν ανοίξεις το καπό , στις βίδες που στηρίζονται τα μπροστά φώτα!Εκεί στηριζόνται και τα φρυδάκια
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2005, 12:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μπροστινά φρυδακια ((Και άλλα πολλά ) τα έχει προσφορά το σίτε

http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?products_id=77
Επιστροφή στην κορυφή
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.4 8v 5θ 00'

Ένταξη: 13 Ιαν 2004
Τόπος: σιφνος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2005, 18:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα τα φρυδακια ωραια δεν ειναι? κατι μου λεει οτι ειναι αυτοκολλητο..... κι αν ναι τοτε το σκεφτομαι σοβαρα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2005, 18:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq απο αυτο το σιτε εχω αγορασει μερικα πραγματα... μπορει να ειναι φθηνα αλλα ειναι κ φθηνιαρικα... οσο για τα νικελ φριδακια που εχει στη φωτο εκει.... μπλιαχ.... γνωμη μου παντα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2005, 19:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μένα για αυτοκόλλητο μου φαίνονται, εκτός και αν είναι πολύ λεπτό πλαστικό.

Δεν είναι καθόλου άσχημα αρκεί να μην χαλάει (ξεκολλάει / ξεβάφει) εύκολα.....

Βασικά δεν κοστίζει τίποτα να το δοκιμάσεις.

Απλά θες 2 κομμάτια αυτοκόλλητο στο χρώμα του αυτοκινήτου (σαν αυτά που φτιάχνουμε τα σκιάδια, που ξέρουμε ότι αντέχουν) και λίγη προσωπική ερασία!

Βγάλσιμο των φαναριών και προσεκτικό κόλλημα.

Το δύσκολο σημείο είναι στις άκρες των φαναριών για να μην σου κάνει γωνίες και τσακίσματα.

Επίσης ένας παράγοντας που θέλει λίγο ψάξιμο είναι ότι τα φανάρια ζεσταίνονται αισθητά, οπότε θα πρέπει το αυτοκόλλητο να αντέχει και να μην αλλοιώνεται τότε.

Επίσης το βράδυ με τα φώτα αναμμένα ίσως να φεγγίζει, οπότε μπορεί να χρειαστεί 2 στρώσεις αυτοκόλλητο (ή και 3 ανάλογα με το χρώμα)

Αυτά τα ολίγα....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2005, 19:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαλησπερα σε ολουσ..και μενα αυτα τα Razz Razz φρυδακια δεν μαρεσοιυν καθολου θα ελεγα...ουτε του γερου-καραμανλη δεν ηταν τοσο ''μεγαλα'' Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2005, 23:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καλο στην υποθεση με το αυτοκολλητο ειναι οτι μπορεις να κανεις οτι σχεδιο θελεις... μεγαλο, μικρο, με καμπυλη , η' ισιο.... θα το δοκιμασω..... που να βρω αυτοκολλητο??

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Idea Σε καταστήματα που φτιάχνουν αυτοκόλλητα γράμματα/επιγραφές/σγραγίδες/φωτεινές επιγραφές κλπ κλπ

Εδώ στην Αθήνα ξέρω πολλά, αλλά από Σίφνο μεριά δεν έχω ιδέα!! Shocked Cool

Ρίξε και μια ματιά και σε κάνα βιβλιοπωλείο υπάρχει μια μικρή περίπτωση αλλά σίγουρα δεν θα 'χει την ποικιλία και ποιότητα των παραπάνω καταστημάτων.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 01:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτοκολλητα φρυδακια ε Question Question Question Question
Χμμμ..... Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 07:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει το αυτοκολλητο να ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα γιατι περα απο την θερμοτητα του φαναριου βαλε και το πλυσιμο και επισης θα θελει και παρα πολυ καλη δουλεια στις γωνιες να μην ξεκολανε απο το πλυσιμο κτλ.... Idea

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 13:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
kαλησπερα σε ολουσ..και μενα αυτα τα Razz Razz φρυδακια δεν μαρεσοιυν καθολου θα ελεγα...ουτε του γερου-καραμανλη δεν ηταν τοσο ''μεγαλα'' Very happy Very happy Very happy Very happy

Και εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θα τα έβαζα δεν τα θεωρώ τοσο ομορφα… (το μονό καλό που έχουν είναι ότι γλυτώνεις το βάψιμο) πιο πολύ για το σίτε αυτό πόσταρα για οποίον δεν το ξέρει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης