PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απίστευτη καραμπόλα....!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 15:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απίστευτη καραμπόλα....! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Due to terrible weather conditions this morning - more than 60 cars smashed on Polish Highway... Lots of metal, I have not spotted any 206.
Normally I would say , but not this time. Hell on road. Hopefully nobody died. 17 people were harmed.

περισσοτερες φωτο εδω:
http://info.onet.pl/17928,0,0,1,1,galeria.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 16:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γ@μ* τα παρκαρίσματα!!! Silly

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 07:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιλαμε για τρελο γλεντι... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 12:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενας τρομπας χρειαζετε και γινετε υπερθεαμα.Φοβερο παντος.μετραει....... Razz

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 02:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί σκ@τ@ weather conditions μπορεί να είχε στην κρακοβία για να γίνει αυτό το τζέρτζελο! Σκηνικό τρελό! Καμιά ομίχλη μάλλον!

Άσχετο...

ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ!

Εκτός άμα είστε σε αλάνα οπότε είναι και κα*λα!
Ξέρω οτί η προειδοποίηση είναι ηλίθια αλλά έχει κάπου βάση...
κάποιοι πάνω στη $#@$# τους ξεχνιούνται Rolling eyes
Επίσης πατάτε το φρένο κοφτά και όχι συνεχόμενα και ευχαριστήστε το θεό για τα abs Rolling eyes

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 12:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Τί σκ@τ@ weather conditions μπορεί να είχε στην κρακοβία για να γίνει αυτό το τζέρτζελο! Σκηνικό τρελό! Καμιά ομίχλη μάλλον!

Άσχετο...

ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ!

Εκτός άμα είστε σε αλάνα οπότε είναι και κα*λα!
Ξέρω οτί η προειδοποίηση είναι ηλίθια αλλά έχει κάπου βάση...
κάποιοι πάνω στη $#@$# τους ξεχνιούνται Rolling eyes
Επίσης πατάτε το φρένο κοφτά και όχι συνεχόμενα και ευχαριστήστε το θεό για τα abs Rolling eyes

Ok δεν θα τραβαμε χειροφραινα στο χιονι Confused αλλα μπασιμο με τις πορτες να κανουμε Question Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 13:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθές το βράδυ κατά τις 2:30μμ καθώς κατέβαινα την Θηβών είδα το υπεραπίστευτο τρακάρισμα....

Ένα 206cc μπλέ να έχει μπεί αντίθετο ρεύμα να έχει χτυπήσει μετωπική με άλλο 206 μάλλον 1.1 ή 1.4 να χουν γίνει μπροστά θρύψαλα, και στα καπάκια από πίσω του να χει σκάσει άλλο 206 πάλι 1.1 ή 1.4 Shocked Shocked

Ελπίζω να μην ήταν κάποιος γνωστός....υπήρχε και ασθενοφόρο που έπαιρνε κάποιον... Crying or Very sad

Τα παιξα, δεν πίστευα στα μάτια μου.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 13:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aπιστευτο 3 peugeot πληγωμενα δηλαδη...δεν πειραζει αυτα εινα ισιδερα φτιαχνονται οι επιβατεσ να ειναι καλα..παντωσ ρε παιδια ασ πουμε μενω γαλατσι και ολη η γαλατσιου βεικου ειναι γεματοι λουλουδια στισ κολονεσ...ημαρτον...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης