PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eλαστικά Online...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 20:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Eλαστικά Online... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαχνοντας στο net "επεσα" πανω σαυτη τη διευθυνση...

www.elastika-online.gr

Ενα καινουριο Online μαγαζι ελαστικων, με απιστευτα καλες τιμες!!! Για ριξτε μια ματια... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 20:35:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Eλαστικά Online... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Ψαχνοντας στο net "επεσα" πανω σαυτη τη διευθυνση...

www.elastika-online.gr

Ενα καινουριο Online μαγαζι ελαστικων, με απιστευτα καλες τιμες!!! Για ριξτε μια ματια... Wink

Πραγματι πολυ καλο site αλλα δεν ειναι καινουριο, υπαρχει πολυ καιρο (το θημαμαι οταν εψαχνα για λαστιχα πριν 2 χρονια). Ειναι μεταφραση ξενου http://www.mytyres.co.uk/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 11:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ενδιαφερον αλλα πρεπει να προσθεσουμε και καμποσα ευρω για την τοποθετηση στην τιμη των ελαστικων.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιο απλα θελει ψαξειμο(ωρα).... Exclamation Exclamation Exclamation
καλά εχει και κατι μαρκες απο το πουθενα.... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:09:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πράγματι, πολύ ενδιαφέρον site! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 12:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό το site παίδες αλλά εγω εν μέρει φοβάμαι μέσω διαδικτλυου αγορά...
θα αγόραζε κανείς σας μέσω internet???
Τώρα από οτι είδα είναι με την παράδοση η χρέωσή τους...Έτσι ναι...
Οι τιμές είναι όντως πολύ καλές.... Shocked

Αν έχουν κάποιον συμβεμβλημένο εδώ Θεσσαλονίκη ίσως την κάνω την δουλειά γιατί έχω άκρη για 17" με χονδρική (από εισαγωγέα) σε τρελή τιμή...
Έχει πάρει κανένας από εμάς λάστιχα από αυτούς???
http://www.elastika-online.gr/start.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 13:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lucifer έγραψε:
Καλό το site παίδες αλλά εγω εν μέρει φοβάμαι μέσω διαδικτλυου αγορά...
θα αγόραζε κανείς σας μέσω internet???

Εγώ αγοράζω μέσω Ίντερνετ τα τελευταία 6 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με υποκλοπές καρτών κλπ. Επίσης οι αγορές από από το Ίντερνετ συμφέρουν διότι αν το ψάξεις, σχεδόν όλα τα πράγματα τα βρίσκεις σημαντικά φθηνότερα! (CD, DVD, βιβλία, ηλεκτρονικά κλπ) Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τα προβλήματα τα είχα εδώ με μια παραγγελία που έκανα τον Μάιο και την παρέλαβα τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ διότι κάπου "εξαφανίστηκε" το δέμα μου στα Ελληνικά "Ταχυδρομεία" Splat και το έψαχναν 5 μήνες.... Cussing out και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... Scratch Cussing out :fist:

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 20:51:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote='ultra-one']...και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... [/quote]

XAXAXAXAXA... Laughing Laughing Laughing

Οσο για τη Θεσσαλονικη, στο site λεει οτι στελνει!!! Και επισης, λεει οτι εχεις το δικαιωμα να επιστρεψεις το προϊον μεσα σε 30 μερες (χωρις βεβαια να το εχεις χρησιμοποιησει) περνοντας τα λεφτα σου πισω!!! Καπου ειδα οτι εχει εδρα και στην Αθηνα, δεν θυμαμαι την ακριβη διευθυνση!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 16:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... Scratch Cussing out :fist:

ΑΠΟΡΙΑ: Τι να τα κάνεις εσύ Χάρη τα χάπια αδυνατίσματος Shocked Shocked Να χάσεις τι Question Question

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 14:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
ultra-one έγραψε:
και μια παραγγελία μου με χάπια αδυνατίσματος " που κατασχέθηκε" από το τελωνείο.... Scratch Cussing out :fist:

ΑΠΟΡΙΑ: Τι να τα κάνεις εσύ Χάρη τα χάπια αδυνατίσματος Shocked Shocked Να χάσεις τι Question Question

είμαι 66κιλά με 17% λίπος (μετρημένο), άρα έχω 11 κιλά λίπος να χάσω Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2005, 20:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Ρε Χαρη αυτα ειναι Μ_Λ_ΚΙΕΣ!!!
Η δεν κανουν τιποτα, ή αν κανουν ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον οργανισμο σου. Υπαρχουν τοσοι τροποι. Πηγαινε σε κανα γημναστηριο, να ανοιξει και το ματι σου λιγο Very happy.

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 23:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

είμαι 66κιλά με 17% λίπος (μετρημένο), άρα έχω 11 κιλά λίπος να χάσω Twisted evil

Σου είπαν και που είναι το λίπος συσσωρευμένο?????
Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν χάσεις 11 κιλά θα συρυκνωθείς!!!!!

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 01:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πειτε με ηλιθιο αλλα δε καταλαβα... οταν λεει τιμη καταλογου και τιμη δικη του ς εννοει για ένα λαστιχο??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 07:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

αυτα τα 11 κιλα λιπους πρεπει να αντικατασταθουν με μυικο ιστο αρα ειναι θεμα καθαρα διατροφη.... Study

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 07:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
πειτε με ηλιθιο αλλα δε καταλαβα... οταν λεει τιμη καταλογου και τιμη δικη του ς εννοει για ένα λαστιχο??

υποθετω πως ναι...
για φαντασου να ηταν τοσο φτηνη η τετραδα, θα επρεπε να παμε να παρουμε ολοι να εχουμε για τα Μεγαρα κανα δυο τετραδες.... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
marianthi 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QS

Ένταξη: 14 Αύγ 2003
Τόπος: Μυτιληνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 10:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Παρε να δεις το ρέκβιεμ πολύ καλό εργάκι! Το έχει δώρο και το περιοδικό DVD. Πιστεύω οτι αν το δεις θα το ξανασκευτείς για να χαπακωθείς... (εκτός και αν το έχεις δει....)

Τεσπα! το θεμα μας είναι για τα ελαστικά, εγώ πάντως απο τον ΚΑΡΛΗ τα πηρα πιο φτηνά τα λαστιχάκια μου Wink φοράω GOODYEAR HydraGrip 195/50/15 τα πήρα 250 ευρώ στη σελίδα αυτή τα έχει πάνω απο 300.

Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο..
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 10:35:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Ρε Χαρη αυτα ειναι Μ_Λ_ΚΙΕΣ!!!
Η δεν κανουν τιποτα, ή αν κανουν ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον οργανισμο σου. Υπαρχουν τοσοι τροποι. Πηγαινε σε κανα γημναστηριο, να ανοιξει και το ματι σου λιγο Very happy.

Πίστεψε με τίποτα δεν "λιώνει" και εξαφανίζει το λίπος καλύτερα από προϊόντα που είναι βασισμένα στο A.C.E. Stack (Aspirin, Caffeine, ...Ephedrine) Twisted evil
Σε πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει όμως την εφεδρίνη (διότι προκαλεί ανακοπές σε μερικούς) και πλέον είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις...
Επίσης για μερικούς δουλεύει καλά και η L-Carnitine. Σε άλλους δεν κάνει τίποτα.
Τα γυμναστήρια θέλουν χρόνο που δεν υπάρχει!

Σοφία τα 11 κιλά λίπος είναι κατανεμημένα παντού. Περίπου το μισό από αυτά 5-6 κιλά, είναι γύρω από τη μέση.... Crying or Very sad
----------------------------------------------------

Στα λάστιχα τώρα. Πέτρο η τιμή καταλόγου είναι η Φουλ λιανική τιμή για κάθε λάστιχο.
Πάντως πριν αγοράσετε από εδώ λάστιχα καλό είναι να τσεκάρετε και από αλλού τις τιμές. Έχω δείξει το site σε κάποιους συναδέλφους που έβαλαν πρόσφατα λάστιχα και μου λένε ότι δεν πουλάει σε "τιμές ευκαιρίας". Ίσως κάποια μοντέλα και μεγέθη αλλά όχι όλα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 11:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Kalo.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Ίσως κάποια μοντέλα και μεγέθη αλλά όχι όλα.

Για το αδυνατισμα σου δεν λεω τιποτα. Μαλλον πρεπει να συζητηθει αλλου...! Wink Cool

Οσον αφορα τις τιμες παντου υπαρχουν προσφορες ( κραχτες) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ισχυουν σε καθε τι που πουλαει καποιος.
Αρα πριν αγορασουμε κανουμε μια μικρη ερευνα αγορας και καταληγουμε στο τι μας συμφερει σε καθε περιπτωση.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 13:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Baphomet έγραψε:

υποθετω πως ναι...
για φαντασου να ηταν τοσο φτηνη η τετραδα, θα επρεπε να παμε να παρουμε ολοι να εχουμε για τα Μεγαρα κανα δυο τετραδες.... Silly

αμα ειναι ετσι...εγω πιο φτηνα τα ειχα παρει τα λαστιχα απο οσο τα εχει αυτος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 15:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο site τα bridgestone potenza 720 185/55/14 τα εχει 310 ευρω
Στην Πατρα 290 ευρω
Στο Κιατο 270 ευρω Shocked

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης